صفحه 51 از 55 نخستنخست ... 414950515253 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 501 تا 510 , از مجموع 818

موضوع: سرور c3 بیگ همر

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kastakurta نمایش پست ها
    علی جان به نظرت اگه مثلا ساید ما بازیکن به اندازه داشت یا من ادامه میدادم این رنک هایی که گفتی باز دست جنوب میموند؟اکانت life 4 ever یه نگاه میکنه ادم خجالت داره بخدا با این همه پوش این شده.اصلا نمیخوام بحث کنم چون سروری که تموم میشه یعنی رفت تو خاطرات.منظور من اینه ادم یه نگاه میکنه ببینه چقدر وقت گذاشته و زحمت کشیده و نتیجش چی شده.ش ش و ش غ وقت خاصی نذاشتن و زحمت خاصی هم نکشیدن پس اتفاق خاصی براشون نیوفتاده.
    در مورد اکانت لایف
    اینکه شما یا دوستانت نتونی درک کنی سیستم بازی این اکانت چجوری هست کاملا حق داری چون جو سرور نرمال با سرورهای اسپید واقعا متفاوت هست واقعا هم دیدید نرمال بازها به کجا رسیدند شماها که مدعی سرور های اسپید بودید کجا !
    اکانت لایف همون زمانی که شما 500 کیلو گرزی کوبیدی تو در و دیوار همر دومش هم بیشتر از همر اول شما بود !
    داشتن یه همر یک میل گرز ، یه 900 کیلو گرز ، یه 400 کیلو تبر ، 2 تا 200 کیلو گرز ! 1 میل دف از خود اکانت
    لینک ها هم که شاید یک دهمش تو فروم اومد وگرنه بلایی که سر شمال غرب با کتیبه بوگاتی سرتون اومد از کسی پنهون نیست !
    مورد بعدی واقعا نیازی به پوش هم نبود وقتی با سه ایکس میشد ته شمال غرب رو هم تو بازه زمانی 120 دقیقه ای زد !!!
    شما یه لینک پوش بیار 10000 تا گلد بگیر !
    مورد بعدی اکانت های جنوب شرق هم که پلیرهاش رفتن که زیاد هم نبودن ازشون دف کشیده میشد این رو هم از بچه های جنوب غرب میتونی بپرسی و هم از حملاتی که رو جنوب شرق انجام دادید و حتی ریپورت هم نگرفتید !
    اصولا سایدی هم که اکانتهای شاخش از مولتی ها و اکانتهای بی صاحب راید میرن با کمبود شدید دف مواجه میشن ! لازمه جهت یاد آوری پست های دوستات رو برات نقل قول کنم دوباره !
    پ.ن. این سرور که تموم شد و رفت ولی میبینم اسم اکانت لایف هنوز باعث میشه ملت برن رو ویبره !!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kastakurta نمایش پست ها
    علی جان به نظرت اگه مثلا ساید ما بازیکن به اندازه داشت یا من ادامه میدادم این رنک هایی که گفتی باز دست جنوب میموند؟اکانت life 4 ever یه نگاه میکنه ادم خجالت داره بخدا با این همه پوش این شده.اصلا نمیخوام بحث کنم چون سروری که تموم میشه یعنی رفت تو خاطرات.منظور من اینه ادم یه نگاه میکنه ببینه چقدر وقت گذاشته و زحمت کشیده و نتیجش چی شده.ش ش و ش غ وقت خاصی نذاشتن و زحمت خاصی هم نکشیدن پس اتفاق خاصی براشون نیوفتاده.
    مهدی داداش من پوش میکردم اما ارمان به جز 4 روز اونم قرصی از من تمام غارتش ناتار بود و فکر کنم 4تا سوپر همر کم نباشه براش.3تا 1میل گرزی داد و یک 600 تبر ایا کمه؟ هدف بردن بود که بردیم.
    پلیرهای ما هم بیشتر از شما نیود فقط ما فکر دفاع بودیم اونا فکر صفا اینطور شد که 3برابر 3تا ساید دفاع داشتیم و تقریبا اینقدر اعتماد به نفس داشتیم همر از SE بر نمیگرده.
    به هر حال مدیریت خیلی شرطه و در کل نرمال بازها رو قدر تر دیدم در این 3 اسپیدی که تجربه کردم.
    کوچیکت
    Ali

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

با عرضه سلام خدمت تمام دوستان عزیز
    اول از همه تبریک به بچههای sw واسه ۱۰۰ کردن واندرشون، کارشون درسته همه هم از دوستان عزیزمون هستن.
    دوم هم تبریک به علی کینگ سه عزیز که تونست بیگ همر سرور رو بزنه با اون همر فوقالعاده.
    ما هم تمام تلاش خودمون رو کردیم بتونیم بیگ همر باشیم اما به هر حال مشکلاتی که توی ساید ما به علت بی لیاقتی لیدرها و ادعای بیش از حدشون بود و از طرفی درگیری با ۲تا ساید اونم تکی کار آسونی نیست

http://8pic.ir/images/6e2nritf88tspfs7qc30.png

اینم عکس از اکانتم ، دف همر و دف کپ هم مشخص هست البته خیلی از دفها جای دیگه بودن ! این دفی هم که ملاحظه می کنین همرو به شخص خودم ساختم و هیچگونه کمکی از طرف ساید شمال شرق به من نشده نه از نظر دف و نه کتیبه بلکه کسی که به ne کمک کرد خود من بودم که نذاشتم خیلی هاچیف بشن یا ۰ بشن.

باز هم از بچههای ne تشکر می کنم که انقدر خوب کار کردن با اینکه هیچکی بالا سرشون نبود هم همر ساختن هم دف خوبی ساختن، هیچ چیز از زحمتهای شماها کم نمیشه و همینجا جا داره از دف سازهای فوق العاده خودمون از جمله Jupiter، Sama ، Winterwolf، Slitrin ,Saeed_r ،hf2000 , ... یه تشکر ویژه بکنم که توی تیممون بودن و واقعا حرفه ای* کار کردن.

بودن ما توی هر ساید باید جزو افتخارات اون ساید باشه چون ما هرجا باشیم اومدیم که یه رکورد از خودمون به جا بذاریم، یه سوپر همر بسازیم و یه واندر رو تحت هر شرایطی ۰ کنیم.اما وجود چند شخص واقعا آماتور توی ne باعث شد اینگونه نشه
    هرکی هم بخواد مارو از رکورد عقب بندازه مطمئنا باش برخورد می کنیم
    من ۱ ماه این دفاع ثابت رو اکانتمه که حتی یه فیک هم از هیجا رو من نمیاد. ۱ماه که تکی دارم با کل se می جنگم اما نتونستن حتی آمار دف منو در بیارن، ما کل اینارو میتونیم ارنج کنیم اما دیگه نمیتونیم آمار دادن از تو ساید خودمون رو کاریش کنیم که کاتا همون رو از دست بدیم.
    به هر حال اگر کسایی که این سرور لیدر بودن قدر پلیرهای مثل مارو میدونستن نمی ذاشتن کار به اینجاها برسه.
    من ۷سرور اسپید بازی کردم اکثرا هم ne بودم ، از se آرش تروجان میگفت بیا اینجا همر بساز از اونطرف علی ویسکی میگفت بیاینsw همر بسازین ، nw هم که همیشه رفیقامون بودنو بازی کردن پیششون باعث افتخاره.
    ایشالا سرور بعد باشیم و بتونیم تلافی این سرور که خیلی مسخره تموم شد

Arash Axe Man
    ویرایش توسط AXEMAN : 10-04-2014 در ساعت 12:35 AM

4. پسندیدن Ali Chiefer پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

تبریک به جنوب، تبریک به متای واقعی جنوب. متایی که از وقتی شروع شد واسه هم همه کار کردن، دف دادن، منابع دادن همر دادن. پلن مشترک رفتن، ,وفاداری ده آوردن پایین که همر shooter رفت قاطی باقالیا :دی...تا این دم آخر که همرا رو نگه داشت تا کسی از شمال یا حتی جنوب همر رو واندر بلند کرد 0 بشه(صادق 100 کنه انگار ما 100 کردیم)، بعد گذشتن تایمی که همر بهش نمیرسید همرا رو زد به جاهای مختلف

یه خسته نباشید هم میگم به علی کینگ اس ای که همه کار واسه یادش کرد، و علیرضای بی اعصاب خودمون که تو هرسایدی ده داشت از بس چیف کرده بود :دی
    اگه کسی تو این سرور از ما رنجید شرمنده، فقط بازی بوده، بیرون بازی کوچیک همه هستیم

--آرمان
    جدایی طلب

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

راستی همری که سوپر همر شد تو 7 پلن با تلفات شرکت داشته و اگه دست نخورده میموند 2میل گرزو رد کرده بود...
    با مدرک هر کی شک داره بهش ثابت میکنم.
    ببخشید اینقدر خوشالم افتادم به فک زدن شرمنده...

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AXEMAN نمایش پست ها
    با عرضه سلام خدمت تمام دوستان عزیز
    اول از همه تبریک به بچههای sw واسه ۱۰۰ کردن واندرشون، کارشون درسته همه هم از دوستان عزیزمون هستن.
    دوم هم تبریک به علی کینگ سه عزیز که تونست بیگ همر سرور رو بزنه با اون همر فوقالعاده.
    ما هم تمام تلاش خودمون رو کردیم بتونیم بیگ همر باشیم اما به هر حال مشکلاتی که توی ساید ما به علت بی لیاقتی لیدرها و ادعای بیش از حدشون بود و از طرفی درگیری با ۲تا ساید اونم تکی کار آسونی نیست

http://8pic.ir/images/6e2nritf88tspfs7qc30.png

اینم عکس از اکانتم ، دف همر و دف کپ هم مشخص هست البته خیلی از دفها جای دیگه بودن ! این دفی هم که ملاحظه می کنین همرو به شخص خودم ساختم و هیچگونه کمکی از طرف ساید شمال شرق به من نشده نه از نظر دف و نه کتیبه بلکه کسی که به ne کمک کرد خود من بودم که نذاشتم خیلی هاچیف بشن یا ۰ بشن.

باز هم از بچههای ne تشکر می کنم که انقدر خوب کار کردن با اینکه هیچکی بالا سرشون نبود هم همر ساختن هم دف خوبی ساختن، هیچ چیز از زحمتهای شماها کم نمیشه و همینجا جا داره از دف سازهای فوق العاده خودمون از جمله Jupiter، Sama ، Winterwolf، Slitrin ,Saeed_r ،hf2000 , ... یه تشکر ویژه بکنم که توی تیممون بودن و واقعا حرفه ای* کار کردن.

بودن ما توی هر ساید باید جزو افتخارات اون ساید باشه چون ما هرجا باشیم اومدیم که یه رکورد از خودمون به جا بذاریم، یه سوپر همر بسازیم و یه واندر رو تحت هر شرایطی ۰ کنیم.اما وجود چند شخص واقعا آماتور توی ne باعث شد اینگونه نشه
    هرکی هم بخواد مارو از رکورد عقب بندازه مطمئنا باش برخورد می کنیم
    من ۱ ماه این دفاع ثابت رو اکانتمه که حتی یه فیک هم از هیجا رو من نمیاد. ۱ماه که تکی دارم با کل se می جنگم اما نتونستن حتی آمار دف منو در بیارن، ما کل اینارو میتونیم ارنج کنیم اما دیگه نمیتونیم آمار دادن از تو ساید خودمون رو کاریش کنیم که کاتا همون رو از دست بدیم.
    به هر حال اگر کسایی که این سرور لیدر بودن قدر پلیرهای مثل مارو میدونستن نمی ذاشتن کار به اینجاها برسه.
    من ۷سرور اسپید بازی کردم اکثرا هم ne بودم ، از se آرش تروجان میگفت بیا اینجا همر بساز از اونطرف علی ویسکی میگفت بیاینsw همر بسازین ، nw هم که همیشه رفیقامون بودنو بازی کردن پیششون باعث افتخاره.
    ایشالا سرور بعد باشیم و بتونیم تلافی این سرور که خیلی مسخره تموم شد

Arash Axe Man
    ارش دادا صادق گفت saint نپره گفتیم چشم.
    شما تارگت فیک بودی در اصل خودت با خودت جنگیدی نه با SE

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط َAli_KinG_sE نمایش پست ها
    ارش دادا صادق گفت saint نپره گفتیم چشم.
    شما تارگت فیک بودی در اصل خودت با خودت جنگیدی نه با SE
    علی جان شما اگه با کل همر هاتون می زدین حتی با سوپر همر هاتون می زدین مطمئن باش گزارش هم نمیگرفتین )
    (حتی اون ۲میل گرز)
    تو ۲ساعت تایم گندم مثبت من میشد -۸میل
    ۳میل دف اک خودم و ۸میل دف شناور تو مولتیام
    شما کمه کم ۴تا ۳چیفر بقل من داشتی که رو گریز بودن اما هیچ کاری نتونستید بکنید
    فکر نمیکنم هیچوقت شما هم بیای واسه یه همر از ۱۰میل دف رد شی !
    تازه شما فکر کنم حرفاتون با خود صادق یادتون رفته که گفتین ما نمیتونیم Saint رو بزنیم
    علی جان دلیلی که شما بیگ همر رو گرفتی و Sw واندر رو ۱۰۰کرد بی لیاقتی تاپ لیدر های ما بود ! وگرنه فک نمیکنم شما با کل سوپر همر هاتون میتونستین رو واندر با ۳۵میل دق و ۵x خراش هم بندازین
    صادق جان از روی دوستی گفتن نزنید
    شما با شانس زیاد و خرج کمه کم ۳,۴میلیون تومن پول تونستی بیگ همر رو بگیری
    وگرنه بیگ همر هم مال من بود اگه کسی آمار اکانت منو نمیداد
    علی جان ناراحت نشو اما بازنده اصلی شما هستی که با این همه خرج به هیچ چیزی نرسیدی
    اینم عکس از گلد خریداری شده توسط اک من شاید خندتون بگیره
    http://8pic.ir/images/2x8obgw3sfbowncvnjyv.png
    من با ۱۲۵۰۰تا گلد ۷۷تا ده زدم و تا نزدیکی بیگ همر اومدم اونم تکی بدون کمک ساید !اینم عکس از صفحه گلد اکانت من باور هم نداری pw بدم بیای ببینی
    شما تو سایدی بودی که ۱۰تا پلیر هواتو دشت ۴نفر حرفتو میفهمیدن
    اما اینجا ما تنها بودیم ، تکی بازی کردیم. تازه بچه های ما علاوه بر اینکه کمکی نکردن کلی به ما خسارت زدن !
    ابوذر چون همرش خورده بود از اول سرور دنبال این بود همر منم بخوره ! و ۱۰۰۰تا دشمنی دیگه که با من داشتن سر بچه بازی های خودشون.

عکس همر هم که دیدی اگه خفت نمی شد(اونم با نامردی) از همر شما بیشتر بود تازه کلی هم قبلش لاست داده بودیم(۷۰ک تبر ۴۰ک ت ک و ۱۲ک کاتا)
    علی جان ما که زیاد پول خرج نمی کنیم ولی بدون اگه بخوام خرج کنم و نصف شما هم خرج کنم مطمئن باش یه نیسان gtr 1800hp میکشم بیرون برات که کسی دیدش شبا خوابش نبره
    در هر صورت این سرور گذشت
    سرور بعد امیدوارم بهتره اینجا باشه بتونیم عادلانه بازی کنیم

Arash Axe Man
    ویرایش توسط AXEMAN : 10-04-2014 در ساعت 02:32 AM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AXEMAN نمایش پست ها
    علی جان شما اگه با کل همر هاتون می زدین حتی با سوپر همر هاتون می زدین مطمئن باش گزارش هم نمیگرفتین )
    (حتی اون ۲میل گرز)
    تو ۲ساعت تایم گندم مثبت من میشد -۸میل
    ۳میل دف اک خودم و ۸میل دف شناور تو مولتیام
    شما کمه کم ۴تا ۳چیفر بقل من داشتی که رو گریز بودن اما هیچ کاری نتونستید بکنید
    فکر نمیکنم هیچوقت شما هم بیای واسه یه همر از ۱۰میل دف رد شی !
    تازه شما فکر کنم حرفاتون با خود صادق یادتون رفته که گفتین ما نمیتونیم Saint رو بزنیم
    علی جان دلیلی که شما بیگ همر رو گرفتی و Sw واندر رو ۱۰۰کرد بی لیاقتی تاپ لیدر های ما بود ! وگرنه فک نمیکنم شما با کل سوپر همر هاتون میتونستین رو واندر با ۳۵میل دق و ۵x خراش هم بندازین
    صادق جان از روی دوستی گفتن نزنید
    شما با شانس زیاد و خرج کمه کم ۳,۴میلیون تومن پول تونستی بیگ همر رو بگیری
    وگرنه بیگ همر هم مال من بود اگه کسی آمار اکانت منو نمیداد
    علی جان ناراحت نشو اما بازنده اصلی شما هستی که با این همه خرج به هیچ چیزی نرسیدی
    اینم عکس از گلد خریداری شده توسط اک من شاید خندتون بگیره
    http://8pic.ir/images/2x8obgw3sfbowncvnjyv.png
    من با ۱۲۵۰۰تا گلد ۷۷تا ده زدم و تا نزدیکی بیگ همر اومدم اونم تکی بدون کمک ساید !اینم عکس از صفحه گلد اکانت من باور هم نداری pw بدم بیای ببینی
    شما تو سایدی بودی که ۱۰تا پلیر هواتو دشت ۴نفر حرفتو میفهمیدن
    اما اینجا ما تنها بودیم ، تکی بازی کردیم. تازه بچه های ما علاوه بر اینکه کمکی نکردن کلی به ما خسارت زدن !
    ابوذر چون همرش خورده بود از اول سرور دنبال این بود همر منم بخوره ! و ۱۰۰۰تا دشمنی دیگه که با من داشتن سر بچه بازی های خودشون.

عکس همر هم که دیدی اگه خفت نمی شد(اونم با نامردی) از همر شما بیشتر بود تازه کلی هم قبلش لاست داده بودیم(۷۰ک تبر ۴۰ک ت ک و ۱۲ک کاتا)
    علی جان ما که زیاد پول خرج نمی کنیم ولی بدون اگه بخوام خرج کنم و نصف شما هم خرج کنم مطمئن باش یه نیسان gtr 1800hp میکشم بیرون برات که کسی دیدش شبا خوابش نبره
    در هر صورت این سرور گذشت
    سرور بعد امیدوارم بهتره اینجا باشه بتونیم عادلانه بازی کنیم

Arash Axe Man
    داداشی کوتاه کنم شما خوب بودی . اما دژکوب نشد نداره اگه داش صادقم نمیگفت شما هم با 8میل دف چیف میشدی دفاعت هم تکون نمیخورد مثل دوست گلم سهیل عزیز که اون موقع بیشتر از اینها دف داشت اما... همر شما با رمو کاتای خفت شدش اتک پینتش به جائئ نمیرسید اما ای-اس-ام ممکن بود و اینم بگم شما اصلا همر بلند نکردی با او همه فیدر فکر نمیکنی هم دفت هم همرت یکم با تولیداتت نمیخوند؟ و پلن ای-اس-هم که قسمت دومش میتونم بگم سوتی شد خوب ما هم ادمیم همر سوم که برای صفر کردن قرار بود با هر موج 2500 کاتا و 10ک گرز و 2ک تی کی 21موج بیاد کاتاش در راه رفت پارکینگ بود علتشو خدا میدونه.... خیلی دوست دارم اون کس که خودش میدونه این علت رو بهم توضیح بده؟!؟ . ایشون 100 درصد 0 بود اما میتونم بگم تاس براش جفت 6 نشست. نوشه جونش حتما حقش نبود نپره.
    راستی دادا از ادمین بپرس من چقدر گلد گرفتم چون حرف خودمو باور نمیکنی . اونم دست گلد ساپورت عزیزم که تاجه سر و استاد بنده هست درد نکنه.

بااحترام
    Ali_KinG_sE

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

راستی واندری 100 شد که من هم از هولدراش بودم. اگه غیر ازاین بود 100 نمیشد مهدی داداش . واندر اتحادم. هم اسمم. هولدرش بودم. 100 شده... خوب چه فرقی میکنه با من 100 میشدم؟ . شما حد رفاقت ما با صادق و سیاسته ماجرا رو اگه میدونستی نمیگفتی ج غ 100 کرد. جنوب 100 کرد و از اول قرار این بود .قول من به ج غ این بود. این 7تمین سروری بود پشت سر هم ما 100 کردیم . و اخرین سرور من.

چاکر همه داداشای گلم
    Ali_KinG_sE

11. تشکر BLACKHAND تشکر نمود
    پسندیدن BLACKHAND پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

اینم همرای ما البته با اینکه نزدیک به 2 میل پوینت هجومی داشتیم و همر زیاد ناقص کردیم و حدود 30 کی کاتا لاست دادیم
    و این عکس رو یکم دیر گرفتم همرا رفته رو تلفات:دی یکم بیشتر بود:دی

http://8pic.ir/images/v6dfl9ahvqhh1gbsizu5.jpg

فدای رفقا سرور پر رفاقتی واسمون بود
    براتون بهترین ها رو آرزومندم
    ویرایش توسط Sadegh_Samadi : 10-04-2014 در ساعت 03:45 PM

صفحه 51 از 55 نخستنخست ... 414950515253 ... آخرینآخرین