-
سلام به همه بچه های سرور
علی کینگ ان ای جان شرمنده این نامه رو میذارم اما توهین و تهمت بزرگی بود حداقل اونایی که منو میشناسن میدونن.
داداشی این حرفی که شما زدی سطح بازیتو نشون میده و تجربه ات رو انگار تا حالا این بلا سرتون نیومده بوده
فرستنده:
king_ne
موضوع:
?????
فرستاده شده:
امروز 03:37:07
.............................................
ویرایش توسط M.Reza : 09-23-2014 در ساعت 08:49 AM
دلیل: لطفا فقط زبان فارسی استفاده شود
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
صادق برات متاسفم بازی کثیف میکنی؟!!!پنل داری به ما نمیدی؟!حالا که اینجوره همره کپتو استاپ بده!
قربون دستت اون پنل رو بده من تا سر کوچه یه پلن برم
)
اینم از شادی های ما و با تشکر از top leader NE:
http://upload7.ir/imgs/2014-09/49977717794123407153.png
http://upload7.ir/imgs/2014-09/09222240958919587206.png
ویرایش توسط _ARTEMIS_ : 09-23-2014 در ساعت 06:16 AM
دلیل: +
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
_ARTEMIS_
چون از دوتا اکانت اتک سیم رفته میگه پنل دارید!!!!
باور کن الان شوک شدم گه توتال لیدر ش ش این حرف رو زده وگرنه میشه به این حرف سال ها خندید !
الکی نیست وضعیت ش ش اینجوری شده دیگه!
-
-
سلام .پادگان تو سرور جهانی 3 سرباز همزمان با هم میسازه با 3 برابر قیمت ولی اینجا با سرباز خونه فرقی نداره فقط منابع بیشتری میبره و ب ترتیب سرباز میده بیرون !!!
دلیلش چیه ؟؟
-
سلام خدمت دوستان عزیز
تبریک میگم به جنوب غرب حرکت زیبایی بود
صادق جان دم شما گرم باحال بود حرکتتون .
این نشون از این داره که بچه هاتون دارن خوب کار میکنن و هنوز پیدا میشه کسایی که دژکوب رو تازه شروع کردن و شوقش رو دارن بخوان خیلی جدی بازی کنن .
وگرنه اینجا یه مشت پیر مردن که هوارتا افتخارات دارن و دیگه ازشون گذشته بخوان پلن بزنن و کسی هم نیست که شوقش رو داشته باشه بخواهیم بشینیم براش تشریح کنیم و تو لانچ اتک کمکش باشیم .
در رابطه با نامه ها هم من هیچ موقع اینطوری صحبت نمیکنم و امضا نامه ها مشخص هست که یکی دیگه از بچه ها داشته با شما صحبت میکرده .
والا من عادت دارم تو بازی حرفامو بزنم و بارها هم دیدید با لینک صحبت کردم .
اگرم میبینید که به ضاهر شما جلوتر هستید به این دلیل هست که اینجا واقعا تایم نمیزاریم و خیلی بی انگیزه داریم بازی میکنیم .
ولی این حرف ها دلیل بر موفقیت این چند روز شما نمیشه .
همینجا هم به کل بچه های شمال شرق میگم فدای یه تار موتون اگر همری ازمون رفت . این همه نیرو ساختید که بزنید بره دیگه . حالا چه به اشتباه از خودمون باشه چه با موفقیت باشه . ته این داستان بازی هستش .
به بچه های خودمون هم خسته نباشید میگم . ده چیف شده بود باید پس میگرفتید و این کار باید بهاش رو هم میدادید که دادید . دمتون گرم .
یا حق
علی
King_NE
ThE HeRoES
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ThE HeRoES
سلام خدمت دوستان عزیز
تبریک میگم به جنوب غرب حرکت زیبایی بود
صادق جان دم شما گرم باحال بود حرکتتون .
این نشون از این داره که بچه هاتون دارن خوب کار میکنن و هنوز پیدا میشه کسایی که دژکوب رو تازه شروع کردن و شوقش رو دارن بخوان خیلی جدی بازی کنن .
وگرنه اینجا یه مشت پیر مردن که هوارتا افتخارات دارن و دیگه ازشون گذشته بخوان پلن بزنن و کسی هم نیست که شوقش رو داشته باشه بخواهیم بشینیم براش تشریح کنیم و تو لانچ اتک کمکش باشیم .
در رابطه با نامه ها هم من هیچ موقع اینطوری صحبت نمیکنم و امضا نامه ها مشخص هست که یکی دیگه از بچه ها داشته با شما صحبت میکرده .
والا من عادت دارم تو بازی حرفامو بزنم و بارها هم دیدید با لینک صحبت کردم .
اگرم میبینید که به ضاهر شما جلوتر هستید به این دلیل هست که اینجا واقعا تایم نمیزاریم و خیلی بی انگیزه داریم بازی میکنیم .
ولی این حرف ها دلیل بر موفقیت این چند روز شما نمیشه .
همینجا هم به کل بچه های شمال شرق میگم فدای یه تار موتون اگر همری ازمون رفت . این همه نیرو ساختید که بزنید بره دیگه . حالا چه به اشتباه از خودمون باشه چه با موفقیت باشه . ته این داستان بازی هستش .
به بچه های خودمون هم خسته نباشید میگم . ده چیف شده بود باید پس میگرفتید و این کار باید بهاش رو هم میدادید که دادید . دمتون گرم .
یا حق
علی
King_NE
ThE HeRoES
سلام علی جان خسته نباشید آره دیگه ما سرور اولی ها باید حواسمون رو جمع کنیم خوب تا تجربمون بره بالا
ولی پلیرت رو متوجه کن که چی شده ما رو مولتی هانتر نکنه
-
-

نوشته اصلی توسط
Xyster
صادق تو اگه سرور اولته من پس تاحالا بازی نکردم لوووووووول
7ساله فقط باهم بازی می*کنیم از سرور۳.ir

چی بگم والا
-

نوشته اصلی توسط
Sadegh_Samadi
سلام علی جان خسته نباشید آره دیگه ما سرور اولی ها باید حواسمون رو جمع کنیم خوب تا تجربمون بره بالا
ولی پلیرت رو متوجه کن که چی شده ما رو مولتی هانتر نکنه
صادق جان بد متوجه شدی . من گفتم که هنوزم کسایی هستن که تازه شروع کرده باشن و بخوان محتویات این بازی رو کشف کنن نگفتم شما باره اولت هستش . متاسفانه ما اینجا کسی رو نداریم که بار اولش باشه بشینیم اکانت ها رو بدیم دستش بگیم برو اینطوری بزن . ولی شما این گزینه رو داری .
اون هم به چشم داداشم حتما به رفقا میگم .
باز هم اگر صحبتی هست حتما عنوان کنید من نمیخوام کسی اینجا حرفی تو دلش بمونه و نتونه بزنه .
یا حق
علی