-
بحث همینجا تمومه و ما با تمام قدرت در اختیار سایدمون هستیم تو هر خانوداه ای مشکل پیش میاد و حل میشه ما هم عضو کوچکی از خانواده بزرگ sw هستیم.
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام و درود خدمت همه ی دوستان سرور l1
با شروع سرور فینال
ایا دوستان درسرور هنوز با قدرت ادامه میدن این سرور رو یا همه جمع کردن رفتن فینال ؟
لول:دی
بهتر است برای چیزی که هستی,مورد نفرت باشی تا اینکه برای چیزی که نیستی محبوب باشی
-
درود
فکــر کنم باز یه نفر معنی رفاقت بلد نبوده زده به اکانت دوستان
فقط نمیدونم چرا همه اونا که رفاقت بلد نیستن میزنن به این آقا عرفان اینا 
مسئولین توجه نمیکنن
سربلنـد؛ پیـروز ودنباله دار باشید
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود
فکــر کنم باز یه نفر معنی رفاقت بلد نبوده زده به اکانت دوستان
فقط نمیدونم چرا همه اونا که رفاقت بلد نیستن میزنن به این آقا عرفان اینا
مسئولین توجه نمیکنن
سربلنـد؛ پیـروز ودنباله دار باشید
سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم
استاد شایان عزیز ورود شما رو هم به سرور خوش آمد میگم در رابطه با این موضوع هم بهتره دوستان چیزی که نمیدونند نیان بیان کنند قضیه هم تموم و ختم به خیر شد.
موفق باشید.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
بنظر میاد رتبه یک مهاجمین هفته به خودش حمله کرده چون گزارش روی پایتختش اینو نشون میده من که گیج شدم دوستان با تجربه تر توضیح بدن لطفا
-

نوشته اصلی توسط
changiz khan
بنظر میاد رتبه یک مهاجمین هفته به خودش حمله کرده چون گزارش روی پایتختش اینو نشون میده من که گیج شدم دوستان با تجربه تر توضیح بدن لطفا
سلام دوست عزیز
بنظر میاد ستون 5ام هستی.ب هر حال کارتو درست انجام بده.حداقل یه عکس بذار.
-

نوشته اصلی توسط
BluR
سلام دوست عزیز
بنظر میاد ستون 5ام هستی.ب هر حال کارتو درست انجام بده.حداقل یه عکس بذار.
شما کافیه بری روی پایتخت این بازیکن گزارشها هست چند بار به خودش حمله کرده یا دوست و جانشین اش این کارو کرده عزیز دل برادر ربطی به ستون پنجم نداره
-

نوشته اصلی توسط
changiz khan
شما کافیه بری روی پایتخت این بازیکن گزارشها هست چند بار به خودش حمله کرده یا دوست و جانشین اش این کارو کرده عزیز دل برادر ربطی به ستون پنجم نداره
من از همین تریبون(هفته ی 14 سرور)اعلام میکنم اکانت بنده واقع در جنوب شرق(مختصات کپ:-113|66)می باشد.
خیلی دوست دارم ببینم ولی خب نمیشه گلم.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
BluR
من از همین تریبون(هفته ی 14 سرور)اعلام میکنم اکانت بنده واقع در جنوب شرق(مختصات کپ:-113|66)می باشد.
خیلی دوست دارم ببینم ولی خب نمیشه گلم.
الان دیگه قابل دیدن نیست چون این بازیکن حذف کرد رفت ظاهرا یک نفر اومده بود نیروهای این بنده خدا رو زده بود به خودش
-
کسی به ما حمله ای نکرده اقا شایعه پرا کنی نکنین
پ.ن:بازم مثل که یکی نه ته پیاز نه سر پیاز و چیزی خبر نداره امد داستان درست کرده ,نکن اقا زشته
موفق باشی دوست عزیز دوست دارم فاز خوبی داری
عرفانم Odin
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن