-
12-10-2016 04:51 PM
خوب اینم کتیبه با لینک سبز :دی البته رفته بودیم واسه خفت ولی گویا رو اکانت بودن و نامه دادن ما شب کاریم نمیتونی مارو خفت کنی :دی صبح دیدیم واسه دلجویی یه کتیبه دادن هیرو آورده :دی راضی به زحمت دوستان نبودیما مرسی اه
sss.jpg
اینم وضعیت واندرای سرور
Capture.JPG
به یک دستگاه پلنر دست دوم در حد نو که مال خانم دکتر بوده باشه نیازمندیم :دی نبود ؟
خوش باشید
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
12-10-2016 08:23 PM
نوشته اصلی توسط
WhiteBird
خوب اینم کتیبه با لینک سبز :دی البته رفته بودیم واسه خفت ولی گویا رو اکانت بودن و نامه دادن ما شب کاریم نمیتونی مارو خفت کنی :دی صبح دیدیم واسه دلجویی یه کتیبه دادن هیرو آورده :دی راضی به زحمت دوستان نبودیما مرسی اه
sss.jpg
اینم وضعیت واندرای سرور
Capture.JPG
به یک دستگاه پلنر دست دوم در حد نو که مال خانم دکتر بوده باشه نیازمندیم :دی نبود ؟
خوش باشید
منتظر شیفت شب هستن بیاد براشون ببره بالا )
لابد میلاد نیس واندر ببره بالا:| سایدشون با برنامس داداچ :-×
لحن مناسب یادتون نره:|
ویرایش توسط sw team : 12-10-2016 در ساعت 08:26 PM
دلیل: فکر کنم اینترنتشون گروهی قطع شده :-×
-
12-10-2016 09:44 PM
درود به بچه های خوب و گل فروم
درودی ویژه به اونایی که دسته جمعی رفتن تو دیوار یه میلیون دف و یه مدت کوچ کردن به پشت رشته کوه های زاگرس و الان دوباره برگشتن، فار گرفتن ؛
یه دورد ویژه تر به اونایی که چیف شدن و فعال تر شدن(از جمله خودم :دی )
اینقدر گفتین منم رفتم تو آرچیو گشتم عکس مربوط به اون هفته رو پیدا کردم، من هر هفته 2 شنبه که تاپ ریست میشه همون موقع یه شات با گوشی از صفحه تروپ نیرو ها میگیرم، جالبه شما هم امتحان کنید اینا رو که میزارین کنار هم مثه یه فیلم کوتاه میشه رشد همر رو نشون میده خاطره خوبی میشه بعد ها، دژکوب که تموم میشه ولی این عکسا میمونه در کل خاطره میشه، این عکس هم مربوط به همر ده 04 آخرین باری که ازش شات گرفته شد هست؛
این همر بعد کتیبه ها استارت خورده بود، سبک بازی هر کسی با سبک دیگری فرق داره؛ دوست خوب و گلم که فکر میکنی تو بجای ما روی اک ما داشتی پلی میدادی یا همه مثه تو بازی میکنن دقت کن یه بار دیگه تکرار میکنم سبک بازی هر کسی با دیگری متفاوت هست، من سبک بازیم اینه همر کپ میسازم، همر کپ هم خوب میسازم ذهنت سمت همر کپ های دمپایی خودتون نره مال ما فرق داره
up.jpg
اینم آخرین عکس مربوط به اون موقع،
البته اگر اون همر میموند بیشتر میشد چون تازه شروع کرده بودم به پوش کردنش ولی پرید دیگه، داداچ وقتی میگم اچتباه میزنی اچتباه میزنی دیگه ! قبول کن، تو روی اک من داری پلی نمیدی که! میخوای بگم مسعود از آموزشی برگشت خودش بیاد تایید کنه !
مجتبی داداچ تو هم داری اچتباه میزنی ! اونی که عکس نداده رفیق خودت sw team هست، البته من نیازی به عکسش ندارم همین که همری که 17ک رم و13ک کاتا داشت رو چیف کردم برام کافیه ما بقی اعداد مهم نیست ؛
و در اخر بگم سعید جون، چون در خواست پلن کردی و منم علاقه ویژه ای نسبت به تو دارم، تایید شد دوستان من فردا پس فردا یه روز دانشگاه نمیرم اختصاص میدم به یه پلن ویژه برای ساید دوست داشتنی جنوب غرب ، که خودشون به طور نا محسوس و غیر مستقیم دارن اشاره میکنن منطقه جنوب غرب نفت خیز هست و ما بیایم چاه نفت بزنیم :دی ... چشم کاکو دارُم میام !
