صفحه 6 از 75 نخستنخست ... 456781656 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 904

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور k1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام
    حرفاتون درست اکانتی که همراش تو منطقه پرت میزنه خب اصولا ابادی میزنه و هجومش میره بالا ولی نکته اینجاست که از تاپ غارت عقب میفته چون ناتار کم میزنه ولی عکسی که از تاپ اقا سجاد گذاشت تاپ رید به نظرم یکم منطقی نیست البته نظر شخصی من بود

سجاد اگر رومن بود اکانتت میومدم کمک:d:d

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

پست بدون محتوا و حاشیه :/
    اینجا سرور 1x هستش نه 3x .
    مثل اینکه 3x هم جوابتونو دادن3xtop.jpg

اعتراض دارین ؟
    http://forum.dejkoob.ir/showthread.p...2224#post22224
    اینجا مطرح کنید

آنتی اسپم :|
    top10 1x.jpg
    For Wнαт Yoυ Belιeve
    Sтαɴd
    Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere

3. پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

ببین دوست عزیز دو نوع راه وجود داره یک اینکهه پوش یا دوم اینکه این اقاجلو زن داره مثلا یه اک با 5 تا گرزی می زنه بعد اون می زنه می بره

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط UNRATED نمایش پست ها
    اولا ممنون بابت توضیحاتت
    دوم اینکه یه بخش حرفات رو قبول دارم
    ولی بر اساس این عکسی که دادی اکانت goul baz رتبه یک غارت هست و همین الان که دارم این پست رو مینویسم رتبه 2 غارت هست
    میتونی به راهنمایی بدی ایشون چجوری رید میزنن که تاپ حجوم نرفتن هنوز؟
    Screenshot_14.jpg
    Screenshot_13.jpg
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaHaN SaMuRaI نمایش پست ها
    ببین دوست عزیز دو نوع راه وجود داره یک اینکهه پوش یا دوم اینکه این اقاجلو زن داره مثلا یه اک با 5 تا گرزی می زنه بعد اون می زنه می بره
    ماهان سامورایی عزیز:
    خیلی جالب نیست سریع روی همه اسم بزاریم یا برچسب متقلب بودن بزنیم به سایر دوستان. در نوشته هام اشاره کردم با توجه به اکانت و وضعیت و موقعیتش ممکنه این شرایط متفاوت باشه لذا قبل از متهم کردن دیگران بیا یکم منصف باشیم و حداقل یک آنالیز خیلی پایه و ساده بکنیم اکانت رو بعد نظر بدیم.
    در کل سعی کنیم به کسی تهام نزنیم اینجا. مخصوصا که ممکنه هیچ وقت اینجا نیاد و فرصت پیدا نکنه از خودش دفاع کنه، حالا چه دفاعش مورد قبول باشه چه نباشه.

unrated عزیز، اسمتم نگفتی

در پاسخ شما باید بگم ایشون احتمال بسیار زیاده فقط ناتار میزنه و در حال حاضر ناتارها نیرو ندارن اینجوری که من دارم میبینم. این عکس اول لیست ناتارهای اکانت خودمه که خیلی با دقت جدا شدن از بین سایر ناتارهای عزیز
    Farm List Sample.jpg

من اعتقاد دارم که اگر یک گول با رعد رید بزنه و درست کارشو انجام بده، بدون انجام روش های چریکی مثل زدن اکانت های مولتی و پوش کردن، گرفتنش کار بسیار سختی خواهد بود.

حالا اگر کسی داره با روش های دیگه رید میزنه و اومده بالا، خودش میدونه. شاید بعضی از دوستان هنوز افتخارت کسب نشده ای مونده تو دلشون که اینجا پیگیرش هستن تا به هرشکلی که میتونن بهش برسن اینا . بزارین کار خودشونو بکنن و کاری بهشون نداشته باشین. این دسته هیچ وقت منقرض نمیشن و هیچ وقت هم اصلاح نمیشن ولشون کنین بزارین هرکاری میخوان بکنن.

در نهایتچه با بازی سالم و خیلی فنی چه با پوش و تقلب و مولتی اکانت بازی و روش های مختلف، اگر همر ساخته بشه تو اکانت، مهم هنر بازی کردن هست در نهایت که چطور از اون همر استفاده بشه. کسایی که با تقلب بیان بالا معمولا کار خاصی هم انجام نمیدن چرا که فرصت یادگرفتن بازی درست رو از خودشون می گیرن.
    AreF

6. تشکر SajjaD MaRiLyN, M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, dr.divert پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط GomBa GomBa نمایش پست ها
    ماهان سامورایی عزیز:
    خیلی جالب نیست سریع روی همه اسم بزاریم یا برچسب متقلب بودن بزنیم به سایر دوستان. در نوشته هام اشاره کردم با توجه به اکانت و وضعیت و موقعیتش ممکنه این شرایط متفاوت باشه لذا قبل از متهم کردن دیگران بیا یکم منصف باشیم و حداقل یک آنالیز خیلی پایه و ساده بکنیم اکانت رو بعد نظر بدیم.
    در کل سعی کنیم به کسی تهام نزنیم اینجا. مخصوصا که ممکنه هیچ وقت اینجا نیاد و فرصت پیدا نکنه از خودش دفاع کنه، حالا چه دفاعش مورد قبول باشه چه نباشه.

unrated عزیز، اسمتم نگفتی

در پاسخ شما باید بگم ایشون احتمال بسیار زیاده فقط ناتار میزنه و در حال حاضر ناتارها نیرو ندارن اینجوری که من دارم میبینم. این عکس اول لیست ناتارهای اکانت خودمه که خیلی با دقت جدا شدن از بین سایر ناتارهای عزیز
    Farm List Sample.jpg

من اعتقاد دارم که اگر یک گول با رعد رید بزنه و درست کارشو انجام بده، بدون انجام روش های چریکی مثل زدن اکانت های مولتی و پوش کردن، گرفتنش کار بسیار سختی خواهد بود.

حالا اگر کسی داره با روش های دیگه رید میزنه و اومده بالا، خودش میدونه. شاید بعضی از دوستان هنوز افتخارت کسب نشده ای مونده تو دلشون که اینجا پیگیرش هستن تا به هرشکلی که میتونن بهش برسن اینا . بزارین کار خودشونو بکنن و کاری بهشون نداشته باشین. این دسته هیچ وقت منقرض نمیشن و هیچ وقت هم اصلاح نمیشن ولشون کنین بزارین هرکاری میخوان بکنن.

در نهایتچه با بازی سالم و خیلی فنی چه با پوش و تقلب و مولتی اکانت بازی و روش های مختلف، اگر همر ساخته بشه تو اکانت، مهم هنر بازی کردن هست در نهایت که چطور از اون همر استفاده بشه. کسایی که با تقلب بیان بالا معمولا کار خاصی هم انجام نمیدن چرا که فرصت یادگرفتن بازی درست رو از خودشون می گیرن.
    عارف جان عزیز داداش من اشتباه حرفمو بیان کردم بله روش های زیادی برای لاست ندادن هست که به نظر من زدن بعضی ناتار ها خیلی خوبه چون بعضی از ناتار ها دیر اومدن و غیره و من قصد متهم کردن کسی رو ندارم

8. پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

عارف جان عزیز داداش من اشتباه حرفمو بیان کردم بله روش های زیادی برای لاست ندادن هست که به نظر من زدن بعضی ناتار ها خیلی خوبه چون بعضی از ناتار ها دیر اومدن و غیره و من قصد متهم کردن کسی رو ندارم
    سلام ملت
    به نظر من یکی واسه سرور های نرمال اکانت گول بهترین نژاد واسه رید زدنه .
    سرور i1 من با 10 کی رعد سطح 20 توی 4 تا ده با فاصله های 50 خونه ایی از هم . تاپ رید دستم بود و تا زمانی که نزدیم در و دیوار با اختلاف 20 میل رنک 1 رید بودم.اگه با برنامه ده زده بشه و نیرو شارژ شه میشه با گول رنک 1 رو از هفته 8 و 9 سرور با تلفات خیلی پایین داشت
    اما همر رعد آخر بازی به هیچ دردی نمیخوره :دی
    مگر اینکه یک یا دو ده همر شوالیه گول شارژ کنار اون رعد ها
    فقط و فقط تا کتیبه ها جواب میده . بعدش باید شوالیه گول شارژ شه و رید رو بیخیال شد ، مخصوصا که این سرور ها محدودیت داره و نهاییتش 10 کی میشه رید زد .

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

كسي به عارف جيزي نكه ، عارف عشق منه ، كسي جب نكاش كنه با من طرفه ، جه تو اين بازي جه زندكي واقعي ، من نه وقت دارم نه در حدي هستين بخام با كسي كلكل كنم ، در كل همه موفق باشين ،

11. تشکر SajjaD MaRiLyN تشکر نمود
    پسندیدن SajjaD MaRiLyN پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Head_shout نمایش پست ها
    كسي به عارف جيزي نكه ، عارف عشق منه ، كسي جب نكاش كنه با من طرفه ، جه تو اين بازي جه زندكي واقعي ، من نه وقت دارم نه در حدي هستين بخام با كسي كلكل كنم ، در كل همه موفق باشين ،
    بحث عارف از همه جداست

اقا مولتی دارین بدین ما هم بزنیم یا اگه کسی جاسوس داره اردس بدم بفرسته بریم تاپ

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

کیه گفته رعد تاثیر نداره خیلی همم خوبه برای خفت برای جنگی اگه شمشیری خوبی هم کنارش زد خیلی خوب می شه

14. پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

کیه گفته رعد تاثیر نداره خیلی همم خوبه برای خفت برای جنگی اگه شمشیری خوبی هم کنارش زد خیلی خوب می شه
    دقیقا منم همینو گفتم . میشه همر جنگی خوب . سرور نرمال اونم توی این سایت ، خفت ؟
    اصلا مگه میشه خفت کرد وقتی همه دهکده ها گریز دارن ؟!
    تو آی آر بله همر رعد خیلی خوب بود . میزدی طرف خوابه همرش از رید اومده . خفت میشه و صبحش لینک میزاری فروم . اما اینجا و تو این سایت خفت معنایی نداره . هر کی هم میرسه همر میکشه . خیالشم نیست . فقط و فقط باید ده رو کاتا کرد یا چیف . هر دو روش هم کلی زمان میبره و مدافع صبح میاد . دفاع میکنه و همرش رو هم میده برن دنبال نخود سیاه

صفحه 6 از 75 نخستنخست ... 456781656 ... آخرینآخرین