-
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
ههههه. رضا دلت میاد منو بزنی؟؟؟ واقعا"؟؟؟؟؟ همون بردیا رو بیا پلن مشترک بریم!!!! اتفاقا به کمکت احتیاج دارم از فردا شب بیای پیشمون کارت داریم داداش
عیدتوام مبارک
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
arman2
سلام عارف جان
داداش عزیزم اره اینا نسلشون تو دژکوبه و منقرض نمیشه جون طفلکی ها تازه دارن بازی می کنن همه مثل ما که یک دفع جبرئل بهشون نازل نشد و دستور نداد پلی کن بعد ما گفتم نمی تونیم و اون هی اصرار کرد و ما بلا خره پلی کردیم و یک دفعه شدیم لیدر منتخب !!
خوبه فضای فروم رو تلطیف می کنی واقعا این بازی به این روحیه خنده نیاز داره ولی رعایت سن و سال بعضی ها رو هم بکن و هم این که جایگاه بعضی از اکانتها دیگه اجازه همچین پست هایی رو نمی ده ! حالا یاد قدیما کردی ! عجب!! بگذریم معلومه حالت بهتر شده که اومدی پلی میدی بازم خدا رو شکر
- - - Updated - - -
بچه مگه بهت نگفتم نیا فروم ایجا جای شما نیست که بدو برو بیرون دوستان می خوان نقاشی بکشن و پلن تحلیل کنن فضای فروم رو اشغال می کنی الکی باز یه هفته نبودم شما راه افتادین تو کوچه ! جمعه میام ببینم دارید چه می کنید الان باید برم وگرنه کلی دعوات می کردم
شایان جان دعواش کردم بره خونه شما بیا پلن هارو تحلیل کن دیگه نمی یاد داداش بچه خوبیه! ولی کم سن و ساله مثل ما پیر پاتل دژکوب نیست که عقلش برسه البت عقل من هم نمی رسه اهان راستی گفته بودی که کی گفته نیان فروم شرمنده داداش من گفته ولی نه به حساب بزرگی یه خواهشی بود که از پلیر های خوب 10 سال اینده و نوبهای امروز کردم که بیان مطالعه کنن ولی کامنت کل کل نذارن همین جا از شما بابت کلمه بزرگان استفاده شده در جمله این پلیرمون عذر خواهی می کنم ! داداش ما رو زمین نشستم و درویشیم نه ادعا ی بزگی داریم نه اداشو در اوردیم یه فرصتی بود که پلی کنیم بعد سالها اومدیم کردیم الانم که خدا توفیق موندن رو از ما گرفته تا ببینیم چی پیش میاد
درود بر آرمــــــــــان بـــزرگ
حالت خوبه ؟ داداش نیستی کم پیدایی . دلم برات تنگ شده. خودت میدونی چقد دوست دارم.
بالاخره هممون از یک جایی شروع کردیم. امیدوارم دلخور نشی داداش.
و باید اینجا جلو همه یک قولی بهم بدی که یک سرور بیای با هم بازی کنیم.
این سرور محل آشناییمون بود . اولینو آخرین جایی بود که توی ساید مقابل هم قرار گرفتیم .
یک آفرین هم باید بهت بگیم که خیلی خوب سایدتو جمع کردی. سایدی که هیچی واسه گفتن نداشت یا میشه گفت نه همری نه دفی داشت.
بچه هارو خوب هم دل کردی . عالی بود . باز هم با اینکه حرفی واسه گفتن نداشتین خوب موندین و پلی دادین . چون هدفتون لذت بردن از بازی بود.
خدارو شکر مثل بقیه ترسو ها فرار نکردین. :دی
موفق و پیروز باشی.
سجاد
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN
درود بر آرمــــــــــان بـــزرگ
حالت خوبه ؟ داداش نیستی کم پیدایی . دلم برات تنگ شده. خودت میدونی چقد دوست دارم.
بالاخره هممون از یک جایی شروع کردیم. امیدوارم دلخور نشی داداش.
و باید اینجا جلو همه یک قولی بهم بدی که یک سرور بیای با هم بازی کنیم.
این سرور محل آشناییمون بود . اولینو آخرین جایی بود که توی ساید مقابل هم قرار گرفتیم .
یک آفرین هم باید بهت بگیم که خیلی خوب سایدتو جمع کردی. سایدی که هیچی واسه گفتن نداشت یا میشه گفت نه همری نه دفی داشت.
بچه هارو خوب هم دل کردی . عالی بود . باز هم با اینکه حرفی واسه گفتن نداشتین خوب موندین و پلی دادین . چون هدفتون لذت بردن از بازی بود.
خدارو شکر مثل بقیه ترسو ها فرار نکردین. :دی
موفق و پیروز باشی.
سجاد
سلام سجاد
خوبی دادا
سجاد داداش ما فرصت فرار نداریم وگرنه راه در رو پیدا کنیم می ریم داداش محاصره شدیم بین سه تا ساید اسیر جنگی هم نمی گیرن لامصبا فقط تیر خلاص می زنن ! خیلی خشن شدن ! شرمنده داداش نمیام سر بزنم یکمی زیاد درگیریم هم من هم مصطفی دیشب تازه با هم اومدیم نمی دونم لاست ها رو بشماریم یا حمله ها رو بچه ها یا نامه ها اوضاعی شده تعریف کردنی نیست بیشتر از این دشمن شاد میشه تعریف کنم! جمعه رو هستیم بعدش واسه یه لقمه نون باس بریم تا 28 اسفند ! کاش هیچ وقت بزرگ نمی شدیم همیشه می شد بازی کرد ! نشونه های زیادی تو زندگی داره بهم پیام میدن که باید ببوسم بزارم کنار من هی می بوسم میزارمش همین کنار دستم هی دوباره برش می دارم وباز هی تکرار و تکرار 13 روز عید میرم تو ترک و تسلیم غول زندگی میشم اگه این آرمانی که تو کودکی من گیر کرده بزاره البته دلم براش می سوزه می خواد بازی کنه طفک ولی دیگه واقعا نمیشه ! جا بازشه برای جون ترهایی مثل شما گل پسر ! سجاد جزیره رو هماهنگ کن احتمالا عید اونجاییم داداش جات خالی نباشه !! لب تابتم بیار !!!! lol
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
arman2
سلام سجاد
خوبی دادا
سجاد داداش ما فرصت فرار نداریم وگرنه راه در رو پیدا کنیم می ریم داداش محاصره شدیم بین سه تا ساید اسیر جنگی هم نمی گیرن لامصبا فقط تیر خلاص می زنن ! خیلی خشن شدن ! شرمنده داداش نمیام سر بزنم یکمی زیاد درگیریم هم من هم مصطفی دیشب تازه با هم اومدیم نمی دونم لاست ها رو بشماریم یا حمله ها رو بچه ها یا نامه ها اوضاعی شده تعریف کردنی نیست بیشتر از این دشمن شاد میشه تعریف کنم! جمعه رو هستیم بعدش واسه یه لقمه نون باس بریم تا 28 اسفند ! کاش هیچ وقت بزرگ نمی شدیم همیشه می شد بازی کرد ! نشونه های زیادی تو زندگی داره بهم پیام میدن که باید ببوسم بزارم کنار من هی می بوسم میزارمش همین کنار دستم هی دوباره برش می دارم وباز هی تکرار و تکرار 13 روز عید میرم تو ترک و تسلیم غول زندگی میشم اگه این آرمانی که تو کودکی من گیر کرده بزاره البته دلم براش می سوزه می خواد بازی کنه طفک ولی دیگه واقعا نمیشه ! جا بازشه برای جون ترهایی مثل شما گل پسر ! سجاد جزیره رو هماهنگ کن احتمالا عید اونجاییم داداش جات خالی نباشه !! لب تابتم بیار !!!! lol
سلام آرمان جان
در حال مذاکره هستم ببینم چی میشه .
انشالا که توفیقی به ما داده بشه بیایم اونجا هم دیگرو زیارت کنیم.
لب تاب هم میارم تو هم سورپرایز یادت نره :دی
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
مثل آن چایی که می چسبد به سرما بیشتر
با همه گرمیم... با دل های تنها بیشتر
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Theutates Thunder
چی شد کی برد کجا برد
به قول مصطفی ازاینا بزارین
یعنی 2کیلو دف نبود جلو این فیک
لطفا سر بحص رو باز کنین ببینیم چی شده دقیقا کتیبه دزدی در این حد لینک سبز روشن والا نوبره
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
HIPPO
چی شد کی برد کجا برد
به قول مصطفی ازاینا بزارین
یعنی 2کیلو دف نبود جلو این فیک
لطفا سر بحص رو باز کنین ببینیم چی شده دقیقا کتیبه دزدی در این حد لینک سبز روشن والا نوبره
گفتیم قهرمان این شکلی باشه فک نمیکنه فرستادیمش جنگ
Capture.JPG
یه پرچم دادیم دستش بره پرچم جنوب رو تو دیار غربت تنهایی بالابگیره بیاد. اون 750 تا شوالیه هم واسه این بود که تو راه حوصلش سر نره.
مثل آن چایی که می چسبد به سرما بیشتر
با همه گرمیم... با دل های تنها بیشتر
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن