-

نوشته اصلی توسط
kinG NE
از کجا اومده؟؟؟
متاسفانه شما بازی رو از این سایت یاد گرفتید اصل بازی دژکوب رو میتونید تو سرورهایcom ببینی و متوجه بشی بازی چیه
متاسفانه اینطور که معلومه شما تازه کام بازی میکنی والا ما که سرور 2 و3 .. بودیم خبری از این چیزا نبود اینکه یه سرور 5 هزار نفری رو با یه سرور 200 تا 600 اکانتی مقایسه میکنی درست نیست
-

نوشته اصلی توسط
kinG NE
از کجا اومده؟؟؟
متاسفانه شما بازی رو از این سایت یاد گرفتید اصل بازی دژکوب رو میتونید تو سرورهایcom ببینی و متوجه بشی بازی چیه
علی کینگگگگگگگ
نبودی ۱ایکس
هستی ۳ایکسو ؟
-
با سلام و احترام خدمت دوستان گرامی
من هم دوست دارم حضور داشته باشم اما با توجه به اینکه سرور 1x دو ماه پایانی خودش رو طی می کنه و حساسیت بالا می ره، وقت گذاشتن برای دو جا به صورت همزمان اون هم برای بازیکنی مثل من که روزی 22 ساعت روی اکانت به صورت تک نفره و به دور از کمک هر شخص و یا جانشینی بازی می کنه بسیار سخته. اگر عملا پس از پایان این سرور شروع می شد، تداخلی با این سرور وجود نداشت و منطقی تر بود.
همونطور که مستحضر هستید در تمام بازی های آنلاین در دنیا، حق تقدم 100 درصدی با سرور های 1x یا بهتر بگیم کلاسیک هست و سایر سرور های اسپید و یا آپشنال که بر گرفته از سرور اصلی بازی که 1x هست هستند متناسبت با اون و با در نظر گرفتن شرایط اون تدوین می شه. به غیر از سرور های فان و یا بدون محدویت که قوانین در اونها 0 در نظر گرفته می شه و هر کی هر طوری که دلش می خواد بازی می کنه.
با احترام
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
الان ثبت نام زدم
عجب سروری
ماشاا................ هر کی برا خودش یه اتحاد 40 نفری زده
xd
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن