صفحه 86 از 137 نخستنخست ... 3676848586878896136 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 851 تا 860 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 3 پست

هر بیشه گمان مبر که خالیست

شاید که شیـــر ( پلنگ) خفتـه باشد.

ما
    از آخرین بازمانده های گله لطفا ثبت نام کنید. هستیم که دیگر نعره نمیکشیم'
    فقط

پوزخند
    میزنیم به داستان هایی که لطفا ثبت نام کنید. از دلاوری خود میگویند'
    سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام

اقا تبریک میگم مبارک باشه

تو این بیشه 2 تا اکانت بیشتر نمونده همه از میدون خارج شدن این 40 کی اگه باز برمیگشت که دیگه تعجب میکردم

بهترین استفاده ای که میشد از این لنگ دمپایی کردیم 2 تا نانکپ با 2 تا کتیبه خودم هم احتمال اینکه باز برگرده برام خیلی کم بود

نوید باز که چنج کپ دادی چرا ؟ برا این لنگه دمپایی 4 تا فیک دیگه بزنم؟ :دی
    TIRED TEAM

3. تشکر BiG PaPaa, shoshor تشکر نمود
    پسندیدن BiG PaPaa, shoshor پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

چند وقت چیزی نگفتم و ننوشتم یه سری از دوستان خوشحال شدن. عزیزان یه سر به صفحات اول فروم بزنید بد نیست

این راهی که شما دارین میرین، ما آسفالتش کردیم میگی نه؟ بشین نگاه کن

آنتی چیز میز: (به سمت شمال شرق)

Untitled.jpg

من این صفحه رو نگاه میکنم یه جوری میشه دلم. نمیشه دست به مهر بشه کسی منم یکم بازی کنم؟

پ.ن 1: یه نکته خیلی جالب هم داره این عکس. چندتا از اکانت های داخل این عکس مولتی عزیزان هستن و دارن رید میشن مرتب و حالی میدن به دوستان
    یعنی این درسته مولتی شما پاپش از اکانت ما بالاتر باشه؟! خداییش درسته؟؟ اختلاف طبقاتی در این حد واقعا؟!

پ.ن 2: الان سر و کله این با نمکه پیدا میشه، اسمش یادم رفت همین که مولتی اکانت فروم هست!! و هیچ برخوردی نمیشه با مولتی اکانتش حتی تو فروم!! یعنی در این حد واقعا الان میاد نمک میریزه. معلومم هست کیه حالا به روش نمیاریم که روش بشه بیاد نمک بریزه دلقک بازی کنه بخندیم
    ویرایش توسط Aref : 09-22-2016 در ساعت 01:51 AM
    AreF

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aref نمایش پست ها
    چند وقت چیزی نگفتم و ننوشتم یه سری از دوستان خوشحال شدن. عزیزان یه سر به صفحات اول فروم بزنید بد نیست

این راهی که شما دارین میرین، ما آسفالتش کردیم میگی نه؟ بشین نگاه کن

آنتی چیز میز: (به سمت شمال شرق)

Untitled.jpg

من این صفحه رو نگاه میکنم یه جوری میشه دلم. نمیشه دست به مهر بشه کسی منم یکم بازی کنم؟

پ.ن 1: یه نکته خیلی جالب هم داره این عکس. چندتا از اکانت های داخل این عکس مولتی عزیزان هستن و دارن رید میشن مرتب و حالی میدن به دوستان
    یعنی این درسته مولتی شما پاپش از اکانت ما بالاتر باشه؟! خداییش درسته؟؟ اختلاف طبقاتی در این حد واقعا؟!

پ.ن 2: الان سر و کله این با نمکه پیدا میشه، اسمش یادم رفت همین که مولتی اکانت فروم هست!! و هیچ برخوردی نمیشه با مولتی اکانتش حتی تو فروم!! یعنی در این حد واقعا الان میاد نمک میریزه. معلومم هست کیه حالا به روش نمیاریم که روش بشه بیاد نمک بریزه دلقک بازی کنه بخندیم
    نکته جالبش میدونی چیه عمو عارف ؟ ))
    قدیما مثلا فیدر که میزدن طرف میومد میگفت ما این کارو کردیم ...
    الان این دوستانمون تو ne یه کارایی میکنن صداشم در نمیارن ما هم که قرار نیست بفهمیم ))
    عزیزه دلم خودتون شروع کردین این کارارو... )) گفتم یه اطلاعی بدم تا یه مدرکی باشه تو فروم که فردا نزنن زیرش دوستانه گلمون ))
    Mohammad

بسپاریم بر سر مزارمان تاریخ نزنند, تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم

6. تشکر RED LINE, sw team, Aref تشکر نمود
    پسندیدن RED LINE, sw team, Aref پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

درود بر همه دوستان
    عارف عزيز از اين پستها ميذاري ديگه كسي جرات نمي كنه از بچه هاي ما بياد پست بذاره خوووووووووو
    مي ترسن نكنه اين طرفي كه ميگي اونا باشن حالا نكنه اون يارو كه مي گي منم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حالا خوشحال ميشم اگه من باشم و باعث خنديدن دوستان ميشم والا خيليم عالي
    حالا خدائيش نامرديه طرف پاپ مولتيش اينقدر زياد باشه يعني دمشون گرم اينجوري مولتي مي كشن ما كه همين اكانتم اگه دوستان كمك نكنن نمي تونيم پلي بديم يعني نميرسيم
    تو اون فروم (فينال) گفتم اين كاري كه با عرفان كردن رو نمي پسندم ولي خدائيش عقل ملت به كجاها ميرسه يعني يه وضعيتي دمش گرم تا اين حد آخهههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اين پستم مثل فروم فينال جنبه بالا بردن پست داشت اخه مي خوام فرهيخته بشم خيلي كلاس داره

8. تشکر l0l:D, M3nTaL, AnTizioNisT, Aref تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, AnTizioNisT پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Saeid.Italiano نمایش پست ها
    درود بر همه دوستان
    عارف عزيز از اين پستها ميذاري ديگه كسي جرات نمي كنه از بچه هاي ما بياد پست بذاره خوووووووووو
    مي ترسن نكنه اين طرفي كه ميگي اونا باشن حالا نكنه اون يارو كه مي گي منم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حالا خوشحال ميشم اگه من باشم و باعث خنديدن دوستان ميشم والا خيليم عالي
    حالا خدائيش نامرديه طرف پاپ مولتيش اينقدر زياد باشه يعني دمشون گرم اينجوري مولتي مي كشن ما كه همين اكانتم اگه دوستان كمك نكنن نمي تونيم پلي بديم يعني نميرسيم
    تو اون فروم (فينال) گفتم اين كاري كه با عرفان كردن رو نمي پسندم ولي خدائيش عقل ملت به كجاها ميرسه يعني يه وضعيتي دمش گرم تا اين حد آخهههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اين پستم مثل فروم فينال جنبه بالا بردن پست داشت اخه مي خوام فرهيخته بشم خيلي كلاس داره

چرا جرات نکنه کسی جرات نکنه داداش بچه های شما ماشالله جگر شیر دارن. از حرکاتشون مشخصه. همه کار میکنن جراتشم دارن، پست گذاشتن تو فروم که دیگه جرات نمیخواد نسبت به اون کارا

نه داداش شما نیستی، همین یارو که مولتی اکانت فرومه، اسمش یادم نیست اسباب خنده و شادیه بچه هاست، اومد بهت میگم
    AreF

10. تشکر M3nTaL, sw team, Saeid.Italiano تشکر نمود
    پسندیدن sw team, Saeid.Italiano پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 3 پست

درود به همه دوستان

این عکس تاپ 10 این هفته در قسمت مهاجم و مدافع هست.

میشه دوستان ؛ منظورم اون 5نفر اوله که کیو زدن چون اونا یه عالمه امتیاز گرفتند ولی مجموع امتیاز دفاعی که پایین هست به اندازه یه نفر اونا هم نمیشه

یعنی هر 5نفر رفتین از ساید رقیب چیزی خفت کردین؟ میشه لینک خفت ها رو بذارید ما هم در جریان سرور قرار بگیریم؟

سربلند؛ پیـروز ودنباله دار باشید
    ما
    از آخرین بازمانده های گله لطفا ثبت نام کنید. هستیم که دیگر نعره نمیکشیم'
    فقط

پوزخند
    میزنیم به داستان هایی که لطفا ثبت نام کنید. از دلاوری خود میگویند'
    سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست

12. تشکر Saeid.Italiano, 3zar, M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن 3zar, M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
    درود به همه دوستان

میشه دوستان ؛ منظورم اون 5نفر اوله که کیو زدن چون اونا یه عالمه امتیاز گرفتند ولی مجموع امتیاز دفاعی که پایین هست به اندازه یه نفر اونا هم نمیشه

یعنی هر 5نفر رفتین از ساید رقیب چیزی خفت کردین؟ میشه لینک خفت ها رو بذارید ما هم در جریان سرور قرار بگیریم؟

درود شایان
    اتفاقا منم همش ازشون اینو می پرسم ولی هنوز نفهمیدم چی به چیه
    من که تکلیفم مشخصه فقط رید تو بیابون کسی هم خفت نکردم لینک بذارم بقیه رو نمی دونم

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
    درود به همه دوستان

سلام شایان جان
    فقط در مورد نفر اول که 2 سرور هست باهاش بازی میکنم میگم . ایشون هر 2 سرور به همین صورت رنک 1 بوده . کسی رو هم نمیزنه . با سزار داره رید آبادی میده . اونم تعداد بالا . لاستی نداره اما جونور زیاد میکشه . شعاع 110 خونه رو فکر کنم الان بزنه
    با این وضع که همه ناتار های هم 4 ساید رو زدن برا همین فقط آبادی ها داره رید میخوره و امتیاز حجومی ها داره میره بالا

موفق و شاد و پیروز باشید

15. تشکر changiz khan, Saeid.Italiano تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
    سلام شایان جان
    فقط در مورد نفر اول که 2 سرور هست باهاش بازی میکنم میگم . ایشون هر 2 سرور به همین صورت رنک 1 بوده . کسی رو هم نمیزنه . با سزار داره رید آبادی میده . اونم تعداد بالا . لاستی نداره اما جونور زیاد میکشه . شعاع 110 خونه رو فکر کنم الان بزنه
    با این وضع که همه ناتار های هم 4 ساید رو زدن برا همین فقط آبادی ها داره رید میخوره و امتیاز حجومی ها داره میره بالا

موفق و شاد و پیروز باشید
    سلام دوست عزيز

مطمئن هستيد كه ايشون دارن آباديهاي اطرافشون رو ريد ميدن؟

چون به نظر مياد اكثرا پر جك و جونور هستن.

T.s7 R1 : a.lionلطفا ثبت نام کنید. T.s7 R2 : 3zar
    T.s7 R3 : schizophrenia
    L1:WhiteBird.P.M

صفحه 86 از 137 نخستنخست ... 3676848586878896136 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع