-

نوشته اصلی توسط
amin hidden
اقا ول کنین این داستانارو زشته ب خدا اصن این حرفا چیو ثابت میکنه ب فکر تخریب نباشین سرور تموم میشه رفاقت میمونه والا
....... سلام امین داداش
آخه ببین این بازی چیه که ادعا کنی تووش هااا؟؟؟
واقعا چیه!!!!!!
ادبیات زیباشون رو ببین از هر 5 تا پست 4 تا شووب یا لحن نا مناسب یا توهین ب کاربر زده اینا زشته نه حرفای من
..بازم چشم ما چاکریم ب مولا
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
a3pik
با دروووود فراوان به همه سروران بزرگوار عزیییییز
یه سوال برام پیش اومد البته چند وقت بهش توجه نکردم امروز زیر بم همه بزرگان رو رفتیم دیدی نه درساه؟؟؟
این لینکی که جدیدا اضاف شده به نام افتخارات کاربر....... اونایی ادعای بزرگی و سابقه میکردن به جز دوست عزیزم داش مجتبی(gosfande shoja) که سرورq500.s اتحادشون قهرمان شده کسه دیگه ای جایی افتخاری ازش نیست ....؟؟؟؟؟ من رفتم یه اکانت بزنم با ایمیل خودم اما ثبت نام تموم شده حیف شد ایشالله جای دیگه سرور دیگه .......اينجاست كه دست اونايي خالي ميبندن روو ميشه داداش تو كه از افتخاراتت دم ميزدي كوووو سندس مدركي ،،،،
الان بعضیا میان این زیر مینویسن ایمیل اصلیمون پسشو نداشتیم ایمیلمون قفل شده فلان شده وووووو هزار تا ادعای پوچ دیگه راحت باشین خالی بندی نه فیش داره نه مالیات نه عوارض فقط رسوایی داره وو بس
بدرووووووود و دنباله دار باشین
a3pik
سلام به همه عزیزان
شما درست میفرمایید شرط ان این است که با همان ایمیل ساخته باشید اگر ایمیل فرق کند نمیایید
مثلا من همیشه با ایمیل میساختم اما در این سرور با جیمیل ساختم پس افتخارات من هم نشان داده نمیشود اما در اخرین سرور 3.6همر من -760 کی بوده که به واندر زده شده که شامل تبری شوالیه و بالای 20 کی کاتا بود اگر دوست داشتید میتوانم لینک ان را پیدا کنم و شاید بعضی از عزیزان داشته باشند
-
سلام و درود
آغا باز زدن به ما
yyyyy.jpg
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
مبارکا باشه خخخخخخ

نوشته اصلی توسط
hero1
-
سلام خدمت کلیه پلیرای این سرور.
یه آمار از واندر ها میزارید؟
-

نوشته اصلی توسط
mя. мIм
http://www.axgig.com/images/85079660633734106484.png
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mя. мIм
http://www.axgig.com/images/80324872804299342689.png
دوم هم که کلا نقشه نداره
فعلا بلو دورقمیه واندرش ولی فقط فعلا!
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
_Slithereen_
به به. این سومین عکس شد.
این بلو بوی چیجوری مونده بون بالا؟
-
[QUOTE=mя. мIм;8967]به به. این سومین عکس شد.
این بلو بوی چیجوری مونده بون بالا؟[/QUOTE
اون هم 0 میشه به موقش فعلا کل دف nw رو همینه
-
تبریک میگم به شمال غرب برای دف زیباش...