داداچ واندر صاحب داره و خودش میدونه چیکار کنه، نیازی نیست من برم روش کاری کنم؛ اگر دوست داشت واندرشو میکشه بالا دوست نداشت هم نمیکشه، مسئولیت من اینه واندر ناتار رو حمایت کنم که صد بشه ! اینا خیلی با هم فرق دارن !!
پ.ن، یه جوری گفتن کتیبه زدن فکر کردم مرتاض کوچیک رو لینک سبز زدن :| بعد دیدم احمق کوچیک بوده ! :|
خبر آمد خبر هایی در راه است ...
F1.T ~~~~> DooM
H1.X ~~~~> Italiano
L1.X ~~~~> WolFlanD
K5.X ~~~~> WolFlanD
N1.X ~~~~> Brain
P1.S ~~~~> Morphine
M5.S ~~~~> WolFlanD
N3 ~~~~> WolFlanD
Finalo3 ~~~~> Marked One
Iran V3 ~~~~> Biohazard
Y1 ~~~~> WolFlanD
Z1 ~~~~> WolFlanD
no more no less
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
12-10-2016 10:49 PM
اینکه میبنیم توی دژکوب منطق های جدید حکم فرما شده عالیه دمتون گرم عاقا
یا شما میبرید یا ناتار : دی
خسته نباشید میگم به همه نیو پلیرهای این بازی که واندر مهم نیست واسشون و فقط دغدغه اکانت خودشون رو دارن اونم همر کپشون : دی
-
-
12-10-2016 11:43 PM
[ویرایش توسط مدیریت]
نه داداچ ما میزون میزنیم نشونه گیریمون بیسته :دی
من جواب محسن رو میدم بعد تو میای ج میدی :-؟؟
چرا به خودت میگیری داداچ، باز خوبه این داداچ گفتن رو بهتون یاد دادیم ما؛ والا بابا
این فسیل بودن رو به اون دوست خوبمون اولد پلیر سرور های دژکوب جهان از گذشته تا کنون هست به اون بگو اون کسی هست که دنبال متقاعد شدن هست وگرنه ما که همون F1 و H1 بیش نبودیم :دی
لحن ما مناسب هست داداچ، البته بستگی به طرفش داره چقدر مناسب باشه ; )
بیا بهت یه اک بدم همر بسازی ؟! :دی
آنتی اسپم یادمون نره دوستان
Untitleds.jpg
نفر سوم تاپ غارت عشق منه :d
ویرایش توسط MOD DeadShot : 12-11-2016 در ساعت 12:06 AM
-
-
12-11-2016 11:05 PM
کاش منم همرم میپرید وقتم ازاد میشد همش میخوابیدم کف فروم :دی هر روز واستون از وضعیت سرور عکس میزاشتم :دی البته همینطوری زیاد تو فروم هستیم دوستان قدرت دار هم خسته میشن میگن 1 روز برو استراحت
ولی اینا همش واسه این هست تایم افلاین انلاینی اک در نره :دی 1بار نبودیم جریان دار شد :دی
دوستان نبودم فرصت استفاده کردن میچسبوندن چپ و راست :دی
میخواستم ببینم به جز یه نانکپ 30 کی شوال اونم نبودیم اعلام کردیم نیستیم ولی زدید دمتون هم گرم زدید دیگه از لول :دی چی زدید ؟
حالا دم میلاد گرم ولی ضرری که لول:دی وارد کرده چقدر بوده ؟ :دی چندتا همر ناقص شد :دی سرانگشتاتون اشاره میکنن بچه ها قوی هست :دی
اصن به عنوان داور سعید هر چی بگه قبول ...
دادا سعید یه حساب کتاب میزنی ببینیم ما وضعیتمون تو این سرور چه جور بوده :دی دیگه ببینیم در مجموع عملکرد اکانت ما چه جور بوده :دی
پ.ن:راستی ناراحت میشید گزارش ندید :دی زشته فشار به اونی میاد که گزارش میده :دی والله ما که قلبمون صافه ولی هر چی میکشیم از این زبون تیزه :دی
پ.ن:راستی دوباره بگیم که حرفمون محکم بشه :دی این سرور یا ما میبریم یا ناتار :دی اعتماد به نفسمون زیاده ادعا داریم میگیم نمیزاریم شما ببرید :دی ایراد داره ؟ شایدم نتونستیم :دی :دی :دی
لول:دی
ویرایش توسط l0l:D : 12-11-2016 در ساعت 11:07 PM
دلیل: ویرایش معنوی جهت عدم ویرایش توسط ادمین :دی
بهتر است برای چیزی که هستی,مورد نفرت باشی تا اینکه برای چیزی که نیستی محبوب باشی
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
12-11-2016 11:41 PM
نوشته اصلی توسط
l0l:D
کاش منم همرم میپرید وقتم ازاد میشد همش میخوابیدم کف فروم :دی هر روز واستون از وضعیت سرور عکس میزاشتم :دی البته همینطوری زیاد تو فروم هستیم دوستان قدرت دار هم خسته میشن میگن 1 روز برو استراحت
ولی اینا همش واسه این هست تایم افلاین انلاینی اک در نره :دی 1بار نبودیم جریان دار شد :دی
دوستان نبودم فرصت استفاده کردن میچسبوندن چپ و راست :دی
میخواستم ببینم به جز یه نانکپ 30 کی شوال اونم نبودیم اعلام کردیم نیستیم ولی زدید دمتون هم گرم زدید دیگه از لول :دی چی زدید ؟
حالا دم میلاد گرم ولی ضرری که لول:دی وارد کرده چقدر بوده ؟ :دی چندتا همر ناقص شد :دی سرانگشتاتون اشاره میکنن بچه ها قوی هست :دی
اصن به عنوان داور سعید هر چی بگه قبول ...
دادا سعید یه حساب کتاب میزنی ببینیم ما وضعیتمون تو این سرور چه جور بوده :دی دیگه ببینیم در مجموع عملکرد اکانت ما چه جور بوده :دی
پ.ن:راستی ناراحت میشید گزارش ندید :دی زشته فشار به اونی میاد که گزارش میده :دی والله ما که قلبمون صافه ولی هر چی میکشیم از این زبون تیزه :دی
پ.ن:راستی دوباره بگیم که حرفمون محکم بشه :دی این سرور یا ما میبریم یا ناتار :دی اعتماد به نفسمون زیاده ادعا داریم میگیم نمیزاریم شما ببرید :دی ایراد داره ؟ شایدم نتونستیم :دی :دی :دی
لول:دی
سلام نوید جان
والا اکانت شما چنتا از همر هایی که بی احتیاطی کردن رو ناقص کرد این از کسی پوشیده نیست ولی رعدای گود بوی و پولار هم کم نزاشتن. در کلsw اس ای رو توی جنگ مید گیم کلا از دور خارج کرد موند اکانت شما و شایان و کلی اکانت بی صاحاب و دفساز ، صد در صد وقتی تارگت یه ساید میشه 2 تا زدن هرکدومش تقریبا میشه گفت انتحاری محسوب میشه از طرفی هم ان ای هم تارگتای محدودی داره مثلا اکانت salt با دف ثابت حدود 1 میلیون زدنش منطقی نیس و چنتا دیگه که دف ثابت نسیتا خوبی داره پس توی این تایم سرور ما ترجیح میدیم پلن سنگین نریم و به همون پلن mp3 :دی خودمون اکتفا کنیم که هم کم هزینس و کم وقت میبره ، ان ای میتونه پلن بریزه واسه زدن همر های ما ولی همونجور که قبلا گفتم همر هایی که اولویت ما هستن حاشیه اطمینان نسبی رو دارن و تا پایان سرور میمونن به نظر من ان ای همر هاشو نگه داره واسه زدن 3 تا واندری که داره میره بالا البته اگر میخواد ک ناتار 100 کنه چون با خوردن زیر ساخت های واندرا عملا مثل این میمونه که ما 1-2 راند واندرشونو زدیم و بیشتر همر هامون میشه گفت بی استفاده میمونه پیش بینی من اینه که با توجه به انکه هر دو طرف تقریبا همرهاشون دست نخوردس واندر ناتار 100 میشه :دی
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
12-12-2016 03:09 AM
نوشته اصلی توسط
Vikings
up.jpg
البته اگر اون همر میموند بیشتر میشد چون تازه شروع کرده بودم به پوش کردنش ولی پرید دیگه، داداچ وقتی میگم اچتباه میزنی اچتباه میزنی دیگه ! قبول کن،
تو روی اک من داری پلی نمیدی که ! میخوای بگم مسعود از آموزشی برگشت خودش بیاد تایید کنه !
خبر آمد
خبر هایی در راه است ...
سلام
داداش فتوشاپه :دی آخه حرفات جور در نمیاد
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
Vikings
همر اون ده هم همر شاخی نبود، 1ک کاتا داشت و 1ک رم، 2ک جاسوس بود ،30ک شمشیر و 30ک شوال ، البته اگر بخای نانکپ در نظر بگیری من 4 تا نانکپ و یک کپ دارم، یعنی 4 دمپایی که صرفا برای واحه زدن و خفت هستن و یه همر اصلی که تو کپ، که کسی روش فیک هم نمیزنه
اودافظ همگی
پست خودت رو ریپلای میکنم
ویرایش توسط MOJTABA_CRASSUS : 12-12-2016 در ساعت 03:13 AM
دلیل: جاسوسو درست گفتی
TIRED TEAM
-
-
12-14-2016 08:24 AM
سلام و درود
پلنر این پلن کیه خودش بیاد بگه یه سری نکات گنگو برای من روشن کنه
ir1 first round : philip9617
ts5.ir : baxshomal
tc8.ir :Black W0rld
ts9.ir : !seven
final: Zeus has return
l1:Game Over Team
C1 : Sooshiant(Holder Of the wonder)
BLACK W0RLD (holder of the Wonder)
bax shomal (Holder Of the Wonder)
Ernest
Baxshomall
Whitebird
-
12-14-2016 06:45 PM
نوشته اصلی توسط
Vikings
درود به بچه های خوب و گل فروم
درودی ویژه به اونایی که دسته جمعی رفتن تو دیوار یه میلیون دف و یه مدت کوچ کردن به پشت رشته کوه های زاگرس و الان دوباره برگشتن، فار گرفتن ؛
یه دورد ویژه تر به اونایی که چیف شدن و فعال تر شدن(از جمله خودم :دی )
اینقدر گفتین منم رفتم تو آرچیو گشتم عکس مربوط به اون هفته رو پیدا کردم، من هر هفته 2 شنبه که تاپ ریست میشه همون موقع یه شات با گوشی از صفحه تروپ نیرو ها میگیرم، جالبه شما هم امتحان کنید اینا رو که میزارین کنار هم مثه یه فیلم کوتاه میشه رشد همر رو نشون میده خاطره خوبی میشه بعد ها، دژکوب که تموم میشه ولی این عکسا میمونه در کل خاطره میشه، این عکس هم مربوط به همر ده 04 آخرین باری که ازش شات گرفته شد هست؛
این همر بعد کتیبه ها استارت خورده بود، سبک بازی هر کسی با سبک دیگری فرق داره؛ دوست خوب و گلم که فکر میکنی تو بجای ما روی اک ما داشتی پلی میدادی یا همه مثه تو بازی میکنن دقت کن یه بار دیگه تکرار میکنم
سبک بازی هر کسی با دیگری متفاوت هست، من سبک بازیم اینه همر کپ میسازم، همر کپ هم خوب میسازم ذهنت سمت همر کپ های دمپایی خودتون نره مال ما فرق داره
up.jpg
البته اگر اون همر میموند بیشتر میشد چون تازه شروع کرده بودم به پوش کردنش ولی پرید دیگه، داداچ وقتی میگم اچتباه میزنی اچتباه میزنی دیگه ! قبول کن، تو روی اک من داری پلی نمیدی که! میخوای بگم مسعود از آموزشی برگشت خودش بیاد تایید کنه !
مجتبی داداچ تو هم داری اچتباه میزنی ! اونی که عکس نداده رفیق خودت sw team هست، البته من نیازی به عکسش ندارم همین که همری که 17ک رم و13ک کاتا داشت رو چیف کردم برام کافیه ما بقی اعداد مهم نیست ؛
و در اخر بگم سعید جون، چون در خواست پلن کردی و منم علاقه ویژه ای نسبت به تو دارم، تایید شد دوستان من فردا پس فردا یه روز دانشگاه نمیرم اختصاص میدم به یه پلن ویژه برای ساید دوست داشتنی جنوب غرب ، که خودشون به طور نا محسوس و غیر مستقیم دارن اشاره میکنن منطقه جنوب غرب نفت خیز هست و ما بیایم چاه نفت بزنیم :دی ... چشم کاکو دارُم میام !
داداچ واندر صاحب داره و خودش میدونه چیکار کنه، نیازی نیست من برم روش کاری کنم؛ اگر دوست داشت واندرشو میکشه بالا دوست نداشت هم نمیکشه، مسئولیت من اینه واندر ناتار رو حمایت کنم که صد بشه ! اینا خیلی با هم فرق دارن !!
پ.ن، یه جوری گفتن کتیبه زدن فکر کردم مرتاض کوچیک رو لینک سبز زدن :| بعد دیدم احمق کوچیک بوده ! :|
خبر آمد
خبر هایی در راه است ...
خبرها رسیدن به مقصد
3بار بری تو دیوار یه ده!!!!
لانچش خوب بود :| ببخشید از اتاق فرمان خبر دادن رمرش جابجا خورده...
راستی کف فروم خوابها خبری ازشون نیست چرا:-؟
میلاد دمتگرم گفتی گیم اور رو اینسرت کنیم تاکتیک جدیده داداچ)
اتک سبک چشمانیتون صلوات )
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن