صفحه 44 از 75 نخستنخست ... 34424344454654 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 431 تا 440 , از مجموع 904

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور k1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SajjaD MaRiLyN نمایش پست ها
    والا مصطفی جان
    حرمت کلمه پلن نگه دار..
    تو به این میگی پلن ؟ 2تا کامیون جا دادم وسطش ؟
    این حرکت کاملا فیدر زنی بود .ممنونم که استارتشو زدین .علی یارتون

دوما چشم بصیرت نداری ؟ من گفتم مسعود دفاع کرد ناز دستش .بلده کارشو تعریف هم کردم گفتم قبولش دارم
    قبلا دیدم بازیشو نمیشه ازش ایراد گرفت .

بعد نکه انتظار داری به این فیدر زنی بگم خوب بوده ؟؟/
    شاید من همیشه پلن های ماهانو میبینم توقعم از پلن رفته بالا !!!!

بعدشم چرا خودتو میزنی به این درو اون در ؟ کپ زدین ؟ کپ مولتی اکانت زدین از Se .
    کار شاخی کردین ؟ پلنتون در همین حد که از ساید خودمون اینسرت شکن بزنید ؟؟
    مقصر هم منم که نذاشتم مجتبی اکانت Whitebird بزنه سر اعتماد و حرفایی که زدن !!!

خیلی طلب کاری مصطفیی جان . در خدمتت هستیم
    حالا آرش میاد 2صفحه تایپ میکنه همش تحدیدو شاخ بازی .یک کلمش هم نمیخونم از الان بگم
    ریپورت هم میگیرم میفرستم..

سجاد

سجاد خوب یا بدش ، خیلی خیلی خیلی مونده تا فرق یه بازی رو با زندگی بفهمی ، واسه خودت میگم ، اینکه همه دونه دونه دارن باهات به مشکل میخورن حتی دوستای قدیمیت ، نشون میده یه جای کارت ایراد داره ، الان منم جز این گروه تقریبا شدم ، ولی هنوز دارم حرمت یه چیزایی رو نگه میدارم ، دوست خوب من ، این سبکی که داری لااقل تو این بازی زندگی میکنی ، اول و آخرش به خودت ضربه میزنه ، نخون پستا منو ، مگه من مجبورت کردم !؟ عارف هم دهاش تو ساید شماس ! عرضه داشتین میزدین تا حالا ، همین بی عرضگی شما انگیزه بازی از ما رو گرفت ، یه اکانت 15 هفته تو اتحادام بوده ، چون از رفیقای قبلم بوده ، سعید رو یه سرور که با رامین و اکبر 3دی بازی میکرد میشناسم ، بازی واسه همه ماها فان هس ، درستشم همینه ، وقتی میبینه یه جا بچه ها ما هستن ، حتی اگه 0 بشه هم واسش مهم نیس میاد کنار ما این درسته ، در مورد اکانت whitebird ، شما که مشتریش بودی ، از خود سعید هم بپرس ، زمانی که به من گفت چی کار کنم با اکانت گفتم به کارم نمیاد ، نه گذاشتم مرتاضتون رو بزنه ، نه چیز دیگه ، داداش ما زیاد جدی نمیگیریم یه بازی رو ، زمانی که این تحویل شما داده شد ، جنبه ش رو نداشتی ، زود فیک گذاشتی آل استارز ، رو خود من یا عارف میذاشتیم مشکلی پیش نمیومد ، شما سر مشکلات شخصی خودت یه ساید رو داری به فنا میدی ، زیاد هم دور بر ندار ، اگه مشکلی با خود من داری تلگرام هس ، شمارمم داری ، تایم زدن ها زیاد انلاین نمیشم تلگرام ، که تایمم در نره ، recently بدم میاد متاسفانه ، زنگ بزن اگه مشکل شخصی داشتی ، جیغ و داد تو فروم خوب نیس ! اگه همون 5 6 سال پیشت بود ، میگفتم سنت ایجاب میکنه ، الان که دیگه به قول خودت داری میری سربازی
    تف سر بالا !؟ من رفیقام زندگیمن ، همو طوری که شما هم بودی و هستی که این همه دارم بهت احترام میذارم ، وگرنه حرف که زیاد بود اگه میخواستم بزنم ، خودت میدونی تو جنگ روانی هم تو فروم یهو میتونم یه ساید رو با حرف یه کار کنم حذف کنه ، من از خدامه که شماها بزنین اصن منو ، مگه چیزی گفتم ، به نظر من کماکان اکانت all stars بالاترین سطح اکانت رو داره تو سرور
    ویرایش توسط Arash :D : 05-04-2016 در ساعت 11:23 AM

2. تشکر M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

ارشي داري زياده روي ميكني جيكر ، اين با عرضه بودن ما نشون ميده سايدو جمع كرديم و به اينجا رسونديم ،كه با اينكه ميشناسمت و رفيقمي تو اكر بودّي حذف ميكردي ، عمرا سايد نبود شده ج غ جمع ميكردي ، در كل بازي سجاد رو من قبول دارم ، در سطح خود منه ،مكر اينكه منو قبول نداشته باشي ،
    انكيزه بازي ؟؟؟ جون ما بي عرضه بوديم ؟؟؟ شما اكر به فكر ١٠٠كردن خودت نبودي با ش ش متا نميكردي تا انكيزه داشته باشي ، ج غ كه ٣ ماه بيش تركيد ، ش ش هم انداختي به جون ج ش ، خودت هم كه وسط قويترين سايد هستي ،ديكه نكران جي هستي ، دليل نميشه همجين حرفي بزني ، ما به اندازه كافي عرضه داشتيم شما اكر داري با وجود اين همه بلير تو سايدت نشون بده ،
    حالا با بست هاي سجاد مشكل داري يا فكر ميكني بده ، بايد بكم كه اين بست تو بدترين توهيني بود كه ميشود كرد ، زشته خجالت بكش ،
    در مورد عارف هم بايد بكم كه دلم نميخام بزنمش جه تو ج غ باشه جه ش غ ، در مورد اكانت سعيد هم اشتباه از من بود نزاشتم بزنن ،كفتم سايد خوديه در اينده مياد دستمون يا خودش مياد با ما و ،،،،،،، ،اشتباه از من بود ،

- - - Updated - - -

جيه سوزش داره نصف ما هم سابقه نداري ؟ هنوز كل كل رو با جيزايه ديكه قاطي ميكني ،بعد واسه من جيك جيك ميكني ؟ بشت ارش قايم نشو از خودت بكو ، من هر جي بودم تو كذشته بوده ، اينجا هم واسه كل كل لازم شد ، كل كله ديكه ميفهميييييييي ؟؟؟؟!!!!

- - - Updated - - -

عزيز حرفت درسته ، بجه ها زياده روي كردن يكم حرمتا شكسته شد ، عيب نداره ،ما بسرا خيلي باحاليم فردا يه ٢ تا داداش به هم ميكن باز أشتي ميكنن ، منم مثل اينكه قاطي اين بحث ها شدم ،خودمم بعضي وقتا زياد روي ميكنم ،منم اشتباه ميكنم حرف نابجا ميزنم ، ولي وجودشو دارم عضر خاهي كنم ،

- - - Updated - - -

عارف باوو تو ديكه ول كن اتيشو بيشتر نكن ، من از سبيلات خجالت ميكشم ،

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash :D نمایش پست ها
    سجاد خوب یا بدش ، خیلی خیلی خیلی مونده تا فرق یه بازی رو با زندگی بفهمی ، واسه خودت میگم ، اینکه همه دونه دونه دارن باهات به مشکل میخورن حتی دوستای قدیمیت ، نشون میده یه جای کارت ایراد داره ، الان منم جز این گروه تقریبا شدم ، ولی هنوز دارم حرمت یه چیزایی رو نگه میدارم ، دوست خوب من ، این سبکی که داری لااقل تو این بازی زندگی میکنی ، اول و آخرش به خودت ضربه میزنه ، نخون پستا منو ، مگه من مجبورت کردم !؟ عارف هم دهاش تو ساید شماس ! عرضه داشتین میزدین تا حالا ، همین بی عرضگی شما انگیزه بازی از ما رو گرفت ، یه اکانت 15 هفته تو اتحادام بوده ، چون از رفیقای قبلم بوده ، سعید رو یه سرور که با رامین و اکبر 3دی بازی میکرد میشناسم ، بازی واسه همه ماها فان هس ، درستشم همینه ، وقتی میبینه یه جا بچه ها ما هستن ، حتی اگه 0 بشه هم واسش مهم نیس میاد کنار ما این درسته ، در مورد اکانت whitebird ، شما که مشتریش بودی ، از خود سعید هم بپرس ، زمانی که به من گفت چی کار کنم با اکانت گفتم به کارم نمیاد ، نه گذاشتم مرتاضتون رو بزنه ، نه چیز دیگه ، داداش ما زیاد جدی نمیگیریم یه بازی رو ، زمانی که این تحویل شما داده شد ، جنبه ش رو نداشتی ، زود فیک گذاشتی آل استارز ، رو خود من یا عارف میذاشتیم مشکلی پیش نمیومد ، شما سر مشکلات شخصی خودت یه ساید رو داری به فنا میدی ، زیاد هم دور بر ندار ، اگه مشکلی با خود من داری تلگرام هس ، شمارمم داری ، تایم زدن ها زیاد انلاین نمیشم تلگرام ، که تایمم در نره ، recently بدم میاد متاسفانه ، زنگ بزن اگه مشکل شخصی داشتی ، جیغ و داد تو فروم خوب نیس ! اگه همون 5 6 سال پیشت بود ، میگفتم سنت ایجاب میکنه ، الان که دیگه به قول خودت داری میری سربازی
    تف سر بالا !؟ من رفیقام زندگیمن ، همو طوری که شما هم بودی و هستی که این همه دارم بهت احترام میذارم ، وگرنه حرف که زیاد بود اگه میخواستم بزنم ، خودت میدونی تو جنگ روانی هم تو فروم یهو میتونم یه ساید رو با حرف یه کار کنم حذف کنه ، من از خدامه که شماها بزنین اصن منو ، مگه چیزی گفتم ، به نظر من کماکان اکانت all stars بالاترین سطح اکانت رو داره تو سرور
    مشکل شما میدونی چیه ؟ اینه که رفیق نیستین
    کسی که با من رفاقت کردی براش از هرجا تونستم مرام گذاشتم .یکی ازکسایی که دوستم بوده بیار بگن من سوء استفاده کردم یا نامردی کردم !!
    مشکل من اینه که خیلی روک حرفو میزنم
    اگر قراره کسی که رفیقش هستم بخوام حرفیو که اون دوست داره بزنم میشه چاپلوسی نه ما مثل بعضیا نیستیم ) چون به کسی وابستگی نداریم . واسه سرگرمی بازی میکنیم
    من هم یا از اول با کسی رفیقم یا طرف وضعیت خودشو مشخص میکنه
    مهم اینه با کسی رفیق میشم رفیق میمونم . پرچم نمیشم
    من نه بهت بی احترامی کردم نه چیزی از اول سرور هم گفتم تو استاد منی .زمانی که من داشتم بازی میکردم تو توتال ساید بودی

از همون اولش هم گفتم میخوای جو سازی کنی نیازی به بهونه نیست کارتو بکن عزیز..
    کسی هم اینجا جیغ و داد نرد . فقط حرف من اینه ارزش داره از تو ساید خودی همر بلند میکنید ؟؟
    رفیقی نداشتم اینجا بخواد حرفی به من بزنه .هرکی حرفی زده یا تازه ب من آشنا شده بوده یا مثل تو بوده !!
    اصلا کاری با تو ندارم که بخوام بهت زنگ بزنم یا چیزی بگم .حرفی داشته باشه بهت پیام میدم.عین مسعود که هر روز حرف میزنیم
    اکانت White bird هم توضیح دادم یا متوجهه نمیشی یا خودتی زدی به اون راه.
    حالا که تو جنبه داشتیو همر لانچ نکردی .
    اگرم قرار بود همرش لانچ نشه بهتر بود قبلش دیوارش میکرد

من هنوز دلیل اینکه خودتو داری قاتی بعضی مسائل میکنی نمیفهمم

دوستان بحث اتک تموم شدس تنها موضوع مطرح شده اینه که میخواستیم مشخص بشه که فیدر زدن بوده و از توی ساید خودی همر بلند شده !!
    وگرنه نه کسی گفت عجب اینسرتی ..کسی نگفت بیگ همر دیوار کردم نه چیزی..
    پس جو سازی نکنید .کار خاصی نبود .این چیزا واسه ما عادیه

پ.ن 1: عارف عزیز هم نبودم نمیدونم چی گفته .امیدوارم از دستم ناراحت نباشه

خوش باشین
    ســـجاد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط saman117 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    دوست عزیزمون آقای منتال مطالبی بیان کردند که مجبور شدم بیام اینجا و جوابشون بدم .

بنده سامان اکانت هرکول هستم در مورد i1 کلا چهار تا پلیر داشت جنوب غرب که یکیش از غذا همشهری این دوست عزیزمون آقای منتال اکانت razor بود که با یک همر 60 ک گرزی به اکانت کنتو حمله گذاشت و از من هم درخواست کمک کرد منم اکانت در اختیارشون گذاشتم و خودشون حمله رو لانچ کردند جالبه حمله*ها جوری لانچ شد که نیروها بدون دژکوب و یا بدون منجیق یا حتی وقتی دف شکستیم قرار بود ایشون از یکی از اکانتایی که داشتند با قهرمان کتیبه رو ببرند که حا لا بماند چه اتفاقی افتاد که همرای خودشون که لانچ نکردن و دو دستی فروختند به ساید ایشون و اکانت rhiden رو هم که دستشون بود روشون اتک گذاشته بودند با همری که داشت راحت میتونست ده آقای منتال صفر کنه ولی آقا فرهاد و همشهری ایشون حتی زحمت لانچ همر ندادن به خودشون نه خودش همراش زد و نه همر رضا ار هیدن زد و توی 3 یا چهار حمله در روزهای مختلف ده همر رضا صفر شد .
    در حقیقت نامردی که توافقی که بین این اقا و فرهاد انجام شد ای دبیلو رو به فنا داد وگرنه اصلا در حدی نبودند که بخواند با بازی مردونه به پیروزی برسند. در حقیقت بازی کثیف برنده بازی مشخص کرد.
    موفق باشید.
    سامان جان مرسی عزیز از شفاف سازی
    سامان بحث نکن با کسی ..مشکل اینجاست که هیچکس مردونه نمیاد کاری که کرده گردن بگیره )
    فقط دنبال در رفتن از زیر همه چیز هستن.آخرش هم میگن دژکوب برامون مهم نست.

اگه واسطون مهم نیست پس چرا اینقد داستان درست میکنید!!

سامان جان شما ثابت شده ای. همیشه هم جات تو قلب ما میمونه ..
    هرموقع هر جا بتونم میام کمکت میکنم

سجاد
    For Wнαт Yoυ Belιeve
    Sтαɴd
    Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere

5. تشکر .SpaRtaN. تشکر نمود
    پسندیدن .SpaRtaN. پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

دوست عزيز من قبلا با شما صحبت كردم ،آدم خوبي هستي و قابل احترام ،
    راجب اين قضيه بايد بكم كن دجكوب همش سياسته كه خودت بهتر ميدوني ،مهم نيست كي صفر ميكنه يا بلن كي بهتره ، ما داريم كل كل سالم ميكنيم ،جزابيت بازي به همينه ،حالا بعضي ها ميخان همراه كل كل ، تحديد هم بكنن يا توهين كنن اون بحثش جداست ،رقيب هستيم نميتونيم كه تعريف كنيم ،حالا جه خوب جه بعد ،
    علي ستاره ها

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام علی جان خوبی داداش ممنون از اینکه به خودت زحمت پست خوندن رو میدی منم نگفتم تعریف کنید گفتم میشه یه جور دیگه دیدگاه رو باز کرد روی بازی چون هم خود شما میدونید هم ما که دژکوب فعلی بحثش از دژکوب قدیم جداست با کلی خاطره و بازیکن که دیگه اینقد کپ و نان کپ داشتیم که فیدر زنی اصلا مهم نبود ولی حالا فرق کرده من خودم سرور j1 یازده تا فیدر داشتم حالا رسیده به 8 تا هنوزم تا 3 روز پیش داشتن میزدن اونم از اس دبلیو و ان ای میتونی از صادق بپرسی

مصطفی
    G1:gorzii2
    J1:blueboy
    K1:mr.daner
    L1:man.j
    final:No00oBs
    k5:mage darim5x
    ir:man.j
    متضادترین قضیه دنیا اینه که:

حتی کسی که بخواد بفهمه بیشعوره ؛ باید شعور داشته باشه!!

اين ؛ كار رو سخت ميكنه !

8. تشکر Head_shout, M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن Head_shout, M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

خبر جدید : شمال غرب فیدر زنی حلال کرد !!!

لووووووووووووووووول
    همین بودین ؟ فیدرزنی ؟فیدر زنی اکانتای دف ساز ؟؟؟ اونم با چکمه ؟ اونم همر از توی جنوب غرب بلند میکنید ؟؟
    اینقد ضعیفین ؟؟ =))
    خب حالا کاری ندارم به اینا :
    لانچر کی بوده ؟ میشه بیاد رو در رو من باهاش دو کلمه حرف بزنم ؟
    دقیق تر بگم : کدوم نـــــوبی بوده ؟ ؟ ؟ بیاد گردن بگیره ))
    با 2تا اکانت 29 موج تو 11 ثانیه جا دادی ؟؟ ))))))))))

عکس اتکارو میزارم که یه تریلی وسطش جا دادیم با مجتبی )
    اما دفاع نمیرسید .فقط اینارو زدم که بگم میشد وسطش جا داد )))))))
    Att 1.jpg
    att2.jpg

اون تریلی که جا دادیم هم بعد عکسشو میزارم
    فقط یادتون باشه فیدر زنی کردین
    یدونه دهکده از مجتبی بپره تک تک دهکده هاتونو میپرونم .از شمال غرب

و جمله معروف :
    قبلا فیدر زنی حکم فحش ناموسی داشت !!!
    وقتی یک طرف شروع میکنه دیگه دست ما هم باز میکنه
    بازم میگم ضعیفین .از توی جنوب غرب همر بلند کردین و متاسفم برای بعضیا

ســـجاد
    لانچر من بودم =))) نتم لگد زد دیگه عمو علی :| من همون نوبم که میگی ، گاهی وقتا پیش میاد ، دیشب هم قرار نبود بزنم ، خودتم میدونی اگه اینسرت شکنام درس نره کنسل میکنم ، ولی واقعیت اینه که واقعا نشد ، 32 موج زده بودم 8تاش کنسل شد ، فیدر که نمیدونم ، اگه در جزیان فروم باشی یه کمی گرزی تی کی داش ، مقصرشم منم عزیزم ، این خرده تروپا چیه !؟ مولتین یا اکانتا بچه ها !؟
    ده بپرونین مشکلی نداره ، این اکانت هم زیادی جوگیر نشه ، در واقع با کل ج.غ هستم ، طبق صحبتایی که علی جان کردن ، و من هم فهمیدم ، علی رو هم که تقریبا همه قبول دارن ، دیگه از این به بعد بدون عذلب وجدان بزنیم سرو کله هم ، فیدر هم نگیم بهتره ، به هر حال دهی که سربازخونه بزرگ داره ، فیدر حساب نمیشه گلم ، به قول خودت دیگه من و تو که یوزر نیستیم یهه عذر خواهی از آل استارز و تمام پلن هایی که دیشب به خاطر نت ضعیف من ( شمالم حقیقتا و با وایمکس ) و همین طور قطعی نت کامل عارف نشد که اجرا بشه ، ایشالا پلن ها رو از این به بعد در طی روز اجرا میکنیم ، چون واقعا 2 شب به بعد نمیشه کاری کرد :|

پ.ن : من نفهمیدم بالاخره نوبم ، نیستم ، چیم :| بازی کردم قبلا نکردم :| عیبی نداره ، میام سراغتون

پ.ن : یه اینسرت 2زاری که این همه جیغ و داد نداره که بازم میگم همه چی ایرادش از من پود ، خودتون فاصله اتک اول و 2 رو دیدین ، خدایی اکه نتم پا میداد اصن کنسل میکردم ولی تبریک نوش جونتون ایشالا با همین انگیزه ادامه بدین ، که ما هم حریف ببینیم جلومون !!!

پ.ن : بالاخره کی اینسرت زد !؟ 3تا مدعی دیدم تا اینجاش =))سخت نگیرین بازیه بخندین حتی اگه سه کردین و سوتی دادین

با تشکر

10. تشکر .SpaRtaN., M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن .SpaRtaN., M3nTaL, Mr.majid پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

جطوري جيكر ، مياي شمال به ما هم نميكي؟؟ باوو مجيد اخيليوس كه رقيب و دشمن درجه ١ من بود اومد شمال بيشم جندين بار ،
    بكزريم جرا يقه منو ميكيري من كه بست نداشتم ، من تو يك بست ديكه كفتم به بعضي ها بهاء نده جند روز ديكه واسه ماها شاخ شن ،
    بيش مياد ديكه ،ما هم ميزنيم شما هم اينسرت ميكني يا ديوار ،واسه درست اجرا شدن بلن همه جيز بايد خوب بيش بره وكرنه ،،،،،، داش ما هم ١٠٠٠تا بلن خراب كرديم هم نت قطع شد هم جيزايه ديكه ، حالا جرا ميزني ،اينارو ولش كجاي شمالي ،

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

خ

سلام
    فکر کن لانچر من بودم، منتظرم یاد بگیرم
    AreF

13. تشکر M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید
    200t
    Guest
    خبر جدید : شمال غرب فیدر زنی حلال کرد !!!

لووووووووووووووووول
    همین بودین ؟ فیدرزنی ؟فیدر زنی اکانتای دف ساز ؟؟؟ اونم با چکمه ؟ اونم همر از توی جنوب غرب بلند میکنید ؟؟
    اینقد ضعیفین ؟؟ =))

عکس اتکارو میزارم که یه تریلی وسطش جا دادیم با مجتبی )
    اما دفاع نمیرسید .فقط اینارو زدم که بگم میشد وسطش جا داد )))))))
    Att 1.jpg
    att2.jpg

اون تریلی که جا دادیم هم بعد عکسشو میزارم
    فقط یادتون باشه فیدر زنی کردین
    یدونه دهکده از مجتبی بپره تک تک دهکده هاتونو میپرونم .از شمال غرب

و جمله معروف :
    قبلا فیدر زنی حکم فحش ناموسی داشت !!!
    وقتی یک طرف شروع میکنه دیگه دست ما هم باز میکنه
    بازم میگم ضعیفین .از توی جنوب غرب همر بلند کردین و متاسفم برای بعضیا

ســـجاد
    خب آقا سجاد چطوری

کلا یادم میرفت با آرمان راجع به شما حرف بزنم .

امروز یه صحبت باهاش کردم گفت کبریت بی خطری
    در جواب همون حرفت که گفتی یادم باشه به آرمان بگم بهت بگه با هر کسی کل کل نکنی
    اینه که یادمه تو فروم یه بحث کردی با من حرف آرمان و این چیزا رو زدی و من هنوز که هنوزه بعد 33 روز منتظر جوابی ام که میخوای از آرمان بگیری

بابت اینسرتتون هم مبارکه . تا باشه از این اینسرتا باشه

آقا آرش ماشاله من یه بار اینجوری زدم 11 تا موج این هفته میخورد 10 تاش هفته بعدی تاپ

15. تشکر Black Rose, .SpaRtaN., shoshor تشکر نمود
    پسندیدن Black Rose, .SpaRtaN., shoshor پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 200t نمایش پست ها
    خب آقا سجاد چطوری

کلا یادم میرفت با آرمان راجع به شما حرف بزنم .

امروز یه صحبت باهاش کردم گفت کبریت بی خطری
    در جواب همون حرفت که گفتی یادم باشه به آرمان بگم بهت بگه با هر کسی کل کل نکنی
    اینه که یادمه تو فروم یه بحث کردی با من حرف آرمان و این چیزا رو زدی و من هنوز که هنوزه بعد 33 روز منتظر جوابی ام که میخوای از آرمان بگیری

بابت اینسرتتون هم مبارکه . تا باشه از این اینسرتا باشه

آقا آرش ماشاله من یه بار اینجوری زدم 11 تا موج این هفته میخورد 10 تاش هفته بعدی تاپ
    سلام ٱقا میلاد گل
    خوبی؟؟
    راستش تقصیر آرش نیست مشکل از نت بوده و دیگه اتفاقی بود که افتاده بود
    اون همر ما هم مثل کفش میرزا نوروز میمونه هی میره و بر میگرده
    البته کل همر هم میپرید بازم مهم نبود فدای سرشون

عارف خان تبریک خسته نباشی

صفحه 44 از 75 نخستنخست ... 34424344454654 ... آخرینآخرین