-
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
از ترس بن شدن 999 ساعته از خیر اضافه کردن گزشتم
داستان چیه ؟ :دی
-
سعی کنید با کپی پیست یا هر روش کوتاه کننده فارم اد نکنید در غیر اینصورت سیستم اکانتتون رو بازداشت میکنه. فقط از طریق خود بازی فارم اد کنید و روش های ابداعی یا استفاده از اسکریپت رو انجام ندید. در صورتی که طبق روالی که بازی اجازه میده فارم اد کنید مشکلی براتون پیش نمیاد.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
امید جان میدونی اگه بدون روش های سریعتر بخوام 50 در 50 ادد کنم چقدر طول میکشه ؟
اونم با سیستم آنتی باتتون که اگه 2 تا فارم رو پشت هم ادد کنیم روی تمام صفحات تشخیص عکس فعال میشه !
یعنی اگه 100 دونه صفحه باز باشه ، تمامی تبدیل به صفحه آنتی بات میشن و هرچی فارم دستی پیدا کرده بودیم بسته میشه و باید از اول پیدا کنیم یا تک تک رو دکمه بک بزنیم !
خداییش خیلی سخته
یعنی اصلا نمیشه ادد کرد دیگه
20 در 20 هم که خیلی کمه و نمیشه فارم کرد !
-
نوشته اصلی توسط
Eshbil
امید جان میدونی اگه بدون روش های سریعتر بخوام 50 در 50 ادد کنم چقدر طول میکشه ؟
اونم با سیستم آنتی باتتون که اگه 2 تا فارم رو پشت هم ادد کنیم روی تمام صفحات تشخیص عکس فعال میشه !
یعنی اگه 100 دونه صفحه باز باشه ، تمامی تبدیل به صفحه آنتی بات میشن و هرچی فارم دستی پیدا کرده بودیم بسته میشه و باید از اول پیدا کنیم یا تک تک رو دکمه بک بزنیم !
خداییش خیلی سخته
یعنی اصلا نمیشه ادد کرد دیگه
20 در 20 هم که خیلی کمه و نمیشه فارم کرد !
قطعا محدودیت ها برای جلوگیری از اسکریپت هایی هست که برای بازی نوشته میشه. که متاسفانه روی کیفیت بازی کسانی که از اسکریپت استفاده نمی کنند هم بی تاثیر نیست. اما در روی دیگر سکه شاهد بازی عادلانه تر هستیم. قطعا اگه شما با زحمت بیشتر فارم اد میکنید خوشحال خواهید شد که رقیب شما هم نمی تونه از اسکریپت استفاده کنه.
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
Omid
قطعا محدودیت ها برای جلوگیری از اسکریپت هایی هست که برای بازی نوشته میشه. که متاسفانه روی کیفیت بازی کسانی که از اسکریپت استفاده نمی کنند هم بی تاثیر نیست. اما در روی دیگر سکه شاهد بازی عادلانه تر هستیم. قطعا اگه شما با زحمت بیشتر فارم اد میکنید خوشحال خواهید شد که رقیب شما هم نمی تونه از اسکریپت استفاده کنه.
والا ما هم بدون اسکریپت و یا هر چیز دیگه ایی ادد میکردیم
فقط مشکل اینه که 4 تا کلید سریع که میزنی آنتی بات میاد و گیر میده
باید واستیم تا یه صفحه کامل لود شه ، ببندیمش و بعدی رو ادد کنیم که با این سرعت نت تقریبا 1 دقیقه واسه هر کدوم طول میکشه
حالا حساب کن 200 تا ناتار رو بخوایم ادد کنیم !
خداییش خیلی طول میکشه
-
-
-
فارم ها رو باید از نقشه یا پروفایل ناتار پیدا و اد کنید. بله متاسفانه برای جلوگیری از بات ها اد کردن فارم کمی دست و پا گیر شده. اما عرض کردم. در صورتی که به قوانین پایبند هستید و بازی عادلانه رو می پسندید باید صبر داشته باشید و این مشکلات رو به خاطر اجرای بازی عادلانه تحمل بفرمائید. وگرنه ما که قصدمون آزار کاربران نیست. تغییرات امروز هم به خاطر جلوگیری از استفاده از اسکریپت جدیدی هست که منتشر شده که خوشبختانه جلوش رو گرفتیم.
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
اگه اضافه کردن فارم راحتر باشه بهتره توی بازی میره روی اعصاب
-
منم صد در صد موافقم كه از اسكريپت جلو گيري بشه اما اميد جان حداقل ظرفيت جست و جو فارم ياب رو افزايش بده
-