-

نوشته اصلی توسط
AXEMAN
کلا حال می کنیا پستای منو ریپلی می کنین!
دف خواستی بگو نشونت بدم بریزه :دی!
راستی 65تا ده از نزدیک دیدی؟
و باز هم در ضمن اتک هایی که رو a s m زدین به قول خودتون با 3تا چیف اومده بودین چیف کنید یادتونه که ؟؟؟؟
اونا همش مال من بود :دی!
خوب بخوابی
fekr nakonam tahala se zade bashe be ne ke migi a s mo mikhastim chif konim azizam 
به کل سرور میگم!!!!
بترسین بترسین بترسین!!!!
از اون روزی که شمشیر بدم دست هیروم!!!!
اونایی که دیدن میدونن چی میگم!!!
این شمشیر یادتون باشه!!!!
شمشیر!!!

loooooooooooool
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mr-president
ابتدا اینکه من کوچیک همه هم هستن ...
دوم اینکه من نهایت تلاشمو کردم ...
اکانت پرزیدن بیگ همر سرور رو با کتیبه جنگ اموز یونیک با بیشترین غارت و بیشترین دفاعی داشت ...
ساید nw خیلی پلیر کم داشت ...
متاسفانه تقصیر ساید نبود هر کی از راه رسید فروخت رفت ( برا همین ما گرفتیم که دست ساید دیگه نیوفته )
اگر اتکی روی بچه ها میومد اولین نفر دفاعی اکانت من میرفت ...
اکانت life for ever درست میگه ... پلن خوبی بود ...
اول ازینکه هیچکدوم از بچه ها به دفسازا دسترسی ندارن ( حدودا 3 میلیون دفاعی رو دف سازای من بود )
دوم اینکه اکانت های ne دست من بود اما بی اجازه دفاعی ندادم ...
سوم اینکه حتی 70 % دفاع اکانت من رو اکانتم نبود عکسم گرفتم ... فرستاده بودم رو همون اکانت slipknot که کپ خالی شه راید بزنم ...
در هر صورت من خوردم اما یه توقع کوچیک دارم که فکر نکنن حداقل بازیم بده ...
5 روز دیر اومدن تو اکانت 3 ایکس ... زدن کپ تو یه ساید دیگه ... 120 کیلیو تلفات ابتدای بازی ... از دست دادن یه همر فردای کتیبه ...
3 میلیون دفاعی کشیدن متمرکز روی یه اکانت ( 570 کیلو دلاور فقط ) چرخوندن 10 تا دف ساز یک نفری ...
ساپورت کردن کل ساید ... که 4 تا پلیر داره ( اس ای و اس دبلیو خیلی پلیر فعال داره ) 2 نفری کار راحتی نیست ...
تایم افف اکانت من از ساعت 3 شب تا 9 صبح هر روز بود ... چراغم اگر روشن بود پی سی روشن بود ...
در هر صورت بازم میگم من همه تلاشمو کردم ...
زحمت کشیدم 7 میلیون دفاعی ساختم وقتی نتونستم ازش استفاده کنم پس اشتباه از من بوده ....
اما مهم اینه تمام تلاشم رو کردم
مهمتر دوستا و خاطرات خوبی که پیدا کردم
کوچیک همه ...
سهیل
ایشالا یه سرور دیگه ... یه وقت دیگه با همین دوستان ...
با سلام خدمت همه بازیکنان این سرور
واقعاً سرور از سطح بسیار خوبی برخورداره ، ممنون از همه بازیکنانی که حضورشون باعث شده سطح این سرور بالا بره
پلن های نیمه شب امرور واقعاً زیبا بود ، لذت بردم
جا داره از دوست خوبم ( سهیل عزیز ) هم که یک تنه بار ساید nw را بدوش کشید تشکر کنم
و خصوصاً از جنبه بسیار بالاش بعد از پلن های دیشب
من به شخصه اگه اون همر را از دست میدادم
به این آرومی نمی تونستم باشم
سهیل جان خیلی خوشحال شدم که این سرور باهات آشنا شدم،
مطمئناً اگر لیدرهای شمال غرب کمی از اخلاق تو را داشتند اوضاع شمال غرب اینجور نمی شد
در هر صورت خواهشی که ازت دارم اینه که مردونه تا آخر سرور بازی کنی و کنار نکشی
-
-
سلام رفقای عزیز
سهیل جان دادا خسته نباشید میگم بهت واقعا بازیت خوبه . از همون خیلی قدیم هم که میشناسمت همیشه خوب بودی و هستی
دادا ما که با هم این حرفا نداشتیم کل دفاع مال خودت بود بدونه اجازه نمیتونستم وردارم دیگه چیه آخه . مگه ما تا الان مال من مال خودم کردیم که این رو گفتی
تبریک به بچه های جنوب شرق ریسک بزرگی کردن چون همرهای بزرگی رو زده بودن . خسته نباشید به مهاجم و مدافع .
داش سهیل نبینم بزاری بری ها . خودت میدونی خاطرت خیلی عزیزه همیشه رفیق ما بودی و هستی
تبریک به ابوذر 1کیلو چشمان رو برگردوند . دمت گرم داداش مثل همیشه ثابت کردی شیر گرچه پیره ولی بازم شیر . نشون دادی حوصله کنیم خیلی کارا میشه .
http://dejkoob.ir/ir/report/10646189821
یه 2 تا کتیبه هم دیدیم هست که جنوب غرب زیاد بهش احتیاج نداره البته یه چکمه که مال خودمون بود و دوست عزیزم فریبرز اهدا کرده بود که برگشت .
ریپورت نمیشه گرفت وگرنه لینک ها رو هم میزاشتم براتون .
خسته نباشید به تمام بچه هایی که دارن تو این سرور بازی میکنن و باعث جذاب شدن بازی شدن .
شاد باشید
علی
ThE HeRoES
-
-

نوشته اصلی توسط
Xyster
fekr nakonam tahala se zade bashe be ne ke migi a s mo mikhastim chif konim azizam

به کل سرور میگم!!!!
بترسین بترسین بترسین!!!!
از اون روزی که شمشیر بدم دست هیروم!!!!
اونایی که دیدن میدونن چی میگم!!!
این شمشیر یادتون باشه!!!!
شمشیر!!!

loooooooooooool
پشمک واسه همین میگم اسم اکانت بزارین که بفهمیم کی از کدوم سایده!
تو هم شمشیر شمشیر نکن 300کی مالی نیس !
این در ضمن گفتن منم داستان شده ها :دی!
در ضمن هر وقت فارسی یاد گرفتی بیا پست بده اولین بارته مگه میای فروم آقای شمشیر؟؟؟
لوووووول لووووووول هم نکن واسه من زوده واست ! تو باید چیز دیگه بگی!
شب به خیر!
-
-

نوشته اصلی توسط
Xyster

typ kardan ke be khodam rabt dare

har vaght hamere mano didi bad bego 300 k

hamon 300k farz kon ta beresi

jooooojoooo

khodamo ba acc nafro0osham salavat
shabet khosh super hamer

اون که بله تایپ کردن به خودت ربط داره جیگر!
اینقد نگو همر همر میترسم شبا نمی خوابما !:دی!
تو خدایی روت میشه با من کل کل کنی؟
برو بگو گندتون بیاد یکم فارسی بلد باشه باهم صحبت علمی کنیم !:دی!
زحمت نکش جواب نده دیگه حال نکردم باهات :دی
در حدم نیستی:دی
بگیر بخواب ساعت 12 گذشته
ویرایش توسط AXEMAN : 09-16-2014 در ساعت 12:04 AM
-

نوشته اصلی توسط
Mahdiar
سلام دوستان
این اولین پستی هست که کلا تو فروم میذارم
تبریک میگم به بچه های se
دوم اینگه همه ی تقصیرارو گردن میگیرم اکانت پرزیدنت دیشب دست من بود و من کوتاهی کردم اگر سهیل بود هیچوقت این اتفاق نمی افتاد
با این زحمتی که کشیده بود انقدر مرد بود که نگه کی رو اکانت بود دیشب...
به هر حال من ادعایی ندارم
من از اول رو اک M a H d I a R بازی میکردم و اولین سرورم بود که جدی بازی میکنم اشتباه زیاد داشتم ولی همرم رو برای ساید زدم بعدم اک رو دادم به بچه ها
یک نفر تو این سرور پشت من بود و دستم رو گرفت با اینکه بازی بلد نبودم و من رو نمیشناخت هر موقع سئوال داشتم با روی باز جواب میداد و خیلی چیز ها ازش یاد گرفتم همچین آدمی واقعا کم پیدا میشه من مدیون آقا مهدی از اک pOtEntAtE هستم
و اخلاق و گذشت رو از آقا سهیل یاد گرفتم امیدوارم بتونم براش جبران کنم
واقعا از همتون یاد گرفتم و یاد میگیرم و به این افتخار میکنم...
اگر کسی این مدت از ما رنجیده ازش عذر خواهی میکنم
ولی سرور خوبی بود انشاالله سرورای بعد در خدمتتون هستم

سلام مهدیار جان.داداش به خودتم گفتم یه روزی یکی به ما یاد داد درست بازی کردن رو یادش بخیر اولین سرور 3 که اومد بود که دژکوب برای اولین بار بازی کردم.منم هروقت میبینم کسی وقت میزاره بازی میکنه وتلاش میکنه خوشحال میشم این یکم بازی که یاد گرفتم به همچین بچه های گلی تقسیم کنم کلا لذت این بازی به همین که رفقا به هم کمک کنن خیلی ارزشش بیشتر از هرچیز دیگست.بماند که کل کل جذابیت داره و تن منم میخواره برای کل کل.به ما که کسی کمکی نکرد دم همشون هم گرم.همر هم که دیدن بیگ بدتر شد.بازی دیگه بعضی ها رفاقت ترجیح میدن بعضی ها هم دوست دارن به چشم بیان بیشتر.بعضی ها هم ادای دوستی درمیارن.خسته نباشی مهدیار جان.
خسته نباشید هم میگم به داش سهیل که خیلی برای اکانتش زحمت کشید چه از لحاظ همر چه دفاعی.البته یه خسته نباشید هم میگم به دوال سهیل اسمش هم یادم نمیاد هرچی فکر میکنم سهیل هم که اسمی نبرد ازش فکر کنم یادش رفته اونم خیلی شبا مثل سهیل پای اکانت بود تا جایی که من یادمه.
یه خسته نباشید هم میگم به بچه های ج ش و علی کینگ اس ای برای پلنی که زدن .
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Sadegh_Samadi
سلام نیما همر کپ داره میاد بالا کاریش نداری؟:دی
sadegh negah kona khodet baz dari hammer mikeshi badesh nandazi taghsire nima
-

نوشته اصلی توسط
KAMI_SHAKH TEAM
sadegh negah kona khodet baz dari hammer mikeshi badesh nandazi taghsire nima

صادق الان شوخی کرد کامی ولیم ن جدی جدی میزنم :دی
-

نوشته اصلی توسط
AXEMAN
کلا حال می کنیا پستای منو ریپلی می کنین!
دف خواستی بگو نشونت بدم بریزه :دی!
راستی 65تا ده از نزدیک دیدی؟
و باز هم در ضمن اتک هایی که رو a s m زدین به قول خودتون با 3تا چیف اومده بودین چیف کنید یادتونه که ؟؟؟؟
اونا همش مال من بود :دی!
خوب بخوابی
بچه جان! قند عسل خوشگلم
کله پز محل ما رو هم بیاری بهش بگی با گلد ده تکمیل کن ! تو هرده تالاربیست کن جشن بگیر میتونه 65 تا ده بزنه ! بخدا قبلا پاپ باز فحش بود !
این الان جزو افتخاراتت شد؟؟
نه افتخارت اینه که 65 تا ده داری آورین آورین
گل پسر شما که ساعت خواب یاد آوری میکنی به ملت ! یادته اینجا جنوب غرب اومد رو اکانتت پاتیناژ رفت اومدی گفتی وقت خوابم بود زمین کجه ! ال بل
رو که نیست بخدا سنگه پای قزوینه !
زایستر 300 کیلو شمشیر نداره سه تا دونه شمشیر داره ! میخوای لینک کارایی که با همون سه تا شمشیر زده رو اینجا بذاره ! شما هم بذار ببینیم چند چندیم !
اومدن اکانتت رو شخم زدن نشستی نگاه کردی ! غیر از اینه طرفت اومدن پرچاتم ریختن !
نکنه شما تو تالار جشن میگیری تبری ها اون وسط سوت بلبلی میزنن امتیاز بیشتر بهت بدن !
قند عسل آسه برو آسه بیا یه دفعه خدا رو چه دیدی اکانت 65 دهی تبدیل به یه اکانت تک دهی با جمعیت 2 شد !