صفحه 89 از 116 نخستنخست ... 3979878889909199 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 881 تا 890 , از مجموع 1383

موضوع: محل گفتمان و بررسی سرور نرمال a1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط _Slithereen_ نمایش پست ها
    مطئنی این همر اصلیشه؟این که چیزی نداره!
    داداش من واقعا عذر میخوام
    کی حرف از همر اصلی و همر فرعی زد؟؟؟؟

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام
    لینک 0 شدن واندر رو دارید ؟
    لطفا ثبت نام کنید.

(خلیج پارسی)

S L I T H E R E E N

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

چقدر جالب!!! ۶۵ ک چسب یا نوار زخم !!!!!!!!!!
    دنیا اینقد چسب زخم داشت مریضی ابولا در نطفه خفه میشد خخخخخخ

4. پسندیدن lordmajid پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammadamin22 نمایش پست ها
    چقدر جالب!!! ۶۵ ک چسب یا نوار زخم !!!!!!!!!!
    دنیا اینقد چسب زخم داشت مریضی ابولا در نطفه خفه میشد خخخخخخ
    به حاج لیدر
    داداش لابد میخوان همرشونو احیا کنن دوباره مارو صفر کنن دیگه

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام
    تشکر میکنم از دوستان عزیز
    تو 109 صفحه این بخش فروم کلا 109 تا گزارش داده نشده شاید 50 تا هم نشده
    ولی تشکر میکنم چون فضای بازی تغییر کرد
    هدف از بازی حداقلش برا من اون چیزایی نیست که بعضی از دوستان میخوان هست
    و خوشبختانه تو این سرور به اهداف خود رسیدم
    یکی از اهداف من این وبد که چند تا رفیق فابریک پیدا کنم و واقعا تونستم اینو اجرایی کنم و در کنارش دل خوشی کنم
    مثل زدن کتیبه مثل واندر زدن و کمک به رفقا و در کنار ساید بودن هست که مهمترینش همون پیدا کردن رفیق هست
    و خوشبختانه تو ساید های مخالف هم چندی از دوستان واقعا جدایی از بازی معرفت نشون دادن مثل محمد امین و رضا و چند تا دیگه از دوستان
    تو ساید خودمون هم واقعا وحید عزیز به خصوص امیر عزیز و فرهاد عزیز و مجتبی و کسری و سامان که رفتو منصور عزیز و کیهان و امین و امیر مجددا و خیلی از دوستان که نشون دادن جز بازی میشه به جاهای فراتر از بازی هم رسید
    و تنها آرزوی قلبی بنده موفقیت همه عزیزان که تو این قسمت اسمشون رو نوشتم و بقیه بازیکنان سرور موفق بشن در کنار خانواده محترمون تو زندگی شخصیشون
    از ادمین های محترم مولتی هانتر سرور هم تشکر میکنم واقعا میشه گفت این دوستان تو سرور و اینجا تونستن با رفتارشون باعث بشن کمتر کسی بن بشه کمتر کسی بهش توهین بشه و الا آخر و نشون دادن همه چی رو نمیشه با خشونت و کار های دیگه نشون داد
    امیدوارم اون دوستان هم تو زندگی شخصیشون به مشکل بر نخورن و موفق باشن
    ممنون از همه عزیزان مجید No Game
    GooGoolli
    No Game

7. تشکر vvahid, MZRD تشکر نمود
    پسندیدن Gosfande_Shoja پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط No Game نمایش پست ها
    سلام
    یکی از اهداف من این وبد که چند تا رفیق فابریک پیدا کنم و واقعا تونستم اینو اجرایی کنم و در کنارش دل خوشی کنم
    مثل زدن کتیبه مثل واندر زدن و کمک به رفقا و در کنار ساید بودن هست که مهمترینش همون پیدا کردن رفیق هست
    و خوشبختانه تو ساید های مخالف هم چندی از دوستان واقعا جدایی از بازی معرفت نشون دادن مثل محمد امین و رضا و چند تا دیگه از دوستان
    تو ساید خودمون هم واقعا وحید عزیز به خصوص امیر عزیز و فرهاد عزیز و مجتبی و کسری و سامان که رفتو منصور عزیز و کیهان و امین و امیر مجددا و خیلی از دوستان که نشون دادن جز بازی میشه به جاهای فراتر از بازی هم رسید
    و تنها آرزوی قلبی بنده موفقیت همه عزیزان که تو این قسمت اسمشون رو نوشتم و بقیه بازیکنان سرور موفق بشن در کنار خانواده محترمون تو زندگی شخصیشون
    از ادمین های محترم مولتی هانتر سرور هم تشکر میکنم واقعا میشه گفت این دوستان تو سرور و اینجا تونستن با رفتارشون باعث بشن کمتر کسی بن بشه کمتر کسی بهش توهین بشه و الا آخر و نشون دادن همه چی رو نمیشه با خشونت و کار های دیگه نشون داد
    GooGoolli
    سلام و درووووود مخصوص به داش مجید یا همون googooli خودمون
    داش مجید من تایمی کمی اومدم اینجا یعنی قرار نبود بیام بازی کنم اما خووب شد حالا برد و باختش اصلا مهم نیست خلاصه هر بازی یه برنده داره یه بازنده
    که هر باختی سر آغاز یه برد شیرینه اما مطلبی رو باید عرض کنم خدمت همه اونایی میان فرووم
    والا تا جایی ما یاد میدیم فرووم جایی بود که دوستان می اومدن کل کل میکردن و لینکی و سوالی ووووووو
    در بعضی مواقع هم تخریب روحیه حریف و الا آخر... اما یه سری از دوستان مث اینکه جبهه گرفتن و شاکی شدن که تا جایی که مدیران محترم پیامشون رو به دلیل لحن نا مناسب حذف کردن من شخصا سعی میکنم لا به لای صحبتام توهین بی حرمتی بی ادبی نشه به هیچ عنوان
    بازم اگه کسی از حرفای من ناراحت یا بهش بر خووزد همینجا عذر میخوام مخصوصا دوست عزیزمون منصور manj
    امیدوارم همگی همه بچه های ترا مثل همینجا تو زندگیشون هم سخت کووش و پر کار باشن
    چاکرتونیم ان شالله این سرور هم زود تموم شه بریم پی کار و زندگیمون
    پایدار و دل شاد باشین ایمان شمس a3pik
    pedar bozorg

9. تشکر No Game تشکر نمود
    پسندیدن No Game پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط a3pik نمایش پست ها
    سلام و درووووود مخصوص به داش مجید یا همون googooli خودمون
    داش مجید من تایمی کمی اومدم اینجا یعنی قرار نبود بیام بازی کنم اما خووب شد حالا برد و باختش اصلا مهم نیست خلاصه هر بازی یه برنده داره یه بازنده
    که هر باختی سر آغاز یه برد شیرینه اما مطلبی رو باید عرض کنم خدمت همه اونایی میان فرووم
    والا تا جایی ما یاد میدیم فرووم جایی بود که دوستان می اومدن کل کل میکردن و لینکی و سوالی ووووووو
    در بعضی مواقع هم تخریب روحیه حریف و الا آخر... اما یه سری از دوستان مث اینکه جبهه گرفتن و شاکی شدن که تا جایی که مدیران محترم پیامشون رو به دلیل لحن نا مناسب حذف کردن من شخصا سعی میکنم لا به لای صحبتام توهین بی حرمتی بی ادبی نشه به هیچ عنوان
    بازم اگه کسی از حرفای من ناراحت یا بهش بر خووزد همینجا عذر میخوام مخصوصا دوست عزیزمون منصور manj
    امیدوارم همگی همه بچه های ترا مثل همینجا تو زندگیشون هم سخت کووش و پر کار باشن
    چاکرتونیم ان شالله این سرور هم زود تموم شه بریم پی کار و زندگیمون
    پایدار و دل شاد باشین ایمان شمس a3pik
    pedar bozorg
    ممنون بر عزیز دل برادر
    ما اینجا کاری pedar bozorg رو دیدیم و واقعیتش تو سرور های دیگه وقتی این اسم رو میبینیم خوشحال می شیم هم از نظر بازیگریش هم اخلاقا
    حالا پشت سرتون نباشه تو سرور های دیگه هر کی بهمون درخواست عضویت تو اتحاد میدادن از جنوب شرق مخصوصا این اسم رو میدادیم که برن :دی
    و جالبه هیچ کدومشون دست خالی بر نمیگشتن
    No Game

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

ممنون بر عزیز دل برادر
    ما اینجا کاری pedar bozorg رو دیدیم و واقعیتش تو سرور های دیگه وقتی این اسم رو میبینیم خوشحال می شیم هم از نظر بازیگریش هم اخلاقا
    حالا پشت سرتون نباشه تو سرور های دیگه هر کی بهمون درخواست عضویت تو اتحاد میدادن از جنوب شرق مخصوصا این اسم رو میدادیم که برن :دی
    و جالبه هیچ کدومشون دست خالی بر نمیگشتن
    فدایی داری مجید الان تو سرور aq500.s دارم بازی میکنم کسی بازی میکنه از بچه ها اونجا؟؟

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام
    GooGoolli
    چمنتیم حاج مجیییید
    حالا نمیدونم شاید منظورت یه رضا دیگه بود اون بالا اما مام دربست مخلصیم

13. پسندیدن amin hidden پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

تیم googoolli ک بنده هم یکم توش بازی کردم روز های پر منبعی رو در همه سرور ها برای شما ارزو میکنه

15. تشکر No Game تشکر نمود
    پسندیدن No Game پسندید
صفحه 89 از 116 نخستنخست ... 3979878889909199 ... آخرینآخرین