صفحه 54 از 67 نخستنخست ... 444525354555664 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 531 تا 540 , از مجموع 670

موضوع: بحث و گفتگوی سرور f3

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نبینم جنوب غربی ها با چک کردن چراغ بیان ده همر صفر کنن اما از شانسشون کتیبه احمق بشه گیج و نتونن ده رو چیف کنن و ضایع بشن. خخخخخخخخخ

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

24تا ویو تک هدفه رو dboy تو حلقم
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

3. تشکر Gaara تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, Gaara پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

با سلام
    خوب ما از این سرور میریم اکانتا و دف سازارو همرو دادیم سپهر گرین من!
    البته به جز اون 23 تا اکانت full deffکه حذف شد!
    جند دلیل داره!
    بعضیا اومدن ن همر ن دف کشیدن فقظ منم منم میکنن و دیگه neرو خراب کردن!و هیچ زحمتی برا ساید نکشیدن!
    خوب حالا بحث دوم حاجی که ادعات میشه روزی چند ساعت وقت میزاری برا دژکوب؟
    هیچ دفی به neتو جنگ داده نشد از طرف من جز اکانت dboyیکم دف رفت روش!اونم دلیلش حامد دراگ بود!
    ن کاری کرد ن چیزی!ن همر کشید ن دف!فقط گند زد به بازی!!!!!
    حامد دراگ رو دستت ندیدم تو به گند کشیدن واقعا
    چرا شب قرار بود پلن بریم از اتحاد شما قرار بود لانچ کنن و خودت همه با هم نت قطع شد و برق قطع شد و همه چی با هم رفت))
    آقا حامد این یه بازیه یادت نره!مهم رفاقته که شما ارزش قایل نیستین پشت سر خودتونم حرف میزنید!بعد میگید جلو خودتم میگیم))
    دلیل بعد این که هر پلن توش دخالت کردی خرابش کردی!واقعا نمیدونم چی بگم بهت!!!
    امیدوارم موفق باشی!ولی چه فایده ن توی زندگین موفقی ن توی بازی!
    پ.ن:شماره کارت بده پول شامتو بریزیم))
    پ.ن2:نوکر تمم با معرفتا تو این سرور بودن هستیم

قصه ما به سر رسید!
    اکانت به دوستان ساید داده شد!
    خداحافظ!

5. تشکر M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, cyrous پسندید
    نپسندیدن Ramtin نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

خدا به همراهت باشد اخوی ( یادت بیار که اول سرور بهت چی گفتم!)
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام بر همه دوستان

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

دوستان شمال شرقی بیاید لینک دهکده هایی که 0 کردید بزارید دیگه تا یکم دور هم بخندیم

9. پسندیدن AraSH_SoLLo پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

چیز خاصی* که نبود ۳تا دٔه احتمالا همر یا نیمچه همر بود

یه cap بود که با خوشانسی نپرید دیگه رم*های اون همر رفته بود برای تارگت دیگه

فقط از ممد ocht احمد dboy و سعید و سجاد خودمون تشکر می*کنم که بم کمک کردن

SEPEHR
    GREEN MAN
    JUST NE

11. تشکر M3nTaL, Gaara تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, Gaara پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

والله ما مثل بچه ها se چراغ چک نمی کنیم اما اون اکانت خودش می دونه که چه شانسی اورد دقیقاً قبل اتک اول یهو کتیبه احمق از چکمه -30% میشه گیج

من این شانس رو داشتم الان تو ناسایی جایی بودم اما شب دراز است و قلندر شا... lol
    دادا چراغ کجا بود دیگه ساید 3 نفره این حرفا رو نداره فقط بی خوابی و لاغریش مونده برا ما یه شب فقط یه شب خوابیدم 2 تا کتیبه رفت.

- - - Updated - - -

یه چیز جالب تر دیدم ماهان هل سیکر (عمداً فارسی و اینجوری نوشتم) داره با se کار میکنه
    ما که 4 سال بود بازی نکرده بودیم اما آخرین 3x که بودم یادمه با حمید ویسکی تو sw با هم بودن خیلی هم به نظر متعصب بودن رو ساید البته بگم بچه خوزستان بودن فکر کنم
    والله نمی دونم ما که ماله تهرانیم رو sw تعصب داریم حالا داستان اینا چیه برام جالب
    اما خوبه که se بازم داره از بچه های sw کمک میگیره ما به همین هم راضی هستیم.

13. تشکر Gaara تشکر نمود
    پسندیدن Gaara پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kasra-punisher نمایش پست ها
    والله ما مثل بچه ها se چراغ چک نمی کنیم اما اون اکانت خودش می دونه که چه شانسی اورد دقیقاً قبل اتک اول یهو کتیبه احمق از چکمه -30% میشه گیج

دادا چراغ کجا بود دیگه ساید 3 نفره این حرفا رو نداره فقط بی خوابی و لاغریش مونده برا ما یه شب فقط یه شب خوابیدم 2 تا کتیبه رفت.

- - - Updated - - -

یه چیز جالب تر دیدم ماهان هل سیکر (عمداً فارسی و اینجوری نوشتم) داره با se کار میکنه
    ما که 4 سال بود بازی نکرده بودیم اما آخرین 3x که بودم یادمه با حمید ویسکی تو sw با هم بودن خیلی هم به نظر متعصب بودن رو ساید البته بگم بچه خوزستان بودن فکر کنم
    والله نمی دونم ما که ماله تهرانیم رو sw تعصب داریم حالا داستان اینا چیه برام جالب
    سلام دوست عزیز

ماهان رو اس* دبلیو تعصبشو داره و فقط برای کمک به من اومده رو اکنتمون دستشم درد نکنه !

ولی* باید قبول کرد اس* دبلیوی که الان هستش نه پلیر معروف و به نامی* داره نه چیز دیگه*ای! تا الانم ازشون تو این سرور هیچی* دیده نشده ایشالا که در آینده دیده شه!

موفق باشید ...

ََAraSh
    زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحانه ریشهاست!

15. تشکر se7en تشکر نمود
    پسندیدن se7en پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kasra-punisher نمایش پست ها

- - - Updated - - -

انشالله سرور بعدی میایم جنوب غرب دوباره همون جنوب غرب وحشی معروف رو برپا میکنیم
    تیم ماهان هلسیکر- مهران عزیز- تیم خودمون و خیلی های دیگه سرور بعدی که بعد از عید بیاد انشالله حضور خواهیم داشت و مثل e3 کل سرور رو اس دبلیو جمع میکنه
    بچه های قدیمی جنوب غرب همیشه رو سایدشون تعصب داشتن و اگر یکی مثل ماهان میره جنوب شرق و یا مثل خود من میره شمال غرب مطمئن باشید برای کمک رفتن
    SW FOR EVER

17. تشکر se7en, AraSH_SoLLo, cavalier king تشکر نمود
صفحه 54 از 67 نخستنخست ... 444525354555664 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع