صفحه 8 از 42 نخستنخست ... 67891018 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 427

موضوع: بحث وگفتگو پیرامون سرور j1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

در عجبم که ما بازیو از شما یاد گرفتیم چرا شما بازو فراموش کردید!!!! 2 تا واندر کوب بدونه دف!!!!! شاید این اکانتا پلیراش با لیدر ساید مشکل داشتن!!! عجیب بود رو یه فیک 500 کی دفاع!!! بعد رو یه اتک دیگه لینک سبز بیگ همر سرور بپره!!!! بدونه یه دونه تلفات؟؟؟؟
    هیچ کس زیبایی ها را به یاد نخواهد آورد، ما تنها برندگان را به خاطر می آوریم.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

راستش توضیح هم نداره
    شما لینک سبز فیدر چیف می کنین ما بیگ همر صفر میکنیم. نکته مشابهش فقط تو لینک سبز بودنشونه و نه هیچ چیزه دیگه ای
    دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه

مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه

3. تشکر FalleN AngeL, lucifer, ali 2113 تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام دوست عزیز کسی که خواب باشه میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده باشه نمیشه شما الان خودت رو به خواب زدی
    چون با اکانت کایروس ما یه ده چیف کردیم و مار بروووو با همون ده همرشو زد و بعد 20 موج زد تا دهکده صفر بشه و جنگ اموز 3مرتبه توی اون ده رفته شما
    شما یه فوق حرفه ای هستید جنگ اموز رو تو فیدرتون نگه میدارید
    : دی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط g-baltar نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز کسی که خواب باشه میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده باشه نمیشه شما الان خودت رو به خواب زدی
    چون با اکانت کایروس ما یه ده چیف کردیم و مار بروووو با همون ده همرشو زد و بعد 20 موج زد تا دهکده صفر بشه و جنگ اموز 3مرتبه توی اون ده رفته شما
    شما یه فوق حرفه ای هستید جنگ اموز رو تو فیدرتون نگه میدارید
    : دی
    الان فهمیدی؟
    ما هر چی ده چیف کردیم و پروندیم گفتن فیدر بود...دیگه خودشونم کم کم باورشون شده
    فک کنم سبک جدیدی از بازی اختراع کردن
    SE=just feeder
    I,m always BLACKHAND

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام خدمت دوستان
    تبریک میگم به دو ساید جنوبی
    یه امار هم عزیزان جنوب غرب از همرهای صفر شده بدید

7. تشکر lucifer تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ نمایش پست ها
    ممنون از توضیحاتت حالا متوجه شدم داستان چه طور بوده اما راستش بنظر من بصرفه نبوده این نحوه لانچ. و اگر من بودم اول 4ک رم + 1ک تبر بدون هیرو جلوزن میکردم که فقط دیوار تخریب بشه و بعد 40ک تبر + 9ک تی.ک + هیرو لانچ میکردم پشتش و دیگه لازم نبود همر رومن بعدی رو خراب کنم.
    11.jpg

که این ته همرش میموند

- - - Updated - - -

و صفر کردنش هم :

2.JPG
    دروود به همه عزیزان
    ابتدا یه خسته نباشد میگم به بچه های دو تا ساید se و sw

و تشکر میکنم از عزیزانی که همر در اختیار بنده قرار دادن و همچنین متین عزیز و بقیه دوستان

متاسفانه اکانتهایی که کاتا لانچ کردن در قسمت مدیریتشون اتکهای سبز رنگو حذف کردن که باعث شد من خودمم هم اتکا رو نتونم بینم و برای همین ریبورتی داده نشد . ولی خلاصه بلن این بود که در ساعت 00.52.06 روی 7 تا تارگت همزمان فیک بود و در همون تایم اتک ریل به اک scoor عزیز خورد .
    در جواب دکتر عززم باید بگم من اولین بلنم تو این سرور بعد مدتها بود و هیچ شناختی از تیم روبروم نداشتم برای همین اتک امبریان اونطوری خورد هرچند گفته شما موقعی می تونه درست باشه که شما بدونید طرف مقابلتون قراره همر جلوتون بذاره و گرنه ممکن بود اینطوری بشه

http://s6.uplod.ir/i/00764/10eui6c0137t.png
    یعنی 4کی رم الکی با 10کی دف بره .

شادزی مهرافزون
    مرد دلیر بهنگام ستیز و نبرد ، همراهانش را نمی شمارد.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام مجدد

نقل قول نوشته اصلی توسط Reza.Khan نمایش پست ها
    دروود به همه عزیزان
    ابتدا یه خسته نباشد میگم به بچه های دو تا ساید se و sw

و تشکر میکنم از عزیزانی که همر در اختیار بنده قرار دادن و همچنین متین عزیز و بقیه دوستان

متاسفانه اکانتهایی که کاتا لانچ کردن در قسمت مدیریتشون اتکهای سبز رنگو حذف کردن که باعث شد من خودمم هم اتکا رو نتونم بینم و برای همین ریبورتی داده نشد . ولی خلاصه بلن این بود که در ساعت 00.52.06 روی 7 تا تارگت همزمان فیک بود و در همون تایم اتک ریل به اک scoor عزیز خورد .
    در جواب دکتر عززم باید بگم من اولین بلنم تو این سرور بعد مدتها بود و هیچ شناختی از تیم روبروم نداشتم برای همین اتک امبریان اونطوری خورد هرچند گفته شما موقعی می تونه درست باشه که شما بدونید طرف مقابلتون قراره همر جلوتون بذاره و گرنه ممکن بود اینطوری بشه

http://s6.uplod.ir/i/00764/10eui6c0137t.png
    یعنی 4کی رم الکی با 10کی دف بره .

شادزی مهرافزون
    کاملا حرف شما درسته و من با اگاهی کامل از تعداد نیرو اونجا این نحوه عرض کردم که در صورت مطمئن نبودن محاله خودم هم اینطور که گفتم لانچ میکردم و حواسم به این قسمت ماجرا نبود.
    حق با شماست رضا جان و کارت درست بوده حقیقت.
    مخلص همگی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

چیف لنگه دمپایی؟؟؟؟

با سلام خدمت همه دوستان
    دیروز صبح بچه های SW از اکانت pejiii روی ما اتک گذاشتن و بعد چند ساعت اتک دوم با اون فاصله یک ثانیه ای رومون لانچ شد گفتیم اومدن برای چیف
    ولی خب ما هر چی دو دو تا چهار تا کردیم متوجه نشدیم دهی که توش یک لنگه دمپایی داره به چه درد چیف می خوره؟ حالا در هر صورت دوست داشتن
    به هر کسی گفتیم گفتن نه بابا بعیده 2 تا اتک 3 چیفره بیان و احتمالا فیک و راستش خودم هم این احتمال رو بیشتر می دونستم با توجه به چیزایی که تو سرورا دیدیم اما زدن و از 2 تا ده 6 تا چیفر حواله کردن سمت ما، اول از همه به تیم Pejiii تبریک می گم، تو بازی هم بهشون نامه زدیم و سطح بازی خوبشون رو تبریک گفتیم

از اونجایی که با توجه به لنگه دمپایی موجود تو اون ده نمی ارزید چنج کپ و طبق معمول که اهل ریسک هستیم، اقامتگاه رو خراب کردیم و جاش قصر گذاشتیم و خب تک هدفه بودن کاتاها و تنظیم بودنشون روی اقامتگاه باعث شد فقط یک گندمزار ما بخوره و ده کماکان سرجاشه و خب ایشالا حملات بعدی با دقت بیشتری زده بشه

پ.ن1: این پست نکته آموزشی هم داشتا
    پ.ن2: یک کم کاتا بسازید، فقط غارت نیست این بازی
    پ.ن3: تبریک به بچه های SE و پلن زیباشون
    پ.ن4: پست بعدی رو ببینید
    اینم عکس همرهای لانچ شده

peji01.jpgpeji02.jpg
    ویرایش توسط MohseN ShangFei : 04-08-2016 در ساعت 02:51 PM دلیل: اشتباه کردم خب

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

کاری به زدن و خوردن ندارم ولی شما از این ندارین
    خدایی خودم تشتکم پرید تا حالا کسی سنگ تراشی 21 دیده

این چیه.jpg

12. تشکر lucifer, MohseN ShangFei, Reza.Khan تشکر نمود
    پسندیدن ali 2113 پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط HIPPO نمایش پست ها
    کاری به زدن و خوردن ندارم ولی شما از این ندارین
    خدایی خودم تشتکم پرید تا حالا کسی سنگ تراشی 21 دیده

این چیه.jpg
    بخدا بخاطر همین شرایط بود که ما تراویین رو گذاشتیم کنار به سیگار رو اوردیم!!!!!

خدا این موارد رو از ما نگیره !!!!! ما که خدایی همیشه هم تو سرور فینال 3 مورد هم سرور h1 همین طور سرور e1 بهره کامل رو بردیم از باگ ها
    اقا رضا می دونن ctrl+shift+k چی هست

14. تشکر lucifer, Reza.Khan, ali 2113 تشکر نمود
    پسندیدن lucifer, ali 2113 پسندید
صفحه 8 از 42 نخستنخست ... 67891018 ... آخرینآخرین