لوووووووووووووووووووووووو وووول
بخدا خیلی خوبین :دی
اقا برادر مولتی هانتر ای پی های لاگین کرده رو اکانت سینما رو بررسی کن اگه اثری از اکانت من بود هرچی گفتین درسته
بابا خوبه دیرو 3ساعت تو گارنا حرف زدیم
من همون اول تو فروم گفتم NE نیاز به متا با سایدی نداره بد میگین ما حرف زدیم که نپ باشیم باهم عزیزم اگه علیرضا چیزی گفته من درجریانشم نبودم خوبه شهریار هم گفت هرگونه نپ با شما رو NE رد کرده
زدن حرفای تکراری نمیدونم جه سودی داره شما پلیره sw هستی دیروز که یادت نرفته به من چی گفتی ؟ حرفاتو بگم تا همه بشناسنت ؟ گفتی مرتاضو برا چی میخوای ؟
الکی جو ندین من نمیدونم این سرور هرکی رفت NW ضعف خودشو داره با جو دادنو هوچی بازی پوشش میده نکنید این کارارو مردباشین یکم
بابا تا دیروز میگفتین مارو با اسکیریپت میزنین پلن ناقص دیشب چی اون که با اسکیریپت نبود تو 10 دقیقه تصمیم گرفت علیرضا پلن 10دقیقه ای بدون بچه ها اینطوری شد نتیجش
حالا بازم اومدین جو بدین ؟
کاتاهای من علیرضا فدا سره بچه های NE هروقت دیوار شدن دمت گرم NE به دوتا همر و دوتا اکانت بند نیست مطمئن باش
دیروز که منو تحدید کردی چی بت گفتم ؟ گفتم همرامم بزنی میشینم دف میسازم برا سایدم
بازی جدی نگیریمش با این کارام به جایی نمیرسه هیچ کس
بازم میگم NE پرچمش همیشه بالاست نه این سرور فقط
SEPEHR
GREEN MAN
سپهر حرفای دیروز خودمو یادمه نگران هم نیستم بزاری فروم به هر حال هر وقتی میبینم لیدرتون رو زیر سوال میبری باید یه جور دیگه وارد شم . لازم باشه بازم میکنم
بعدشم اینکه شما بهتره بری جلوی لیدرتو بگیری پس نیا اینجا بگو نیازی به متا نداریم و شما بازی رو جدی گرفتی که سر یه کتیبه حاضر شدی لیدر شاید خودتو زیر سوال ببری که اگر گفته واسه خودش گفته
آره پرچمش رو دیدیم چطوری بالاست لول
تا قبل حذف من بشینید هی کتیبه جابجا کنید
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط AlIrEzA.IRAN
سلام افشین )
آقا به مولا خسته بودم ولی همرش رو صفر کردیم 30kخفت کردم ازش حس نیس لینک بزارم )و کاتا زدم روش بسش بود همینقدر ک تا الان کل همرش لاست داده!!
موضوع بعد من یادم نمیاد کی گفتم نپ یا متا اگر میخوندید فروم هم ما گفتیم 3به1 هم بازی میکنیم!
و این ک با متا دو تا ساید که میخواستن با هم مارو بزنن بنظرت من باید جواب مثبت بدم؟!
من فقط گفتم اکانت شمارو نمیزنیم مجتبی جان نزاشتمم کسی بزنه تا دیشب فیک لیست رو ما اومدید دیگه از سایدتون زدیم کمی
این یه موضوع و این که اصن ما متا بودیم نپم نبودیم اکانتataturkروس ما اتک گزاشت بنظرت نباید درگیر شیم؟!
بازم موضوع بعدش این که اگر با من حرف زدی چرا من پلن زدمnwرو ریختم و اولین نفر زدم رو کتیبه هایnw?!
خود سپهر هم میدونه این کتیبه زدن و من شروع کردمو اینا فقط و فقط به خاطر این که پلیرهات دارشتن فیک میزاشتن رو ما
حالا هم تهدید کردید neرو با خاک یکسان میکنید ما هم دیشب cinemaرو با خاک یکسان کردیم!
منتظر اتک های بعدی ما باشید!!
علیرضا شرف میدونی چیه؟ تو هم از اون جمله افرادی هستی که الان حرف بزنی باید رکورد ازت گرفت
بابا اشکالی نداره عزیزم حالا حرفی رو زدی بقیه ریختن سرت که چرا زدی و حالا داری این حرفارو میزنی که مثلا بچه هاتون بگن علیرضا نگفته؟ بابا بیخیال علیرضا جوگیر نشو یه سرور لیدر شدی قرار نیست شرفت رو هم بزاری سرش
بعد به من میگی بازی برات مهمه؟ والا تو که بخاطر یه بازی داری زیر حرفات میزنی و رفاقت چندین سالت با منو بخاطر این بازی داری به ... میدی
آدم باید مرد باشه بیاد بگه زدم اما حالا دیگه شده
اکانت سینما هم از دیروز رو حذف هست و کسی روش لاگین نداشت وگرنه برات اینسرت میکردم که نیای اینجا کری بخونی. ما با خیال راحت رفتیم خوابیدیم چون این بازی رو شماها زیاد جدی گرفتید
به قول یه بنده خدایی: نیم کیلو باش ولی مرد باش
ویرایش توسط MATRIX III : 02-16-2015 در ساعت 02:22 PM
سلام افشین )
آقا به مولا خسته بودم ولی همرش رو صفر کردیم 30kخفت کردم ازش حس نیس لینک بزارم )و کاتا زدم روش بسش بود همینقدر ک تا الان کل همرش لاست داده!!
موضوع بعد من یادم نمیاد کی گفتم نپ یا متا اگر میخوندید فروم هم ما گفتیم 3به1 هم بازی میکنیم!
و این ک با متا دو تا ساید که میخواستن با هم مارو بزنن بنظرت من باید جواب مثبت بدم؟!
من فقط گفتم اکانت شمارو نمیزنیم مجتبی جان نزاشتمم کسی بزنه تا دیشب فیک لیست رو ما اومدید دیگه از سایدتون زدیم کمی
این یه موضوع و این که اصن ما متا بودیم نپم نبودیم اکانتataturkروس ما اتک گزاشت بنظرت نباید درگیر شیم؟!
بازم موضوع بعدش این که اگر با من حرف زدی چرا من پلن زدمnwرو ریختم و اولین نفر زدم رو کتیبه هایnw?!
خود سپهر هم میدونه این کتیبه زدن و من شروع کردمو اینا فقط و فقط به خاطر این که پلیرهات دارشتن فیک میزاشتن رو ما
حالا هم تهدید کردید neرو با خاک یکسان میکنید ما هم دیشب cinemaرو با خاک یکسان کردیم!
منتظر اتک های بعدی ما باشید!!
بابا به ما هم یاد بدین چطوری باید اتک بزنیم اکانت رو با خاک یکسان کنیم!!! آخه ما اسکریپت و نرم افزار و خلاصه از اینجور کمبودا!!! نداریم که
از طرف بر و بچه بی نرم افزار nw
من به عنوان کسی که sw رو جمع کرد اینو میگم کهsw دیگه به هیچ عنوان ضعیف نیست و برا قدرت نمایی زود هست من خیلی تلاش کردم و نتیجه گرفتم راجع به NEهم من کاری ندارم که با شما چی کار کرده اما مطمئن باش که کوچکترین لغزشی از صحبت هایی که کردیم انجام بشه جواب می دم و NE هم تا حالا با ما خلاف وعده نکرده ضمناً اینم بگم ما اول از همه اومدیم سمت NW اما شما se رو ترجیح دادین اینم شد نتیجش سرور های بعدی هم قدم به چشم در sw هستیم در خدمتتون کاتا هم اگه دیوار بشه مشکل نیست اینم بدون تو این سرور هیچ سایدی مثل sw مردونه و دست خالی ادامه نداد
کسری
بابا به ما هم یاد بدین چطوری باید اتک بزنیم اکانت رو با خاک یکسان کنیم!!! آخه ما اسکریپت و نرم افزار و خلاصه از اینجور کمبودا!!! نداریم که
الان منظورت اینه که با اسکریپت زدیم شما رو ؟ ))
توی فروم سرور قبل (آوردن اسمش ممنوع هست و اگه بیارم جریمه میشم ! ) برو نیگا کن . اکانت منو با 540 موج روی هر دهکده زدن ، ولی نیومدم تهمت بزنم یا توهین کنم . تازه وقتی در گیری تموم شد ، یه نامه هم به مهاجم دادم و گفتم دمت گرم خیلی با حال زدی
اتفاقا اگه اشتباه نکنم همین بچه های nw زدن منو :دی
ما با اسکریپت زدیم ، شما چرا دفاع نکردی ؟
دادا ما تایم اینسرت دادیم 400تا فیک دستی هم دادیم دیشب)
یارو هم دید همرش خفت شد و پرید حذف کرد رفت کلا )
خوشال شدیم عزیزانم والا مردیم تا دستی زدیم!!!
پ.ن:ما مجتبی ماتریکس نیسیم بازی کثیف کنیم :|
پ.ن2:یکبار میگن حرفو. خودتو نمیزنیم و نزدیم ولی سایدت رو میزنیم چون اتک رومون گذاشتن!
پ.ن3: زنگ نزنی پشت تلفن گریه کنی برای کتیبه صلوات ))
ریپلای کسی میکنم از این به بعد ارزش داشته باشه ....!!!!تشکر
ویرایش توسط MOD S^À^W : 02-16-2015 در ساعت 10:14 PMدلیل: ایییش
من ده میزنم اینا میان پز میدن : )))) قرار شد فیک بریم ولی من دست به فیک ندارم به قول Arshiya (پلیر NW یادش بخیر حذف کرد ) من خیلی خشن بازی می کنم با کسی هم شوخی ندارم :|
دیواااااااااااااااااااااا اااااااااااااااار
به به چه صبح دل نشینی
میبینم که NW خشن میشود بیگ همرشو میزنه
کتیبه ای که با 3تا دونه تلفات گرزی اومد با دوتا همر برنگشت
اول از همه به سازنده همر خسته نباشید میگم همر خوبی بود
اما کسی که لانچ کرد دوست عزیز استفاده از شبیه ساز قبل پلن رو توصیه میکنم
اما از حق نگذریم پیشرفت کرده بودین
تازه اینسرتم که کردین بالاخره
پاپ دهو خوب رو 200 نگه داشتین
گفته بودم کاتاها فدای سره بچه های NE تازه من همشو گفته بودم نصفش رفت
بچه های NE دمه همتون گرم ارام عزیز شهریار و پویان و این دفعه علیرضا دسه تو هم درد نکنه
احمد از تو تشکر نمیکنم اصن این همر نباید میرسید تقصیره تو شد
توجه کنید که 80درصد دفاع به من نرسید اینطوری شد http://dejkoob.ir/ir/report...55,356768e9839
پرچم NE بازم بالاست
SEPEHR
GREEN MAN
ویرایش توسط GREEN MAN : 02-17-2015 در ساعت 10:05 AM