-

نوشته اصلی توسط
arash_sollo
چشمات مشکل داره عزیزم سعی کن بازشون کنی ! اگه سعی کردی و نتونستی گوش و زبان داری که؟ برو از داداشت بپرس اون بهت میگه کی بیشتر نقش داشت رو اکانت!!
پ . ن : میلاد بیا به اینا بگو من خودم دیگه نخواستم رو axeman پلی کنم!!
پ . ن : امیر جان کثیف بازی های شما ثابت شده هستش!! پس هر لحظه احتمال میدیم که از خودی بخوریم و در ضمن از کسی که از اکانت کیک میشه هر انتظاری میره!!
البته این موضوع کاملا شخصی* هست اما تا جائی* که من یادم میاد از اک axe man خودت نرفتی چون تا ۲ روز فروم رو بیانیه*های شما و ممد پر بود سکرین از گرناو توضیحات ممدو غیره حالا کجا و چطوری خودتون رفتینو با اون توضیحات اون زمان نمیدونم :d
sepehr
green man
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 2 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
امروز Se چرا اینفدر کتیبه جابجا کرد یعنی دف ندارن که با فیک کتیبه جا به جا می کنن lol
البته این سرور Se بیشتر بازیکن دزدی دوست داره آفرین se
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
kasra-punisher
امروز Se چرا اینفدر کتیبه جابجا کرد یعنی دف ندارن که با فیک کتیبه جا به جا می کنن lol
البته این سرور Se بیشتر بازیکن دزدی دوست داره آفرین se
http://dejkoob.ir/ir/report/3415d7b0c2c
دف هست . اما نمیدونم چرا اس دبلیو مهاجم نداره :دی ...
تازشم سایدی که مهاجمش شما باشی و اتکت این باشه :دی ... همون بهتر دف نشه ... چون دف کردن برابر سایدی که چیزی برای از دست دادن نداره مثل تف سر بالا می مونه ...
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
این اتک یه جواب ساده بود به اکانتهایی که علاقه خاصی به اتک دادن به اکانتهایی با پاپ زیر 500 دارن اونم با نیروی زیاد وگرنه ما اینجوری هم اتک دادیم
http://dejkoob.ir/ir/report/32374c0366e
البته قسمت شما نشد
-
مرتاض کوچیک مرتاض یونیک در خاکNE
اگه بازم نمی*گین خریدو فروش بوده
http://dejkoob.ir/ir/report/341707175c0
http://dejkoob.ir/ir/report/3416af06976
مرتاض کوچیک دف داشت اما مرتاض یونیک هیچی* مثل اینکه آماده جا به جا شدن هم بوده
پرچم NE بالاست
SEPEHR
GREEN MAN
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
آقایون اینقدر se رو اذیت نکنید می زنن رو حذف عین nw اونوقت باید دریبل تو گل بزنیم با هم
- - - Updated - - -
آقایون اینقدر se رو اذیت نکنید می زنن رو حذف عین nw اونوقت باید دریبل تو گل بزنیم با هم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
GREEN MAN
سلام
سپهر جان زیاد جو نده بابت مرتاض یونیک
اشتباه از طرف ما بود که روی حرفی که با لیدرتون زده شده بود حساب کرده بودیم اما نمیدونستیم اونقدر یه کتیبه ارزش داره که بخواید بزنید زیر حرفتون
در ضمن اینو هم میگم هنوز برای ما ثابت نشد که این کتیبه سالم از شمال غرب بیرون رفته باشه اونم به دلیل اینکه خودم روی اکانت لاگین کردم که چک کنم برای جابجایی کتیبه و تیک گریز قهرمان و نیروهارو گذاشتم و از اکانت رفتم بیرون اما در کمال تعجب دیدم هیرو گریز نکرده و وقتی دوباره روی اکانت لاگین کردم دیدم تیک هیرو گزاشته شده و نیروهای اکانت هم از گریز برداشته شده که هیرو دوم هم که بعد اتک شما میخورد دیوار بشه
پلیر اکانت نمیتونست وارد اکانت بشه و من لاگین بودم رو اکانت و کارهاشو کردم و رفتم بیرون
حالا میگید سالم زدید اوکی ما میگیم سالم زدید اما صحبتهایی که مبنی بر اتک ندادن 2ساید به هم زده شده بود رو چطوری میخواید قانع کنید؟ بگید ما خبر نداشتیم یا هر چیز دیگه
پ.ن: علیرضا جان یه کتیبه ارزش نداره که بخوای بخاطرش بزنی زیر حرفات بگی من نگفتم یا بگی پلیرهاتون اتک گذاشتن ما هم زدیم در حالی که تو گارنا هم جواب این حرفت رو دادم
پ.ن: دوست عزیز اکانت پانیشر آقای کسری جان اگر این سرور هم تو جنوب غرب بودم مطمئن باش اجازه نمیدم پلیرهایی مثل شما ساید رو بازیچه دست شمال شرق کنن و اینو با مدرک بهتون ثابت میکنم که بازیچه هستید
پ.ن: بازم عزیزم آقای پانیشر آره ما میزنیم حذف به 2 دلیل : 1- اشتباه کردیم اومدیم شمال غرب و اجازه دادیم جنوب غرب دست شماها بیفته که اینجوری به گند بکشیدش 2- توی سروری که شمال شرق برای اولین بار حرفی برای گفتن داره جوگیر شده و لیدرهاش آمادیی نیستن که مرد باشن ( دقیقا همینو چند بار تکرار کن) که سر حرفایی که میزنن بمونن و یه بازی براشون اینقدر مهم هست که معرفت و مردونگی و رفاقت رو بخاطرش زیر سوال میبرن جای بازی نیست.
اما قبل از حدف اول کاتاهاتو دیوار میکنم که حالت جا بیاد قشنگ بعد هم کاتاهای اون یکی دوست عزیزمون رو دیوار میکنم براش
شب همگی خوش
انشالله سرور بعدی جنوب غرب شاید بودیم شایدم نبودیم
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
سلام
سپهر جان زیاد جو نده بابت مرتاض یونیک
اشتباه از طرف ما بود که روی حرفی که با لیدرتون زده شده بود حساب کرده بودیم اما نمیدونستیم اونقدر یه کتیبه ارزش داره که بخواید بزنید زیر حرفتون
در ضمن اینو هم میگم هنوز برای ما ثابت نشد که این کتیبه سالم از شمال غرب بیرون رفته باشه اونم به دلیل اینکه خودم روی اکانت لاگین کردم که چک کنم برای جابجایی کتیبه و تیک گریز قهرمان و نیروهارو گذاشتم و از اکانت رفتم بیرون اما در کمال تعجب دیدم هیرو گریز نکرده و وقتی دوباره روی اکانت لاگین کردم دیدم تیک هیرو گزاشته شده و نیروهای اکانت هم از گریز برداشته شده که هیرو دوم هم که بعد اتک شما میخورد دیوار بشه
پلیر اکانت نمیتونست وارد اکانت بشه و من لاگین بودم رو اکانت و کارهاشو کردم و رفتم بیرون
حالا میگید سالم زدید اوکی ما میگیم سالم زدید اما صحبتهایی که مبنی بر اتک ندادن 2ساید به هم زده شده بود رو چطوری میخواید قانع کنید؟ بگید ما خبر نداشتیم یا هر چیز دیگه
پ.ن: علیرضا جان یه کتیبه ارزش نداره که بخوای بخاطرش بزنی زیر حرفات بگی من نگفتم یا بگی پلیرهاتون اتک گذاشتن ما هم زدیم در حالی که تو گارنا هم جواب این حرفت رو دادم
پ.ن: دوست عزیز اکانت پانیشر آقای کسری جان اگر این سرور هم تو جنوب غرب بودم مطمئن باش اجازه نمیدم پلیرهایی مثل شما ساید رو بازیچه دست شمال شرق کنن و اینو با مدرک بهتون ثابت میکنم که بازیچه هستید
پ.ن: بازم عزیزم آقای پانیشر آره ما میزنیم حذف به 2 دلیل : 1- اشتباه کردیم اومدیم شمال غرب و اجازه دادیم جنوب غرب دست شماها بیفته که اینجوری به گند بکشیدش 2- توی سروری که شمال شرق برای اولین بار حرفی برای گفتن داره جوگیر شده و لیدرهاش آمادیی نیستن که مرد باشن ( دقیقا همینو چند بار تکرار کن) که سر حرفایی که میزنن بمونن و یه بازی براشون اینقدر مهم هست که معرفت و مردونگی و رفاقت رو بخاطرش زیر سوال میبرن جای بازی نیست.
اما قبل از حدف اول کاتاهاتو دیوار میکنم که حالت جا بیاد قشنگ بعد هم کاتاهای اون یکی دوست عزیزمون رو دیوار میکنم براش
شب همگی خوش
انشالله سرور بعدی جنوب غرب شاید بودیم شایدم نبودیم
لوووووووووووووووووووووووو وووول
بخدا خیلی خوبین :دی
اقا برادر مولتی هانتر ای پی های لاگین کرده رو اکانت سینما رو بررسی کن اگه اثری از اکانت من بود هرچی گفتین درسته
بابا خوبه دیرو 3ساعت تو گارنا حرف زدیم
من همون اول تو فروم گفتم NE نیاز به متا با سایدی نداره بد میگین ما حرف زدیم که نپ باشیم باهم عزیزم اگه علیرضا چیزی گفته من درجریانشم نبودم خوبه شهریار هم گفت هرگونه نپ با شما رو NE رد کرده
زدن حرفای تکراری نمیدونم جه سودی داره شما پلیره sw هستی دیروز که یادت نرفته به من چی گفتی ؟ حرفاتو بگم تا همه بشناسنت ؟ گفتی مرتاضو برا چی میخوای ؟
الکی جو ندین من نمیدونم این سرور هرکی رفت NW ضعف خودشو داره با جو دادنو هوچی بازی پوشش میده نکنید این کارارو مردباشین یکم
بابا تا دیروز میگفتین مارو با اسکیریپت میزنین پلن ناقص دیشب چی اون که با اسکیریپت نبود تو 10 دقیقه تصمیم گرفت علیرضا پلن 10دقیقه ای بدون بچه ها اینطوری شد نتیجش
حالا بازم اومدین جو بدین ؟
کاتاهای من علیرضا فدا سره بچه های NE هروقت دیوار شدن دمت گرم NE به دوتا همر و دوتا اکانت بند نیست مطمئن باش
دیروز که منو تحدید کردی چی بت گفتم ؟ گفتم همرامم بزنی میشینم دف میسازم برا سایدم
بازی جدی نگیریمش با این کارام به جایی نمیرسه هیچ کس
بازم میگم NE پرچمش همیشه بالاست نه این سرور فقط
SEPEHR
GREEN MAN
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
دیشب روی کپ ما حمله گذاشتن که از شانس بد مهاجم کتیبه احمق شد چشمان و ما دیدیم اینطوریه و با خیال راحت خوابیدیم :دی
Capture2.JPG
بعدش علیرضا هم یه مقدار بالا فیک گذاشت که البته اگه فیک ها با 5 کاتا میرفت فکر کنم اکانت Cinema کلا میپرید :دی
Capture.JPG
بعدش هم یه حال اساسی به این دهکده داد ، حیف که خوابش میومد و 0 نکردش
cinema.JPG
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Eshbil
دیشب روی کپ ما حمله گذاشتن که از شانس بد مهاجم کتیبه احمق شد چشمان و ما دیدیم اینطوریه و با خیال راحت خوابیدیم :دی
Capture2.JPG
بعدش علیرضا هم یه مقدار بالا فیک گذاشت که البته اگه فیک ها با 5 کاتا میرفت فکر کنم اکانت Cinema کلا میپرید :دی
Capture.JPG
بعدش هم یه حال اساسی به این دهکده داد ، حیف که خوابش میومد و 0 نکردش
cinema.JPG
سلام افشین
)
آقا به مولا خسته بودم ولی همرش رو صفر کردیم 30kخفت کردم ازش حس نیس لینک بزارم
)و کاتا زدم روش بسش بود همینقدر ک تا الان کل همرش لاست داده!!
موضوع بعد من یادم نمیاد کی گفتم نپ یا متا اگر میخوندید فروم هم ما گفتیم 3به1 هم بازی میکنیم!
و این ک با متا دو تا ساید که میخواستن با هم مارو بزنن بنظرت من باید جواب مثبت بدم؟!
من فقط گفتم اکانت شمارو نمیزنیم مجتبی جان
نزاشتمم کسی بزنه تا دیشب فیک لیست رو ما اومدید دیگه از سایدتون زدیم کمی
این یه موضوع و این که اصن ما متا بودیم نپم نبودیم اکانتataturkروس ما اتک گزاشت بنظرت نباید درگیر شیم؟!
بازم موضوع بعدش این که اگر با من حرف زدی چرا من پلن زدمnwرو ریختم و اولین نفر زدم رو کتیبه هایnw?!
خود سپهر هم میدونه این کتیبه زدن و من شروع کردمو اینا فقط و فقط به خاطر این که پلیرهات دارشتن فیک میزاشتن رو ما 
حالا هم تهدید کردید neرو با خاک یکسان میکنید ما هم دیشب cinemaرو با خاک یکسان کردیم!
منتظر اتک های بعدی ما باشید!!
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن