-
داداشای گل جریان این فیک های اکانت Ryan رو اکانتای se چی بود. پس کجا ریل بود؟ شرمنده من دیروز تو راه شمال بودم زیاد در جریان سرور نبودم این 2 روز.
Old man چرا تو مدافعینه پس؟ به ما فیک دادن اونوقت رو sw ریل رفتن؟
-

نوشته اصلی توسط
pOtEntAtE
آقا من به نمایندگی از همه میرم جانشین میشم میگم داشت همر یا نه.البته اگه علی قبول داشته باشه مارو.
اما یه مشکلی هست اونم اینکه پلنر هم میدونست اونجا همر نیست و دلایل تارگت بودن چیز دیگه ای بوده.کپ دفاع یا جاسوس اگه اشتباه نکنم شارج میکرد.
حالا اینکه چرا ماهان اون تارگت رو انتخاب کرد یا چرا کینگ اس ای هر جوری شده سعی کرد یه کپ معمولی رو از دست نده تو مغز یه عده نمیگنجه .
خوشم میاد یه عده سر در نمیارن هم باید بیان بگن ما هم هستیم.
دوست عزیز مطمئن باش که هم مدافع و هم مهاجم دلایل داشتن که دفاع کن و مهاجم حجوم خواب دلایل مدافغع
گرفتن چند همر تقریبا بیگ
تلاش برای از دست ندادن روحیه
وایجاد روحیه ی خراب برای تیم مقابل
و بده جلوه دادن تیم پلنر حریف یعنی اعتماد پلیر ها از پلنر ها گرفته شه
حفظ ابرو خودشون
دلایل مهاجم
نابود کپ
ایجاد حس پیروزی بعضی از دوستان فکر می کنن که دژکوب به نیرو است همش نه وااقعا دژکوب نیرو توش مهمه اما نیرو زمانی به ایجاد می اد که بازیکنان روجیه داشتهه باشن یعنی به لیدر خود اعتماد داشته باشن و بازی براشون جذاب باشه
جبران شکست های قبلی مانند جریانت اک سهیل و نور مور
تلاش برای نابودی همر یا حداقل همر اسکات که اخر سرور تبدیل به چیز سختی می شد
این ها همه در حدد فریضن ولی به نظر من حتما ازاین دلایل در زدن اتک وجود داشته
اقا برو و عکس بگیر تا برا همه مشخص شه بالاخره.
-
اینم همر اکانت dr.z
Capture.JPG
میزان لاستی که ما بر اثر گندم دادیم بیشتر بود تا لاست بخاطر حمله این دوست عزیز 
خسته نباشید میگم اول از همه به مسعود بعدش تمام ساید شمال شرق و مهاجم عزیز بابت تست استحکام دیوار شمال شرق
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
arash :d
سلام خدمت تک تک دوستان
کلا هدف خاصی نداشتم از پست گذاشتن ، فقط خواستم چندتا مطلب رو بگم :
1. عید همگی مبارک باشه ، ایشالا که سال خوبی داشته باشین توام با سلامتی و شادی و برکت ، همه ش کنار هم
2. خیلی دوس دارم که یه سرور تا تهش بازی کنم به عنوان آخرین دور همیم توی دژکوب ، ولی فکر نمیکنم این سرور باشه ، لذا از کسایی که من دوست مشترکشونم خواهش میکنم که خیلی با هم کل کل نکنن ، فکرم میکنم منظورم واضح بود 
3. سجاد عزیزم ، قشنگی بازی به کل کلاش هست ، ولی واقعا به نظرت اکانتی که تو اتحادا ش.غ بود ، شما چجور برنامه ای میتونی روش بریزی ، لطفا جواب نده این پست رو ، فقط اینو گفتم که زیادی ناراحت نباشی از سعید عزیزتر از جانم که شاید بازیش و وقتش رو بیش از همه من خراب کردم .
یه آنالیز هم بخوایم از بازی بذاریم این میشه تهش :
ش.غ از لحاظ اکانتای برتر ساید اول هستش ، این طور که میشه فهمید از لحاظ کمیت اکانت خوب در رتبه اول هست و ایشالا که در کیفیت هماهنگی بین اکانتا نیز همین طوری باشه و بمونه .
ش.ش تنها مشکلی که داشت عدم پیروی چندتا از دوستان عزیمون از تیم لیدری بود که به نظر رفتن و ساید هماهنگی شدن ، فقط ایشالا اونور سال چند نفری بیان کمک مسعود که بتونه با همین انگیزه ای که داره ادامه بده .
ج.غ در واقع داره اخرین زورش رو واسه هماهنگی میزنه ، و این فشار بیشتر از همه روی علی ستاره های عزیزم و سجاد افتاده ، من تا حالا ندیده بودم علی با ساید هماهنگ باشه ، رفیقمه و فک کنم 4 5 تا سرور با هم بازی کردیم حتی تو یه ساید ولی علی روو هیچ وقت به این هماهنگی ندیده بودم ، سجاد هم داره بهنوعی مدیریت میکنه و ساید رو خوب آروم کرده ، ولی به نظرم باید از کل کلای فرومش یه کمی کم کنه و یه جورایی این بحران روانی که رو ساید بعد حذف 2تا از لیدرا افتاد رو جمع کنه .
ج.ش شاید تنها کسایی که من از الان 99% احتمال میدم بمونن تا ته سرور تیم ج.ش هست ، در واقع کسایی که الان کار دستشون هست ، فقط باید به جای اینکه دنبال حاشیه تو سایدای دیگه باشن ، اکانتایی که ول میکنن به هر دلیلی ، حالا یا وقت ندارن یا میخوان برن جای دیگه رو بگیرن دست خودشون ، فرضا کپ یه اکانت هم خورد ، خیلی بهتر بود به جای دیوار شدن همین 20 کی تو دیوار کپی که تابلو بود ، میرقت کپ همین ryan رو میزد مثلا ، خیلی این چیزا پیچیده نیس ، فقط یه کم مشکل اینه اینجا گاهی اوقات مثه قارچ سرور جدید ران میشه ، خب به طبع خیلیا که مهم نیس ، ول میکنن میرن سرور بعد ، خیلی هم اعتبار و این چیزا گویا اهمیتی نداره اینجا .
پ.ن 1 : علی ستاره ها تا حالا نشده یه ساید دیگه باشی بزنیم همو

)) عشقم اذیتم نکن دیگه :دی
پ.ن 2 : دوستان عزیز بازم میخوام کل کل نکنین که بعدا کینه ای نشین از هم .
پ.ن 3 :
الووووووووووووووووووووووو ووووووووووو
با تشکر
سلام آرش جان
امیدوارم چه توی این سرور چه خارج این سرور موفق باشی 
چیزی که میدونیم اینه که وقت نداری و واقعا هیچکس توی این زمان وقت نداره (مثل سرور 10 که نیست بشینیم بازی کنیم یه ساید گنده داشته باشیم واندر یکسره 100 کنیم
)
ممنونم ازت که یه آنالیز جالب کردی سرورو و ما هم بهره مند شدیم.
به خاطر اینکه هم گفتی جواب اون پستو نده نمیدم :d چون حق با شماست.
ّبه هرحال موفق باشی عزیز
سجاد
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
نكو دلم برا اون دوران تنك ميشه ، اي باوو تو بري تنها ميشم بازي حال نميده ، ديدم هستين ثبتنام كردم ،دوره ما تموم شد ،
-
-
امروز اگه بیگ بخوابه دیگه هیچی به هیچیه
ای کاش در دیزی ما باز نمیماند
یا که در این گربه کمی شرم و حیا بود
-
اقا جا داره از یه سری تیمهایی که فارملیستشون فقط پلیر بود تشکرکنم تو این روزهای صلح دیگه بازیکن نمیتونن بزنن و غارت رو خوابندن و گذاشتن بقیه رید بزنن
ولی جدا از همه چیز پلیرها چه منبعی میدادن که این تو تاپ مونده بود یکی بیاد این پلیرها رو به منم معرفی کنه
و جا داره تشکر کنیم از بچه های اکانت all stars بابت این جمله زیباشون
روز صلح = روز لو رفتن پوشرهای عزیز
یکی هم بیاد لینک اتک رو blackmoon اومده رو شیر بده ببینیم چند چندیم کی زدتش چجوری زده و اینکه چجوری زده که تو لیست بیگ همر نرفته
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام خدمت بچه های سرور k1
اکانت all stars یه پروفایل نویسی کردن تو این سرور که من حضور ندارم و به ناچار جوابشون اینجا میدم جملشون که گفتن
روز صلح = روز لو رفتن پوشرهای عزیز مثل الیسا که تا زمان صلح شد بگه رفتم مسافرت
دقیقا خوب و درست میگن ولی روز صلح واسه این میزارن که اگر پلیرهایی بخوان برن مسافرت بدون استرس از گندم منفی یا اتک بهشون به مسافرت و عید دیدنیشون برسن
حالا یه چیزی رو شفاف سازی کنم که این اک تو فینال گذشته نتونست 1 غارت باشه عقده شد براشون از اول سرور تا انتها سرور (چه زمان صلح و چه غیر زمان صلح )
اومدن یه پروفایل نویسی کردن که اگه کسی در جریان اون سرور نباشه شاید باور کنن
بهشون میگم فقط اون تایم سرور رفتم مسافرت ولی اک رو دادم دست 2 نفر به اسم جاوید گرین و هادی که با زحمتهای زیاد بازم نزاشتن در نبودم در زمان صلح از 1 تاپ غارت بیاد پایین
عزیز من سنداش هست پس پروفایلتون رو اصلاح کنید با تشکر
الیسا
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن