-
نوشته اصلی توسط
iIiTTiIi
اتفاقا دوست عزیز من خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم از این اتفاق. خیلی از قوانین تو ایم سرورها رو نمیپسندم. مخصوصا گلد دادن به پلیرها. جدا از اینکه تورم خیلی خیلی خیلی شدیدی رو تو بازار بوجود آورده باعث شده نامردی هم زیاد بشه. خودم به شخصه میترسم برم تو یه اتحاد. همه اتحادا جاسوس دارن. در کل جوری شده که اگه کسی رو تو این سرورها نشناسی دیگه کلات پس معرکس.
حالا از این بحثا بگذریم. این قانون جدید و در واقع تاپ تن بیگ همرها خیلی به دژکوب ایران کمک میکنه. باعث میشه پلیرها با تفکر و تدبیر و آینده نگری بیشتری بازی کنند. اینطور نباشه که هرکی از راه میرسه هی همر بکوبه به در و دیوار. پلیرها مجبور میشن که برنامه ریزی کنن واسه همرشون.... همرشون رو به رخ همدیگه بکشن نه اینکه بیان چارتا جاسوس بذارن تو اتحادای دیگه که ببینن که آف میشه سریع بزننش.
در کل سطح سرورها به نطر من یه پله بالاتر میره...
آره راست میگین این خوبیم داره
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
هیچ بازیکن حرفه ای که داره برای واندر همر میسازه برای مدال همرشو تابلو نمیکنه.این مدال مگه با همر دوم کسی بخواد بگیره یا همر جنگی.وگرنه کسی بیگ همر رو نمیکنه برای مدال.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
kastakurta
هیچ بازیکن حرفه ای که داره برای واندر همر میسازه برای مدال همرشو تابلو نمیکنه.این مدال مگه با همر دوم کسی بخواد بگیره یا همر جنگی.وگرنه کسی بیگ همر رو نمیکنه برای مدال.
دوست عزیز واسه بیگ همر مدال نمیدن ! امار همر هم مشخص نمیشه که بگیم همه میفهمن همر چیه !
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
در صورتی که یه بازیکن رکورد بیگ همر رو بزنه که تو لیست باشه، رکورد قبلی حذف و رکورد جدید جایگزین میشه.
درسته در صفحه Top10 هست ولی مدال دریافت نمیکنه و ریست نمیشه. لطفا دوستان با دقت مطالعه کنند.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
D@VOOD_BAX
شرمنده این حرف رو میزنم ولی دیگه دارین دژکوب رو از حالت خودش خارج میکنین هر هفته یه قانون جدید میزارین دیگه بازی شبیه دژکوب نیست
ببخشید این قانون یا مدال نیست. همر و رقابت در همر کشی چیز جدیدی در دژکوب نیست.
-
نوشته اصلی توسط
ZartVam
داداش اشتباه حساب کردی گندم خور توتن بیشتر میشه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
super big hummer
http://j.mp/1qMAGxF
ino migan big hammer
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن