صفحه 99 از 113 نخستنخست ... 4989979899100101109 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 981 تا 990 , از مجموع 1421

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام بر همه ی دلاوران دژکوب 2تا aa
    حالتون چطوره؟

مهدی یکی از دوستام از nw یا ne هنوز ندیدم / همر داده گفته پلن برم روت یا رو sw!! . منم با کمال میل گفتم باشه کدوم دهتونو نمیخواین کار منو راحت کنین. بین خودتون قرعه بندازین (من خودم بردیا رو ترجیح میدم)

ولی فعلا نگران نباش تا 3_4 روز دیگه نمیام

تا یادم نرفته مهدی داری یاد میگیرایا از تو بعید بود نکن از این کارا . بگم

عیدتونم پیشاپیش مبارک

2. تشکر FaTeB, lucifer تشکر نمود
    پسندیدن FaTeB, lucifer پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

ههههه. رضا دلت میاد منو بزنی؟؟؟ واقعا"؟؟؟؟؟ همون بردیا رو بیا پلن مشترک بریم!!!! اتفاقا به کمکت احتیاج دارم از فردا شب بیای پیشمون کارت داریم داداش
    عیدتوام مبارک

4. تشکر FaTeB تشکر نمود
    پسندیدن FaTeB پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط arman2 نمایش پست ها
    سلام عارف جان

داداش عزیزم اره اینا نسلشون تو دژکوبه و منقرض نمیشه جون طفلکی ها تازه دارن بازی می کنن همه مثل ما که یک دفع جبرئل بهشون نازل نشد و دستور نداد پلی کن بعد ما گفتم نمی تونیم و اون هی اصرار کرد و ما بلا خره پلی کردیم و یک دفعه شدیم لیدر منتخب !!
    خوبه فضای فروم رو تلطیف می کنی واقعا این بازی به این روحیه خنده نیاز داره ولی رعایت سن و سال بعضی ها رو هم بکن و هم این که جایگاه بعضی از اکانتها دیگه اجازه همچین پست هایی رو نمی ده ! حالا یاد قدیما کردی ! عجب!! بگذریم معلومه حالت بهتر شده که اومدی پلی میدی بازم خدا رو شکر

- - - Updated - - -

بچه مگه بهت نگفتم نیا فروم ایجا جای شما نیست که بدو برو بیرون دوستان می خوان نقاشی بکشن و پلن تحلیل کنن فضای فروم رو اشغال می کنی الکی باز یه هفته نبودم شما راه افتادین تو کوچه ! جمعه میام ببینم دارید چه می کنید الان باید برم وگرنه کلی دعوات می کردم

شایان جان دعواش کردم بره خونه شما بیا پلن هارو تحلیل کن دیگه نمی یاد داداش بچه خوبیه! ولی کم سن و ساله مثل ما پیر پاتل دژکوب نیست که عقلش برسه البت عقل من هم نمی رسه اهان راستی گفته بودی که کی گفته نیان فروم شرمنده داداش من گفته ولی نه به حساب بزرگی یه خواهشی بود که از پلیر های خوب 10 سال اینده و نوبهای امروز کردم که بیان مطالعه کنن ولی کامنت کل کل نذارن همین جا از شما بابت کلمه بزرگان استفاده شده در جمله این پلیرمون عذر خواهی می کنم ! داداش ما رو زمین نشستم و درویشیم نه ادعا ی بزگی داریم نه اداشو در اوردیم یه فرصتی بود که پلی کنیم بعد سالها اومدیم کردیم الانم که خدا توفیق موندن رو از ما گرفته تا ببینیم چی پیش میاد
    درود بر آرمــــــــــان بـــزرگ
    حالت خوبه ؟ داداش نیستی کم پیدایی . دلم برات تنگ شده. خودت میدونی چقد دوست دارم.
    بالاخره هممون از یک جایی شروع کردیم. امیدوارم دلخور نشی داداش.
    و باید اینجا جلو همه یک قولی بهم بدی که یک سرور بیای با هم بازی کنیم.
    این سرور محل آشناییمون بود . اولینو آخرین جایی بود که توی ساید مقابل هم قرار گرفتیم .
    یک آفرین هم باید بهت بگیم که خیلی خوب سایدتو جمع کردی. سایدی که هیچی واسه گفتن نداشت یا میشه گفت نه همری نه دفی داشت.
    بچه هارو خوب هم دل کردی . عالی بود . باز هم با اینکه حرفی واسه گفتن نداشتین خوب موندین و پلی دادین . چون هدفتون لذت بردن از بازی بود.
    خدارو شکر مثل بقیه ترسو ها فرار نکردین. :دی
    موفق و پیروز باشی.

سجاد
    For Wнαт Yoυ Belιeve
    Sтαɴd
    Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere

6. تشکر MO30 DaNgeR تشکر نمود
    پسندیدن MO30 DaNgeR پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SajjaD MaRiLyN نمایش پست ها
    درود بر آرمــــــــــان بـــزرگ
    حالت خوبه ؟ داداش نیستی کم پیدایی . دلم برات تنگ شده. خودت میدونی چقد دوست دارم.
    بالاخره هممون از یک جایی شروع کردیم. امیدوارم دلخور نشی داداش.
    و باید اینجا جلو همه یک قولی بهم بدی که یک سرور بیای با هم بازی کنیم.
    این سرور محل آشناییمون بود . اولینو آخرین جایی بود که توی ساید مقابل هم قرار گرفتیم .
    یک آفرین هم باید بهت بگیم که خیلی خوب سایدتو جمع کردی. سایدی که هیچی واسه گفتن نداشت یا میشه گفت نه همری نه دفی داشت.
    بچه هارو خوب هم دل کردی . عالی بود . باز هم با اینکه حرفی واسه گفتن نداشتین خوب موندین و پلی دادین . چون هدفتون لذت بردن از بازی بود.
    خدارو شکر مثل بقیه ترسو ها فرار نکردین. :دی
    موفق و پیروز باشی.

سجاد
    سلام سجاد

خوبی دادا

سجاد داداش ما فرصت فرار نداریم وگرنه راه در رو پیدا کنیم می ریم داداش محاصره شدیم بین سه تا ساید اسیر جنگی هم نمی گیرن لامصبا فقط تیر خلاص می زنن ! خیلی خشن شدن ! شرمنده داداش نمیام سر بزنم یکمی زیاد درگیریم هم من هم مصطفی دیشب تازه با هم اومدیم نمی دونم لاست ها رو بشماریم یا حمله ها رو بچه ها یا نامه ها اوضاعی شده تعریف کردنی نیست بیشتر از این دشمن شاد میشه تعریف کنم! جمعه رو هستیم بعدش واسه یه لقمه نون باس بریم تا 28 اسفند ! کاش هیچ وقت بزرگ نمی شدیم همیشه می شد بازی کرد ! نشونه های زیادی تو زندگی داره بهم پیام میدن که باید ببوسم بزارم کنار من هی می بوسم میزارمش همین کنار دستم هی دوباره برش می دارم وباز هی تکرار و تکرار 13 روز عید میرم تو ترک و تسلیم غول زندگی میشم اگه این آرمانی که تو کودکی من گیر کرده بزاره البته دلم براش می سوزه می خواد بازی کنه طفک ولی دیگه واقعا نمیشه ! جا بازشه برای جون ترهایی مثل شما گل پسر ! سجاد جزیره رو هماهنگ کن احتمالا عید اونجاییم داداش جات خالی نباشه !! لب تابتم بیار !!!! lol

8. پسندیدن MO30 DaNgeR پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط arman2 نمایش پست ها
    سلام سجاد

خوبی دادا

سجاد داداش ما فرصت فرار نداریم وگرنه راه در رو پیدا کنیم می ریم داداش محاصره شدیم بین سه تا ساید اسیر جنگی هم نمی گیرن لامصبا فقط تیر خلاص می زنن ! خیلی خشن شدن ! شرمنده داداش نمیام سر بزنم یکمی زیاد درگیریم هم من هم مصطفی دیشب تازه با هم اومدیم نمی دونم لاست ها رو بشماریم یا حمله ها رو بچه ها یا نامه ها اوضاعی شده تعریف کردنی نیست بیشتر از این دشمن شاد میشه تعریف کنم! جمعه رو هستیم بعدش واسه یه لقمه نون باس بریم تا 28 اسفند ! کاش هیچ وقت بزرگ نمی شدیم همیشه می شد بازی کرد ! نشونه های زیادی تو زندگی داره بهم پیام میدن که باید ببوسم بزارم کنار من هی می بوسم میزارمش همین کنار دستم هی دوباره برش می دارم وباز هی تکرار و تکرار 13 روز عید میرم تو ترک و تسلیم غول زندگی میشم اگه این آرمانی که تو کودکی من گیر کرده بزاره البته دلم براش می سوزه می خواد بازی کنه طفک ولی دیگه واقعا نمیشه ! جا بازشه برای جون ترهایی مثل شما گل پسر ! سجاد جزیره رو هماهنگ کن احتمالا عید اونجاییم داداش جات خالی نباشه !! لب تابتم بیار !!!! lol
    سلام آرمان جان
    در حال مذاکره هستم ببینم چی میشه .
    انشالا که توفیقی به ما داده بشه بیایم اونجا هم دیگرو زیارت کنیم.
    لب تاب هم میارم تو هم سورپرایز یادت نره :دی
    For Wнαт Yoυ Belιeve
    Sтαɴd
    Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

با سلام خدمت اهالی بازمانده سرور e1
    یه یه ماهی نبودیم در خدمت دوستان الانم اومدیم میبینیم سرور کلی ریزش داشته
    یه کتیبه احمق زدیم لینکش و ندیده پاک کردیم خخخ از مدافع خواستارم لینک بده بهم ببینم چی شد اصلا
    اینم از مرتاض کوچیک http://dejkoob.ir/ir/report/4966ff12d46
    کیفیت سرور بخوره تو کمر دشمنان اسلام روحیه بازی نیست دیگه مسوولین رسیدگی کنن لطفا
    صبح همه بخیر
    MOHSEN

11. تشکر Theutates Thunder, FaTeB, .SpaRtaN. تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

لول

من و هیروم و جنگ آموز، همین الان یهویی :دی

http://upload7.ir/uploads//f14526063...b5e1d352ec.jpg

اینهمه جابه جا شده....

http://upload7.ir/uploads//7513e6fac...e3f5e1c605.jpg

خخخخخخ
    مثل آن چایی که می چسبد به سرما بیشتر

با همه گرمیم... با دل های تنها بیشتر

13. تشکر FaTeB, lucifer, HIPPO, Osiris تشکر نمود
    پسندیدن FaTeB, HIPPO, Osiris پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Theutates Thunder نمایش پست ها
    لول

من و هیروم و جنگ آموز، همین الان یهویی :دی

http://upload7.ir/uploads//f14526063...b5e1d352ec.jpg

اینهمه جابه جا شده....

http://upload7.ir/uploads//7513e6fac...e3f5e1c605.jpg

خخخخخخ
    چی شد کی برد کجا برد
    به قول مصطفی ازاینا بزارین
    یعنی 2کیلو دف نبود جلو این فیک
    لطفا سر بحص رو باز کنین ببینیم چی شده دقیقا کتیبه دزدی در این حد لینک سبز روشن والا نوبره

15. تشکر lucifer, FaTeB, Theutates Thunder تشکر نمود
    پسندیدن FaTeB, Theutates Thunder پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط HIPPO نمایش پست ها
    چی شد کی برد کجا برد
    به قول مصطفی ازاینا بزارین
    یعنی 2کیلو دف نبود جلو این فیک
    لطفا سر بحص رو باز کنین ببینیم چی شده دقیقا کتیبه دزدی در این حد لینک سبز روشن والا نوبره
    گفتیم قهرمان این شکلی باشه فک نمیکنه فرستادیمش جنگ

Capture.JPG

یه پرچم دادیم دستش بره پرچم جنوب رو تو دیار غربت تنهایی بالابگیره بیاد. اون 750 تا شوالیه هم واسه این بود که تو راه حوصلش سر نره.
    مثل آن چایی که می چسبد به سرما بیشتر

با همه گرمیم... با دل های تنها بیشتر

17. تشکر FaTeB, .SpaRtaN. تشکر نمود
    پسندیدن FaTeB, .SpaRtaN. پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Theutates Thunder نمایش پست ها
    گفتیم قهرمان این شکلی باشه فک نمیکنه فرستادیمش جنگ

Capture.JPG

یه پرچم دادیم دستش بره پرچم جنوب رو تو دیار غربت تنهایی بالابگیره بیاد. اون 750 تا شوالیه هم واسه این بود که تو راه حوصلش سر نره.

دستتون درد نکنه واقعا حقه جالبی بوده ساده و دلچسب خودش به تنهایی یه پلن حساب میشه
    البته بی تجربگی اکانت مدافع هم در موفقیت این کار دخیل بوده که واسه کتیبه دف نزاشتن
    حالا این پلن اسمم داره یا باید واسش یه اسم بزاریم
    حرکت به این قشنگی حیفه اسم نداشته باشه

19. تشکر .SpaRtaN., FaTeB, Theutates Thunder تشکر نمود
صفحه 99 از 113 نخستنخست ... 4989979899100101109 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع