-
لینک حملات باحال 1000
سلام
از دوستان عزیز دعوت میکنم حتما به سرور هزار حداقل یه بار سر بزنید
جذابیت خاص خودش داره
مثلا من با 100تا دونه گلد این همر کشیدم بعد باهاش کلی همر خفت کردم
این یه نمونه خفت همر رنک 2سرور وی ای پی
مثل اینکه خیلی نوب هستن
http://uupload.ir/files/o344_alireza...rash_teffa.jpg
اینم پروفایل رتبه 2 سرور هزار
سرزنده و پایدار باشید
تام کت
ویرایش توسط TamCat : 01-06-2017 در ساعت 06:26 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
دوست عزیزی که معلوم نیست کی هستی یه همر خفت کردی ذوق مرگ شدی خوب چرا واسه سروری که بردش از اول معلومه گلد کلوپ دادی ؟ بعد خودتو حرفه ای میدونی ؟ ممد پیر مرد من چطوره خوراک کوسه ها بشی ممد
- - - Updated - - -
دوست عزیزی که معلوم نیست کی هستی یه همر خفت کردی ذوق مرگ شدی خوب چرا واسه سروری که بردش از اول معلومه گلد کلوپ دادی ؟ بعد خودتو حرفه ای میدونی ؟ ممد پیر مرد من چطوره خوراک کوسه ها بشی ممد
-
نوشته اصلی توسط
alireza shahi
دوست عزیزی که معلوم نیست کی هستی یه همر خفت کردی ذوق مرگ شدی خوب چرا واسه سروری که بردش از اول معلومه گلد کلوپ دادی ؟ بعد خودتو حرفه ای میدونی ؟ ممد پیر مرد من چطوره خوراک کوسه ها بشی ممد ���������������� �������������
- - - Updated - - -
خسته نباشی علی رضا جان
ماشالله خوب همری کشیده بودیا
-
-
334444.jpg
این هم یه خفت همر که انجام دادم . لازم به ذکر است که این دوستمون که همرشون خفت شد الان رنک 1 سرور هزار هستن
All men dream, but not equally. Those who
dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it was vanity: but the dreamers of the day are dangerous men, for they may act on their dreams with open eyes, to make them possible.
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
فایل پیوست 2719
رکورد بیگ رومن.هروقت رسیدید.خبرم کنید
البته تک نبودم.زیاد بودیم سر این اکانت.
منو مزدکو افشینو تهی
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
رکورد بیگ رومن.هروقت رسیدید.خبرم کنید
البته تک نبودم.زیاد بودیم سر این اکانت.