-

نوشته اصلی توسط
Ooo0ooOPS
هادی جان و منصور عزیز شما هر دوی شما به عنوان ارکان اصلی تیری دات این سرور هستین هادی که به عنوان لیدر کل تیری دات و باعث و بانیه جمع شدن اعضای اتحاد تو این سرور و منصور هم که واقعا فکر نمی کنم کسی بیشتر از شما تو اولای بازی واسه راهنمایی بچه های تازه وارد به گارنا میومده و از علم و شعور بالای بازیش همه استفاده می کردند
تنها چیزی که من از تماس های شما تو جریان چکمه نصیبم شد این بود که یه دلخوری و سوتفاهم کوچولو بوجود اومده که با یه تماس تلفنی 5 دقیقه ای و چند تا شوخی و خنده و دلجویی از هم حل میشه بالاخره دوستی و آشنایی چند ساله ارزش یه بازی رو نداره هر چند تو نامه ها هم من میدیدم شما باز هم کامل هوای طرف مقابلتون رو داشتین و بنا به مصلحت طرف روبرو تصمیم گیری می کردین
پس یه تماس تلفنی با هم داشته باشین چون ماهیت فروم جوریه که نمیشه باهاش چیزی رو حل کرد و فقط دشمن شاد میشیم هر چند دیگه دشمنی نمونده و واقعا وضعیت علمی دژکوبی سرور افتضاح بود و شاید اگه الان زیر حملات فرسایشی سنگین بودیم اتحاد و همدلی و انگیزه همه بیشتر میشد
من به عنوان یه برادر کوچکتر دخالت کردم و در حدی نیستم که بخوام واسه شما دو تا گل موعظه کنم
منصور که عزیز همست و علم دژکوبیش بی نقصه
هادی هم که چی ازش بگم کم گفتم پس من در موردش نظر نمیدم و فقط پروفایل اردشیر خان لیدر کل تیری دات سرور 2 رو اینجا کپی می کنم
"هادی علی مرد مرداست پشت رفیقشو خالی نمی کنه"
پس روی من رو زمین نندازین و اینجا ادامه ندین
اگه ادامه بدین منم میام تا یه هفته به مجتبی گوسفند شجاع اینجا گیر میدم و ولش هم نمی کنم :دی
با تشکر و احترام
سامان
من قصد گیر دادن ندارم
ما بی گناه شدیم تارگت تهمت ها و توهین های خودی. خیلی حرفه ، اولش که تهدید کردن ،بعدش حل شد ، دوباره تهدید کردن ، دفاع خواستم،ندادن ، منم ناراحت شدم. این ناراحتی و فاصله گرفتن من رو حمل بر خود خواهی کردن تا جایی که داری میبینی منو متهم به خود برتر بینی میکنند.
حتی اکانت هایی که نصف من نه تجربه دارن نه تروپ نه خاصیت ،شدن وامدار قدرت و امکانات NW و ما رو تو حاشیه میدونن. چرا؟
من شرافتم رو با کتیبه عوض نمیکنم که منو متهم میکنن به حسادت
اون ور قضیه رو ببین در بد ترین شرایط رابطم با هادی ، موقع درگیری ها هادی ازم خواست جنگ کوچیک رو بزنم، با 150ک دفاعی. نه نگفتم. تلفاتشو دادم و گرفتم. 4تا کتیبه دیگه زدم که هیج کدوم کتیبه شخصی نیستن . انبار بزرگ و کوچیک احمق جنگ بزرگ و کوچیک
. آیا نمیتونستم کتیبه شخصی بگیرم؟
همرشو نداشتم یا تجربشو؟
چرا نباید انتقاد کرد؟ جاش کجاست؟ هادی تو گارنا جواب نمیده.بعید نیست پ م هم جواب نده.
من به شما گفتم کتیبه چکمه بزرگو بدین،گفتین خودتون موافقین اما باید از هادی کسب تکلیف کنین.بعد یک روز گفتین هادی جوابی نداده و من بیام مرتاض بزرگو ببرم که اونم از حسن نیت خودتون بوده.
چکمه ی botshooter که مال بلو بوی بود داستانش خنده دار تره که تو اون ماجرا هم خود علی بی تقصیر بود.
این من نیستم که کینه توزی میکنم. تو توهمات اینا من شدم غول بی شاخ و دمی که منبا همه ی خباثت هاست
در حالی که خودشون دارن بذر کدورت رو میکارن
خیلی چیزا هست که نمیخوام بگم ،جاشم اینجا نیست.
من مثل همیشه خودمو از NW میدونم. نه کسی از NW سهم بیشتری از من داره و نه من سهم بیشتری دارم.
کاش دشمنامون قوی تر از ما بودن تا عیار بازیکنا مشخص میشد.
Man.j
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
دوستان نذارید بقیه از اب گل الود ماهی بگیرند
چندتاشون سروکلشون پیداشده
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام سلام سلام
من اومدم البته کاش نميرفتم که بيام :دي
بي خيال حاشيه و ديگر چيزاي سرور
دوستان عزيز ليدر هاي عزيز شمال غرب
تکليف اينو برامون مشخص کنيد
••• ne
هادي عزيز ميگن شمال شرق آبش با ما تو يه جوب نميره
بعد راجب توافقاتي که با جنوب شرق بستيد بگيد
واقعا پلير ها از هيچي خبر ندارن
منظور از جريانات اينه که
تا کي تو آتش بس هستيم آخر بازي قراره چي رخ بده
حتي شنيدم قراره کتيبه در اختياز اون سايد قرار بگيره تا خودشون رو بکشن بالا
اينا مهم هست نه ؟
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
No Game
سلام سلام سلام
من اومدم البته کاش نميرفتم که بيام :دي
بي خيال حاشيه و ديگر چيزاي سرور
دوستان عزيز ليدر هاي عزيز شمال غرب
تکليف اينو برامون مشخص کنيد
••• ne
هادي عزيز ميگن شمال شرق آبش با ما تو يه جوب نميره
بعد راجب توافقاتي که با جنوب شرق بستيد بگيد
واقعا پلير ها از هيچي خبر ندارن
منظور از جريانات اينه که
تا کي تو آتش بس هستيم آخر بازي قراره چي رخ بده
حتي شنيدم قراره کتيبه در اختياز اون سايد قرار بگيره تا خودشون رو بکشن بالا
اينا مهم هست نه ؟
اقا والا بلا ما هیچ متا نپ اتش بسی با ne نداریم خودشون اسمشونو کردن مثل ما دلیل نمیشه که این وسط چیزی باشه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
LEO
اقا والا بلا ما هیچ متا نپ اتش بسی با ne نداریم خودشون اسمشونو کردن مثل ما دلیل نمیشه که این وسط چیزی باشه
از قرار معلوم فکر کنم امير Dom اين برنامه رو راه انداخته و تري دات رو
پس حله
چون بيشتر دوستان به خاطر اين تري دات کاريشون نداشتن
ممنون
-
-
سلام بر همه دوستان عزیز
خوشبختانه من زیاد اهل فروم نیستم و طبق روال همه سرورها بیشتر ترجیح میدم وقتی که قرار هست برای دژکوب بزارم، بیشتر صرف اکانتم و گپ زدن با رفقا از طریق برنامه های صوتی قرار بدم.
باز هم نمی دونم خوشبختانه یا متاسفانه به دلیل این چند روز تعطیلی و سر رفتن حوصله و کف کردن و ... اومدیم ببینیم فروم چه خبره که همین 2-3 صفحه آخر فروم رو که دیدیم، چشمتون روز بد نبینه، پشیمون شدم که چرا اصلا اومدم فروم!!!
حوصله خوندن بیشتر مطالب رو نداشتم و همین 2-3 صفحه آخر برای درک عمق فاجعه کفایت می کنه، هر چند که در تماس های تلفنی که با بعضی از دوستان داشتم، صحبت هایی پیرامون این اوضاع درب و داغون شنیده بودم
لازم دیدم که چند تا نکته رو هم به خودم و هم به بعضی از دوستان گرامی یاد آوری کنم
1. فکر کنم اکثرا فراموش کردیم که برای چی تو این سرور جمع شدیم؟؟؟
"دژکوب بهانه با هم بودن"
دلمون واسه رفیقامون، واسه شب بیداریامون، واسه گپ زدنامون، واسه میتینگامون، واسه همدلی و با هم بودنمون، واسه مافیا بازی کردنامون، واسه کل کلامون، و واسه هزار تا مورد دیگه که همشون به رفاقتمون وصل میشه تنگ شده بود
واسه اینه که برگشتیم . . .
متاسفانه هنوز اکثر دوستان متوجه نشدن که همه این بازی فقط عدده، عددهایی که هیچ جای دنیا به دردمون نمی خوره و با داشتن حتی بزرگ ترین عددها حتی 2 کیلو پیاز هم بهمون نمیدن
من نمیدونم چرا از افتخارات سرور 2 فقط دارید بحث عدد و رقم و کپ و نان کپ و کتیبه می کنید؟؟؟
یعنی تو سرور 2 همه ما یک سال و اندی زمان و وقت و هزینه گذاشتیم که 4 تا عدد به درد نخور به آلبوم افتخاراتمون اضافه بشه؟؟؟
نــــــــــــــــــــــه، چیزی که تو سرور 2 پیدا کردیم رفاقتا بود
متاسفم که هنوز بعضی از رفقا هنوز متوجه این موضوع نشدن و هنوز دنبال عدد و رقم هستن
باشد که رستگار شویم . . .
2. دوست عزیز
منصور جان
جناب Man.j عزیز
من و شما قبلا با هم سر موضوع و اختلافی که بین شما و اکانت shoeib پیش اومده بود با هم صحبت کردیم
از شما بعید هست که هنوز نتونستید حتی بعد از حذف شعیب با این موضوع کنار بیاید و مدام این موضوع رو تو فروم مطرح می کنید
شعیب رفیق ما بود و با تماس من هم به این سرور اومده بود
بحث اکانت شما و اکانت شعیب هم بر سر مشکلی بود که به هر دادگاه عادلی میرفتی، حق رو به شعیب میداد
ما هم صحبتی که از خونه دوست عزیزمون امید با شما انجام دادیم، همین بود که بی خیال این بحث و کشمکش بشید و به شما گفتیم که شما خیالت راحت و قول شرف میدیم که تهدیدی از جانب شعیب برای شما وجود نداشته باشه
اینو هم گفتیم که اگر شعیب رو بزنی، قشنگ دقت کن، نگفتیم به خاطر این تهدیداتت، گفتیم که اگر شعیب رو بزنی، ما هم می زنیم
همین
وگرنه من با شما نه پدر کشتگی دارم نه خصومتی
پس بهتره این موضوع هم همین جا تموم بشه
3. دوست عزیزم
هادی جان
LEO بزرگوار
خودت میدونی که واسه چی تو این سرور موندم
صرفا به خاطر شخص شما و رفاقتمون
پس یه خواهش کوچیک ازت دارم، یه مقدار از کل کل های بیهوده دست بکش و با دوست و دشمن انقدر تند صحبت نکن
در جریان همه فشارها و زحمت هات بودم، ولی یه کم نرم تر با همه بچه ها برخورد کن
- شرمنده سر همتون رو درد آوردم
- دوستان نگران 200 - 55 هم نباشن، به ناتار میزنم، رو هم سایدی هرگز
- حضور دوست عزیزمون شایان شانگفی رو هم به فال نیک میگیریم و خیر مقدم میگم خدمتشون
- فعلا موقعیت اکانتمون "تو فکر حذف اکانت . . ." هست، باشد که رستگار شویم
M E H D I
Sniper
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
•••3DOT•••
سلام بر همه دوستان عزیز
خوشبختانه من زیاد اهل فروم نیستم و طبق روال همه سرورها بیشتر ترجیح میدم وقتی که قرار هست برای دژکوب بزارم، بیشتر صرف اکانتم و گپ زدن با رفقا از طریق برنامه های صوتی قرار بدم.
باز هم نمی دونم خوشبختانه یا متاسفانه به دلیل این چند روز تعطیلی و سر رفتن حوصله و کف کردن و ... اومدیم ببینیم فروم چه خبره که همین 2-3 صفحه آخر فروم رو که دیدیم، چشمتون روز بد نبینه، پشیمون شدم که چرا اصلا اومدم فروم!!!
حوصله خوندن بیشتر مطالب رو نداشتم و همین 2-3 صفحه آخر برای درک عمق فاجعه کفایت می کنه، هر چند که در تماس های تلفنی که با بعضی از دوستان داشتم، صحبت هایی پیرامون این اوضاع درب و داغون شنیده بودم
لازم دیدم که چند تا نکته رو هم به خودم و هم به بعضی از دوستان گرامی یاد آوری کنم
1. فکر کنم اکثرا فراموش کردیم که برای چی تو این سرور جمع شدیم؟؟؟
"دژکوب بهانه با هم بودن"
دلمون واسه رفیقامون، واسه شب بیداریامون، واسه گپ زدنامون، واسه میتینگامون، واسه همدلی و با هم بودنمون، واسه مافیا بازی کردنامون، واسه کل کلامون، و واسه هزار تا مورد دیگه که همشون به رفاقتمون وصل میشه تنگ شده بود
واسه اینه که برگشتیم . . .
متاسفانه هنوز اکثر دوستان متوجه نشدن که همه این بازی فقط عدده، عددهایی که هیچ جای دنیا به دردمون نمی خوره و با داشتن حتی بزرگ ترین عددها حتی 2 کیلو پیاز هم بهمون نمیدن
من نمیدونم چرا از افتخارات سرور 2 فقط دارید بحث عدد و رقم و کپ و نان کپ و کتیبه می کنید؟؟؟
یعنی تو سرور 2 همه ما یک سال و اندی زمان و وقت و هزینه گذاشتیم که 4 تا عدد به درد نخور به آلبوم افتخاراتمون اضافه بشه؟؟؟
نــــــــــــــــــــــه، چیزی که تو سرور 2 پیدا کردیم رفاقتا بود
متاسفم که هنوز بعضی از رفقا هنوز متوجه این موضوع نشدن و هنوز دنبال عدد و رقم هستن
باشد که رستگار شویم . . .
2. دوست عزیز
منصور جان
جناب Man.j عزیز
من و شما قبلا با هم سر موضوع و اختلافی که بین شما و اکانت shoeib پیش اومده بود با هم صحبت کردیم
از شما بعید هست که هنوز نتونستید حتی بعد از حذف شعیب با این موضوع کنار بیاید و مدام این موضوع رو تو فروم مطرح می کنید
شعیب رفیق ما بود و با تماس من هم به این سرور اومده بود
بحث اکانت شما و اکانت شعیب هم بر سر مشکلی بود که به هر دادگاه عادلی میرفتی، حق رو به شعیب میداد
ما هم صحبتی که از خونه دوست عزیزمون امید با شما انجام دادیم، همین بود که بی خیال این بحث و کشمکش بشید و به شما گفتیم که شما خیالت راحت و قول شرف میدیم که تهدیدی از جانب شعیب برای شما وجود نداشته باشه
اینو هم گفتیم که اگر شعیب رو بزنی، قشنگ دقت کن، نگفتیم به خاطر این تهدیداتت، گفتیم که اگر شعیب رو بزنی، ما هم می زنیم
همین
وگرنه من با شما نه پدر کشتگی دارم نه خصومتی
پس بهتره این موضوع هم همین جا تموم بشه
3. دوست عزیزم
هادی جان
LEO بزرگوار
خودت میدونی که واسه چی تو این سرور موندم
صرفا به خاطر شخص شما و رفاقتمون
پس یه خواهش کوچیک ازت دارم، یه مقدار از کل کل های بیهوده دست بکش و با دوست و دشمن انقدر تند صحبت نکن
در جریان همه فشارها و زحمت هات بودم، ولی یه کم نرم تر با همه بچه ها برخورد کن
- شرمنده سر همتون رو درد آوردم
- دوستان نگران 200 - 55 هم نباشن، به ناتار میزنم، رو هم سایدی هرگز
- حضور دوست عزیزمون شایان شانگفی رو هم به فال نیک میگیریم و خیر مقدم میگم خدمتشون
- فعلا موقعیت اکانتمون "تو فکر حذف اکانت . . ." هست، باشد که رستگار شویم
M E H D I
Sniper
مشکل یه ذره پیچیده تره مهدی
مشکل من با شعیب چند روز بعدش به دوستی تبدیل شد ،تا جایی که کاتاهاش رو تو ده من پارک میکرد
خیلی راحته برای من ژست بگیرم و بگم بزرگترین همر های سرور مال منه پس فلان چیز حق منه،فلانی رو میزنم ، کسی هیچ کاری نمیتونه بکنه
من آخرش فلانی رو میزنم چون خیلی خودشو میگیره و ......
نه بابا از این خبرام نیست. نه به این راحتی میشه کسی مثل من رو از مپ پاک کرد، نه من اینقدر نوبم که هم اتحادی هامو با همین ده بیست تا نیروی هجومی م بزنم
اما بهم برمیخوره وقتی میشنوم هادی میگه من نذاشتم بزننت وگرنه صافت میکردن تو هم هیچ کاری نمیتانستی بکنی
خودت فکرشو بکن همچین حرفی از لیدر کل سایدت بشنوی
این رسما توهینه
حتی اگه شما توان این کارو داشته باشین شنیدن این جمله ها از این شخص بزرگترین توهینه
آره حرفت درسته برای من هم همون موقع حل شد ،اما بعد اون ماجرا چه خبر داشته باشی چه نه، اینقد بازگو شده و به شکل های مختلف فشار های گوناگون روی ما اومده که رسما ما قرنطینه شدیم
حتی دفاعی که خودمون ساختیم تو یکی از دف سازامون از ده ما بک شده و پسورد اکانت عوض شده!!! کی ؟؟؟ دقیقا موقعی که در به در دنبال دفاعی بودیم واسه دفاع از جنگ کوچیک
خوب این غرض ورزی نیست پس چیه؟!
این قضیه ها نباید اینجا حل بشه. چون نمیتونیم رک حرف بزنیم. اینجا فقط شعار داده میشه و هرکسی میخواد حقانیت خودشو ثابت کنه
من هادی رو دوست دارم . بیشتر از چیزی که فکرشو بکنی.همزبونمه. همشهریمه. با حاله .مشتیه
منم به خاطر امیرو هادی بازی رو ادامه دادم و حذف کردم
اما نمیخواد بفهمه که راه رایزنی با من ،تهدید نیست
نمیخواد بفهمه که به قدرت من باید افتخار کنه و بگه ما تو شمال غرب یه رومن داریم بدون چکمه رنک یک غارتو گرفته
یه رومن داریم که از بزرگترین همر توتنمون 30% بزرگتره
من تهدید تو رو همون روز اول چال کردم ، از این رفتار هادی ناراحتم از این سریالی که تمومش نمیکنه
من راهمو دارم میرم. چه سنگی جلو پام باشه چه نباشه.اما میشد دوستانه این راهو رفت.
Man.j
-
-

نوشته اصلی توسط
Man.j
مشکل یه ذره پیچیده تره مهدی
مشکل من با شعیب چند روز بعدش به دوستی تبدیل شد ،تا جایی که کاتاهاش رو تو ده من پارک میکرد
خیلی راحته برای من ژست بگیرم و بگم بزرگترین همر های سرور مال منه پس فلان چیز حق منه،فلانی رو میزنم ، کسی هیچ کاری نمیتونه بکنه
من آخرش فلانی رو میزنم چون خیلی خودشو میگیره و ......
نه بابا از این خبرام نیست. نه به این راحتی میشه کسی مثل من رو از مپ پاک کرد، نه من اینقدر نوبم که هم اتحادی هامو با همین ده بیست تا نیروی هجومی م بزنم
اما بهم برمیخوره وقتی میشنوم هادی میگه من نذاشتم بزننت وگرنه صافت میکردن تو هم هیچ کاری نمیتانستی بکنی
خودت فکرشو بکن همچین حرفی از لیدر کل سایدت بشنوی
این رسما توهینه
حتی اگه شما توان این کارو داشته باشین شنیدن این جمله ها از این شخص بزرگترین توهینه
آره حرفت درسته برای من هم همون موقع حل شد ،اما بعد اون ماجرا چه خبر داشته باشی چه نه، اینقد بازگو شده و به شکل های مختلف فشار های گوناگون روی ما اومده که رسما ما قرنطینه شدیم
حتی دفاعی که خودمون ساختیم تو یکی از دف سازامون از ده ما بک شده و پسورد اکانت عوض شده!!! کی ؟؟؟ دقیقا موقعی که در به در دنبال دفاعی بودیم واسه دفاع از جنگ کوچیک
خوب این غرض ورزی نیست پس چیه؟!
این قضیه ها نباید اینجا حل بشه. چون نمیتونیم رک حرف بزنیم. اینجا فقط شعار داده میشه و هرکسی میخواد حقانیت خودشو ثابت کنه
من هادی رو دوست دارم . بیشتر از چیزی که فکرشو بکنی.همزبونمه. همشهریمه. با حاله .مشتیه
منم به خاطر امیرو هادی بازی رو ادامه دادم و حذف کردم
اما نمیخواد بفهمه که راه رایزنی با من ،تهدید نیست
نمیخواد بفهمه که به قدرت من باید افتخار کنه و بگه ما تو شمال غرب یه رومن داریم بدون چکمه رنک یک غارتو گرفته
یه رومن داریم که از بزرگترین همر توتنمون 30% بزرگتره
من تهدید تو رو همون روز اول چال کردم ، از این رفتار هادی ناراحتم از این سریالی که تمومش نمیکنه
من راهمو دارم میرم. چه سنگی جلو پام باشه چه نباشه.اما میشد دوستانه این راهو رفت.
Man.j
اگه دفاعی بک شد باید میشد تا یکی مثل خانم فلان بدونو اگه الان داره تو ایران دژکوب بازی میکنه به خاطر منو عرفانه ....اگه دفاعی بک شد بخاطر اینکه بدونو اکانتی که منبهش گفتم بساز گلدشو من دادم کپشو من گفتم کجا بگیر بنده از اون اکانت سهم دارم حالا بدن بعضی ها اومدن گفتن گلد فلانی رو پس بده بمونه اکانتی که 1 ماه فیدر من تجارش روش بود تا شد اکانت....مثلا دفاع یا اکانت نیست کل سرور میدونن من بالای یک میلون اون زمان دفاع شخصی داشتم مسله این بود که داشت به شعورم توهین میشد .... اره عزیزم من نزاشتم بزننت جون منم دوست داشتم انشالا حرف امیر قبول داری ازش بپرس که اگه میخواستن بزن میتونستن یا نه ...... منم یه زمانی جون سرور 8 رانذ یک یک اکانت بود نظم نظام سرور زو بهم ریخته بود تو سرور های 3.6 متل یو غرور از سرو پاش بالا میرفت دو تا همر داشت که اسایش رو از سرور گرفته بود از صفر کردن کپ های مهم گرفته تا دیوار کردین یک میلون همر sw خفت های بالای 100 کی گندم با انبار غذای 400 کی 700 کی منفی بود گنده بی چون چرا سرور شد وقت میگفتن هادی لی همر بنلد کرده 4 ستون سرور مریزید وای اخرش چی شد 3تا همر رو گپش بلنذ شد کپ پر پر شد ونچبود که فهمیدم راوی رو با غرور نمیشه بازی کرد حتی هادی لئو هم میخوره من اگه نذاشتم بزنن دلیلش این بئذ یه پلیر خوب رو از ذست میدادم و بعضی ار پلیر هام صذمه میدین پس صلاح ربع رو در نظرکرفتم .....اینجا تروینه لنتی خبر ک بسی یست وقتی هادی لئو میخوره شما که جای خود دارین ..... به بازیتون ادمه بذید تا وقت تا وقتی من هسم هیج تفاقی نیفته وکلیه همر ها زوی دششنان لاتح مچه اگه غلط چرت برت داسا به بزرکی خ.ودتون ببخشیت که خیلی مستم
-
-

نوشته اصلی توسط
LEO
اگه دفاعی بک شد باید میشد تا یکی مثل خانم فلان بدونو اگه الان داره تو ایران دژکوب بازی میکنه به خاطر منو عرفانه ....اگه دفاعی بک شد بخاطر اینکه بدونو اکانتی که منبهش گفتم بساز گلدشو من دادم کپشو من گفتم کجا بگیر بنده از اون اکانت سهم دارم حالا بدن بعضی ها اومدن گفتن گلد فلانی رو پس بده بمونه اکانتی که 1 ماه فیدر من تجارش روش بود تا شد اکانت....مثلا دفاع یا اکانت نیست کل سرور میدونن من بالای یک میلون اون زمان دفاع شخصی داشتم مسله این بود که داشت به شعورم توهین میشد .... اره عزیزم من نزاشتم بزننت جون منم دوست داشتم انشالا حرف امیر قبول داری ازش بپرس که اگه میخواستن بزن میتونستن یا نه ...... منم یه زمانی جون سرور 8 رانذ یک یک اکانت بود نظم نظام سرور زو بهم ریخته بود تو سرور های 3.6 متل یو غرور از سرو پاش بالا میرفت دو تا همر داشت که اسایش رو از سرور گرفته بود از صفر کردن کپ های مهم گرفته تا دیوار کردین یک میلون همر sw خفت های بالای 100 کی گندم با انبار غذای 400 کی 700 کی منفی بود گنده بی چون چرا سرور شد وقت میگفتن هادی لی همر بنلد کرده 4 ستون سرور مریزید وای اخرش چی شد 3تا همر رو گپش بلنذ شد کپ پر پر شد ونچبود که فهمیدم راوی رو با غرور نمیشه بازی کرد حتی هادی لئو هم میخوره من اگه نذاشتم بزنن دلیلش این بئذ یه پلیر خوب رو از ذست میدادم و بعضی ار پلیر هام صذمه میدین پس صلاح ربع رو در نظرکرفتم .....اینجا تروینه لنتی خبر ک بسی یست وقتی هادی لئو میخوره شما که جای خود دارین ..... به بازیتون ادمه بذید تا وقت تا وقتی من هسم هیج تفاقی نیفته وکلیه همر ها زوی دششنان لاتح مچه اگه غلط چرت برت داسا به بزرکی خ.ودتون ببخشیت که خیلی مستم
نوش
تو حالت مستیت هم داری منو میترسونی مریضی تو
اون خانوم اینقدر خوب بازی میکنه که برای از دست دادنش اینقدر ناراحت شدی که کارایی کردی که در شان لیدر نیست،طبیعیه.
بهترین دوالیه که دژکوب به خودش دیده
کم زحمت نکشید واسه لیو
جای تشکرته؟!
موفق وپیروز باشی
اینجا چیزی حل نمیشه
Man.j
-
-

نوشته اصلی توسط
Man.j
نوش
تو حالت مستیت هم داری منو میترسونی مریضی تو
اون خانوم اینقدر خوب بازی میکنه که برای از دست دادنش اینقدر ناراحت شدی که کارایی کردی که در شان لیدر نیست،طبیعیه.
بهترین دوالیه که دژکوب به خودش دیده
کم زحمت نکشید واسه لیو
جای تشکرته؟!
موفق وپیروز باشی
اینجا چیزی حل نمیشه
Man.j
در زحمت کسیذنش وحرفی بازی کردتش هیج دختری در ایران در این حد نیست ولی بعد حریان acc sms دیگه جای تو دژکوب ایران نداشت من پرو بالاش دادم عرفان واسش جلوی خیلی ها اسیستاد این مزد زحمات های ما نبود شما از همچیز خبر ندارید
hadi-system
in skype
منه کاری داشتی در خدمتم
ویرایش توسط LEO : 08-01-2014 در ساعت 07:21 AM