صفحه 40 از 82 نخستنخست ... 30383940414250 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 391 تا 400 , از مجموع 818

موضوع: سرور c3 بیگ همر

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kastakurta نمایش پست ها
    کتیبه احمق منحصر این تایم بازی 1 میل و 600 تلفات.خخخخ احسنت.علی هیروز مهمترین کتیبه این تایم سرور زدن ازتون اونم با تلفات پایین.خخخ.نمیخوای تبریک بگی بهشون گناه دارنا.
    این تایم بازی 1.600 خیلی بهتره تا اون تایم بازی 3 میل:دی خخخخخ

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

این لینک اتک هایی هست که روی اکانت SHAKH_TEAM رفته!

http://dejkoob.ir/ir/report...2f,10635077414

دقیقا نمیدونم به همر توتن اونم تو سروری با این سرعت ساخت میگی همر جنگی!!!
    الان یه توتن معمولی باید حداقل 400کیلو گرزی و 100کیلو شوالیه داشته باشه پس اجازه بدید که به این همر ها بگیم همر نیمه جنگی البته به جز همر MR-PREZIDENT که همر نسبتا خوبی بود
    در هر صورت چیزی که ج.غ بدست آورد یه کتیبه بوده و با توجه به این که کتیبه چشمان هم روی اکانت شما بوده و شما میدونستید که اتک رئال می باشد فکر میکنم تقریبا لاست دادن 40 تا 50 درصد دف ساید شما!!
    و چیزی که ساید شما بدست اورده گرفتن چندین دمپایی و یک نیمچه همر و یک همر جنگی که با توجه به در اختیار داشتن کتیبه جنگ آموز منحصر و قطعا استفاده از جی بی و جی اس تبدیل یک همر معمولی به یک همر جنگی دیگر خیلی کار دشواری نیست
    در پایان هم به هر دو طرف تبریک میگم

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sosmar نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    بهتر نبود به جای فرافکنی از یک پست استفاده می کردی که شامل تحلیل و تبریک باشه؟!!
    چون الان اینجوری به نظر میاد که شما از سوزش از دست دادن کتیبه خیلی عجله کردید در استفاده از کلمات !!

در هر صورت حتما وقتی یه پلنی اجرا میشه یه منطق و یه فکری پشتش هست بهتر هست که اجازه بدیم که لانچر ها و پلنر ها توضیحات رو ارائه بدن بعد ما شروع کنیم به نقد کردن (نه مسخره کردن!)
    سلام داداش بامرامو با ادب خودم خیلی میخوامت والا من این روزا زیاد نیستم بچه ها میبینن که گندم منفی داریم لانچ میکنن ما هم راضی هستیم مشکلی هم نداریم طرف خودش یادش رفت واسه جنگ کوچیک 11کیلو کاتا زده بود:دی خخخخخخ 3 میل تو یه هفته تلفات دادن اونم چی بیگ همرشو زد

4. پسندیدن Sosmar پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

.
    مقدم به فروم مبارک !
    ما اصلا یادمون رفته همین میزان تروپ کردید تو دیوار اکانت ما
    یه محافظ کتفش در رفت !
    اکانتی که با راید همرش تا آخر سرور راید میشد رو برداشتید بدون اینکه مست باشه ! 2 تا ویو اول بدون قهرمان کردید تو دیوار ! ریپورت هم نگرفتید اومدید نکته فنی ارائه میدید
    پ.ن. بچه های جنوب غرب مرامی دوتا لنگه دمپایی دیگه هم بزنید تو دیوار بقیه اشون هم بیان خدا رو چه دیدی شاید آقای گشادپوریان هم آیدی فروم ساخت!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

الان یه توتن معمولی باید حداقل 400کیلو گرزی و 100کیلو شوالیه داشته باشه پس اجازه بدید که به این همر ها بگیم همر نیمه جنگی البته به جز همر MR-PREZIDENT که همر نسبتا خوبی بود
    در هر صورت چیزی که ج.غ بدست آورد یه کتیبه بوده و با توجه به این که کتیبه چشمان هم روی اکانت شما بوده و شما میدونستید که اتک رئال می باشد فکر میکنم تقریبا لاست دادن 40 تا 50 درصد دف ساید شما!!
    و چیزی که ساید شما بدست اورده گرفتن چندین دمپایی و یک نیمچه همر و یک همر جنگی که با توجه به در اختیار داشتن کتیبه جنگ آموز منحصر و قطعا استفاده از جی بی و جی اس تبدیل یک همر معمولی به یک همر جنگی دیگر خیلی کار دشواری نیست

بنا به دلایل ساید ها من نمی خوام پستی بگذارم ولی تو هادی همرمارا از کجا می دونی؟مگه ما همر داریم؟:O سهیل کجاقایمش کردی؟:@
    منم به دوطرف تبریک می گم ولی من جای هرطرف بودم نمی زدم چون هم دف کردن اشتباه بود هم زدنش البته نسبت به جنگ آموز هایی که توی swهست خیلی راحت قابل برگشت هست وهم اینکه دفاع به راحتی برمی گرده با 2کیلو گلد توی سه روز باید برای قضاوت ادامه کاردید!
    :| هادی خوبی؟:|

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام داداشی

این لینک مال جنگ اموز یونیک که ماله 3 4 هفته قبله اره؟؟؟

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sadegh_Samadi نمایش پست ها
    سلام داداش بامرامو با ادب خودم خیلی میخوامت والا من این روزا زیاد نیستم بچه ها میبینن که گندم منفی داریم لانچ میکنن ما هم راضی هستیم مشکلی هم نداریم طرف خودش یادش رفت واسه جنگ کوچیک 11کیلو کاتا زده بود:دی خخخخخخ 3 میل تو یه هفته تلفات دادن اونم چی بیگ همرشو زد

مشکل اصلی اینجاست چیز خاصی ازت ندیده ادم بخواد بحث کنه.این از این.نکته بعد یادته کل سایدتون بعد اتک که به معماری منحصر خورد هنگ کرده بودن با دیدن همر؟اون اکانت با همرش کار خودشو کرد برای ساید کنارش هم بالای2 میل دف کشت.اگه هم باقی همر 1 دقیقه نمیموند تو ده برای این بود یا کتیبه بزنه یا دیوار بشه .چون وقت نداشتیم برای ادامه سرور به طور کامل.الانم فقط در حد سر زدن میایم و یه نگاهی میکنیم میریم.احمق منحصر هم از ساید ش ش زده شده پس دلیلی نداره بخوام حرص بخورم.از ش غ هم زده میشد فقط میخندیدم نسبت تلفات که میدیدم و اینکه کی متضرر شده..استدلال پلنر اینه با اون کتیبه میتونه باگ بزنه احتمالا.اما همون همرها میموند و دیوار نمیشد چند همر خوب ساخته میشد.
    میخواید ناراحت بشید میخواید نه اما از بس پست های شما و دوستانتون سطحی و خنده دار هست ادم دلیلی برای بحث های فنی پیدا نمیکنه.
    قبلا ما کنار کل کل که جذابیت بازی زیاد میکرد یه تحلیل و بحثی داشتیم اما اینجا نمیشه زیادی سطح اکثر دوستان پایین.انگیزه اصلا وجود نداره برای کل کل حالا هی پست بذارن دوستان.با پست خالی که ادم بازیش خوب نمیشه.
    ویرایش توسط pOtEntAtE : 09-13-2014 در ساعت 08:39 PM

9. پسندیدن Ali Chiefer پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

مشکل اصلی اینجاست چیز خاصی ازت ندیده ادم بخواد بحث کنه.این از این.نکته بعد یادته کل سایدتون بعد اتک که به معماری منحصر خورد هنگ کرده بودن با دیدن همر؟اون اکانت با همرش کار خودشو کرد برای ساید کنارش هم بالای2 میل دف کشت.اگه هم باقی همر 1 دقیقه نمیموند تو ده برای این بود یا کتیبه بزنه یا دیوار بشه .چون وقت نداشتیم برای ادامه سرور به طور کامل.الانم فقط در حد سر زدن میایم و یه نگاهی میکنیم میریم.احمق منحصر هم از ساید ش ش زده شده پس دلیلی نداره بخوام حرص بخورم.از ش غ هم زده میشد فقط میخندیدم نسبت تلفات که میدیدم و اینکه کی متضرر شده..استدلال پلنر اینه با اون کتیبه میتونه باگ بزنه احتمالا.اما همون همرها میموند و دیوار نمیشد چند همر خوب ساخته میشد.
    میخواید ناراحت بشید میخواید نه اما از بس پست های شما و دوستانتون سطحی و خنده دار هست ادم دلیلی برای بحث های فنی پیدا نمیکنه.
    قبلا ما کنار کل کل که جذابیت بازی زیاد میکرد یه تحلیل و بحثی داشتیم اما اینجا نمیشه زیادی سطح اکثر دوستان پایین.انگیزه اصلا وجود نداره برای کل کل حالا هی پست بذارن دوستان.با پست خالی که ادم بازیش خوب نمیشه.

کاملا حق با شماست مهدی جان به شخصه من هر بار که این 3 4 تا نوجوان میان پستمو ریپلای میکنن اصلا جوابی ندارم براشون کاملا پست های که میزارن با سنینشون مطابقت میکنه مثل این میمونه 2 نفرقهر کنن و این یکیشون بگه یادته یه ماه پیش بستنی برات خریدم پولشو پس بده / . مم بعد دوستان جنوبی اگه منو ریپلای کردید و جوابی دریافت نکردید ناراحت نشید چون جز قشر خاصی حسابتون نکردم که بخوام دهن به دهن شم باهاتون شما میتونید به عنوان کم آرودن بنده روش حساب کنید /. شاد باشید

11. پسندیدن pOtEntAtE, Ali Chiefer پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali chiefer نمایش پست ها
    بنا به دلایل ساید ها من نمی خوام پستی بگذارم ولی تو هادی همرمارا از کجا می دونی؟مگه ما همر داریم؟ سهیل کجاقایمش کردی؟:@
    منم به دوطرف تبریک می گم ولی من جای هرطرف بودم نمی زدم چون هم دف کردن اشتباه بود هم زدنش البته نسبت به جنگ آموز هایی که توی swهست خیلی راحت قابل برگشت هست وهم اینکه دفاع به راحتی برمی گرده با 2کیلو گلد توی سه روز باید برای قضاوت ادامه کاردید!
    :| هادی خوبی؟:|
    فکر کن تو بیای تو فروم و پست ها رو ببینی و پستی نزاریییی ))
    من آمار همه همر های سرور رو دارم خیالت راحت
    من تو رو که میبینم حالم خیلی خوب میشه اصن تو نباشی من با کی میتونم کل کل کنم آخه :d

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

آره دیگه دقیقا همینه اینم نگی چی بگی؟
    باشه تو خوبی

صفحه 40 از 82 نخستنخست ... 30383940414250 ... آخرینآخرین