-
سلام به همه

نوشته اصلی توسط
Legend Of Hero
سلام
دوست عزیز به هیچ عنوان نمیشه حملات سیم سکند رو اینسرت کرد!

دوست عزیز. حیف که گزارش تو این پست بالا نمیاد و از ریپورت حذف شده. وگرنه میدین که انجام شده.
http://forum.dejkoob.ir/showthread.p...ll=1#post11116
و بازم خواهید دید
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
میبینیم که یه سری از اکانتا هم به دلیل اشتباه بعضی ها سر خرید و فروش اکانت حذف شدن!
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
درود
با توجه به درخواست کاربران جهت گرفتن عیدی تیم مدیریتی تصمیم گرفت به بازیکنان فعال با شرایط ویژه عیدی بده.
قرار شد از این تاریخ یعنی هفدهم اسفند ماه تا شب عید در هر سرور به بهترین پلنی که اجـرا میشه گلد تعلق بگیره به اینصورت که اگر پلنی اجرا شد و موفقیت آمیز بود به تیم پلنری 500تا گلد و اکانت هایی که در پلن شرکت کردند هم در مجموع 750 گلد تعلق بگیره.
اگر پلن با شکست مواجه بشه به اکانت (ها) مدافع : 750 تا گلـد و دفکوردینیتور منطقه 500تا گلد تعلق میگیره.
شرایط کسب جایـزه.
1- پلن اجرا شود و نه یک تک حمله.
2- بعد از اجرای پلن اهداف خود از اجرای پلن را به طور کامل در فروم تشریح نماید.
3- مناسب بودن نوع پلن با زمان سرور مثلا اگر 2ماه از کتیبه ها گذشته پلن کراپلاکد کردن 2زار نمی ارزه چون هم منابع زیاده هم با گلد کراپ ها برمیگرده سرجاش.
4- در صورت دفاع شدن پلن ؛ تیم دفاعی باید چگونگی تشخیص تارگت اصلی رو توی فروم توضیح بدن.
توضیح: پلن= ارسال یک فیک لیست یا چندین فیک لیست منظمم در بازه زمانی مشخص روی چندین تارگت دست کم 6تارگت و زدن یک یا دو تارگت واقعی در نتیجه جایزه به تیمی تعلق میگیره با پلن کار انجام داده باشن و این که بیاید یه لینک تک اتک بدید مورد قبول نیست.
یه تشکر ویژه هم میکنم از مدیریت کل انجمن و مدیریت کل سرورها که این پست من رو حمایت کردند . جایزه رو 10برابر کردند.
سربلند؛پیـروز ودنبالـه دار باشیـد.
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 8 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
خسته نباشی واقعا
سرور داره تموم میشه پلیری توی سایر ساید ها جز se نمونده . میشه بپرسم این پلنو دقیقا باید کجا بزنن؟
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Shaniz
خسته نباشی واقعا
سرور داره تموم میشه پلیری توی سایر ساید ها جز se نمونده . میشه بپرسم این پلنو دقیقا باید کجا بزنن؟
درود
نمیدونم چرا واقعا یه سری ادم همش میخوان هر کاری انجام میشه زیر سوال ببرن؛ چی کار کنم الان ؟ عیدی رو باید شب عید داد دیگه.
حالا شما تا 2تا اتک میاد همه حذف میکنین میرین مقصر ما نیستیم، زمان ما معمولا اندگیم اوج پلن های زیبا بود و همرهایی که سمت واندر بود توی راه صفر میشدو غیره...
موفق باشیـد.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
MOD AdMirAl
درود
نمیدونم چرا واقعا یه سری ادم همش میخوان هر کاری انجام میشه زیر سوال ببرن؛ چی کار کنم الان ؟ عیدی رو باید شب عید داد دیگه.
حالا شما تا 2تا اتک میاد همه حذف میکنین میرین مقصر ما نیستیم، زمان ما معمولا اندگیم اوج پلن های زیبا بود و همرهایی که سمت واندر بود توی راه صفر میشدو غیره...
موفق باشیـد.
عزیزم زمان شما هم برای تامین گندم اکانت مجبور بودی 24 ساعت بیدار باشی یا مینداختی رو اسکریپت رید بزنه؟ والا اینجا که دیگه شورشو در آوردن توقع دارن آدم 24 ساعت بشینه بازی کنه شبا هم نخوابه . با افتخار هر چه تمام زدید سیستم شناسایی بات. به خدا استفاده از این چیزا بوده همیشه
اگر پلیر بودید خودتون باید میفهمیدید که دیگه استفاده از برخی اسکریپتها مشکل نداره حتی توی دات کام هم دارن استفاده میکنن. برای همین هست تا یه منشکلی پیش میاد همه حذف میکنن. یا باید 24 ساعت وقت بزارن یا اصلا نزارن
ویرایش توسط MATRIX III : 03-10-2015 در ساعت 12:13 PM
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
عزیزم زمان شما هم برای تامین گندم اکانت مجبور بودی 24 ساعت بیدار باشی یا مینداختی رو اسکریپت رید بزنه؟ والا اینجا که دیگه شورشو در آوردن توقع دارن آدم 24 ساعت بشینه بازی کنه شبا هم نخوابه . با افتخار هر چه تمام زدید سیستم شناسایی بات. به خدا استفاده از این چیزا بوده همیشه
اگر پلیر بودید خودتون باید میفهمیدید که دیگه استفاده از برخی اسکریپتها مشکل نداره حتی توی دات کام هم دارن استفاده میکنن. برای همین هست تا یه منشکلی پیش میاد همه حذف میکنن. یا باید 24 ساعت وقت بزارن یا اصلا نزارن
دوست عزیز اسکریپت همه جای دنیا خلاف قوانین هست؛ ما هم بازی کردیم به اندازه کافی هم بازی کردیم الان هم داریم بازی میکنیم نه اسکریپت تا حالا داشتم نه مولتی اکانت، من بازی میکنم که لذت ببرم اگه قرار باشه اسکریپت برای من بازی کنـه دیگه چه لذتی از بازی میبرم؟
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
+
سلام پلنر ج غ برای فیدر زنی اکانت اگزمن کی بوده؟!!!
اصلا منطقی نبود
ویرایش توسط Sadegh_Samadi : 03-11-2015 در ساعت 01:42 PM
دلیل: ÷
-

نوشته اصلی توسط
Sadegh_Samadi
سلام پلنر ج غ برای فیدر زنی اکانت اگزمن کی بوده؟!!!
اصلا منطقی نبود
سلام
یه لینکی بزارید ببینیم تو این خراب شده چه خبره 228319_nerdylaff.gif
بعد هم یکی از اون جنوب غرب بیاد بگه کی فیدر زنی کرده اونم تو این تایم از سرور15846_84.gif من تا اونجا که یادم ممد اگزمن چشمان منحصر داشت پلنر خودش رو معرفی کنه بعد لینک بزارید ببینیم چه پلنی رفتید398719_boredsmiley.gif
در زمان صلح پسران پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
پلن زدن فیدر های axe man من و سپهر green man بودیم و پلن بدی نبود تقریباً تونستیم کاری رو که می خوایم انجام بدیم البته این وسط از دو طرف دو سه تا مینی همر هم از بین رفت من قبلاً هم گفته بودم sw برای دفاع کاملاً آماده هست تنها مشکل ما با این پلن فاصله زمانی زیاد مهاجمین sw با اکانت مدافع بود البته اتحاد مدافع هم حملاتی رو سراسیمه و بدون برنامه اجرا کرد که خوب با دیوار sw روبرو شد در کل بعد مدتها بالاخره تو این سرور یک شب از بازی لذت بردم
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن