-
با اجازه ی ادمین یک سایت برای راهنمایی دوستان بذارم ، ظاهرا اطلاعات عزیزان تو دیواره
دوستان این ۱ سایت قدیمی بین دژکوب بازها هست ، به راحتی میتونین هرچیزی که میخواهین رو محاسبه کنین
قبلا این امکانات نبود تو سرورهای دژکوب ، همچنین شبیه سازها دقیق نبودن ، این بهترین شبیه ساز بود
حتی با این برنامه میتونین با دقیق حملات فیک رو از ریل تشخیص بدین
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/off_calc....36&po&art=100
من قسمت محاسبه ی قدرت سربازان رو براتون گذاشتم ، میتونین بقیه قسمت هارو هم خودتون نگاه کنین
-

نوشته اصلی توسط
SohraBR
عزیز کی میگه روم برای دف هست ؟ :|
آدم پشیمون میشه این حرفارو میزنه ، اطلاعات غلط ندین لطفا...
برید سایت dejkoobgames.de قسمت محصولات دژکوب رو انتخاب کنید و تاریخچه بازی رو بخونید.
-

نوشته اصلی توسط
Hadi
داداش گلم شما لطف کنید وارد تاپیک نشید تا از خنده روده هاتون .........
لطفا" به تمسخر هم نگیرید .
پ.ن: واقعا" افرادی که ادعاشون میشه برام جالبن

پ.ن: شما برید همون قرمز و آبی بازی کنید.
پ.ن: چنین پست های واقعا" اعصاب شکن هستن :|
خب عزیزان دژکوب باز یوزر هاتونم که رنک 10 تاپ 10 نیست اینجا نشستین دونه دونه نظر میدید مقایسه میکنید.. لا الاالله...
-

نوشته اصلی توسط
Tomy
مهندس های آینده این 3 تا نژاد کامل نیستند هرکدومشون یک نقص در صورتی که نژاد روبه روش یک نقطه عطف داره (و همینطور بلعکس) اما توتن ساخته شده برای استراتژیک هجومی و روم برای دفاع حالا از این 2 تا یک چکیده بگیرید میشه گول...
یعنی واقعا خندم میگیره.. یکی رفته شبیه ساز زده... یکی رفته....
میخواین کل کل بکنین یک تاپیک استقلال پرسپولیس بزنید.
نگا زرنگ بازی در نیار میخوای از همه بحث های ما ی سره بزنیش ب گول؟؟؟
میگن یا رومی رومی یا توتن توتن این گول بازیات چیه آخه؟؟؟
خخخخخخخخخخخخخخخ
همیشه از خوبی های دوستت واسه خودت یه دیوار بساز که اگه روزی بدی دیدی فقط یه آجر کم کنی، بی انصافیه اگه دیوارو خراب کنی!
-

نوشته اصلی توسط
Tomy
مهندس های آینده این 3 تا نژاد کامل نیستند هرکدومشون یک نقص در صورتی که نژاد روبه روش یک نقطه عطف داره (و همینطور بلعکس) اما توتن ساخته شده برای استراتژیک هجومی و روم برای دفاع حالا از این 2 تا یک چکیده بگیرید میشه گول...
یعنی واقعا خندم میگیره.. یکی رفته شبیه ساز زده... یکی رفته....
میخواین کل کل بکنین یک تاپیک استقلال پرسپولیس بزنید.
مضخرفترین بحث دنیا!!!!
همیشه از خوبی های دوستت واسه خودت یه دیوار بساز که اگه روزی بدی دیدی فقط یه آجر کم کنی، بی انصافیه اگه دیوارو خراب کنی!
-

نوشته اصلی توسط
Tomy
خب عزیزان دژکوب باز یوزر هاتونم که رنک 10 تاپ 10 نیست اینجا نشستین دونه دونه نظر میدید مقایسه میکنید.. لا الاالله...
اجازه من رنک 3 سرور 20 هستم!!!!
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخ
-

نوشته اصلی توسط
king
اجازه من رنک 3 سرور 20 هستم!!!!

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخ

رنک 3 هم حساب نمیشه داداش من.
من توی 6 ساعت اول رنک 1 نگیرم حذف اکانت میکنم
البته هیچ وقت گنده نیومدم چون چند سالی زیاد تراو بازی نمیکنم. شما مگه کنکور نداری؟
-

نوشته اصلی توسط
Hadi
king جون انگار نشد باید کش بدیم
1- رومن دیر میاد بالا نیرو هاش , تا طرف بیاد شوالیه شمشیر زن درست کنه توتن تونسته بیش از انتظار گرزدار بکشه .
2- رومن بزنه دیوار بشه , خیلی طول میکشه همون نیرو رو بسازه اما توتن اون مقدار نیرو رو با هزینه ی کم و وقت کم میسازه .
از نظر قدرت شما رو ارجاع میدم به پست :
http://forum.dejkoob.ir/showthread.p...full=1#post572
مونده تعریف شما از فارم کردن چی باشه

, اول بازی دوتا بازیکن خوب مگه میتونن درگیر بشن و یکی فارم بشه؟ ( بازم مونده به تعریف شما از فارم)
در مورد دف خوب درست , ولی ارزش داره با شوالیه که اون مقدار زحمت و منابع صرفش شده به همین راحتی بزاریم جلوی یه همر تا دفاع کنه؟
حالا دفاع یه بحث کلی هستش که هیچ اکانتی نمیتونه تنهای انجامش بده چه توتن چه رومن نمیخوام وارد بحث دفاع بشم

کش در کش میشه ها
هیچ کدوم : ) , حمله ی که بی برنامه باشه و از رو انتخاب باشه اخرش یا تلفات بیشتر میدی یا دیوار میشی : )
اگه به لینکی که بالا دادم رجوع کنید , در حالت ایده عال یک ماه هر چقدر هم مقدار منابع غارتی رومن از توتن بیشتر باشه بازم همری که میکشه بسیار کمتر از توتن خواهد بود .
در حالت کلی رومن همرش باید بمونه برای اخر بازی چون توتن ها همیشه درگیر هستن و این رومن هستش که در خفی همرش رو میسازه و تعداد نیرو هاشو زیاد میکنه و در اخر توتن با جلو زنی ( به علت داشتن دژکوب خوب ) باعث تخریب دیوار و نیرو های واندر میشه بعدش رومن راحت از واندر رد میشه .
البته این میتونه برعکس باشه ( اما به نظر من ایده عالش همینه )
بله 90% به بازیکن ربط داره 10% به نژاد : )
پ.ن: چه خوشمان میاد از این بحثا
موفق باشید
بذار آستین بالا بزنم.....نفس کش بده اون دشنه رو!!!!
کی گفته رومن نمیتونه دف خودشو تامین کنه...در حال حاضر ما دف خودمون ب کنار دف اتحاد رو داریم واسه دفاع
تازه داریم حجومی بازی میکنیم!!!!
-
ویرایش توسط Hadi : 05-11-2014 در ساعت 12:31 AM
دلیل: همینطوری عشقی
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-
وقتی میگم از خودش دف میکنه منظور این نیست که با شوالیه ، یا همون همر اتکش دف میکنه
این فکر کاملا تک بعدیه ، مشخصه که با شوالیه دف نمیده ، این حرف مثل این هست که بگین توتن با گرزداراش دف بده
با بقیه ده هاش محافظ میسازه خب ، همیشه همه ی اکانت ها ۲ـ۳ ده همر دارن ، بقیه ده ها پوشر همرها هستند ، حالا تو همون پوشرها اگه هر ده ۵ک ـ ۶ک محافظ داشته باشه چی میشه ؟
ولی باز هم به قول شما ۹۰٪ به بازیکن بستگی داره
من توتنی دیدم که هیچ کس پسش بر نیومده ، رومنی هم دیدم که هچه توتنی نتونسته بزنتش
ولی خب نظر شخصی من رومن هست ، به نظر شما هم احترام میذارم ، توتن هم نژاد عالی هست ، من خودم اول توتن باز بودم ، بعد از مدتی به روم علاقمند شدم و چون تجربه ی بازی با هر دو نژاد رو داشتم میگم روم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن