-

نوشته اصلی توسط
GreatSaMuRai
- - - Updated - - -
سلام
به اکانت Samurai تو سرور پیام بدهید
اکانت ندارم . کدوم ساید اکانت بسازم بیام خدمت کنم بهتون ارباب؟
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN
اکانت ندارم . کدوم ساید اکانت بسازم بیام خدمت کنم بهتون ارباب؟
عجب سوال میپرسی بعد که بهت جواب میدن مسخره میکنی؟
این دیگه والا جدیده
ما نه اربابیم نه بلدیم ارباب باشیم شما هم جای لغز گویی میتونستی بسیار سازنده تر سخن بگی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
cyrous
سلام
اقا فرشید پاستیل میگفت متا کار لیدرهای بی عرضه ای که نمیتونن سایدشون رو جمع کنن
من هم این موضوع رو بهشون گفتم شدم بی ادب و گفتن بهشون توهین کردم به جان خودم نامه هاش مستند هست:d
میتونست سرور خوبی باشه یه تعداد از پلیر های قدیم هم رجیستر کردن باید دید بعد از بیرون اومدن کاتا کدوم اکانتها تو سرور باقی میمونن
چیزی که کاملا مشخص هست شکل اتحاد ها تو nw به زودی تغییر میکنه
rezadarioush
اولا که شما فکر کنم تعریف متا رو کلا اشتباه فهمیدی
ثانیا که هفته ی اول ساید شما ادعا کردی ما واندر رو فروختیم و سرور مسخره بازیه و اینا
کجای دژکوب هفته ی اول سرور 1 ایکس راجع به واندر بحث میکنند؟تازه اونم به شکل خرید و فروش
ثالثا که ما بارها سعی کردیم با شما همکاری کنیم و سعی بر جلوگیری از درگیری درون سایدی داشته باشیم اما شما در کمال بی ادبی توهین کردی به خود بنده چند بار حالا با بقیه کاری ندارم و مارو با القابی مثل بی عرضه خطاب کردی و هر چه هم برای شما اصل ما وقع رو توضیح دادیم مرغت یه پا داشت و از جملات گهر باری که من تلفنی حرف نمیزنم چون تحریم کردم مکالمه ی خارج بازی رو استفاده کردی که به نظرم این کار بچه های کوچیکه نه مردان بزرگ
رابعا که دوست عزیز یاد بگیر که با ایجاد تشنج و ادعاهای کذب به جایی راه نمیبری.من به شما گفتم ما تعداد پلیر هامون زیاد بود توی دو ساید ثبت نام کردیم الانم همینو میگم چند تن از دوستان ما توی ساید ne هستند و این مشکلش کجاست؟ این که شما این رو ساید فروشی میدونی مشکلیه که قوه ی فاهمه ات داره
خامسا که به یکی از دوستان ما که پلیری قدیمی هست در جنوب غرب بی احترامی شد ما از اون دوست حمایت کردیم که شکر خدا خود لیدر های اس دابلیو حل و فصلش کردن
بیاین یاد بگیریم به جای توهین و افترا بستن و تهمت زدن و یک کلاغ چهل کلاغ کلاه خودمونو قاضی کنیم و هفته ی اول سرور یک ایکس که هیچی معلوم نیست برای جلب چارتا ادم دم از ساید فروشی و معامله ی واندر و دروغ و دغل نزنیم
و من الله توفیق
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سرور به این خفنی حیف نیست فروم انقدر سوت و کور
کل کل هاتونو از داخل پروفایل منتقل کنید به فروم تا هم دوستان داخل سرور و هم عزیزانی که فرصت بازی نداشتن و سرور رو دنبال میکنن بی خبر نمونن
بیایید اما فحاشی نکنید 
rezadarioush
در زمان صلح پسران پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
cyrous
سرور به این خفنی حیف نیست فروم انقدر سوت و کور
کل کل هاتونو از داخل پروفایل منتقل کنید به فروم تا هم دوستان داخل سرور و هم عزیزانی که فرصت بازی نداشتن و سرور رو دنبال میکنن بی خبر نمونن
بیایید اما فحاشی نکنید

rezadarioush
سلام این داستان شمال غرب چیه چون میبینم چند پاره شده شما هم رفتی یک اتحاد زدی برای خودت در ضمن با صحبت شما موافقم سرور خوبیه
-

نوشته اصلی توسط
changiz khan
سلام این داستان شمال غرب چیه چون میبینم چند پاره شده شما هم رفتی یک اتحاد زدی برای خودت در ضمن با صحبت شما موافقم سرور خوبیه
سلام دوست عزیز
داستان شمالغرب رو من نمیتونم توضیح بدم چون از چیزی خبر ندارم یه سری حرف ها هست اما مستندی براش وجود نداره و باور پذیر نیست
متاسفانه ابتدا اتحاد اول ساید حرف از متا با تیمشون تو ساید NE زد بعد کتمان کردند و 48 ساعت بعد با یه تیم ازSW پیوند برادری بستن
فعلا تنها اتحاد مستقل ساید NW همین اتحاد ما هست که به وقتش نفراتی به جمع ما اضافه و عده ای هم مارو ترک کرده به اغوش خانواده باز میگردن
اگر هم شخصی با حرف های من موافق نیست بیاد توضیح بده تو NW چه خبره البته با رسم شکل و معرفی خودش
rezadarioush
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
sajjad marilyn
درود
این نوب بازیا از کی بر میاد که هنوز از حمایت در نیومدین متا میبندن ؟
جدیده ؟ هفته دوم متا بستن ؟
اون کیه که بلد نیست پلن بریزه متا میبنده ؟
سرور توافقیه ؟ قضیه چیه ؟ بگید ما هم بدونیم

)))
البته فقط واسه اینکه از بیرون سرور دارم نگا میکنم میگم .
زشته این کارارو نکنید اول سروری

)
سلام
اقا فرشید پاستیل میگفت متا کار لیدرهای بی عرضه ای که نمیتونن سایدشون رو جمع کنن
من هم این موضوع رو بهشون گفتم شدم بی ادب و گفتن بهشون توهین کردم به جان خودم نامه هاش مستند هست:d
میتونست سرور خوبی باشه یه تعداد از پلیر های قدیم هم رجیستر کردن باید دید بعد از بیرون اومدن کاتا کدوم اکانتها تو سرور باقی میمونن
چیزی که کاملا مشخص هست شکل اتحاد ها تو nw به زودی تغییر میکنه
rezadarioush
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-
کسی اینجا با غارت اتومات مشکل نداره
من صفحه غارت رو بسته ام باز داره برا خودش ارسال میکنه
اون هم به بدترین حالت ممکن
عجیب نیست 
- - - Updated - - -
ببین به هیچ کدوم چرت و پرت هایی که گفتی کار ندارم برو برا خودت خوش باش
فقط در مورد کسی که نمیشناسی اظهار نظر نکن اون هم اقا فرشید تو سنت به این ادم ها نمیخوره
مهران بیا این اگه پلیر شماس برش دار ببر براش تعریف کن با اکانت دفساز چند تا کتیبه برداشتم و با همون اکانت دفساز ww رو برات آوردم پایین
دفساززززز
-
-
اولا سلام
من ی بی ادب هستم این رو اونایی که میشناسن میدونن
دوما این دروغ هایی که گفتی راست ؟؟؟؟ چون حرف های بین من و شما مکتوب موجوده
نامه من به بچه های NW هم کاملا مشخص هست و خود مجید No game هم پیام داد که اشتباه کرده و گردن گرفت نباید اتحاد ادغام میشد
شما هر فکری که میخوای میتونی برا خودت بکنی هر حرفی هم خواستی میتونی بزنی ولی این حرف ها که به من نسبت دادی رو کجا خوندی یا شنیدی استاد فلسفه
قطعا من و دوستانم بیشترین همکاری رو با عزیزان NW خواهیم داشت و اینده این رو مشخص میکنه
ویرایش توسط cyrous : 09-04-2020 در ساعت 02:52 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
cyrous
اولا سلام
من ی بی ادب هستم این رو اونایی که میشناسن میدونن
دوما این دروغ هایی که گفتی راست ؟؟؟؟ چون حرف های بین من و شما مکتوب موجوده
نامه من به بچه های NW هم کاملا مشخص هست و خود مجید No game هم پیام داد که اشتباه کرده و گردن گرفت نباید اتحاد ادغام میشد
شما هر فکری که میخوای میتونی برا خودت بکنی هر حرفی هم خواستی میتونی بزنی ولی این حرف ها که به من نسبت دادی رو کجا خوندی یا شنیدی استاد فلسفه
قطعا من و دوستانم بیشترین همکاری رو با عزیزان NW خواهیم داشت و اینده این رو مشخص میکنه
پیام های منو آپلود کنید ببینم کجاش راجع به فروش ساید و واندر به Ne هست
بله آینده مشخص میکنه که ما تو کدوم ساید بازی خواهیم کرد
ما هم برای Nw تلاش میکنیم منتها شما انسان کاملا غیر منطقی و تندرویی هستی
من از جایی نشنیدم متد رفتاری شما این رو نشون میده که فقط خودتو قبول داری انگار
خداوند در سوره ی ص اگر اشتباه نکنم میگه انسان های عاقل اون هایی هستند که از میان اقوال گوناگون از بهترینش تبعیت میکنند و در سوره ی شورا نیز به اهمیت مشورت و تبادل ارا تاکید میکند نه خود رایی و عدم ارتباط و ایزولیشن
ویرایش توسط GreatSaMuRai : 09-04-2020 در ساعت 07:13 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن