-

نوشته اصلی توسط
Totan Khan
جواب اوشون روهم دادم استاد احسان
شما بیا درباره بحث شیرین پوش صحبت کنیم :d
ممد جان خوبی عزیزم خوش میگزره رو اکانت جدید ؟
تا وقتی استاد بردیا نیستن نمیشه بحث شیرین پوش رو مطرح کرد 
راستی یادش به خیر اکانت توتن خان :دی
همش تقصیر هانیبال هست که الان نیست اکانت توتن خان :دی
و بابت بحثی که باز کردی احساس میکنم اگر پلیر باشی این بحث رو میبری پیش امید مدیر سایت نه پیش پلیر ها
K!nG NoTh!nG
AMIRKAVIR
BLACK.MILK
-
باسلام
کاربران گرامی و دوستان عزیز
اگر در بازی مشکلی به وجود اومده و درخواست رسیدگی به آن را دارید لطفا با یکی از سه روش زیر اقدام کنید:
- به مدیریت سایت omid نامه خصوصی بدین .
- در بخش مشکلات و باگ مطرح کنید. (این مورد رو پیشنهاد میکنم)
- از داخل بازی با گزینه ی تماس با مدیریت .
ممنون
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
عزیزان se که اومدین با استدلال اینکه از 5 تا تاپ راید 4 تاش از sw هست میگین اینور ناتار منبع زیاد و میده ...
چند تا چیزو باید بدونین همونطور که دوستان هم گفتن اولا اکانت هایی که تو sw هست قابل مقایسه نیست با ساید های دیگه . ثانیا اینجا بر خلاف se دهکده ها پراکنده است و کمتر پیش میاد فارمی که مثلا تو لیست ترامادوله تو لیست بقیه هم باشه + اکانت های رایدر اینجا هم ده هاشون رو تو مناطق مختلف زدن الان اکانت ما داره از 4 ناحیه رید میده. اما اون ریپورت ها که از ناتار گذاشتین اون دهکده ها که منابع پر دارن اکثرا مربوط به مرز ساید ها میشن مخصوصا مرز های NW که در این صورت کمتر مورد غارت قرار می گیرن و پاپ زیادی دارن ، به خاطر همین بیشتر ده های پاپ بالای ناتار مربوط به مزرهاست به خصوص مرز NW که پلیر رایدری کم هست.
اما فک کنم اگه یه مدت به یه ناتار حمله ندید انبارش زود باید پر شه که این میتونه برای کسایی که تو بیابون دارن کلم میکارن و برداشت می کنن :دی مفید باشه
ویرایش توسط SirKnight : 01-08-2015 در ساعت 10:47 PM
دلیل: اشتباه فنی علمی (به جا مرز گفتم مرکز)
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
اره داش فتوشاپ بود اون عکس واسه اینکه بگم یه عکس نمیتونه چیزیو ثابت کنه!!!
احسان جان فتو شاب نبود . فتوشاب به این تیمزی نمیشه فکر کنم مربوط میشه به تغییر دادن value ها تو مرورگر مثل inpect element
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام دوستان كسي از بچه هاي w1يا A1 كسي اينجا هست
-
w1 بودم داداش اکانت boldoozer
شما کدوم اکانت بودی
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام خدمت همه عزیزان سرور E1
با توجه به تغییراتی که در مدیریت سایت NW بوجود اومده و سوالاتی که که دوستان چه از طریق نامه و چه تو انجمن در مورد اکانت تصمیم گیرنده ساید NW مطرح کردند ! به اطلاع همه دوستان گلم می رسونم که اکانت Desperado و پلیر AlIrEzA IRaN به عنوان لیدر کل ساید NW معرفی شده !
با تشکر CROW
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
arman2
با توجه به تغییراتی که در مدیریت سایت NW بوجود اومده و سوالاتی که که دوستان چه از طریق نامه و چه تو انجمن در مورد اکانت تصمیم گیرنده ساید NW مطرح کردند ! به اطلاع همه دوستان گلم می رسونم که اکانت Desperado و پلیر AlIrEzA IRaN به عنوان لیدر کل ساید NW معرفی شده !
با تشکر CROW
سلام آرمان جان
تبریک میگم به سایدتون و امیدوارم سرور خوبی باشه برای شما و باقی دوستان حاضر در سرور به امید خدا ساید شمال غرب هم حضور پررنگ تری داشته باشه و شاهد لینکها و پلنهای خوب باشیم از این ساید
-
-

نوشته اصلی توسط
Osiris
سلام آرمان جان
تبریک میگم به سایدتون و امیدوارم سرور خوبی باشه برای شما و باقی دوستان حاضر در سرور به امید خدا ساید شمال غرب هم حضور پررنگ تری داشته باشه و شاهد لینکها و پلنهای خوب باشیم از این ساید
سلام
تشکر عزیزم داریم سعی می کنیم هم بازی هم انجمن رو گرم کنیم ! که بازی به همه حال بیشتری بده و این سرور خاطره ساز بشه
بقول یه دوستمون که خیلی زیبا گفته بود اگه زندگی بزاره
-
-

نوشته اصلی توسط
arman2
با تشکر CROW
عرض ارادت خدمت آقا آرمان گل
و خوش آمد گویی خدمت علی رضا جون شاید منو نشناسه ولی من خوب میشناسمش 
عاقا جدا تبریک ویژه برای شمال غرب و ارزوی سلامتی و بهروزی برای تک تک پلیرهاش
خبری از چند نفر نیست تو فروم بیاین گرم کنید این جا رو :دی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
bardia_f7
امیر جون حالا اینا به کنار اما تو دوتا اگه Hands of midas ببندی :دی از کریپ میتونی گلده بیشتری بگیری :دی
هیرو Alchemist هم لول 3 اش گلده بیشتری از کریپ بت میده :دی
هیرو Doom هم لول یکش گلده بیشتری میده :دی
این ایتم ها مگه تو دژکوبم هست ؟ =))))) بگید منم واسه قهرمانم بگیرم :دی البته اگه بیده وحشی بذاره

:دی
تو کجایی چند وقته کسی نیست اذیتش کنیم ؟؟
ممد توتن خان یه سوال در مورد پوش و انواع ان با ذکر مثال داشت
جوابشو بده تا حذف نکرده اکانت بومب رو :دی
ممد من چی از جونت میخوام واقعا ؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
farnaztak
سلام من تازه واردم چطور میتونم توی بازی های شرکت کنم
سایت dejkoob.ir رو باز کرده تو یکی از سرور ها ثبت نام میکنید و از اون به بعد خود سایت و لیدرهاتون بهتون یاد میدن
منم این سرور رو همینطوری شروع کردم اگه این راهنما کنار صفحه نبود الان فارم شده بودم 
البته الانم فارمم سعید آخیلیوس فارمم کرده :دی
K!nG NoTh!nG
AMIRKAVIR
BLACK.MILK
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن