-

نوشته اصلی توسط
gomba gomba
درود خدمت کلیه دوستان!
من نمیدونم رو چه حساب ادمین و تیم فنی این سرورها رو با کام مقایسه میکنن؟!!
یعنی چی که گلد گرون میکنید به همین راحتی؟؟؟ اونم به این میزان؟؟
کیفیت بازی در این حد، هزینه مثل کام؟!!! منطقی نیست! قیمت ها برنگرده پایین کل بازیکنایی که با خودم آوردم رو مییبرم کام همه اینجا حذف میکنن
سلام
عارف ببخشید دیگه تکرار نمیشه شرمنده شاید حواسشون نبوده:d
عارف دست ماهم بگیر بریم دات کام منم دف میسازم تازه سیلور فروشم هست اونجا
سرور آمریکام بد نیستا پدرشونو دربیاریم

نوشته اصلی توسط
nemes!s
والا عارف جان ما نظراتمون رو در باره واندر و قیمت بازی به تیم مدیریتی دادیم امیدواریم گوشی شنوا هم وجود داشته باشه.
با این قیمتی که دوستان برای گلد میزارن مطمئنن این سرورها قابله مقایسه با دات کام نیست و با سایت اصلی دژکوب در المان هم در ارتباط نیست و علاوه بر اون آپدیتهای جدید دات کام رو نداره و مهم تر از همه سرور قهرمانان وجود ندارد!
در صورتی که ایتم های بالا رو بتونن تو بازی پیاده بکنن بالا بودن گلد مشکلی نبوده و اکثر پلیر های قدیمی دوباره بازجذب میشن برای بازی
ولی با این شرایط ریزش پلیر نه تنها در یک سرور بلکه در کل سایت خواهد بود و دلیلش هم روشنه
که هر100کی نقره رو در دات کام میشه با هزینه 10-15تومن خرید یعنی با100 تومن میشه5کی گلد خرید و هیچ فرقی با اینجا نخواهد داشت
به شخصه اکانت بیده وحشی یک هزینه سرسام آوری رو تا حالا متقبل شده کهیه نمونش رو میگم براتون
مهم : شما تاکنون در این سرور 127700 ســکه طلا خریداری نموده اید که در صورت داشتن سکه بیشتر می توانید تا چهاربرابر مقدار خریداری شده را انتقال دهید.
تاکنون 46888 سکه طلا منتقل نموده اید و فقط می توانید 463912 سکه طلای دیگر انتقال دهید.
و اندازه همین هم از سرورهای دیگه پک8800 منتقل شده
حالا به نظرتون تیمی مثل بیده وحشی یا عارف سگ سیبیل برای اینسرور وقت میزارن یا خیلی راحت حذف میکنن و میرن دات کام!!!!!!
ما اکانتی که دارای واندر بوده رو بدون هیچ وقفه یا تونستیم حذف کنیم ویا اکانتی که 20هفته رنک1-2غارت بوده پس همچین اکانت های هیچ ارزشی برای ما نخواهد داشت و امیدوارم تیم مدیریت این رو درک کنن که ما هستیم که ازشون حمایت میکنیم نه اینکه بازی اونها خوب باشه و مارو جذب بکنه!
حالا امیدوارم دوستان فکری بکنن که ما شاد باشیم و آنها رستگار
حقتونه خدا وکیلی
توی دژکوب نصوه اینو خرید نکردید جمع کردن
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
NeMeS!S
والا عارف جان ما نظراتمون رو در باره واندر و قیمت بازی به تیم مدیریتی دادیم امیدواریم گوشی شنوا هم وجود داشته باشه.
با این قیمتی که دوستان برای گلد میزارن مطمئنن این سرورها قابله مقایسه با دات کام نیست و با سایت اصلی دژکوب در المان هم در ارتباط نیست و علاوه بر اون آپدیتهای جدید دات کام رو نداره و مهم تر از همه سرور قهرمانان وجود ندارد!
در صورتی که ایتم های بالا رو بتونن تو بازی پیاده بکنن بالا بودن گلد مشکلی نبوده و اکثر پلیر های قدیمی دوباره بازجذب میشن برای بازی
ولی با این شرایط ریزش پلیر نه تنها در یک سرور بلکه در کل سایت خواهد بود و دلیلش هم روشنه
که هر100کی نقره رو در دات کام میشه با هزینه 10-15تومن خرید یعنی با100 تومن میشه5کی گلد خرید و هیچ فرقی با اینجا نخواهد داشت
به شخصه اکانت بیده وحشی یک هزینه سرسام آوری رو تا حالا متقبل شده کهیه نمونش رو میگم براتون
مهم : شما تاکنون در این سرور 127700 ســکه طلا خریداری نموده اید که در صورت داشتن سکه بیشتر می توانید تا چهاربرابر مقدار خریداری شده را انتقال دهید.
تاکنون 46888 سکه طلا منتقل نموده اید و فقط می توانید 463912 سکه طلای دیگر انتقال دهید.
و اندازه همین هم از سرورهای دیگه پک8800 منتقل شده
حالا به نظرتون تیمی مثل بیده وحشی یا عارف سگ سیبیل برای اینسرور وقت میزارن یا خیلی راحت حذف میکنن و میرن دات کام!!!!!!
ما اکانتی که دارای واندر بوده رو بدون هیچ وقفه یا تونستیم حذف کنیم ویا اکانتی که 20هفته رنک1-2غارت بوده پس همچین اکانت های هیچ ارزشی برای ما نخواهد داشت و امیدوارم تیم مدیریت این رو درک کنن که ما هستیم که ازشون حمایت میکنیم نه اینکه بازی اونها خوب باشه و مارو جذب بکنه!
حالا امیدوارم دوستان فکری بکنن که ما شاد باشیم و آنها رستگار
درود محدرضای عزیز!
اینم از وضعیت من:
مهم : شما تاکنون در این سرور 220000 ســکه طلا خریداری نموده اید که در صورت داشتن سکه بیشتر می توانید تا چهاربرابر مقدار خریداری شده را انتقال دهید.
تاکنون 223277 سکه طلا منتقل نموده اید و فقط می توانید 656723 سکه طلای دیگر انتقال دهید.
اول اینکه من به همه میگم، به ادمین و تیم فنی هم میگم، اینی که شما ران کردین، دژکوب نیست، دژکوبه پس مقایسه نکنید خودتون رو با اونجا
اینجا یه چیز دیگه داریم بازی میکنیم که شبیه دژکوبه.
هزینه زندگی در آمریکا رو پرداخت کنه و توی مثلا ویتنام زندگی کنه، میشه؟!! عقلانی هست؟
این هزینه برای این بازی ها اصلا منطقی نیست
اینجا بازیکن نداره اصلا. اکانت نداره، اینجوری بخواد گرون بشه میخوام بمونم چیکار کنم؟ کلی از اکانت های ساید رو دارم تامین هزینه میکنه که بمونن تو بازی!! حتی از سایدهای دیگه هم کم و بیش تا شده حمایت مالی کردم، فقط به خاطر اینکه کیفیت بازی حفظ بشه تو همین حدی که هست. این همه تلاش کردم یه عده بازیکن قدیمی که لطف داشتن منت گذاشتن و حرفم رو زمین نزاشتن، اومدن اینجا بازی کنن. با این کاری که ادمین داره میکنه کلا میزنه زیر تشت زحماتی که کشیدم واسه این سرور که شلوغ بشه. مطمئنا سرورهای دیگه هم وضعیت همینه. واقعا این سرور کیفیت اینو داشت که با کیفیت سرور نرمال دژکوب باشه. ولی خوب دیگه مثل اینکه ادمین خودش نمیخواد سرور خوب بباشه
قبلا هم گفتم، کاش یه تیمی از بازیکنا و لیدرای قدیمی تشکیل میدادن به عنوان گروه مشاور، که بتونن یکم مشورت بگیرن. وقتی که من روزی چند ساعت با تلفن در حال صحبت هستم که بازیکنا رو راضی کنم حذف نکنن و نرن از سرور، یهو همچین بلایی سرم بیاد.
افزایش هزینه باید با افزایش کیفیت همراه باشه.
آقای ادمین! امیدخان! درسته شما تلاشت رو داری میکنی. من خودم دستم میچربه به این مسائل، میدونم دارین کار میکنین رو بازی و اسکریپت و تشکیلات ولی باید صبر کنی که نتیجه هم بده!! صبر کنی که 4 تا بازیکن اومدن ول نکنن برن! این همه بازیکن خوب و قدیمی تو این سرور جمع شدن!!! سرور خلوت شه خوب این دوستان عزیز همه میرن! دیگه هم نمیان! این کسایی که اومدن هر کدوم برای خودشون معادل یک ساید قدر و بزرگ هستن. به راحتی نباید از دست بدی! شده به اینا طلا مجانی بدی باید نگهشون داری، نه اینکه یهو با این جرکت سرور رو خلوت کنی که همه حذف کنن برن! 2 روزه ملت دارن میگن ما حذف میکنیم نمیتونیم اینقدر هزینه کنیم. چیکار کنم الان؟! این همه پول خرج کردم و وقت گذاشتم کلی اکانت رو دارم تامین هزینه میکنم که سرور خراب نشه. هی میرم رو این اکانت هی میرم رو اون یکی اکانت، ظاهر اکانت ها رو حفظ میکنم که بازیکنا متوجه نشن اکانت ها دارن کم میشن و بازیکنا دارن میرن. اونوقت یهو!....
به طور قطع اگر طلای بازی ارزون نشه من رفتنی هستم.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Hawk
حقتونه خدا وکیلی
توی دژکوب نصوه اینو خرید نکردید جمع کردن

والا علی جان اکانت داشتیم تو سرور11که4میلیون هزینه شده بود خاطراتش نه تنها الان بلکه100سال دیگه هم ذهنمون زنده هست چون جای نوب بازی و غیره نبود طرف برای زدن اکانت ما30هزار دلار هزینه کرده بود اما نتونست کار بجایی رسید که نزدیک به 70تا اکانت گنده خریداری شد و به اکانت من و ممد سکولار که بازیکن شماست زدن اما علیرغم اینا بازی میچسبید چون استاندارد لازم رو داشت
حالا اینا با کدوم استاندارد و معیاری دارن اینکارو میکنن بازم در عجبم
و باز هم میگم در صورت بالا رفتن قیمت گلد بدون وقفه حذف خواهیم شد
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
-
-
در ابتدا سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان
شرمنده که یه مدت نبودم در خدمتتون
ممنون از لطفی که همه نسبت به من داشتید با نامه و پروفایل و ....

نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
درود خدمت کلیه دوستان!
من نمیدونم رو چه حساب ادمین و تیم فنی این سرورها رو با کام مقایسه میکنن؟!!
یعنی چی که گلد گرون میکنید به همین راحتی؟؟؟ اونم به این میزان؟؟
کیفیت بازی در این حد، هزینه مثل کام؟!!! منطقی نیست! قیمت ها برنگرده پایین کل بازیکنایی که با خودم آوردم رو مییبرم کام همه اینجا حذف میکنن
میدونی مشکل اصلی از کجاست؟
مقصر خود ما هستیم
توی آمریکا قرار شد یه جنس گرون بشه مردم اونقدر نخریدن که دولت مجبور شد ارزونش کنه
توی ایران یه دلار فروش قیمت رو صد تومن برد بالا همه دلار های تو شهر توسط همین مرد خریداری شد
وقتی ادم تو دات کام بازی روس ها و ترک ها رو میبینه لذت میبره
اوج هماهنگی رو دارن ولی ما ایرانی ها چی؟ فقط بلدیم گلد خرج کنیم و تکی بازی کنیم بدون هم بستگی و اتحاد
کسی تقصیر نداره ، مقصر امثال من و عارف و محمد رضا و احسان و زاوش و مهدی و میثم و علی و ............................... هستیم که اینجوری باهامون رفتار میشه
اگه همه همت داشتیم یه هفته هیشکی گلد نمیخرید این بار میدیدین که قیمت بالا میره یا پایین میاد
داستان اون عقاب رو شنیدین ؟
میگه از ماست که بر ماست
K!nG NoTh!nG
AMIRKAVIR
BLACK.MILK
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
بنده هم از پشت همین تریبون اعلام میکنم این هفته رو رید نمیدم تا گلد ارزون شه :دیی
علی اون حمومم جمع کن بریم .Com اونجا راش میندازیم =))
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
AMIRKAVIR
مقصر خود ما هستیم
توی آمریکا قرار شد یه جنس گرون بشه مردم اونقدر نخریدن که دولت مجبور شد ارزونش کنه
توی ایران یه دلار فروش قیمت رو صد تومن برد بالا همه دلار های تو شهر توسط همین مرد خریداری شد
اوج هماهنگی رو دارن ولی ما ایرانی ها چی؟ فقط بلدیم گلد خرج کنیم و تکی بازی کنیم بدون هم بستگی و اتحاد
کسی تقصیر نداره ، مقصر امثال من و عارف و محمد رضا و احسان و زاوش و مهدی و میثم و علی و ............................... هستیم که اینجوری باهامون رفتار میشه
اگه همه همت داشتیم یه هفته هیشکی گلد نمیخرید این بار میدیدین که قیمت بالا میره یا پایین میاد
میگه از ماست که بر ماست
بله واقعا حقیقتیه!! تقصیر ماست که میخریم!
من خودم به شخصه دیدم دارن پیشرفت میدن به بازی، دارن کیفیت رو بالا میبرن. دیدم نسبتا قیمت طلاش منطقیه، سعی کردم بخرم در حدی که میتونم با سرور قبلی و این سرور من خودم 1 نفر دست کم 5 میلیون تومن طلا خریدم از این سرورها. ولی مثل اینکه اشتباه کردم. نباید کمک میکردم.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
بله واقعا حقیقتیه!! تقصیر ماست که میخریم!
من خودم به شخصه دیدم دارن پیشرفت میدن به بازی، دارن کیفیت رو بالا میبرن. دیدم نسبتا قیمت طلاش منطقیه، سعی کردم بخرم در حدی که میتونم با سرور قبلی و این سرور من خودم 1 نفر دست کم 5 میلیون تومن طلا خریدم از این سرورها. ولی مثل اینکه اشتباه کردم. نباید کمک میکردم.
بله عارف جان
تو میگی کیفیت اسکریپت ؟ کیفیت ویتنام ؟
الان باید اینو بگیم
پول زندگی تو امریکا رو میدیم تو ایران زندگی میکنیم 
کاش کیفیت ویتنام و افغانستان بود دوستان
ای کاش کیفیت ادمین و مولتی هانتر ها رو هم یه تست بکنید
K!nG NoTh!nG
AMIRKAVIR
BLACK.MILK
-
-
عارف اگه ارزون نشه منم کلا با همه دوستان و پلیرام میرم از این سرور com فقط یه سیلور فروش باید جور کنیم. خدایی اینجا با این وضع گندم حتی اگه خریدم تو باز نکنی باید 1 ملیون پول گلد بدی واسه تعدیل!!! این بازی نمیارزه حقیقتا!!! کل 50 تا پلیر نداره که من بخوام واسش هزینه کنم. اگه تصمیم به حذف شد ما هم حذف میکنیم
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
AMIRKAVIR
مقصر خود ما هستیم
میگه از ماست که بر ماست
درود امیر عباس
احسن یک کاری هم میتونیم بکنیم میتونیم بازی کنیم ولی گلد نخریم 
دسته سخته ولی مجبور میشن ارزون کنن
خرید گلد حرامه تا ارزون تر از قبلش نشه نمیخریم
برای ادمین که چیزی نیست گلد فقط یک عدد که ما میخریم همین

نوشته اصلی توسط
NeMeS!S
والا علی جان اکانت داشتیم تو سرور11که4میلیون هزینه شده بود خاطراتش نه تنها الان بلکه100سال دیگه هم ذهنمون زنده هست چون جای نوب بازی و غیره نبود طرف برای زدن اکانت ما30هزار دلار هزینه کرده بود اما نتونست کار بجایی رسید که نزدیک به 70تا اکانت گنده خریداری شد و به اکانت من و ممد سکولار که بازیکن شماست زدن اما علیرغم اینا بازی میچسبید چون استاندارد لازم رو داشت
حالا اینا با کدوم استاندارد و معیاری دارن اینکارو میکنن بازم در عجبم
و باز هم میگم در صورت بالا رفتن قیمت گلد بدون وقفه حذف خواهیم شد
ماهم توی سرور tc2 زیاد خرج اکانتمون شد ولی حال میداد بازی میدونی چقدر پلیر حرفه ای بود
-

نوشته اصلی توسط
lucifer
عارف اگه ارزون نشه منم کلا با همه دوستان و پلیرام میرم از این سرور com فقط یه سیلور فروش باید جور کنیم. خدایی اینجا با این وضع گندم حتی اگه خریدم تو باز نکنی باید 1 ملیون پول گلد بدی واسه تعدیل!!! این بازی نمیارزه حقیقتا!!! کل 50 تا پلیر نداره که من بخوام واسش هزینه کنم. اگه تصمیم به حذف شد ما هم حذف میکنیم
والا سیلور فروش که پیدا میشه به راحتی. نشد هم من مستر کارد دارم میخرم برای هر کسی که خواست
اینجا با این قیمت و این همه زحمت و این همه داستان اصلا هیچی دیگه، فایده نداره!! کام خیلی بهتره. تازه معلوم نیست سیستم محاسبات نبر چجوری بخواد کارکنه!!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
AMIRKAVIR
بله عارف جان
تو میگی کیفیت اسکریپت ؟ کیفیت ویتنام ؟
الان باید اینو بگیم
پول زندگی تو امریکا رو میدیم تو ایران زندگی میکنیم

کاش کیفیت ویتنام و افغانستان بود دوستان
ای کاش کیفیت ادمین و مولتی هانتر ها رو هم یه تست بکنید
حقیقتا که همینطوره!!! دیگه بیش از حد هزینه کردن و وقت گذاشتن صلاح نیست. خسته شدم دیگه. هم وقتمو داره خیلی میگیره به دلیل نبود بازیکن کافی هم خیلی داره خرجش میشه. اندازه مصرف بنزین ماشینم دارم هزینه میکنم دیگه
نمیدونم شاید اشتباه کردم اومدم تو دژکوب شروع به بازی کردم! آرش هم گفت عارف اینجا رو ولش کن چیزی ازش در نمیاد، گوش ندادم به حرفش