-

نوشته اصلی توسط
3zar
سلام مجدد
در مورد جمله قرمر:
لنگ دمپايي تو اين تايم از سرور كه چيزي به اومدن كتيبه ها نمونده واقعا ارزش داره
هم واسه اكانت و هم سايد
و از دست دادنش به هر دليلي جاي بسي تأمل و تأسف داره
و نكوهش اين عمل فقط و فقط با نفي جمله قرمر رنگ امكان پذيره
درمورد جمله آبي:
مگه ما با جنوب شرق متا بستيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درمورد جمله بنفش:
وقتي سرور در شرايط شبه نپ به سر ميبره و همه دارن آماده ميشن واسه استقبال از كتيبه ها
رفلكس سريع شمال شرق و جمع كردن اين مقدار دفاع جاي تحسين داره
ممنون از وقتی که گذشته و رنگ بندی و تحلیل عالی ,تو این که لنگه دمپایی برای ساید بسیار ارزش داره تو این تایم شکی نیست ولی چه فکری بازیکن های اکانت از زدن این دمپایی و پلنی که داره چه بود؟,گفتنش در فروم جایز نیست دوست داشتین مطلع بشین بفرمایین در گارنا در خدمتیم.
بند جایی نگفتم که با جنوب شرق متا بستیم این یه حرکت خودجوش بود در عرض 5 مین تصمیم گیری شد.
دقیقا چون سرور در حالت سوت و کور بود این حرکت زده شد تا بسی اندک هیجان به سرور تزریق بشه و بنده هم تبریک ارض کردم برا دیوار ne اگه دوباره قشنگ مطالعه کنین متوجه میشین سر صحبت من این بود که بزرگ نمیایی نداره در این حد که 4 تا ساید و پیلیر های بزرگ این همه جدی گرفتن خدا اخر عاقبت مید گیم رو بخیر کن.
عرفان Odin
ویرایش توسط BiG PaPaa : 01-26-2015 در ساعت 08:52 PM
Na Fereshteam Na Sheitan
-

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود
سیامک جان یادش بخیر آخرین سرور ایران که بازی کردم بعدش جمع شد همینی که لینک هاش توی امضامه با 2تا چکمه کوچیک 2تا چکمه بزرگ شبی 4تا کپ از شمال شرق لینک سبز صفر میکردیم.
هر کدوم از این 4تا روی یه کپ با کل همر جلوزن میرفت کلین میکرد بقیه هم فقط کاتا میکردن، همزمان روی 8تا کپ توی یه بازه زمانی 5دقیقه ای 40 موج میذاشتیم، 4تا کپ فیک 4تا ریل!
یه بار یه بنده خدایی آمارش در اوردیم با جاسوسی 2تا ده نانکپ داشت یادش بخیر لب مرز بود بینوا کلا با کاتا و چکمه کوچیک 12 ساعت راه بود 2صبح روی هر 2تا نانکپش و کپش 60 موج اتک لانچ کردم (3تا 20 موج؛ یعنی 20 موج الان 20 موج 10 دقیقه بعد 20 موج دقیقه بعدش که ندونه کدوم اصلیه که با اینسرت نجات بده خودش رو)؛ بینوا فکر کنم وقتی اومد روی اکانتش 180 تا حمله دید؛ مانیتور رو خاموش کرده و رفته چون وقتی اتک ها لند شد نصف نیروهاش توی هر ده بود.
خدایی سطح سرور بالا باشه همه بچه ها با انرژی بازی میکنن همین عارف ؛ احسان؛ خود شما خلاقیت ها و شگفتیهای زیادی ازتون دیدم و دیدند اما چه کنم که هم سن و سالم رفته بالا هم اون هیجان لازم بهم تزریق نمیشه
سربلند؛ پیـروز ودنبالـه دار باشید
شایان جان درود بر تو
این سرور سرور خوبی میشه چون اکثر بازیکنای قدیمی هستن ، ماها جووناییم
یادم میاد عزیزم همیشه نکاتی رو که توی فروم دژکوب ایران پیام خصوصی میکردی و همیشه گوشزد میکردی خودم رو کنترل کنم ، یادم هست و آویزه ی گوشم
دقیقا یادمه، من رو به روزای خیلی قدیم بردی شایان جان ، از دقیقا یادما تا شایان جان 5 دقیقه طول کشید ، رفته بودم توی ریدکال اون زمان ، آموزشهایی که ممد مگ میداد ، توضیحاد حامد درگ ، محسن خودمون ، شیطونی های محسن میخ طویله ، .... ، و جونورای دیگه خخخخ
به امید بازی جذاب و پر از حادثه شایان جان
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام
جا داره اینجا از نت پر سرعت ایران تشکر کامل رو بکنم .
و جا داره اینجا یک شفاف سازی کامل انجام بدم.
آقایون هیچ پلن خاصی در کار نبوده .همه ی حرکات خیلی سریع انجام شد.
هدف اصلی کم کردن گندم خور بود. هم اکانت tramadol هم اکانت b o o m b .
اما اینکه به خاطر یک لنگه دمپایی کل ساید یه شب نخوابن یا کل سرور روی اکانت تارگت لاگین کنن و ببینن اتک فیک هست یا ریل خیلی خنده داره.
به هرکی میرسیدیم میگفت آقای بووووق و آقای ایکس و خانم فاطماگل ازشون پرسیده اتک فیک هست یا ریل.
از اینکه باعث وحشت سایدتون شدم و یک شب خواب کامل بر ساید حروم شد ببخشید :دی
خلاصه پلنی در کار نبوده .
با تشکر سجاد
- - - Updated - - -
و به عرض بعضی از دوستان برسونم: شما که هنوز سوختی از اون حرفی که ما زدیم king of E1.
فکر نمیکردم اینقد فشار بیاره که بعد از گذره هفته ها هنوز یادتون باشه.
بـــــــاشد که رســــتگار شویم.
ویرایش توسط SajjaD MaRiLyN : 01-26-2015 در ساعت 11:53 PM
دلیل: اشتباه تایپی
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
پوزش

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN
و به عرض بعضی از دوستان برسونم: شما که هنوز سوختی از اون حرفی که ما زدیم king of E1.
فکر نمیکردم اینقد فشار بیاره که بعد از گذره هفته ها هنوز یادتون باشه.
بـــــــاشد که رســــتگار شویم.
درود به همه دوستان
دوست عزیز ،من اینقدر نوب و حرفه ای توی دژکوب دیدم اینقدر از این لقب ها به خودشون دادن که دیگه چیزی من رو نمیسوزونه و بهم فشـار نمیاره؛ نگران فشار من نباش؛ شما گویا سنت پایینه زود بهت فشار میاد ! من اگه چیزی میگم از بابت شوخی و مزاحی هست که با بچه های جنوب غرب دارم از تاپ لیدرت گرفته تا بقیه لیدرها و غیره لیدرهاتون رفیقامن فکر کردم شما هم اندکی از جنبـه بهـره بردی و باهات شوخی کردم.
اگه شوخی من باعث تکدر خاطر شما شده فشار بهتون اومده عذر خواهی میکنم
سربلنـد ؛پیـروز ودنبالـه دار باشید
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود به همه دوستان
دوست عزیز ،من اینقدر نوب و حرفه ای توی دژکوب دیدم اینقدر از این لقب ها به خودشون دادن که دیگه چیزی من رو نمیسوزونه و بهم فشـار نمیاره؛ نگران فشار من نباش؛ شما گویا سنت پایینه زود بهت فشار میاد ! من اگه چیزی میگم از بابت شوخی و مزاحی هست که با بچه های جنوب غرب دارم از تاپ لیدرت گرفته تا بقیه لیدرها و غیره لیدرهاتون رفیقامن فکر کردم شما هم اندکی از جنبـه بهـره بردی و باهات شوخی کردم.
سلام شایان عزیز
والا در مورد سجاد باید بگم که یه خورده جبهه گیری که کرده منطقی نبود به نظر شخص من.ولی باور کن تو دلش چیزی نیست و کلا اکانت ترامادول بدون شک جزو اکانتهای تاثیر گذار جنوب غرب هست و خواهد بود حالا اون قضیه کینگ آف e1 و queen of E1 این داستانا کلا شوخیه و اکانت سجاد جزو سربازهای وفاداره جنوب غربه مثل اکانت خود من که البته ادامه سرور خیلی چیزهارو مشخص میکنه و بالاخره معلوم میشه هر اکانتی تا الان برای سایدش چه کار کرده و در ادامه چه کار میکنه
حالا اینکه برخورد سجاد اینجوریه مقدار زیادیش بر میگرده به اینکه عکسالعمل های دوستان NE تو روم گارنا بعد اتک و قبل اتک خیلی متفاوت بوده و خودم شاهدش بودم.قبل اتک حتی به اکانت منم از ساید شمال شرق نامه اومده که آمار بگیرن که اتک ریل هست یا فیک که جالبه خود منم روحم خبر نداشت که اتک رفته در جواب گفتم که اتک که نمیزنه سجاد 5 روز مونده به کتیبه مگه اینکه بخواد جایی نونخور آزاد کنه که اکانتش نفسش باز شه که ظاهرا همینطور هم بوده حالا خدمت اون دوستانی که اومدند تو روم گارنای SW ابراز شادیو و شعف کردند از پلن لانچ شده عرض کنم که ایشالاه این شادیهاتون دنباله دار باشه بالاخره چیزی به شروع بازی نمونده عزیزان
و ما هم بالاخره 4 تا پلن میزنیم تو این سرور شاید تفاوت پلن زدن و لنگه دمپایی پرانی براتون روشن شه
در مورد تایمینگ اتک ها , نوع فیک ها, تعداد سناتور, کمبود مشکل همیشگی(رم), چینش لنگه دمپایی ها, هیچ توجیهی نمیکنم بدون شک اگه هدف آزاد کردن گندمخور اضافی هم بوده بدون شک میتونست با برنامه تر این کار انجام شه خود سجاد توضیح داد که اصلا چی شد اینجوری شد.
به هر حال به اکانت elisa تبریک میگم بابت دفاعش
به اکانتهایی که اتک زدند هم برای گرم کردن فضای بازی و البته مشعوف کردن یکسری از دوستان تو Ne تبریک میگم
پ.ن:همینکه روت نمیشه زنگ بزنی معلومه که دودر کردی یا نه :| آقای مخاطب خاص :|
پ.ن:سلامتیه همه سربازهایی که وقتی ما ساعت 6 صبح تو رختخواب خوابیدیم اونا بیدارن میرن پست میدن و از مرز و بوم میهن اسلامی دفاع میکنند.خسته نباشی دلاور.خدا قوت جوونمرد.اصلا ...... تو خیلی خوبی خخخخخخخخ
پ.ن:آخه سجاد تو اگه شایانو نمیشناسی یه نگاه به هیبت آواتارش بنداز آخه با چه جراتی باهاش کلکل میکنی :دی
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Osiris
سلام شایان عزیز
والا در مورد سجاد باید بگم که یه خورده جبهه گیری که کرده منطقی نبود به نظر شخص من.ولی باور کن تو دلش چیزی نیست و کلا اکانت ترامادول بدون شک جزو اکانتهای تاثیر گذار جنوب غرب هست و خواهد بود حالا اون قضیه کینگ آف e1 و queen of E1 این داستانا کلا شوخیه و اکانت سجاد جزو سربازهای وفاداره جنوب غربه مثل اکانت خود من که البته ادامه سرور خیلی چیزهارو مشخص میکنه و بالاخره معلوم میشه هر اکانتی تا الان برای سایدش چه کار کرده و در ادامه چه کار میکنه
حالا اینکه برخورد سجاد اینجوریه مقدار زیادیش بر میگرده به اینکه عکسالعمل های دوستان NE تو روم گارنا بعد اتک و قبل اتک خیلی متفاوت بوده و خودم شاهدش بودم.قبل اتک حتی به اکانت منم از ساید شمال شرق نامه اومده که آمار بگیرن که اتک ریل هست یا فیک که جالبه خود منم روحم خبر نداشت که اتک رفته در جواب گفتم که اتک که نمیزنه سجاد 5 روز مونده به کتیبه مگه اینکه بخواد جایی نونخور آزاد کنه که اکانتش نفسش باز شه که ظاهرا همینطور هم بوده حالا خدمت اون دوستانی که اومدند تو روم گارنای SW ابراز شادیو و شعف کردند از
پلن لانچ شده عرض کنم که ایشالاه این شادیهاتون دنباله دار باشه بالاخره چیزی به شروع بازی نمونده عزیزان

و ما هم بالاخره 4 تا پلن میزنیم تو این سرور شاید تفاوت پلن زدن و لنگه دمپایی پرانی براتون روشن شه
در مورد تایمینگ اتک ها , نوع فیک ها, تعداد سناتور, کمبود مشکل همیشگی(رم), چینش لنگه دمپایی ها, هیچ توجیهی نمیکنم بدون شک اگه هدف آزاد کردن گندمخور اضافی هم بوده بدون شک میتونست با برنامه تر این کار انجام شه خود سجاد توضیح داد که اصلا چی شد اینجوری شد.
به اکانتهایی که اتک زدند هم برای گرم کردن فضای بازی و البته مشعوف کردن یکسری از دوستان تو Ne تبریک میگم
پ.ن:سلامتیه همه سربازهایی که وقتی ما ساعت 6 صبح تو رختخواب خوابیدیم اونا بیدارن میرن پست میدن و از مرز و بوم میهن اسلامی دفاع میکنند.خسته نباشی دلاور.خدا قوت جوونمرد.اصلا ...... تو خیلی خوبی خخخخخخخخ
پ.ن:آخه سجاد تو اگه شایانو نمیشناسی یه نگاه به هیبت آواتارش بنداز آخه با چه جراتی باهاش کلکل میکنی :دی
درود بر همه دوستان عزیز
اول خوشحالم که هنوزم تو فروم پست میاد 
دوم تبریک بابت دف جمع کردن شمال شرق و خسته نباشید به اکانت الیسا و علی و ممد سکولار
سوم اون اقایی که گفتی سطح سرور پایینه بهت حق میدم میتونی این سرور رو نگاه نکنی بری دات کام اونجا سطحش به شما میخوره
چهارم به افتخار سجاد که اتک رو داد و خودش تارگت رو گفت و جالب اینه که دوستان خوشحالن که تارگت مشخص شده رو دف کردن
پنجم اون دوستی که دیشب تو روم گارنای جنوب غرب گفتی ما باعث شادیت میشیم ، کار ما اینه امروز شادی جسم فردا شادی روح
ششم آقایون پروفایل هاتون رو یخورده بهتر بنویسید که مجبور نشم زنگ بزنم سهیل بیاد برا تحلیل دقیقش (جاش خیلی خالیه
)
K!nG NoTh!nG
AMIRKAVIR
BLACK.MILK
-

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود به همه دوستان
سلام شایان جان خیلی عذر میخوام اگر 1% به شما بی احترامی کردم.
انشالا شما هم پیروز و سلامت باشی.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Osiris
سلام شایان عزیز
والا در مورد سجاد باید بگم که یه خورده جبهه گیری که کرده منطقی نبود به نظر شخص من.ولی باور کن
تو دلش چیزی نیست و کلا اکانت ترامادول بدون شک جزو اکانتهای تاثیر گذار جنوب غرب هست و خواهد بود حالا اون قضیه کینگ آف e1 و queen of E1 این داستانا کلا شوخیه و اکانت سجاد جزو سربازهای وفاداره جنوب غربه مثل اکانت خود من که البته ادامه سرور خیلی چیزهارو مشخص میکنه و بالاخره معلوم میشه هر اکانتی تا الان برای سایدش چه کار کرده و در ادامه چه کار میکنه
حالا
اینکه برخورد سجاد اینجوریه مقدار زیادیش بر میگرده به اینکه عکسالعمل های دوستان NE تو روم گارنا بعد اتک و قبل اتک خیلی متفاوت بوده و خودم شاهدش بودم.قبل اتک حتی به اکانت منم از ساید شمال شرق نامه اومده که آمار بگیرن که اتک ریل هست یا فیک که جالبه خود منم روحم خبر نداشت که اتک رفته در جواب گفتم که اتک که نمیزنه سجاد 5 روز مونده به کتیبه مگه اینکه بخواد جایی نونخور آزاد کنه که اکانتش نفسش باز شه که ظاهرا همینطور هم بوده حالا خدمت اون دوستانی که اومدند تو روم گارنای SW ابراز شادیو و شعف کردند از
پلن لانچ شده عرض کنم که ایشالاه این شادیهاتون دنباله دار باشه بالاخره چیزی به شروع بازی نمونده عزیزان

سلام احسان جان.
آره به عکس آواتارشون نگاه نکرده بودم :دی
مرسی کلا . و دقیقا درست میگی. به نکات خوبی هم اشاره کردی.
دقییا از بهترین اکانت های NE واسه خودم نامه اومد. با موضوع : سلام شاه
اما درست میگی چیزی نبود که زیاد شلوغ بشه.بازم مرسی از ریز بینی که کردی.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
AMIRKAVIR
درود بر همه دوستان عزیز
اول خوشحالم که هنوزم تو فروم پست میاد

دوم تبریک بابت دف جمع کردن شمال شرق و خسته نباشید به اکانت الیسا و علی و ممد سکولار
سوم اون اقایی که گفتی سطح سرور پایینه بهت حق میدم میتونی این سرور رو نگاه نکنی بری دات کام اونجا سطحش به شما میخوره
چهارم به افتخار سجاد که اتک رو داد و خودش تارگت رو گفت و جالب اینه که دوستان خوشحالن که تارگت مشخص شده رو دف کردن
پنجم اون دوستی که دیشب تو روم گارنای جنوب غرب گفتی ما باعث شادیت میشیم ، کار ما اینه امروز شادی جسم فردا شادی روح
ششم آقایون پروفایل هاتون رو یخورده بهتر بنویسید که مجبور نشم زنگ بزنم سهیل بیاد برا تحلیل دقیقش (جاش خیلی خالیه

)
امیر چه کنم . خیلی ساده ایم. تارگتو لو دادیم.
اما انشالاه پلن های بعدی جبران میکنیم.
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام به همه
خو میبینمکه سرور کم کم داغ شده و فصل کتیبه نزدیکه و ازین ببعد درخدمتتون خواهیم بود
. دوستان ریز و درشت بهتره خودتون تسلیم شین نذارین کارمون به دوئل بکشه
دیی
-
-

نوشته اصلی توسط
Ðŕ. Şђǒϯğύŋ
سلام به همه
خو میبینمکه سرور کم کم داغ شده و فصل کتیبه نزدیکه و ازین ببعد درخدمتتون خواهیم بود

. دوستان ریز و درشت بهتره خودتون تسلیم شین نذارین کارمون به دوئل بکشه

دیی
پیمان تو پاشو بیا کمک خودم دست تنهام علی رو ولش کن !:| 2کی گرزی دیگه پلیر میخواد چیکار خود علی میکوبه به درو دیوار :دی
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
-

نوشته اصلی توسط
WondeR
پیمان تو پاشو بیا کمک خودم دست تنهام علی رو ولش کن !:| 2کی گرزی دیگه پلیر میخواد چیکار خود علی میکوبه به درو دیوار :دی
سلام
احسان توهم بیا اینور اگه دوست داری پیمان از اول اینور بود 
هروقت خواستی لانچ کن روی سگ سیبیل بعد بیا اینجا
واندر 100بشه که چی این سرورم مثل بقیه سرور ها تمام میشه فقط دوستی ها باقی میمونه همین بسته