-
و البته جناب ادمین - طلا رو من نخریدم. مانی خریده که میگم بیاد.
-

نوشته اصلی توسط
SiNA_NUMBER_2
برادر من ما 3 بار رمزو عوض کردیم. چرا باید 3 بار رمز لو بره ؟ در حالی که این 2 روز فقط من و مانی رو اک بودیم ؟؟ نه واقعا چرا ؟؟ پس چی می تونه باشه ؟؟
شما چرا نمی خونی حرف مارو!
کسی که ایمیل رو داشته باشه شما هزار بار پسورد عوض کنی میتونه پسورد رو ریست کنه!
-
برادرم ایمیل سازنده اکانت فرید بوده که تا امشب آن نشده بوده.
-

نوشته اصلی توسط
SiNA_NUMBER_2
برادرم ایمیل سازنده اکانت فرید بوده که تا امشب آن نشده بوده.
خوب بهشون بگید در صورت دزدی شدن طلا به مولتی هانتر پیام بدن تا کد طلای انتقال یافته شده برگشت بخوره.
همچنین ازشون بخواهید که پسورد ایمیلشون رو هم عوض کنند.
از ایمیل سازنده به ایمیل ثبت نام پاسخ بدید و درخواست بازگشت کد طلا رو کنید. اگه از ایمیل سازنده اکانت ایمیل بفرستید نیاز به ارسال اطلاعات خرید نیست و کد طلای دزدیده شده اکانت شما برگشت می خوره.
-
-
لطف کنید سریع نامه بزنید تا طلا مصرف نشده برش گردونند.
-

نوشته اصلی توسط
SiNA_NUMBER_2
جواب دوستی که میگه تاپیک رو بسته
دادا شما طلا خریدی بدزدن ازت ؟ پول - وقت این وسط هدر رفته. هردو با ارزشن. وقتی شما هم این بلا سرت اومد بیا بگو بحث کش ندید
داداش من اونقدری از کامپیوتر حالیم هست که کسی نتونه هک کنه سیستممو و اگه هک هم بشم زمین و زمان رو بهم نمیریزم و همه رو مقصر نمیدونم میرم و مشکلمو حل میکنم خودم

نوشته اصلی توسط
Omid
ما هم شب های زیادی بوده که نخوابیدیم. شده ساعت 4 صبح با اینکه دوتا خط اینترنت تو منزل دارم هردو قطع بوده و تو اون ساعت رفتم محل کار برای حل مشکل کاربرا. (ماجرای زیاد شدن ناگاهانی سطح قهرمان ها و خالی شدن انبار در سرور Ta1 اگه دوستانی از این سرور باشند اینجا یادشون هست.)
لطفا بحث رو عوض نکنید. هزار بار شده طلای دزدیده شده کاربران رو بهشون برگردوندیم طلایی که به خاطر خیانت دزدیده شده نه هک!
این شما هستید به جای اینکه پاسخ ما رو بخونید فرافکنی می کنید. به برخورد شما میگن مغلطه که کار ناپسندیه.
فقط و فقط کسی که اکانت رو ساخته می تونه درخواست حذف/ برگشت طلا/ مسدودیت / تغییر پسورد و غیره رو بده این یه گزاره خیلی ساده و منطقیه.
حرف غیرمنطقی درخواستیه که شما داری! میگی اکانت هک شده در حالی که ایمیل اکانت عوض نشده!
امیدوارم در پست بعدی نگید ایمیل اکانت هم هک شده !
در مورد طلا ها هم اگه شما خرید رو روی اون اکانت انجام دادید چهار رقم آخر کارتتون بهمراه تاریخ پرداخت رو برام پیام خصوصی کنید یا به مولتی هانتر سرور پیام بدید تا در صورت صحت، طلا به صورت کد به شما تقدیم بشه.
در تایید صحبتهای دوستمون امید هم بگم که بعضی وقتا شده تا ساعت 5 صبح ما با مولتی هانتر نامه نگاری میکردیم و سر یه مشکل تا قانع نمیشدیم با حوصله جواب میدادن
حدود 1000 تا گلد از اکانت ما منتقل شد به یه سرور دیگه که احتمالا کار یکی از دوال ها بوده که با نامه دادن به مولتی هانتر اقا امید یا حامد هر 1000 تا گلد رو برگردوندن به ما در صورتی که 300 تا گلدش هم اون اک مصرف کرده بود
پس این کارا یعنی اهمیت دادن به کاربرای سایت
اگه هم میبینی حساسیت به خرج میدن سر این چیزا میخوان که حق کسی دیگه ضایع نشه
شما ثابت کن حرفاتو با مدرک اگه جوابی نگرفتی بیا هر چی میخوای بوگو
هیچوقت مغرور نشوید برگها وقتی میریزند که فکر میکنند طلا شده اند !
هیچ سروری در حال حاضر بازی نمیکنم
انجمن در خدمتتون هستم
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
دوست گل سینا جان
حق با ادمینه دیگه. به فرض کارت بانکی پدرتون دست شماست بعد رمزشو فراموش میکنی. میتونی بری بانک قصم بخوری، چند تا از دوستاتم ببری شهادت بدن که این کارت رو پدرتون داده به شما یا اینکه بگی یعنی چی پس تکلیف پولام چی میشه که به کارت ریختم و رئیس بانک فکر همه جوانب رو باید بکنه؟!!
گیریم شما خواستی دور از جونت کارت باباهرو خالی کنی. :d
به هیچ عنوان تا خود پدرتون با کارت ملیش (اینجا ایمیل) مراجعه نکنه بانک هیچ کاری نمیکنه. رئیس بانکم میگه این ما نیستیم که باید فکر همه جوانب رو بکنیم (البته منظور مشکل مشابه مشکل شماست وگرنه بانک باید فکر همه جوانب رو بکنه) میگه این شمایی که باید فکر همه جوانب رو بکنی که پولات چی میشه وقتی به کارت یکی دیگه میریزیشون.
تنها راه منطقی و عملی واسه مشکل شما همین هست که ادمین گفت.
صاحب اکانت درخواست تغییر رمز بده اونم به ایمیل خودش همون که باهاش ثبت نام انجام شده.
بیشتر از اینم خودتو اذیت نکن چون حالا شما رو نمیگم ولی در کل این چیزی که شما میخوای خودش هک حساب میشه.
ازونجاییم که اطلاعات کامپیوتری بالایی دارم اینکه میگی پسوردت چندین بار لو رفته دو تا حالت بیشتر نداره:
1. ویروسی شدن سیستمتون توسط کی لاگر ها
2. گفتن رمز به کسی.
که هر دوی اینام یه نوع هک کردن
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
من هیچ گونه قصد توهین به امید جان و ادمین و صاحب سایت نداشتم. من فقط چندیدن احتمال رو بازگو کردم که ببینم اگه اون موارد پیش بیاید چه باید کرد.
و مستر جان تمام حرفت را قبول ندارم. اگه تو فقط همین 2 احتمال را پیش میاری باید بگم از 3 تا رمز فقط من و مانی خبر داشتیم. نه هیچ کس دیگه. پس فقط یک مورد پیش می اید:
ویروسی شدن سیستممون توسط کی لاگر ها
من واقعا متوجه نمیشم که چرا باید یه بازیکن دژکوب بیاید یک کی لاگر بنویسد برای یک بازی :دی !
باز هم از ادمین ، امید جان تشکر میکنم بابات جوابگو بودن.
تتشکر
-
اقا امید من طلا نخریدم اما اثر هنری ساعت 2-3 شب میخریدیم و به قیمت 100 طلا ( 200 کیلو نقره ) میفروختیم
فقط طلای خریداری شده مهم نیست