-

نوشته اصلی توسط
partizan
احسان جان حکایت شما مثل تشتک سازی قرچک تو فوتبال میمونه
178 تا قهرمانی دارید 12227 برد 23232332 گل زده بدون گل خورده
فقط نه اثری از اتک هاتون هست ! نه اثری از بردهاتون !!
ادعاتون هم مثل این میمونه بگیم تشتک سازی قرچک هیچوقت به بارسا نباخته ! گل هم ازش نخورده
لامصب پاشید بیاید یه سرور بیابون یه همر بکشید یه دف بدید بیرون بعد رجز بخونید
کل تیم ما هم یه اکانت زده چهار چشمی داریم نگاه میکنیم تیمتون چیکار میکنه چامپیون!
مانی جان تیم ما تشتک سازی قرچک یا شورت و زیرپوش تبریز باشه حداقل واسطه نمیفرستیم بگیم میخوایم شمارو بزنیم دوس داریم جلوتون پلی بدیم از این حرفا بعد موقع اعلام وضعیت که میشه تو فروم نرمال میبینی پرنده پر نمیزنه : )) نکنه اینم میخوای حاشا کنی بارسلونا ؟
سعید ایتالیانو تو واتساپ به نمایندگی از تیم شما اومد به شخص بنده گفت تیم ما میخواد با شما باشه امیرپرشینو بزنیم لوس شده از این حرفا بعد که ما گفتیم متا نمیکنیم با کسی شما هرچی تیم هستید بیاید جلو ما دبه کرد گفت نه منظورم این بوده ما بیایم جلو شما بزنیمتون گفتم آقا این که دیگه اجازه نمیخواد ؟ریجستر کنید بیاید بزنید.بعد دیگه کاکو گفت بابا اینا امیر پرشینو نمیتونن بزنن میخوان بیان مارو بزنن ؟ ولش هر سروری بودن یا خوردن یا با چادر در رفتن اینجا هم همینه ماه سوم سرور میشه بیابون باید تا ته سرور کشاورزی کنیم بخاطر همین قید سرورو زدن کلا این که اومدن گفتن نرمال بذاریدو از این حرفا هم تقصیر من بود که با وعده وعید و گنده ... شما رفتم گفتم 3-4 تا تیم شاخ جلومونه حداقل بعد که رفتیم پلیرای قدیمی و فسیلمونم پیدا کردیم که با نصف قوا بیایم سرور جذابی رو رقم بزنیم دیدیم ای دل غافل تاپیک اعلام حضور نرمال عین ماه سوم سرورایی که حضور داشتیم شده(بیابون برهوت)خلاصه تصمیم بر این شد که بیخیال کشاورزی بشیم تا زمانی که یه سرور با حداقل 3-4 تا تیم خوب جلومون باشه و لذت ببریم(چ برد چه باخت)مهم پلن رفتنو کتک کاریه نه کشاورزی.
سرتونو درد نیارم خلاصه شما که بارسلونا بودین چرا جلو تشتک سازی اعلام حضور نکردین که خدمت برسیم ؟
پ.ن:قبل از هرگونه حاشا و باید بگم اسکرین شات چتارو دارم
پ.ن2:نشون به اون نشونی که تو گروهتونم اددم کردین سلام علیکی دادیمو رفتیم
پ.ن نهایی:تیم ما با چادر نیومده و نمیاد هیچ سروری همین نرمالم امید میخواس جای سرور 3 شما ران کنه که ما گفتیم آقا اول نرمال ران کنی ملتی که کتک میخورن با ذکر مولتی هانتر دست تو بازی برد میرن رو حذف و 3ایکس ریجستر میکنن و نرمال بیابون میشه قربون دستت نرمالو بذار بعد 3ایکس که دیگه هرکی اومد بدونه پشت بندش خبری از سرور جدید نیس و همینجا بازی کنه و اگه یادتون باشه تایمشم عقب انداخت چون یه عده اومدن گفتن کتیبه های 3ایکس اومده و تایم حساس بازیه ماهم گفتیم بازم بندازید عقب که برسن ته بازی و کاری نداشته باشن به هرحال خیلی طولانی شد دلمون پره از بارسلونا ها و رئال مادریدایی که از تشتک سازی و شورت و زیرپوش دوزی میترسن.
ویرایش توسط WondeR : 08-23-2020 در ساعت 12:34 AM
دلیل: دوس داشتم
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
q1 عمه من چادر سرش بود
ویرایش توسط scor : 08-22-2020 در ساعت 11:54 PM
-

نوشته اصلی توسط
scor
q1 عمه من چادر سرش بود

برو سرچ کن اسم واندرو میبینی همونجا هم عزیزم =))
کاش پاهايم ميشکست...
-
-

نوشته اصلی توسط
WondeR
برو سرچ کن اسم واندرو میبینی همونجا هم عزیزم =))
من گفتم شما ؟
اونیکه با چادر بود خودش میدونه نه داداش با شما نبودم سوءتفاهم نشه اون طرف کشاورزه 200 در200 کار میکنه
-
-
این سرور جدید منابع ناتارو واحه ها و نیروسازیشون چطوریه اگه خوبه و معقوله پلی بدیم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
scor
این سرور جدید منابع ناتارو واحه ها و نیروسازیشون چطوریه اگه خوبه و معقوله پلی بدیم
سعی شده خوب و معقول باشه.
-
من نمیدونم این تیم نیمچه آکسفورد چرا اینقدر حرفای صد من یک غاز و اباطیل میگن
سرور خالیه کسی نیست توشو بیابونه بیا همینو ببر ما هم برات دست برنیم
فقط حواست باشه بیابون جای خطرناکیه راهزن توش داره راهزناشم تا شلوار پای آدمو میکنن...توتنن همشون..در ضمن احسان جان شما همون طور که پیام گفت فعلا تمرین تف اندازی کن که از رو دیوار رد شه برسی به یک چارم نهایی و ماهم تو همین حین بریم توپتو از تو حیاط همسایه بیاریم 3>
-

نوشته اصلی توسط
GreatSaMuRai
من نمیدونم این تیم نیمچه آکسفورد چرا اینقدر حرفای صد من یک غاز و اباطیل میگن
سرور خالیه کسی نیست توشو بیابونه بیا همینو ببر ما هم برات دست برنیم
فقط حواست باشه بیابون جای خطرناکیه راهزن توش داره راهزناشم تا شلوار پای آدمو میکنن...توتنن همشون..در ضمن احسان جان شما همون طور که پیام گفت فعلا تمرین تف اندازی کن که از رو دیوار رد شه برسی به یک چارم نهایی و ماهم تو همین حین بریم توپتو از تو حیاط همسایه بیاریم 3>
در ابتدا بذارید بگم که همینطور که شما هی میرید نفرات جدید میارید از گروهاتون کف فروم که ازتون طرفداری کنن بچه های ما خیلیاتونو لایق جواب دادن نمیدونن اصلا به منم میگن جواب نده ولی نمیشه خب...ملت هوا برشون میداره.
حالا مورد بعدی اینکه ما نیازی نداریم کسی برامون دست بزنه ما همین نیمچه تیم آکسفورد نیاز داریم یکی مردو مردونه بیاد جلومون فقط همین چرا دیگه هی جو میدین از دیشب و تو فروم کل کل میکنید ؟دیشبم گفتم هرکسی ادعایی داره واتس پی بده هماهنگ کنیم کجا بزنیم تو سر و کله ی هم والسلام.
پ.ن:یارو اومده از راهزن و بیابون شلوار پا و تف رو دیوار حرف میزنه کف فروم انگار فروم بچه های دبستانه =))
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
200t
خب وقتی تا اسم یه تیم میاد هی اسم میبری میشی دستمال کش
وقتی درباره تیم ما حرف میزنی خب منم میام حرف میزنم چون تیم ما سرور های ابکی که شما بازی میکنی ریجست نمیکنه
والا من خیلی وقته تو این سایتم ولی لینکی ندیدم ربطی به تو داشته باشه
یه یکی ام هست اول 3x اومد میخواست تیم ما باشه ، انداختمش بیرون اسکلش کردم فشار اومد بهش نشت پشت سر ما حرف دروغ زد
از همینجا اعلام میکنم اگه کلمه ای دروغ گفته باشه ایشاله همشون سر خانواده خودش بیاد
هیچ رزمه ای نداره 4 نفر نمیشناسنش اومده فاز لیدر گرفته وتنها ارش اینه امید پست بذاره این ریۀای کنه دستمال بکشه و امید ازش تشکر کنه عشق کنه
آقا هرچی تو میگی درست حله
من میگم بیا الان بهت چند تا همر بدم
یه تارگت هم بدم ، بعد تو بیا اینارو یه کاری کن باهاش لینکشم میذاریم همین فروم ، چرا قبول نمیکنی ؟
به اون دوستتم بگو بجای لایک پست های امید بیاد به اونم همر بدم یه دونه لانچ واسه ما انجام بده ما ببینیم لذت ببریم
والا ما دستمال کسیو نکشیدیم و تو همون فروم 3ایکس هم گفتم که چیز لق پرشینو و... ما فقط در مورد موضوعی که کلیت داشت نظر خودمونو گفتیم همین.
در مورد بخش بعدی صحبت هات برای بار سوم میگم اگه واقعا همینقدر که ادعا دارید خودتون شاخید و ما یه همر هم نمیتونیم لانچ کنیم تشریف بیارید واتس آدرس بدیم کجا عیارمونو مشخص کنیم : ))
در مورد بخش بعدی صحبتات هم نفهمیدم با کی کار داری با هرکی کار داری اسمشو بگو تا خودش بیاد جوابتو بده.
این بحثا هم دیگه همش الکیه و بجز اسپم شدن کف فروم خاصیتی نداره امیدوارم پستای بعدی بجا رجز خونی کف فروم و حرفای بیهوده درخواست یه رو در رویی جذاب باشه : ))
کاش پاهايم ميشکست...
-
-

نوشته اصلی توسط
WondeR
در ابتدا بذارید بگم که همینطور که شما هی میرید نفرات جدید میارید از گروهاتون کف فروم که ازتون طرفداری کنن بچه های ما خیلیاتونو لایق جواب دادن نمیدونن اصلا به منم میگن جواب نده ولی نمیشه خب...ملت هوا برشون میداره.
حالا مورد بعدی اینکه ما نیازی نداریم کسی برامون دست بزنه ما همین نیمچه تیم آکسفورد نیاز داریم یکی مردو مردونه بیاد جلومون فقط همین چرا دیگه هی جو میدین از دیشب و تو فروم کل کل میکنید ؟دیشبم گفتم هرکسی ادعایی داره واتس پی بده هماهنگ کنیم کجا بزنیم تو سر و کله ی هم والسلام.
پ.ن:یارو اومده از راهزن و بیابون شلوار پا و تف رو دیوار حرف میزنه کف فروم انگار فروم بچه های دبستانه =))
- - - Updated - - -
والا ما دستمال کسیو نکشیدیم و تو همون فروم 3ایکس هم گفتم که چیز لق پرشینو و... ما فقط در مورد موضوعی که کلیت داشت نظر خودمونو گفتیم همین.
در مورد بخش بعدی صحبت هات برای بار سوم میگم اگه واقعا همینقدر که ادعا دارید خودتون شاخید و ما یه همر هم نمیتونیم لانچ کنیم تشریف بیارید واتس آدرس بدیم کجا عیارمونو مشخص کنیم : ))
در مورد بخش بعدی صحبتات هم نفهمیدم با کی کار داری با هرکی کار داری اسمشو بگو تا خودش بیاد جوابتو بده.
این بحثا هم دیگه همش الکیه و بجز اسپم شدن کف فروم خاصیتی نداره امیدوارم پستای بعدی بجا رجز خونی کف فروم و حرفای بیهوده درخواست یه رو در رویی جذاب باشه : ))
چرا تفره میری
میگم بیا بهتر 5تا همر بدم و کاتا هم رمر با فاصله زمانی مختلف
بیا واتساپ یوزر پسوورد بدم بهت 09384565509
بارسا برای اثبات خودش نیاز نداره به تشتک سازی بگه بیا باهامون بازی کن
ما میگیم یه دونه فقط لینک بده تو هیچی نداری بذاری ، والا فروم تمامی عکس های گذشتش پاک شده
میگم بیا لانچ کن ما نگاه کنیم فقط بحث رو عوش میکنی
نمیاد از چند تا اکنت لانچ کنی ، فقط در حد یه کراپ لاک بیا لانچ کن ، تونستی درست لانچ کنی من میگم تیم شما مارو برد
از همون صادق game overو nima god kill me اماره منو مانی پارتیزان و پیام فونیکس رو بگیرید دیگه نمیاید اینجا ان همه وقت بذارید یه مشت گنده گویی تحئیل ما بدی
4کسی که 4 نفر رو زده باشه و 2 زار بازی بفهمه ، هیچ وقت ادعایی نمیکنه ، چون همه میشناسنش و نیاز به توضیح نداره
-

نوشته اصلی توسط
200t
چرا تفره میری
میگم بیا بهتر 5تا همر بدم و کاتا هم رمر با فاصله زمانی مختلف
بیا واتساپ یوزر پسوورد بدم بهت 09384565509
بارسا برای اثبات خودش نیاز نداره به تشتک سازی بگه بیا باهامون بازی کن
ما میگیم یه دونه فقط لینک بده تو هیچی نداری بذاری ، والا فروم تمامی عکس های گذشتش پاک شده
میگم بیا لانچ کن ما نگاه کنیم فقط بحث رو عوش میکنی
نمیاد از چند تا اکنت لانچ کنی ، فقط در حد یه کراپ لاک بیا لانچ کن ، تونستی درست لانچ کنی من میگم تیم شما مارو برد
از همون صادق game overو nima god kill me اماره منو مانی پارتیزان و پیام فونیکس رو بگیرید دیگه نمیاید اینجا ان همه وقت بذارید یه مشت گنده گویی تحئیل ما بدی
4کسی که 4 نفر رو زده باشه و 2 زار بازی بفهمه ، هیچ وقت ادعایی نمیکنه ، چون همه میشناسنش و نیاز به توضیح نداره
والا تفره رفتن نداره که من نمیام بشینم 5تا همرو تایم در بیارمو پلن بچینم که خودمو به کسی ثابت کنم هروقت جرات کردین جلومون پلی بدین پلن هم میریم میبینید.
شما مگه نمیگی ما بازی بلد نیسیمو پلن رفتن بلد نیسیم ؟ما یه سرور میگیم بیا جلو ما بازی بهمون یاد بده ده بار اینو از 2-3 روز پیش گفتم ولی هیچ جوابی نگرفتم =)) عینهو اعلام حضور نرمال.
اتفاقا رفتم فروم سرورا قبلی که بودمو چک کردم ببینم لینکا هنوز هستن یا نه که دیدم همه چی هست هم کراپ لاکایی که کردیم هم چند تا همری که چیف کردیم و همرایی که زدیم نفت در اومده و دف واندرو خلاصه همه چی هست یکم جمعو جورش کنید اونجارو برید بگردید و ببینید.
آمار همتونو گرفتیم والا حالا جاش نیس اینجا بگم چی شنیدم خودت بهتر میدونی =))
و در آخر برای بار هزاروم یا کوررنگی داری چتارو نمیبینی یا میخونی و میزنی به کوچه علی چپ اینم برای بار هزاروم ما ادعایی نکردیم شما هی میخوای حرف تو دهن ما بذاری ادعا کردیم من خودم دارم میگم دیگه من اصلا هیچی بلد نیستم صفر صفر حرف من اینه که شمایی که از 2-3 ماه پیش یکیو فرستادید که آی جلو هم بازی کنیمو چنین و چنان کنیم چرا تو نرمال اعلام حضور ندادین ؟تامام
کاش پاهايم ميشکست...
-