-
بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x
باسلام و تبریک مجدد سال نو
کاربران عزیز می توانند با رعایت قوانین در این تاپیک به بحث و گفتگو در رابطه با سرور L1.X بپردازند.
امیدواریم شاهد بحث های فنی و جذاب از طرف دوستان باشیم.
باتشکر
مدیرییت انجمن
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
BariSH_N
کاربران عزیز می توانند با رعایت قوانین در این تاپیک به بحث و گفتگو در رابطه با سرور L1.X بپردازند.
باتشکر
مدیرییت انجمن
بسیار عالی
ایشالا سرور زیبایی بشه و جایزش به اونی که حقشه برسه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
BariSH_N
باتشکر
مدیرییت انجمن
درود! البته تاریخ استارت سرور 1 هفته عقب تر هست، احتمالا به تعویق افتاده و شما فراموش کردی تاریخ جدید رو اعلام کنی
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
درود! البته تاریخ استارت سرور 1 هفته عقب تر هست، احتمالا به تعویق افتاده و شما فراموش کردی تاریخ جدید رو اعلام کنی
جدی جدی میخوای بری عمو عارف )) !؟
-
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
آره دیگه، مث اینکه باید بریم
امیدوارم همه بیان.
چرا بریم !؟ منم باید بیام !؟ میگم با شایان حرف زدم ، میگه در حد سر زدن رجیستر میکنه ، شما هم هماهنگ کن باهاش ، با تیمش بیاد ج.ش وایسن بزنیم همو ))) این برو بچه ها ne هم میگیم بریزن تو سایدشون ، فقط واسه ش.غ 2تا تیم هست ، یکیش همین بچه ها ی اون c1 هستن ، میتونیم هم بگیم از بچه های ir بیان ، فقط نمیدونم حوصله شون بگیره یا نه
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
Arash :D
چرا بریم !؟ منم باید بیام !؟ میگم با شایان حرف زدم ، میگه در حد سر زدن رجیستر میکنه ، شما هم هماهنگ کن باهاش ، با تیمش بیاد ج.ش وایسن بزنیم همو ))) این برو بچه ها ne هم میگیم بریزن تو سایدشون ، فقط واسه ش.غ 2تا تیم هست ، یکیش همین بچه ها ی اون c1 هستن ، میتونیم هم بگیم از بچه های ir بیان ، فقط نمیدونم حوصله شون بگیره یا نه
درود آرش جان
من تیم ندارم یعنی هرگز تا الان تیم نداشتم حتی اکانت مولتی هم نداشتم خودمو محسن و سیبیلامون پا میشیم میایم هر سرور
این سرور هم هنوز قطعی نشده ولی اگه بتونیم در حد همون سرزدن و بدون دخالت توی امور لیدری و...ثبت نام میکنم
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
آقا اگه قول بدید اون تبلت رو بدید به من میام )))
فقط امیدوارم بعضی اسپیدبازای همیشه فراری نیان این سرور : d
ویرایش توسط MohseN ShangFei : 03-28-2016 در ساعت 07:41 PM
دلیل: همینجوری
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود آرش جان
من تیم ندارم یعنی هرگز تا الان تیم نداشتم حتی اکانت مولتی هم نداشتم خودمو محسن و سیبیلامون پا میشیم میایم هر سرور
این سرور هم هنوز قطعی نشده ولی اگه بتونیم در حد همون سرزدن و بدون دخالت توی امور لیدری و...ثبت نام میکنم
شایان راست میگه ارش جان، من شاهدم که شایان اصلا اینکاره نیس و بهترین بازی استراتژیک که انجام داده پینگ پنگ بوده باور کن
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن