صفحه 42 از 42 نخستنخست ... 32404142
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 427

موضوع: بحث وگفتگو پیرامون سرور j1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
    خیلی خوشحال شدی از پلن sw ؟
    در ضمن منظور از محاجم چیه؟ چیزی که حجم داره؟
    فکر نمی کنی که نباید اینجوری پست بزاری بعد از پلن sw
    خخخخخخخخخخخ مصیییی جووووون حرص نخور پیر میشی عزیزم

2. تشکر lucifer, mostafa-bi nam تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط فلفلی نمایش پست ها
    خخخخخخخخخخخ مصیییی جووووون حرص نخور پیر میشی عزیزم
    نه عمو مصطفی حرص نمی خورم. ولی نمی دونم چی شده از دیروز تا حالا مدیران فروم شروع کردن به پست گذاشتن و اضهار نظر کردن راجع به سرور ها و لایک کردن پست های خودشون و بقیه کاربر ها
    قدیم اینجوری نبود
    دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه

مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه

4. تشکر lucifer تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همه

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
    نه عمو مصطفی حرص نمی خورم. ولی نمی دونم چی شده از دیروز تا حالا مدیران فروم شروع کردن به پست گذاشتن و اضهار نظر کردن راجع به سرور ها و لایک کردن پست های خودشون و بقیه کاربر ها
    قدیم اینجوری نبود
    دقیقا منم موافقم چند روزه مدیران فروم بیکارن و نه اینکه ماشاا.. شما زیادی سرشناسی و اوازه نحوه بازی و پلن های متفکرانه تون در این چندین سال در ترنومنت های جهانی غوغا گردیده ازین باب دشمن زیاد دارین و این باعث میشه مدیران تشویق کنن حریفان شما رو درسته؟ دیییی.

اما جدا از شوخی مدیر گفت گزارش های سرور همیشه بذارین منم موافقم باهاش من حالا نفعی دارم از سرورتون چون موافقم؟ دوستان لطفا همیشه گزارش بذارین ببینیم حال کنیم اینه نفع من یکی بقیه نمیدونم.

حرفایی میزنینا. شما هم گزارش هات بذار مصطفی جان خوشحال میشم فتح فتوحات تو بازی تون رو ببینیم نه چرت و حرف سد من یغاز. بچه ها همیشه باید ظرفیت باخت رو داشت چون گزارش بضرر شما بوده گذاشته نشه؟ یا مدیر داستانی داره؟
    عذر میخوام خلاصه گزارش همیشه بذارین. فروم جای گزارش و تحلیل بوده شما که باید بدونی استاد.
    انتی فلان: یه عکس تاپ بذارین ببینیم چخبره ممنون میشیم

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ نمایش پست ها
    سلام به همه

دقیقا منم موافقم چند روزه مدیران فروم بیکارن و نه اینکه ماشاا.. شما زیادی سرشناسی و اوازه نحوه بازی و پلن های متفکرانه تون در این چندین سال در ترنومنت های جهانی غوغا گردیده ازین باب دشمن زیاد دارین و این باعث میشه مدیران تشویق کنن حریفان شما رو درسته؟ دیییی.

اما جدا از شوخی مدیر گفت گزارش های سرور همیشه بذارین منم موافقم باهاش من حالا نفعی دارم از سرورتون چون موافقم؟ دوستان لطفا همیشه گزارش بذارین ببینیم حال کنیم اینه نفع من یکی بقیه نمیدونم.

حرفایی میزنینا. شما هم گزارش هات بذار مصطفی جان خوشحال میشم فتح فتوحات تو بازی تون رو ببینیم نه چرت و حرف سد من یغاز. بچه ها همیشه باید ظرفیت باخت رو داشت چون گزارش بضرر شما بوده گذاشته نشه؟ یا مدیر داستانی داره؟
    عذر میخوام خلاصه گزارش همیشه بذارین. فروم جای گزارش و تحلیل بوده شما که باید بدونی استاد.
    انتی فلان: یه عکس تاپ بذارین ببینیم چخبره ممنون میشیم
    کسی با لینک گذاشتن مخالفت نکرد عزیزم.
    شما بخون من چی نوشتم بعد اینجوری حرف بزن
    دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه

مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه

7. تشکر Ðŕ. Şђǒϯğύŋ, lucifer تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

Wink

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen3x نمایش پست ها
    )))))))))
    یبار گفتم بازم میگم
    ببخشید شما؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

دقیقا مشکل من همینه چرا اون موقع نباید اس ای واندر داشته باشه از بیلیاقتی لیدرا بوده؟؟؟/
    عزیزم همرا رو دستشون باد کرده بود نصفشونم لانچ نکردن رومون ساید اینقدر ضعیف؟؟؟؟؟مگه داریم؟
    الانم اوضاعتون با اون موقع هیچ فرقی نکرده.از رو حساب باخت 100%نشستین یه مشت وعده وعید تو خالی دادین به امیر ساده ما.اون نمیشناستتون من خیلی خوب میشناسمتون
    میدونی این چیزی که میگی واسه من ارزو واسه تو خاطره هروقت تو اون سرور ازمایشی که کتیبه نداشت به عنوان فارم حضور داشتی الان بیا این حرفو بزن
    در مورد کتیبه که میگی لطف دوستان بوده.مربوط به ساید بوده حالا هر حرفو حدیثی بوده و به ساید دیگه مخصوصا ساید نپ ما مربوط نمیشه
    بابا ما که کلا 14روز هم کتیبه نداشتیم مورد داریم بیش از دوماه یونیک دستشه هنوز در تلاشه بیگ بزنه :دی
    زیادهم به این نپ دل خوش نباشین پست خوشحالیم زیاد نزارید بعدش همه جی بر عکس میشه شرمندتون میشم
    خبری در راه است
    ببین آشخور جان من در حال حاضر اصلا تو این سرور یا سرور دیگه نیستم پس واسم مهم نیست که چه اتفاقی* میافته تنها چیزی که واسم مهم اینه که تو یکی* دیگه خواهشا شاخ نشو یه نگا به پیشینت بکن بد بیا واسه کسایی* که اندازه سنت توی دژکوب بودن شاخ شونه بکش

درضمن اون سروری که داری در موردش صحبت میکنی* اگه یادت باشه اونقدر که دشمن تو ساید ما بود تو بیرون ساید نبود اینیم که یه تعداد کمی* مثل منو ناصر و چنتا دیگه ایستادیم و ادامه دادیم بخاطر دوستی* بینمون بود همین . البته فکر نکنم تو این حرف منو بفهمی چون از احترام قائل شدن واسه رفیق هیچ بوی نبردی

آی* کاش نامه*هات و ویس هاتو نگاه داشته بودم الان می*ذاشتم که یادت بیاد اینی که داری باهاش اینطوری حرف میزانی* کیه آشخور جان

9. نپسندیدن Reza.Khan, Shahansha نپسندید
صفحه 42 از 42 نخستنخست ... 32404142