صفحه 6 از 16 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 169

موضوع: انتقاد

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

چیزی که اکثر پلیرای حرفه ای خواستارش هستن برخورد با مولتی اکانتی هستش و اینو میتونید با یه نظر سنجی ساده بررسی کنید

برای افرادی که بدون مولتی تو عمرشون بازی نکردن میگم که باور کنن بدون مولتی هم میشه پلی داد و خیلی هم جذابتر میشه

دوست عزیز وقتی مولتی اکانت وجود نداشته باشه هر اکانت نهایتا یکی 2تا دف ساز داره که یا باید ازشون پوش بگیره همرشو بالا بیاره یا ازشون دف بکشه که در حالت اول همر قوی و دف ضعیف داره و در حالت دوم دف قوی و همر ضعیفی(نسبت به کسایی که پوش میگیرن)داره
    حالا اینجا چی میشه که باعث جذابیت سرور میشه ؟!

اکثر افردای که مولتی میکشن واسه دف کشیدن و پوش گرفتنه حالا شما فرض کن یه همر کشیدی 5موتوره ته سرور میخوای لانچ کنی رو واندر از 99 صفرش کنی کیف کنی بیگتو با شوقو ذوق لانچ میکنی گزارش برات میاد شما واندر رو از لول 99 به لول 98.75صدم کاهش دادین چرا ؟چون ساید روبرو هرکی 60تا مولتی داشته هر مولتی هم 60تا ده داشته هر ده هم 60 کی دف کشیده الان بجا 3-4میل دف 30-40 میل دف رو واندره اینجوری میشه که شما از بازی زده میشی!حالا بیا بدون مولتی بررسی کنیم شما 2تا دفساز با پلیر مجزا داری و رسیدی به ته سرور از دفسازاتم فقط پوش گرفتی 5موتوره شارژ کردی و لانچ میکنی رو واندر از سطح 99 میشه 99- و تبدیل به چاه نفت میشه چرا؟چون کسی مولتی نداشته و نهایت دفی که رو واندر بوده 4-5 میل بوده(مثال زدم اعداد رو)حالا کدوم حالت بیشتر برات لذت بخشه ؟تیم روبرو رو با زحمت 10ماهت یه ماه دیگه معطل کنی و به ریششون بخندی یا 30 ثانیه معطل کنی و به ریشت بخندن ؟!

شرمنده کتاب نوشتم ولی فک کردم لازم بود یه توضیح مختصری بدم برای اونایی که جز مولتی بازی کاری بلد نیستن.

پ.ن1:منظورم با شخص یا تیم خاصی نبود صرفا یکم شفاف سازی کردم در مورد سروری عاری از مولتی اکانت
    پ.ن2:توضیحات صرفا جهت یه تجسم ذهنی اند گیمی بود کسی نیاد فاز مید گیم و... بر داره که در هرصورت اونایی که باید بدونن میدونن بدون مولتی کل سرور جدابتره
    اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
    کاش پاهايم ميشکست...

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
    والا اگه برخورد همه مثل شما منطقی بود ما هم جلوی مولتی بازی رو خیلی راحت می گرفتیم. ولی حتما بررسی میکنیم درخواست های برخورد با مولتی اکانتی رو
    .
    امید جان این حرفت خیلی بی رحمانه است شما 2 تا سرور ران کردید ! خودتون مولتی بازی رو آزاد کردید
    بعد جالبه تو همون نظر سنجی یه بنده خدایی با 15 تا ایمیل رای داده بود مولتی بازی آزاد باشه
    به پیر به پیغمبر برخورد با مولتی اکانت باعث میشه کیفیت بازی بهتر شه اون بنده خدایی که میتونه هزینه یک اکانت رو بده راحت میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه منظور از برخورد با مولتی اکانت ! برخورد با اکانتی هست که از مولتی ها بهره میبره و مولتی هایی که کشیده شما همون زمان که برخورد هم میکردید فقط اکانتهای مولتی رو بن میکردید هیچ کاری به اکانتی که از این مولتی ها استفاده میکرد نداشتید این اسمش برخورد با مولتی اکانت نیست
    در زمینه خرید و فروش هم نیاز به تجدید نظر دارید شما به این نتیجه میرسید که اکانت فلان تخلف کرده میزنید ایمیل بیرون بازیش رو مسدود میکنید اکانت داخل بازیش آزاد هست
    من چند تا پیشنهاد دارم
    1. لوگین کردن روی هر اکانتی چه با رمز جانشینی چه اصلی صرفا از داخل همون ساید باشه و بعد از کتیبه ها ساید متا !
    2. با خرید و فروش برخورد بشه شما چطور برای مولتی اکانتی نیازی به ارائه دلیل نمیبینید ولی برای خرید و فروش باید با چشمتون خرید و فروش رو ببینید!!
    تعریف خرید و فروش هم مشخصه اگر اکانتی داخل اتحاد و تیم خاصی بود یه شبه زد بیرون همر کوبید تو سر و گله هم اتحادی های سابق آی پی تیم مخالف یا آی پی جدید یه شبه روش اضافه شد کتیبه تک هیرو داد اونور این اکانت فروخته شده !! یه دفعه تعییر جهت نداده !
    3-زاد و ولد حیوانات تو آباده به حالت قبل برگرده ! سرعت رشد ناتار اضافه شه
    4- وحدت رویه داشته باشید تو قوانین برای همه سرورها قوانینتون رو بازنویسی و باز نشر کنید
    5- اینکه تو کدوم سرورها خرید و فروش شدت گرفته کی واندر خریده واندرش بن شده چه سرورهایی اکانتها تو سرو کله هم خوردن
    کجا همر خورد شده رفته تو دیوار که مشخصه یه شدت عملی بخرج بدید برای تکرار نشدن مجددش بنظر من جبران کنید حسارتنهای وارد شد ه رو

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام
    تا حالا این همه فسیل یه جا ندیده بودم )
    آقا سرور نرمال ران کنید ما هم بتونیم بازی کنیم . با مولتی و بی مولتیش هم مهم نیست دیگه .
    یه معتاد نیاز به مواد داره با هر کیفیتی که شد هم مهم نیست

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

مولتي اكانت

سلام به همه دوستان
    افشين جان از شما فسيل تر هم مگه هست اينجا داش معروف به كف خواب فرومي (با احترام بسيار) i love you
    برادر اميد عزيز خواهش مي كنم بصورت خيلي جدي با مولتي اكانت برخورد كنيد (حداقل سرور هاي نرمال و سرعت پايين در مورد هزار و بقيه سرعت بالاها نظري ندارم چون علاقه اي ندارم) به قول دوستان دزد نگرفته پادشاست اما واقعا مولتي ازاد برا من هيچ جذابيتي نداره من يه كارمند زن و بچه دارم نهايت هر دو ساعت بتونم سر بزنم به اكانت (ماني مي دونه) اينجوري نميرسم با كسي كه 100 تا مولتي كشيده رقابت كنم ولي اگه مولتي در كار نباشه بازم ميشه با كسي كه كلا بيكاره تو خونه و 100 مولتي داره بازم تا يه حدي رقابت كرد بهرحال بعد از اين همه سال يكم تجربه داريم كه بتونيم كمبود وقتمون رو جبران كنيم ولي با شرايط مولتي ازاد كلا فقط مي تونيم سيب زميني بكاريم ممنون از شما كه به فكر ارتقا سايتي
    ویرایش توسط Saeid.Italiano : 05-15-2020 در ساعت 10:29 PM دلیل: فونت نامناسب

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام خدمت تمامی دوستان

بزرگترها مطالبی رو مطرح فرمودن که همه روش توافق داریم. و بارها توی فروم راجع بهش بحث شده.

و خواسته من از جناب امید عزیز اینه که آخرین تغییرات دات کام رو به بازی اضافه کنه.
    و نکته دیگه اینکه مولتی هانتر های با تجربه تری رو به تیمتون اضافه کنید.
    البته فکر کنم اولین نفری بودم که همیشه از تیم مدیریت و مولتی هانتری و عدم دخالتشون توی روند سرور ها دفاع کردم و هنوز هم به همون اعتقاد هستم که توی این زمینه بهترین کشورید. ولی دوستان هم حق دارند بعضی مواقع از تیم مولتی هانتری بنالند. باید قبول کنید که به مولتی هانترهای با تجربه تر و وقت بیشتر احتیاج دارید.

ارادتمند
    مصطفی بینام
    دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه

مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

درود دوستان

امید عزیز من یک سوال داشتم که ذهنم رو درگیر کرده بود ؛

میخواستم بدونم توصیف شما در مورد مولتی اکانت دقیقا چیه ؟؟
    یعنی به چه اکانتی میگین مولتی اکانت ؟!

هر اکانتی که غارت بشه یعنی مولتی اکانته ؟
    چون خیلی مواقع پیش میاد یک دف ساز دفاعش رو پارک میکنه رو کتیبه مثلا مرتاض کوچک و به صاحب کتیبه میگه بیا کپ منو غارت کن تا گندم دفاع در بیاد، در همچین شرایطی میگین مولتی هستش؟
    اکانتی که دف نساخته باشه و فقط غارت بشه توسط یک یا دو اکانت خاص مولتی اکانت محسوب میشه؟
    یا اکانتی که از اول با جانشینی بالا بیاد مولتی اکانت محسوب میشه؟ حتی اگر کلا دف ساز باشه ؛
    اکانتی که با ای پی خارج از کشور ساخته بشه، شما میگین مولتی اکانت ؟ ممکنه ما دوستی داشته باشیم تو آلمان زندگی میکنه و به درخواست ما بیاد بازی کنه تکلیفش چیه این وقت ؟
    هر اکانتی که با اکانت دیگری ای پی بخوره درجا بن میشه و میگین مولتی اکانت هستن؟!
    یا اگر اکانتی با اکانت بهتر از خودش آی پی بخوره بهش میگین مولتی؟ یعنی اگر اکانت a یک اکانت بین رتبه 1 الی 20 سرور از نظر جمعیت باشه و اکانت b و c با اون ای پی مشترک داشته باشن و رتبه جمعیت حدودا 60 یا 70 داشته باشن شما نتیجه گیری میکنید که c و b مولتی اکانت هستن؟ و بن میشن؟ حتی اگر ای پی پلیر خودشون روش باشه و ایمیل معتبر دژکوبی ( ایمیلی که سابقه اکانت در سرور های دژکوب داشته رو داشته باشن) مولتی اکانت محسوب میشن؟

خلاصه امید جان میخواستم بدونم قانون خاصی هست؟ فردا ما خواستیم یه سرور بازی کنیم بدونیم قوانین چطوره

یا اینکه هیچ کدوم از این موارد ملاک نیست و کلا هر چی م.هانتر عزیز تصمیم بگیره و با هر منطق و سلیقه ای که ایشون تشخیص بدن میشه قانون ؟

پ.ن: آقا مانی شما که در مولتی بازی صاحب سبک هستی عزیز دل تو هر چهار ساید اکانت میسازی هر چهار تا هم جز رتبه های 1 تا 20 سرور هستن شما دیگه از کی مخالف مولتی بازی شدی

7. تشکر mohsen.2pac, Omid تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AmiR SalaR نمایش پست ها
    درود دوستان

هر اکانتی که غارت بشه یعنی مولتی اکانته ؟هر اکانتی که فقط غارت بشه در دژکوب قطعا مولتی اکانته
    چون خیلی مواقع پیش میاد یک دف ساز دفاعش رو پارک میکنه رو کتیبه مثلا مرتاض کوچک و به صاحب کتیبه میگه بیا کپ منو غارت کن تا گندم دفاع در بیاد، در همچین شرایطی میگین مولتی هستش؟تا دیدتون از اکانت دفساز چی باشه، بطور قطع اکانتی که تایم کتیبه ها چهار پنج*تا ده داره و کلا دویست کی هم دف نداره مولتی اکانت هست
    اکانتی که دف نساخته باشه و فقط غارت بشه توسط یک یا دو اکانت خاص مولتی اکانت محسوب میشه؟نظر خودتون چیه دوست عزیز؟
    یا اکانتی که از اول با جانشینی بالا بیاد مولتی اکانت محسوب میشه؟ حتی اگر کلا دف ساز باشه ؛مثل قبلی نظر خودتون رو اول لطف کنید بگید
    اکانتی که با ای پی خارج از کشور ساخته بشه، شما میگین مولتی اکانت ؟ ممکنه ما دوستی داشته باشیم تو آلمان زندگی میکنه و به درخواست ما بیاد بازی کنه تکلیفش چیه این وقت ؟اگر یک دوست داشته باشید که با وی پی ان المان یا هر جایی اون رو ردیف میکنید :دی اوکی با گذاشتن سقف پوش از دوست عزیزتون که حاضره دژکوب بازی کنه بجای ت ر ا و ین دات کام اوکی هست ولی اون دوستتون نشه دوستانتون - خودتون بیست تا نشید دوستانتون از اتحادیه اروپا صد تا : دی
    هر اکانتی که با اکانت دیگری ای پی بخوره درجا بن میشه و میگین مولتی اکانت هستن؟!تا مید گیم تو هر سایدی که درگیری داخلی نباشه لزوما احتیاج به لاگین لانچر هم نداره اون ساید مخصوصا رو دوستان دفساز پوشر اهل اتحادیه اروپا ، پس لاگین یعنی اینکه وی وپی ان اتحادیه اروپامون قطع شده یا بی حواسی وصل نکردم رفتم روشون
    یا اگر اکانتی با اکانت بهتر از خودش آی پی بخوره بهش میگین مولتی؟ یعنی اگر اکانت a یک اکانت بین رتبه 1 الی 20 سرور از نظر جمعیت باشه و اکانت b و c با اون ای پی مشترک داشته باشن و رتبه جمعیت حدودا 60 یا 70 داشته باشن شما نتیجه گیری میکنید که c و b مولتی اکانت هستن؟ و بن میشن؟ حتی اگر ای پی پلیر خودشون روش باشه و ایمیل معتبر دژکوبی ( ایمیلی که سابقه اکانت در سرور های دژکوب داشته رو داشته باشن) مولتی اکانت محسوب میشن؟نقض کامل قوانین بازی در مورد ای پی مشترک خصوصا تا بعد از کتیبه ها

خلاصه امید جان میخواستم بدونم قانون خاصی هست؟ فردا ما خواستیم یه سرور بازی کنیم بدونیم قوانین چطوره

یا اینکه هیچ کدوم از این موارد ملاک نیست و کلا هر چی م.هانتر عزیز تصمیم بگیره و با هر منطق و سلیقه ای که ایشون تشخیص بدن میشه قانون ؟یکی از قوانین سرور که مولتی هانتر در صورت تشخیص تخلف میتونه تصمیم بگیره

پ.ن: آقا مانی شما که در مولتی بازی صاحب سبک هستی عزیز دل تو هر چهار ساید اکانت میسازی هر چهار تا هم جز رتبه های 1 تا 20 سرور هستن شما دیگه از کی مخالف مولتی بازی شدی

درود امیر جان عزیز

ببخشید خیلی رک میگم اما من از صحبتهای شما به این نتیجه رسیدم که میخوایید بدونید چطوری میتونید قوانین رو دور زده و اقدام به ساخت مولتی اکانتی بصورت صنعتی (با بات و وی پی اس) کنید. خواستم خدمتتون یاد اور بشم حتما یک سری به سایت speedtra.com بزنید و اونجا ریجستر کنید مطمئنا هم خودتون لذت کافی میبرید هم دوست المانیتون
    به زبان المانی سخت :* ich liebe dich
    ویرایش توسط mohsen.2pac : 05-25-2020 در ساعت 03:32 AM
    در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AmiR SalaR نمایش پست ها
    درود دوستان

هر اکانتی که غارت بشه یعنی مولتی اکانته ؟
    چون خیلی مواقع پیش میاد یک دف ساز دفاعش رو پارک میکنه رو کتیبه مثلا مرتاض کوچک و به صاحب کتیبه میگه بیا کپ منو غارت کن تا گندم دفاع در بیاد، در همچین شرایطی میگین مولتی هستش؟
    اکانتی که دف نساخته باشه و فقط غارت بشه توسط یک یا دو اکانت خاص مولتی اکانت محسوب میشه؟
    یا اکانتی که از اول با جانشینی بالا بیاد مولتی اکانت محسوب میشه؟ حتی اگر کلا دف ساز باشه ؛
    اکانتی که با ای پی خارج از کشور ساخته بشه، شما میگین مولتی اکانت ؟ ممکنه ما دوستی داشته باشیم تو آلمان زندگی میکنه و به درخواست ما بیاد بازی کنه تکلیفش چیه این وقت ؟
    هر اکانتی که با اکانت دیگری ای پی بخوره درجا بن میشه و میگین مولتی اکانت هستن؟!
    یا اگر اکانتی با اکانت بهتر از خودش آی پی بخوره بهش میگین مولتی؟ یعنی اگر اکانت a یک اکانت بین رتبه 1 الی 20 سرور از نظر جمعیت باشه و اکانت b و c با اون ای پی مشترک داشته باشن و رتبه جمعیت حدودا 60 یا 70 داشته باشن شما نتیجه گیری میکنید که c و b مولتی اکانت هستن؟ و بن میشن؟ حتی اگر ای پی پلیر خودشون روش باشه و ایمیل معتبر دژکوبی ( ایمیلی که سابقه اکانت در سرور های دژکوب داشته رو داشته باشن) مولتی اکانت محسوب میشن؟

یا اینکه هیچ کدوم از این موارد ملاک نیست و کلا هر چی م.هانتر عزیز تصمیم بگیره و با هر منطق و سلیقه ای که ایشون تشخیص بدن میشه قانون ؟

دوست عزیز بجای این همه سوال سخت پرسیدن به اون دوست اروپایی آلمانیتون بگو پاش ارزون میفته گلد ساپورتتون بشه برید کام بازی کنین اینجا اشتباهی اکانتاتون بن میشه حق و حقوقتون ضایع میشه...

10. تشکر mohsen.2pac, lucifer, AmiR SalaR تشکر نمود
    پسندیدن mohsen.2pac پسندید
    مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

شما تعریفتون از مولتی اکانتی چیه؟ آیا اینکه اجازه بدیم بعد از آزاد شدن کتیبه ها لیدر ها اجازه ورود روی اکانت های ساید رو داشته باشند باعث سو استفاده نمیشه؟ اجازه بدیم یا ندیم؟ آیا بازی گروهی و پوش یه بازیکن مولتی اکانتی حساب میشه؟ آیا کسی که vps ایران میاد بازی میکنه یا کسی که چندتا نت داره و به صورت حرفه ای سوئیچ میکنه و اکانت میکشه بالا رو میشه به بهانه بازی گروهی مسدود کرد؟ آیا دونفر از یه خط اینترنت میتونن استفاده کنن؟

ببینید همین ابهامات هست که باعث میشه جلوی مولتی اکانتی رو نگرفتن منطقی تر باشه. (باید جلوی مولتی اکانتی رو بگیریم اما به چه روش؟)

شما همه اساتید بنده هستید تو این بازی و من جسارته اگه بخوام در مورد سبک بازی نظر بدم. اما من چندتا مثال مبهم دارم می پرسم ازتون :

حالت اول: اکانت A بیست تا دوست داره و برای کمک به خودش دعوتشون میکنه به اتحاد و بازی و براشون سکه می خره. و هر بیست تا دوستش در راستای پیشرفت اکانت A بازی می کنن. اما همه پلیرها گزارش میدن که آقا جلوی A رو بگیر داره پوش میکنه از 20 تا مولتیش. ما میگیم آیپی ندارن شما میگید یه مولتی هانتر نوب که مدیریت سرور رو انجام بده همین میشه مولتی هانتر رو عوض کنید.

حالت دوم: اکانت A و B هردو مولتی بازن اما اکانت B میاد vps آیپی ایران میخره و چندتا اکانت میکشه بالا اما اکانت A اینکارو نمیکنه. درین حالت قانون مولتی اکانتی میاد باعث تبعیض بین دو نفر که از نظر وقت به صورت مساوی دارن بازی می کنن میشه. جواب این تبعیض رو چی میدید.

حالت سوم: اکانت A بیست تا دوستشو میاره بازی کنن و هر کدوم روزانه نیم ساعت روی اکانت وقت میذارند. اکانت B میاد ببیست تا اکانت میسازه و روی هرکدوم روزانه نیم ساعت وقت میذاره و جمعا زمان سپری شده توسط اکانت های A و B یکسانه. دقیقا بازی همه اکانت های هر دسته هم مثل هم هست. چرا باید قانونی باشه که وقتی از نظر زمان و نوع بازی دو دسته کاملا مثل هم بازی میکنن یکی رو بن کنه و دیگری رو آزاد بذاره. میشه اینو توضیح بدید؟

حالت چهارم: فکر کنید یه سرور دارای 400 اکانت فعال هست که به گروه های 20 تایی تقسیم میشن و در راستای منافع 20 لیدر اصلی سرور پلی میدن. اما یه سرور دیگه کلا 20 نفرهستند که هرکدوم 20 اکانت ساخته و دقیقا مشابه سرور قبل پلی میدن. طبق چه منطق و اصلی ما باید سرور دوم رو محدود به 20 اکانت کنیم ولی قانونی برای برخورد با سرور اول نداشته باشیم؟؟؟ وقتی عملکرد یکسانه چرا باید برخورد متفاوت باشه.

حالت پنجم : سروری رو فرض کنید که مولتی اکانتی آزاده، تیم A بیست پلیر داره هر پلیر 5 ساعت می خواد تو سرور وقت بذاره. لیدر میگه هر اکانت بیاد 5 تا مولتی بکشه. تیم B یه نفره با 5 تا مولتیش اینم 5 ساعت وقت میذاره به نظرتون اینجا آزاد بودن مولتی اکانتی چه تبعیضی قائل شده برای این دو تیم؟ کسی که تیم بزرگتری داره اکانت بیشتری میکشه. شاید بگید ما وقت نداریم مولتی بکشیم. پس اگه سرور شلوغ باشه و بازی تیمی خوبی رو شاهد باشیم شما هیچ حرفی برای گفتن ندارید؟ صرفا با ضعیف بودن حریف از بازی لذت میبرید؟ شاید پاسخ بدید اگه اکانت زیاد باشه هرکسی واسه خودش بازی میکنه به حرف لیدر گوش نمیدن اینطوری کار تیمی ضعیف تر میشه و سرور راحت تر. پس شما هم می خواید سرور رو راحت کنید هم کم وقت بذارید واسه همین گلایه میکنید؟ در واقع گلایه به مولتی اکانتی گلایه به وقت بیشتر گذاشتن تو بازی دیگه. بشه با وقت کمتر نتیجه بهتری گرفت. خوب اگه یه سرور قوی با کلی تیم های خب باشه شما چه کار میکنید؟ گلایه میکنید به قوی بودن تیم ها یا شما تیمتون رو قوی میکنید و وقت بیشتر میذارید؟ قاعدتا شما یه ذره وقت رو بیشتر میکنید و یه مقدار هم پلیر واسه وقت گذاشتن برای خودتون جذب میکنید. پس این غرغر کردن به خاطر اینه که با وقت کمتر نتیجه بهتر بگیریم. قطعا اشتباه میکنم؟

سوال مهم : آیا کسی از معترضین هست که ادعا کنه تا حالا از مولتی اکانتی به هیچ عنوان استفاده نکرده؟ چه خودش چه تیمش؟ حتی اگه خودش هم استفاده نکرده هم عالی میشه اعلام کنه. مولتی اکانتی شامل بازی روی اکانت دوستی که دیگه بازی نمیکنه هم میشه.

اما سوال آخر : از نظر شما مولتی اکانتی چه ضربه ای به روح بازی میزنه. کامل توضیح بدید. مثلا میتونه همر ها رو سنگین کنه. آیا شلوغ شدن سرور همین نتیجه رو نداره؟

شاید اطلاعات من کمه در مورد بازی اما ممنون میشم از پاسخ دوستان.

امیدوارم به جای گلایه کردن پاسخ و راه حل ارائه بدید. متشکرم.

12. تشکر lucifer, AmiR SalaR, mostafa-bi nam تشکر نمود
    پسندیدن AmiR SalaR پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
    شما تعریفتون از مولتی اکانتی چیه؟طبق تعریف سایت خودتون که اخر این پست عکسشو ضمیمه میکنم آیا اینکه اجازه بدیم بعد از آزاد شدن کتیبه ها لیدر ها اجازه ورود روی اکانت های ساید رو داشته باشند باعث سو استفاده نمیشه؟ اگر خرابکاری انجام بگیره که توی سرورهای نرمال بعید هست باید پیگیری صورت بگیره (خصوصا در مورد خرابکاری هایی چون زدن همر به دیوار که میشه برگرداندن همر مشکل رو حل کرد) ولی منظورتون از سو استفاده رو شفاف تر بگید اجازه بدیم یا ندیم؟ آیا بازی گروهی و پوش یه بازیکن مولتی اکانتی حساب میشه؟ بطور قطع پوش یک اکانت از چند اکانت مختلف مولتی اکانتی هست آیا کسی که vps ایران میاد بازی میکنه یا کسی که چندتا نت داره و به صورت حرفه ای سوئیچ میکنه و اکانت میکشه بالا رو میشه به بهانه بازی گروهی مسدود کرد؟ اگر تمام این کارا در راستای یک یا دو اکانت خاص انجام میشه بله باید مسدود کردآیا دونفر از یه خط اینترنت میتونن استفاده کنن؟خیر

ببینید همین ابهامات هست که باعث میشه جلوی مولتی اکانتی رو نگرفتن منطقی تر باشه. (باید جلوی مولتی اکانتی رو بگیریم اما به چه روش؟)

شما همه اساتید بنده هستید تو این بازی و من جسارته اگه بخوام در مورد سبک بازی نظر بدم. اما من چندتا مثال مبهم دارم می پرسم ازتون :

حالت اول: اکانت A بیست تا دوست داره و برای کمک به خودش دعوتشون میکنه به اتحاد و بازی و براشون سکه می خره. و هر بیست تا دوستش در راستای پیشرفت اکانت A بازی می کنن. اما همه پلیرها گزارش میدن که آقا جلوی A رو بگیر داره پوش میکنه از 20 تا مولتیش. ما میگیم آیپی ندارن شما میگید یه مولتی هانتر نوب که مدیریت سرور رو انجام بده همین میشه مولتی هانتر رو عوض کنید.بطور قطع نه اکانت نامبرده و نه اون بیست نفر حاضر نیستن کل پتانسیلشونو رو یه اکانت خرج کنن پس همچین*چیزی وجود خارجی نداره

حالت دوم: اکانت A و B هردو مولتی بازن اما اکانت B میاد vps آیپی ایران میخره و چندتا اکانت میکشه بالا اما اکانت A اینکارو نمیکنه. درین حالت قانون مولتی اکانتی میاد باعث تبعیض بین دو نفر که از نظر وقت به صورت مساوی دارن بازی می کنن میشه. جواب این تبعیض رو چی میدید.اگر قوانین مولتی اکانتی رو درست و بشدت اجرا کنید کار به همچین تبعیضی نمیکشه چون هر دو از قبل بن شده مولتیاشون

حالت سوم: اکانت A بیست تا دوستشو میاره بازی کنن و هر کدوم روزانه نیم ساعت روی اکانت وقت میذارند. اکانت B میاد ببیست تا اکانت میسازه و روی هرکدوم روزانه نیم ساعت وقت میذاره و جمعا زمان سپری شده توسط اکانت های A و B یکسانه. دقیقا بازی همه اکانت های هر دسته هم مثل هم هست. چرا باید قانونی باشه که وقتی از نظر زمان و نوع بازی دو دسته کاملا مثل هم بازی میکنن یکی رو بن کنه و دیگری رو آزاد بذاره. میشه اینو توضیح بدید؟همون جواب قبل

حالت چهارم: فکر کنید یه سرور دارای 400 اکانت فعال هست که به گروه های 20 تایی تقسیم میشن و در راستای منافع 20 لیدر اصلی سرور پلی میدن. اما یه سرور دیگه کلا 20 نفرهستند که هرکدوم 20 اکانت ساخته و دقیقا مشابه سرور قبل پلی میدن. طبق چه منطق و اصلی ما باید سرور دوم رو محدود به 20 اکانت کنیم ولی قانونی برای برخورد با سرور اول نداشته باشیم؟؟؟ وقتی عملکرد یکسانه چرا باید برخورد متفاوت باشه.اول که در مورد اعداد یکم جای کار داره ، اگر چهارصد اکانت وجود داشته باشه هیچگاه بیست لیدر وجود نخواهد داشت ، در شلوغترین حالت میتونید اون رو هشت تیم مختلف بدونید هر ساید دو تیم - در مورد منافع هم که تنها یک منفعت داره هر ساید و اون هم واندرشه - در مورد تفاوت بین سروری که چهارصد پلیر داره و سروری که بیست پلیر بیست اکانتی
    این اصل بحث ماست امید جان - تعداد چهارصد پلیر یعنی هر ساید صد اکانت که نصف به نصف اونها رو پنجاه تا اکانت هجومی و پنجاه تا دفساز میگیریم ، در این حالت اگر هجومیها حداقل دو همر رو اکانتشون بکشن پس هر ساید پنجاه همر جنگی و پنجاه همر واندر زن داره یعنی با دفاع موجود در سرور توازن داره تعداد همرها- ولی در حالت دوم بیست اکانت که هر کودوم بیست اکانت دیگه رو دارن باعث میشه اخر سرور تعداد واندر زنهای کل چهار تا ساید بزحمت چهل تا بشه ، دقت کنید کل سرور کمتر از یه ساید تو سروری با تعداد پلیر واقعی!!!! - از اونطرف مقدار دفاع هم توی هر ساید تا هشت برابر اون سرور میشه چون ۱- تعداد دفسازای هر ساید بجای پنجاه تا میشه حدود نود تا ۲- بدلیل کمبود همر نیروی دفاعی هم کشته نشده و دست نخورده تا ته سرور و نتیجش یه دفاع پنجاه میلیونی یا بیشتر رو واندری که کلا پنج تا پلیر هستن و کل واندر زنای موجود در سرور هم نمیتونه بزحمت یک راند اونو بزنه
    حالت پنجم : [/B]سروری رو فرض کنید که مولتی اکانتی آزاده، تیم A بیست پلیر داره هر پلیر 5 ساعت می خواد تو سرور وقت بذاره. لیدر میگه هر اکانت بیاد 5 تا مولتی بکشه. تیم B یه نفره با 5 تا مولتیش اینم 5 ساعت وقت میذاره به نظرتون اینجا آزاد بودن مولتی اکانتی چه تبعیضی قائل شده برای این دو تیم؟ کسی که تیم بزرگتری داره اکانت بیشتری میکشه. شاید بگید ما وقت نداریم مولتی بکشیم. پس اگه سرور شلوغ باشه و بازی تیمی خوبی رو شاهد باشیم شما هیچ حرفی برای گفتن ندارید؟ صرفا با ضعیف بودن حریف از بازی لذت میبرید؟ شاید پاسخ بدید اگه اکانت زیاد باشه هرکسی واسه خودش بازی میکنه به حرف لیدر گوش نمیدن اینطوری کار تیمی ضعیف تر میشه و سرور راحت تر. پس شما هم می خواید سرور رو راحت کنید هم کم وقت بذارید واسه همین گلایه میکنید؟ در واقع گلایه به مولتی اکانتی گلایه به وقت بیشتر گذاشتن تو بازی دیگه. بشه با وقت کمتر نتیجه بهتری گرفت. خوب اگه یه سرور قوی با کلی تیم های خب باشه شما چه کار میکنید؟ گلایه میکنید به قوی بودن تیم ها یا شما تیمتون رو قوی میکنید و وقت بیشتر میذارید؟ قاعدتا شما یه ذره وقت رو بیشتر میکنید و یه مقدار هم پلیر واسه وقت گذاشتن برای خودتون جذب میکنید. پس این غرغر کردن به خاطر اینه که با وقت کمتر نتیجه بهتر بگیریم. قطعا اشتباه میکنم؟

سوال مهم : آیا کسی از معترضین هست که ادعا کنه تا حالا از مولتی اکانتی به هیچ عنوان استفاده نکرده؟ چه خودش چه تیمش؟ حتی اگه خودش هم استفاده نکرده هم عالی میشه اعلام کنه. مولتی اکانتی شامل بازی روی اکانت دوستی که دیگه بازی نمیکنه هم میشه.

اما سوال آخر : از نظر شما مولتی اکانتی چه ضربه ای به روح بازی میزنه. کامل توضیح بدید. مثلا میتونه همر ها رو سنگین کنه. آیا شلوغ شدن سرور همین نتیجه رو نداره؟

شاید اطلاعات من کمه در مورد بازی اما ممنون میشم از پاسخ دوستان.

امیدوارم به جای گلایه کردن پاسخ و راه حل ارائه بدید. متشکرم.

امید جان کل بحث من به شخصه این هست که توی سرورهایی که هم من و هم شما میدونید بالای صد شخص حقیقی بازی نمیکنن با برداشتن و ازاد گذاشتن قوانین مولتی اکانتی لذت بازی گرفته میشه بنا بدلایلی که گفتم، تعداد همرها کم و مقدار دفاع بسیار زیاد میشه و عملا زد و خوردی وجود نداره تا تایم واندر ، شاید در سرورهای اسپید سه یا بالاتر بدلیل تایم کمتر سرور بشه اینکار رو کرد ولی پلیرهای سرورهای نرمال اصولا دنبال زد و خورد هستن و حاضر نیستن یک سال تایم بذارن تا بشینن واندر زدن رو ببینن اونم به این شکل

توضیحات بیشتری هم هست ، دوستان بیان نقطه نظراتشونو بگن تا ببینیم نظر جمع چی هست

اپلود عکس واسه من دچار مشکل هست تو فروم یا همه? بهرحال کپی میکنم مقداریشو و باقیشم که در سایتتون موجود هست و همه هم مطالعه کردن حتما

- - - Updated - - -

قوانین عمومی بازی

این وبسایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد و از پذیرفتن کاربرانی که اعمال آنها ناقض این قوانین باشد معذور است. علاوه بر آن قوانین زیر ضمیمه*ای بر قوانین عمومی بازی می*باشند. شما باید با قوانین عمومی آشنا باشید تا بدانید که چه کارهایی مجاز بوده و انجام چه کارهایی خلاف محسوب می*شود، مخصوصاً در مواردی که بخاطر نقض قانونی بازداشت شده باشید.

همکاری و یا حمایت از سایرین برای نقض قوانین، تحریک یا تشویق بازیکن*ها جهت نقض قوانین، مجاز نبوده و جریمه در پی خواهد داشت.همه این قوانین برای همه اکانت*ها حتی اکانت*های حذف شده و اکانت*هایی که در حال حذفند نیز بدون هیچ استثنایی صادق است.

§1 رمز اکانت، ثبت نام و مالکیت
    هر بازیکنی تنها می*تواند یک اکانت در هر جهان بازی (سرور) داشته باشد.

§1.1 ثبت نام
    ایمیلی که برای ثبت نام استفاده می*شود باید یک ایمیل شخصی بوده و ثبت نام کننده باید دسترسی کامل و کنترل کامل این ایمیل را داشته باشد. استفاده از ایمیل مشترک، ایمیل*هایی که تاریخ انقضا دارند مجاز نیست. دارنده ایمیل ثبت نام بدون هیچ قید و شرطی صاحب اکانت به حساب می*آید و هر گونه قرارداد کتبی یا شفاهی با سایرین (بازیکن*ها، اتحاد و ...) فاقد اعتبار است. صاحب اکانت مسئول تمامی اتفاقاتی است که با اکانت رخ می*دهد.

§1.2 رمز اکانت
    صاحب اکانت نمی*تواند رمز خود را به بازیکنی که در همان جهان بازی (سرور) اکانت دارد بدهد. بعلاوه انتخاب آگاهانه رمز یکسان با سایرین خلاف است. هر یک از این اعمال مذکور مولتی اکانت به حساب آمده و تابع جریمه مولتی اکانت که در همین قوانین آمده است، خواهد بود.
    دادن رمز اکانت به بازیکنی که در همان جهان بازی (سرور) بازی نمی*کند و در جهان بازی دیگری مشغول بازیست و یا کسی که کلاً بازی نمی*کند ایرادی ندارد و می*توانید با هم بر روی یک اکانت بازی کنید.
    ویرایش توسط mohsen.2pac : 05-25-2020 در ساعت 03:02 PM
    در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

14. تشکر partizan, lucifer, sw team, Omid تشکر نمود
صفحه 6 از 16 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین