-

نوشته اصلی توسط
Ali Chiefer
سلام علی جان!
ببخشید عزیزم الان شد تقصیرسهیل؟بله اکانت همر دار داریم توی seهمرشم اون قدر هست واندر بزنه ولی اگه بنا به زدن بود خیلی راحت تر ازاون می شد کتیبه بلند کرد باهاش حتی ده همر زد چون تایم اف لاینی بود ولی بازی قشنگتربودنش به چیز دیگه ای است:X
یاحق
Ali Chiefer
علی یه اکانت داشت سهیل که اونم خیلی وقته دستش نیست البته کاری هم باهاش نکرد.الان اکانت دست سهیل؟؟؟؟
-

نوشته اصلی توسط
kastakurta
علی یه اکانت داشت سهیل که اونم خیلی وقته دستش نیست البته کاری هم باهاش نکرد.الان اکانت دست سهیل؟؟؟؟
الان دست خود پلیرش روش چندنوع کتیبه اومد ماخداشاهد دستشم نگذاشتیم گلدشم دادیم اینا بزنند تابلو کارخودشون چون من یک عکس تز انتقال گلدم می گذارم ضایع می شند اخه اینجانشون می ده به کیاگلددادیم
))))
-

نوشته اصلی توسط
kastakurta
سلام علی جان.داداش من خواستم چندتا نکته بگم.اول اینکه سهیل هیچ اکانتی نداره تو ج ش.پس اگه همری بلند بشه کار بچه های خودتونه.اینکه شما حرفی میزنی پاش هستی شکی نیست اما باقی دوستان رو نمیدونم.
ش ش و ش غ هم احتمال اتک دادنشون 0 و به هیچ عنوان نمیزنن. اگه قرار بود این جنگ رو متا جلو بره مطمئنا احتمال برد متا شمال خیلی کمتر بود.پس ترجیح دادیم با پیشنهاد من میزان وفاداری ج ش به متاشون بسنجیم.که هیچ ضرری ندیدیم ما.اگه اتک بره از ج ش معلوم میشه تو حرف فقط متا بوده همر هم از ساید ج ش کم میشه. و از این مدل متاها ما زیاد دیدیم.اگه هم اتک نده که خیلی کم پیش اومده سایدی که کلی همر و .. داره نزنه بازم ما چیزی از دست ندادیم.کلا 7و8 نفر پلیر تو شمال هستن دارن پلی میکنن.همه هم راضی از زودتر تموم شدن سرور.
کی گفته ش ش نمیزنه میزنه هاااااااااا
همر پیاز جعفری میخوره بهش قول میدم
علی چیفر میدونه چقدر همره نههههههههههههههههه
راستی ی سوال این اتک های ک ب asm زدن چ پلنی بود فقط بحث ب رخ کشیدن همر بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Ali Chiefer
الان دست خود پلیرش روش چندنوع کتیبه اومد ماخداشاهد دستشم نگذاشتیم گلدشم دادیم اینا بزنند تابلو کارخودشون چون من یک عکس تز انتقال گلدم می گذارم ضایع می شند اخه اینجانشون می ده به کیاگلددادیم

))))
منم همین منظورم دیگه.اس ای الان نه راه پیش داره نه راه پس.برای این گفتم اتک خواستن بدن نندازن گردن کسی.اخه خیلی تابلو شده دیگه این کارا.
-
سلام به دوستان عزیز و یه خسته نباشید به علی کینگ اس ای بابت همر زیباشون و یه خسته نباشید هم به تیمشون
یه تحلیل کوچیک از 4 ربع
nw: سرور رو خوب شروع کردند اما کم کم به دلایل مختلف مثل خیانت بعضی اکانت ها و بازی نکردن یه سری از بچه ها کم کم پلیر کم اورد و زحمت اکثر اکانت ها رو دوش دو سه نفر بود که خود اونها هم کم مشکل نداشتند و این باعث تضعیف این ربع شد
ne: اوایل سرور کم کم دیدیم پلیرهای قدیمی سر در آوردند و همرهای زیبایی ازشون ساخته شد اما باز بدلیل مشکلات داخلی همون همرها سر هیچ و پیچ از بین رفت و باعث شد این ها هم ضعیف شوند
sw: با اینکه بازی رو خوب شروع نکردند و چیزی اوایل سرور ازشون ندیدیم ولی کم کم به علت مدیریت خوب لیدراشون و گرفتن کتیبه های خوب راحت به همرسازی روی آوردند و باعث شدند یه قطب قوی بازی رو تشکیل بدهند و با متایی که با se بستند تا آخر سرور خیالشون راحت شد
se: بازی رو خوب شروع کرد ولی تو سکوت تا کتیبه ها تقریبا کسی از اوضاع خوب و بدشون چیزی نمیدونست ولی بعد کتیبه ها مشخص شد همرهای خوبی دارند و با گرفتن کتیبه ها و خرج کردن همراشون برای ضعیف کردن ربع های دیگه خودشان رو نشون دادند و قطب قوی دیگه سرور رو تشکیل دادند و متای خوبی بستند
100 شدن واندر یا مال sw هست یا se اما حدود 70 درصد sw صد می کنه چون با خبرهایی که من دارم فعلا هیچ کس واندر sw رو نزده
ولی اگر متایی بین sw و se بسته نمیشد بازی خیلی جذاب تر و همرها هم خرج میشدند و از بازی لذت بیشتری میبردیم و در آخر هم 100 کردن مال یکی از این دو تا بود
در آخر هم به sw تبریک میگم چون احتمال 100 کردن اینها خیلی بیشتره ما که نمی تونیم بزنیم چون کارو با هانی صحبت کردن و قول نزدن از هم گرفتن و گر نه هانی خودش می دونه چقدر همر موجود هست اما رفاقت ها مهمتره
با تشکر farshid-ne
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
farshid-ne
سلام به دوستان عزیز و یه خسته نباشید به علی کینگ اس ای بابت همر زیباشون و یه خسته نباشید هم به تیمشون
یه تحلیل کوچیک از 4 ربع
nw: سرور رو خوب شروع کردند اما کم کم به دلایل مختلف مثل خیانت بعضی اکانت ها و بازی نکردن یه سری از بچه ها کم کم پلیر کم اورد و زحمت اکثر اکانت ها رو دوش دو سه نفر بود که خود اونها هم کم مشکل نداشتند و این باعث تضعیف این ربع شد
ne: اوایل سرور کم کم دیدیم پلیرهای قدیمی سر در آوردند و همرهای زیبایی ازشون ساخته شد اما باز بدلیل مشکلات داخلی همون همرها سر هیچ و پیچ از بین رفت و باعث شد این ها هم ضعیف شوند
sw: با اینکه بازی رو خوب شروع نکردند و چیزی اوایل سرور ازشون ندیدیم ولی کم کم به علت مدیریت خوب لیدراشون و گرفتن کتیبه های خوب راحت به همرسازی روی آوردند و باعث شدند یه قطب قوی بازی رو تشکیل بدهند و با متایی که با se بستند تا آخر سرور خیالشون راحت شد
se: بازی رو خوب شروع کرد ولی تو سکوت تا کتیبه ها تقریبا کسی از اوضاع خوب و بدشون چیزی نمیدونست ولی بعد کتیبه ها مشخص شد همرهای خوبی دارند و با گرفتن کتیبه ها و خرج کردن همراشون برای ضعیف کردن ربع های دیگه خودشان رو نشون دادند و قطب قوی دیگه سرور رو تشکیل دادند و متای خوبی بستند
100 شدن واندر یا مال sw هست یا se اما حدود 70 درصد sw صد می کنه چون با خبرهایی که من دارم فعلا هیچ کس واندر sw رو نزده
ولی اگر متایی بین sw و se بسته نمیشد بازی خیلی جذاب تر و همرها هم خرج میشدند و از بازی لذت بیشتری میبردیم و در آخر هم 100 کردن مال یکی از این دو تا بود
در آخر هم به sw تبریک میگم چون احتمال 100 کردن اینها خیلی بیشتره ما که نمی تونیم بزنیم چون کارو با هانی صحبت کردن و قول نزدن از هم گرفتن و گر نه هانی خودش می دونه چقدر همر موجود هست اما رفاقت ها مهمتره
با تشکر farshid-ne
swرو میزنیم ولی* واندر صادقو نمی*زنیم :دی
-

نوشته اصلی توسط
Xyster
swرو میزنیم ولی* واندر صادقو نمی*زنیم :دی
به علیرضا
چرا پس به من داری اتک میدی
واه : دی
تو می گفتی دوسم داری:دی
..........................................
به صادق عزیز هم تبریک میگم، امیدوارم که امشب دیگه تموم بشه همه چیز : دی
-

نوشته اصلی توسط
h4ni
به علیرضا
چرا پس به من داری اتک میدی
واه : دی
تو می گفتی دوسم داری:دی
..........................................
به صادق عزیز هم تبریک میگم، امیدوارم که امشب دیگه تموم بشه همه چیز : دی
جدا تا شب بازی تمومه؟؟
من طاقت تمومی این سرور ندارم.دوستتون دارم میخوام بیشتر کنارتون باشم
اگه کسی نزده بگو خودم بزنم صادق بیارم پایین:d
-
خوش گذشت !
بکس جنوب شرق که دلزده شدن این قدر نوب بودید ! بغید میدونم بیان
ولی من دوباره بازی میکنم
یه چند تا سرور 1000 تمرینی بازی کنید قوی شید !
احتمالا هم میرم شمال شرق
خوشم میاد مسئولین این سایت هم فهمیدن چه بلایی سرتون آوردیم اسم سرور بعدی رو گذاشتن انتقام !!!
احتمالا با بلایی که سرور بعد سرتون میاد سرور بعدیش میشه اینا رو نزنین گناه دارن !!!!خخخخخخخخخخخخخخخخ
-
سلام
به همه دوستان امید وارم که خسته نباشید
با اینکه مخالف این جور 100 کردن هستم اما به این توافق احترام میگذارم و به جنوب غرب تبریک میگم امید در زندگی شخصی خودشان هم واندرشون 100 کنند
خدا را شکر این بازی هم تا چند ساعت دیگه تمام میشه و امیدوارم دوستان خوبی با همدیگر باشیم و از هرگونه توهین به همدیگه همیشه پرهیز کنیم
کار من تو این سرور تمام شده و امیدوارم علی دیگه گولم نزنه منو در سرور دیگه به بازی بگیره
ارادتمند همه بچه ها میثم