-
نه عزیز جون از ماهان بپرس dejkoob.ir
و یه نکته می تونستم شاخه اصلی باشم و نصف اعضای شاخه اصلی رو من فرستادم اونجا اما کار مهم تر اینجا دارم چون اگه می دونستی همین اکانت های زیر شاخن که همر هاتون رو می فرستن اون دنیا می گم امتحانش مجانیه
-
سلام به همه
اگر از دوستان کسی دوال خواست بهم پخ کنه
-

نوشته اصلی توسط
cyrous
سلام
احسان جان خبری نشده البته نسبت به سروری که به زور 4 الی5 نفر به فرومش سرمیزنن و خیلیا هم از ساید های مختلف حذف کردن میشه گفت خبری هم شده به هرحال یکی هی میاد خودشو کاسه داغ تر از آش نشون میده غافل ازاینکه دژکوب ارث پدری هیچ کی نیست و هر کی هم هرجا بخواد میره پلی میده گذشته از همه این ها هر بازیکنی تو هر سروری با یه تیم خوبی بیاد پلی بده تا بازی به همه حال بده ن اینکه 4 تا بازیکن اماتور این ور باشن یه تیم با کلی خدم و حشم اون ور اینجوری که نمیشه گفت واندر 100 کردم باید گفت تو بازی منچ برنده شدم
50 قبلی اکانت شانیز براشما بود باز که همراشو زدن این ور و اون ور
اکانت ما دیگه ت***ت عمومی شده بود هرکی میومد یه اتکی لانچ میکرد ازش بدن اینکه خودمون بفهمیم :d
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته
-
اکانت: ShahRiyaR
منطقه:شمال شرق
تارگت : کتیبه چکمه کوچیک ( اینجا مثل اینکه همرش هم پرید)
چون اکانت چشمان عقاب بزرگ داشت بدون هیرو لانچ شده بود.
http://dejkoob.ir/ir/report/42117abd498
IRX 2 : Hellseeker
IRX 3 : Hellseeker
IRX 4 : Hellseeker
IRX 5 : Hellseeker
IRX 6 : Hellseeker
-
محبوبیت کاربر - 9 تشکر, 10 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
cyrous
یکی مث ماهان با یه جمله همه چی رو تموم میکنه بعضی ها هم هی ادم رو مجبور به پست گذاشتن میکنن
در مورد بحث فنی هم باید بگم که وقتی همه اتک ها تو یه ثانیه میشینه که باید به ماهان تبریک گفت و مدافع هم میتونه اینسرت رو به همون شیوه سیم سکند چند مرتبه از اکنت خودش یا هم اتحادیاش بزنه تا بتونه اینسرت خوبی رو انجام بده دقیقا مث کاری که علی چیفر تو سرور قبل کرد دوستان همه این مطلب رو میدونن اما خوب حتما رو اکانتاشون نیستن
سلام
دوست عزیز وقتی اتک ها تو یک زمان ثابت لند میشه امکان اینسرت وجود نداره چون ویو هایی که برای اینسرت در اون زمان ارسال میشه پشت آخرین جمله کاتا میرسه شما نمیتونی صدم ثانیه رو اینسرت کنی چون پردازش سرور اینجوریی هست
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 7 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
سلام همشهري
خودت ميدوني ولي برا اطلاع كساني كه نميدونن ميگم
اگه زماني كه داره اتكا لانچ ميشه وقتي ويوها با ميدون تمرين كه بالا ميره چيده ميشن ميشه بينشون اينسرت كرد كاكو
يعني وقتي 4-5 تا اتك زده ميشه چند دقيقه اي كه فاصله ميفته تا 4-5 تا اتك بعدي لانچ شه ميشه اينسرت و فرستاد
all server speed .ir
hakhamaneshi
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
hakhamaneshi
سلام همشهري
خودت ميدوني ولي برا اطلاع كساني كه نميدونن ميگم
اگه زماني كه داره اتكا لانچ ميشه وقتي ويوها با ميدون تمرين كه بالا ميره چيده ميشن ميشه بينشون اينسرت كرد كاكو
يعني وقتي 4-5 تا اتك زده ميشه چند دقيقه اي كه فاصله ميفته تا 4-5 تا اتك بعدي لانچ شه ميشه اينسرت و فرستاد
سلام و درود
ممنون از توضیح به موقع
آره کاکو اینحوری درست و شدنی هستش
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام
دادا اگر نمیشد که نمی گفتم 3ایکس قبلی علی دهیروز قبل کتیبه ها از دوتا اکانت رو ما ویو چید من و یکی از دوستان که یادم نمیاد کی بود یا علی نی نی بود یا مهدی مولچه 2مرتبه از اکانت خودم یه مرتبه از اکانت ایشون به همین شیوه اینسرت رفتیم که اخر با شوالیه های خودم اینسرت کردم چون وقتی داشت ویو هارو میچید رو اکانت بودم و ایشون هم هی ویو ها رو میچید و کنسل میکرد چون بین موجها فاصله میفتاد برا همین از دوتا اکانت زد منم هی بهش نامه میدادم و خوشو بش میکردم تا بتونم اینور اینسرت کنم
در زمان صلح پسران پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را
-

نوشته اصلی توسط
cyrous
سلام
دادا اگر نمیشد که نمی گفتم 3ایکس قبلی علی دهیروز قبل کتیبه ها از دوتا اکانت رو ما ویو چید من و یکی از دوستان که یادم نمیاد کی بود یا علی نی نی بود یا مهدی مولچه 2مرتبه از اکانت خودم یه مرتبه از اکانت ایشون به همین شیوه اینسرت رفتیم که اخر با شوالیه های خودم اینسرت کردم چون وقتی داشت ویو هارو میچید رو اکانت بودم و ایشون هم هی ویو ها رو میچید و کنسل میکرد چون بین موجها فاصله میفتاد برا همین از دوتا اکانت زد منم هی بهش نامه میدادم و خوشو بش میکردم تا بتونم اینور اینسرت کنم
پسر جان اون اینسرتی که تو ویو چیدن سیم سکند میشه انجام داد اینه که تعداد 20 موج کامل نشده باشه شما رو تعداد موج 16 موج یا 12 موج قبل از تکمیل شدن ویوها اینسرت کنی نه اینکه 20 موج کامل شده باشه بخوای ویو اینسرت بذاری !
در مورد کنسل کردن اینسرت هم دیگه الان با این وضعیت نت بچه 2 ساله هم میتونه با یک بار خطا اینسرت صحیح انجام بده شما موج میچیدید که یک کدومش درست بشینه باز نمیشد کنسل میکردید جاست لوول
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
پسر جان رو خوب اومدی الان مثلا من اون بچه دوساله ام پس اگر اینطور باشه شما هنوز باید تو پشمک حاج عبدالله باشی 25r30wi.gif
پست رو یه بار بخون تا خودت بفهمی چی گفتی
من هیچ وقت نگفتم رو 20 موج سیم سکند اینسرت زدم گلم نوشته ام چون پای اکانت بودم تونستم اینسرت کنم معنی این رو فهمیدی عزیزم یا برات کلاس اموزش درک و فهم بزارم بد نیست پست های قبلی رو تو این مورد بخونی تا خواستی اظهار نظر کنی بدونی چی بگی انقدر ویو چید و کنسل کرد که مجبور شد رفت سراغ اکانت یه بنده خدا دیگه چند تا موج هم از اونجا بچینه چون شاید بدونی که میدون تمرین رو برا ویو چیدن از یه سطحی بیشتر نمیشه اوورد پایین گلم
در زمان صلح پسران پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن