-
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
GREEN MAN
اول از همه خوشحالم یکم فروم جون گرفت
ماهان جان اینکه پلیرا SWخوب بودن قبول این سرور هم خوبن بازم قبول
اما تو همون 3X ir کدوم واندرو SW 100 کرد ؟ من که یادم نمیاد واندری از SW برنده 3X شده باشه اگه غیر اینه بگو
حالا بهترین پلیر*ها هم همیشه تو SW
سلام اولا ورود ماهان عزیز به فروم و فعالیتش رو تبریک میگم لووووووووووووووووووول
دوستانی که میگن sw تا حالا 100 نکرده باید خدمتشون عرض کنم به خاطر تعهد به پیمانش در زمان متحد شدن با ساید های دیگه بوده هر موقع زمان واندر بوده بچه های جنوب شرق به خاطر دوستی لیدرها با هم پیمان متحدی میبستن و واندر 100 میکردن یعنی درسته که واندر 100 نکردیم ولی متحد ما 100 میکرد در حالی که تمام اکانت های sw سوپر همر داشت حتی زمانی که تروجان 100 میکرد وقتی من واندر رو 0 کردم لیدر های جنوب غرب واندر رو استپ کردن تا اکانت تروجان دوباره 100 کنه .
سرور 5x واندر رو جنوب غرب 100 کرد و تمام رکوردهای اون سرور هم برای جنوب غرب بود بزرگترین همر تبری که اکانت خودم بود همر رومن فرزاد شاه یوری و ....
خلاصه به ما نمیخوریییییدید
حالا کمک های غیبی بمانندددد که به سایدهای دیگه میشد
به قول دوست گرامی آقا مهدی n2000 میشه یعنی میشه که بشههههههههههههه
ir5x : http://dejkoob.ir/ir/report/51466743117
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
MoTaFaKeRaN
کلامه خوبی داری شما بهت تبریک میگم دوسته من
ولی من بلد نیستم زبون بریزم
تا اونجا که چشم های من دارن می بینن شما از کل کل خوشت نمیات ولی دنبالشی
اینکه ما کجا بازی کردیم بماند که خیلی ها فکر نکنن داریم قپی میایم
3x ir 3.6 پلی کردم با اکانت فوقه ستاره ی MoTaFaKeRaN
1x ir 3.6 سرور 1 بعد از سرور آزمایشی با اکانت Amir Lucky Boy
همین دوتا کافیه . فکر میکنم اون موقع شما داشتید صفحه ی آموزش دژکوب رو مطالعه میکردید
همین ک شما مارو نمیشناسی و قصده خراب کردن ذهن پلیرهارو نسبت به ما داری خیلی مساعل رو روشن میکنه و من سکوت میکنم
BaD ZaT
لوووول :دی
از ذوقی که تو نوشتن داری معلومه شناسنامت عکس دار نشده :دی .... یه 7 ، 8 باری نوشتت رو خوندی و کیف کردیا ا ا ا :دی
خوبه سکوت می کنی کلی انشا نوشتی ... :دی سکوت نمی کردی که طومار مینوشتی اینجا ....
برو عزیزم کتابی که ماهان نوشته راجع به : چگونه یک نوب دژکوب باز شود رو بخون برات خوبه :دی
خدا ما رو باش با کیا کردی 80 تا آخه ... :v
پ.ن نداشتیم واسه یکی رو دزدیدیم : 
پ.ن : http://dejkoob.ir/ir/report/87484000e1f
-
-

نوشته اصلی توسط
Pedram
لوووول :دی
از ذوقی که تو نوشتن داری معلومه شناسنامت عکس دار نشده :دی .... یه 7 ، 8 باری نوشتت رو خوندی و کیف کردیا ا ا ا :دی
خوبه سکوت می کنی کلی انشا نوشتی ... :دی سکوت نمی کردی که طومار مینوشتی اینجا ....
برو عزیزم کتابی که ماهان نوشته راجع به : چگونه یک نوب دژکوب باز شود رو بخون برات خوبه :دی
خدا ما رو باش با کیا کردی 80 تا آخه ... :v
پ.ن نداشتیم واسه یکی رو دزدیدیم :
پ.ن :
http://dejkoob.ir/ir/report/87484000e1f
من فکر نمیکنم جواب شمارو داده باشم ...
احترام این فروم رو نگه نمیدارید احترام خودتون رو نگه دارید رفقا
7.8 بار نوشتمو خوندم ؟ میدونی از چی خندم میگیره ؟ از این که آدما کارایی که خودشون میکنن رو به دیگران نسبت میدن
اینجاییم تا بازی کنیم . یادمون نره همه انسانیم و ازیک ریشه
برای شما آرزوی موفقیت میکنم
همه ی ساید ها برای ما قابله احترام هستن
مخلصیم
Amir Lucky Boy
BaD ZaT
-

نوشته اصلی توسط
MoTaFaKeRaN
این اسم داره گل پسر
پیشنهاد میکنم اینجا پست نذاری چون بخودتو هم سایدی هات بی احترامی میکنی
BaD ZaT
هووووووووووووووم!!! هر موقع که وقت آزاد پیدا کردم به پیشنهادت فکر میکنم 
همچنین من فکر نمی کنم به پلیر های سایدم و خودم بی احترامی کرده باشم!!!! این شما هستی گربرو داری شیر نشون میدی و هم سایدی هاتونو به مسخره گرفتی 
آقای MoTaFaKeRaN
-
-

نوشته اصلی توسط
MoTaFaKeRaN
من فکر نمیکنم جواب شمارو داده باشم ...
احترام این فروم رو نگه نمیدارید احترام خودتون رو نگه دارید رفقا
7.8 بار نوشتمو خوندم ؟ میدونی از چی خندم میگیره ؟ از این که آدما کارایی که خودشون میکنن رو به دیگران نسبت میدن
اینجاییم تا بازی کنیم . یادمون نره همه انسانیم و ازیک ریشه
برای شما آرزوی موفقیت میکنم
همه ی ساید ها برای ما قابله احترام هستن
مخلصیم
Amir Lucky Boy
BaD ZaT
:دی
لووول
رفقا .... مشالا لفظ قلم هم صحبت می کنی ها :دی بر خلاف اون که گفتی زبون بلد نیستی بریزی .... زبون خیلی قشنگ میریزی بابا ... 200 امتیاز + به شما
این پیامت رو قول میدم 3 ، 4 بار دیگه دست کم خوندی 
عزیزم یادت باشه با داستان نوشتن و لفظ قلم حرف زدن گنده نمیشه آدم ... هر جور بخوای حرف بزنی بعدش مخلصیم مخلصیم کنی و معذرت بخوای ...
پ.ن نداشتیم واسه یکی رو دزدیدیم
پ.ن : http://dejkoob.ir/ir/report/87484000e1f
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام
اول اینکه توهین نکنید به هم
دوم این که درس املا میگه مساعل اشتباه مسائل درست (از دروس ابتدایی و راهنمایی)
سوم این که خبر اومده یه اکانت 120 کی گرزی زده دمش گرم واقعا
چهارم کار ما نه همر سازی نه واندر صد کردن فقط اومدیم مثل سرور های آی آر اسپید باز همر بعضی ها رو خفت کنیم :دی پس شبها را به راحتی نخوابید ما بیداریم ها
میگن مهدی ان 2000 اینجا سرو کلش پیدا شده راسته
miroo
-
-

نوشته اصلی توسط
Pedram
:دی
لووول
رفقا .... مشالا لفظ قلم هم صحبت می کنی ها :دی بر خلاف اون که گفتی زبون بلد نیستی بریزی .... زبون خیلی قشنگ میریزی بابا ... 200 امتیاز + به شما
این پیامت رو قول میدم 3 ، 4 بار دیگه دست کم خوندی
عزیزم یادت باشه با داستان نوشتن و لفظ قلم حرف زدن گنده نمیشه آدم ... هر جور بخوای حرف بزنی بعدش مخلصیم مخلصیم کنی و معذرت بخوای ...
پ.ن نداشتیم واسه یکی رو دزدیدیم
پ.ن :
http://dejkoob.ir/ir/report/87484000e1f
من گنده نیستم رفیق
کلا توایران طوری شده که چه خوب بگی چه بد درهر صورت باید یچیزی بشنوی
من خواستم قضیه تموم بشه . اونی که داره داستان میگه من نستم راستش.....
من بی احترامی نکردم گل پسر که بخوام معذرت خواهی کنم . اونم از شما که بجای اسم دوستو رفیقات بهشون میگی : این
حالا دیگه غریبه ها بماند
من فرهنگ خودمو نشون دادم همون تور که شما نشون دادی
از همه عذر میخوام فکنم ما پست نذاریم بهتره
بدرود
مخلصیم
Amir lucky Boy
BaD ZaT
-

نوشته اصلی توسط
MIROO
سلام
اول اینکه توهین نکنید به هم
دوم این که درس املا میگه مساعل اشتباه مسائل درست (از دروس ابتدایی و راهنمایی)
سوم این که خبر اومده یه اکانت 120 کی گرزی زده دمش گرم واقعا
چهارم کار ما نه همر سازی نه واندر صد کردن فقط اومدیم مثل سرور های آی آر اسپید باز همر بعضی ها رو خفت کنیم :دی پس شبها را به راحتی نخوابید ما بیداریم ها
میگن مهدی ان 2000 اینجا سرو کلش پیدا شده راسته
miroo
مسائل
من تایپ فارسیم زیاد خوب نیست
ممنون رفیق
BaD ZaT
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
علی اشرفی
سلام
اسم این بخش از فروم اگه اشتباه نکنم بحث و گفتگو پیرامون سرور E3 هست ! حالا مطرح کردن یه سری حرفا در مورد کسی که اصلا تو سرور اکانت نداره نمیدونم چه معنی میده .
دوست عزیز shaniz ، در یکی از جذاب ترین و مهمیجترین سرور های 3.6 ای ار ، سرور هشت که اگه اون سرور بازی کرده باشی خاطرات شیرین اون سرور ( والز + تری دات ) رو یادته ! شمال شرق واندر رو صد کرد ! و ادمی که که 3.6 بازی کرده و سرور هشت رو یادش نباشه جای تعجب داره.
اما در مورد بازی من و صحبتهای دوستمون anti ! اینکه هر سرور 100 تا مولتی میکشیدم و کلی گلد واسه همه میخریدمو کلی اکانت میخریدم ! اینجوری که شما نوشتین انگار خودمو بهتر از خودم میشناسین. میشه دقیقا بیشتر توضیح بدین چه کارایی میکردم سرورهای ای ار خودم هم مطلع بشم ؟

دقیقا چیزایی رو به من نسبت دادین که هرکی منو از نزدیک بشناسه میدونه اینکارا تو خون من نیست

شما اگه تونستی فقط یک نفر رو پیدا کنی که بگه من فلان اکانت بودم تو فلان سرور و علی اشرفی پول داد و اکانت منو خرید یا برا من گلد خرید که براش بازی کنم جایزه داری

این حرفا حرفهایی هست که بعد از مید گیم زیبای سرور هفت راند دو پیش اومد . سرور قشنگ و خاطره انگیزی که هنوز تکرار شدن سرور مثل اون واسه من ارزوئه . البته یه سری حرفهای دیگه هم بود تو سرور هفت در مورد من بود که یادت رفته بنویسی . مثل اینکه علی اشرفی 20 میلیون داده یه پنل ادمینی خریده ! علی اشرفی برنامه نویس حرفه ای هست و یه برنامه خودش نوشته که ........
به هر حال اون سرورها تموم شده و بحث در موردش اونم تو فروم e3 بیفایده هست . ایشالا اگه یه سرور تو بازی به عنوان رقیب مقابل هم قرار گرفتیم تو فروم مربوط به همون سرور میشینیم بازی هم فقط ، و نه شخصیت هم رو ، نقد میکنیم . نظرت چیه دوست من؟ بهتر نیست؟
امیدوارم تو این سرور بازی قشنگی داشته باشید .
علی اشرفی
تنها پستی که ارزش ریپلای داشت همین بود 
این حرفت که نباید کسی که توی سرور نیست رو وارد ماجرا میکردم قبوله و اشتباه از من بود ( آدم همیشه باید حق رو بگه )
سرورای ایران اگه یادت باشه هر4ماه به طور متوسط سرور جدیدی میومد حالا پلیرای اون سرورا کیا بودن؟ 90درصد کسایی که توی سرورای قبلی فارم میشدن و میرفتن سرور جدید. طرف توی سرور 1فارم میشد سرور2 که ران میشد میرفت سرور 2 2فارم میشد میرفت 3 و همینطور تا آخر... واسه همین درسته که موسس اتحاد c.o.b سرور 6 و 3 خودم بودم . لیدر اتحاد آواتار سرور 3بودیم ( همه ی رانداش) با همه ی این سوابق قصد توهین ندارم ولی پلیرای سرورای نرمالو اصلا قبول ندارم یجورایی چون ثبات شخصیتی توی بازی نداشتن که تا آخر سرور رو ادامه بدن!
دلیلیم وجود نداره سرور8 یادم باشه ! 90درصد ایرانیایی که توی سرورای جهانی افتخار کسب کردن مال سرورای اسپید بودن اون 10درصدشم سرور1 و سرور3
ابشالله یه سرور ران شه روبروی هم قرار بگیریم ببینیم که تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف / مگر اسباب بزرگی همه آماده کنی
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته
-