-

نوشته اصلی توسط
mod admiral
درود
دوست عزیز الان دقیقا شما با کدوم قسمت مشکل دارید؟ کجا با شما بد صحبت شده؟ کدوم تاپیک باید باز می مونده ، بستـه شده؟ کدوم مدیر با شما با لحن بد صحبت کرده؟
سلام
من بابت نحوه ی برخورد با مورد تاپیک فینال (خرید و فروش) اینکه صحبتی نشه توی تاپیک با شما موافقم ولی عملکردتون نپسندیدم. اگر پست mr.president پاک شد فوراً بایستی اطلاعیه فعلی میرفتین نه اینکه با پاک کردن پشت هم پست ها اذهان عمومی ترقیب به ادامه ی روند بکنید! که کار به گفتن الفاظ نامناسب بکشه هرچند که گفتن الفاظ ناشایست هم اشتباهه.
بنظر من اگر حرفی ناشایستی در مورد مدیریت یا هرکسی در ادامش زده شده مقصر خود شما بودین که بدون هیچ اطلاعیه اقدام به پاک کردن پستهاشون کردین.
درمورد پانیش اصلاً موافق نیستم باید کل اکانت دخیل در این موضوع حذف بشن اگر اینا پانیش بخورن یعنی همچنان هستن تا تخلفاتشون ادامه بدن بایستی هم فروشنده هم خریدار بعد از محرز شدن تخلفشون در تاپیک اعلام کنید تا در ادامه بازی در سرورهای بعدی دیگران در ایجاد رابطه با این افراد احتیاط لازمه داشته باشن و در گروهشون راه ندن. این اشخاص هم پلن تیمی میفرشون هم کتیبه هم خودشون . عدم اعلام این اشخاص (اگر اتفاق بیفته) بدترین کاری که شما در قبال دیگر کاربرا انجام میدین.
موفق باشین
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
kingphoenix
سلام
من بابت نحوه ی برخورد با مورد تاپیک فینال (خرید و فروش) اینکه صحبتی نشه توی تاپیک با شما موافقم ولی عملکردتون نپسندیدم. اگر پست mr.president پاک شد فوراً بایستی اطلاعیه فعلی میرفتین نه اینکه با پاک کردن پشت هم پست ها اذهان عمومی ترقیب به ادامه ی روند بکنید! که کار به گفتن الفاظ نامناسب بکشه هرچند که گفتن الفاظ ناشایست هم اشتباهه.
بنظر من اگر حرفی ناشایستی در مورد مدیریت یا هرکسی در ادامش زده شده مقصر خود شما بودین که بدون هیچ اطلاعیه اقدام به پاک کردن پستهاشون کردین.
درمورد پانیش اصلاً موافق نیستم باید کل اکانت دخیل در این موضوع حذف بشن اگر اینا پانیش بخورن یعنی همچنان هستن تا تخلفاتشون ادامه بدن بایستی هم فروشنده هم خریدار بعد از محرز شدن تخلفشون در تاپیک اعلام کنید تا در ادامه بازی در سرورهای بعدی دیگران در ایجاد رابطه با این افراد احتیاط لازمه داشته باشن و در گروهشون راه ندن. این اشخاص هم پلن تیمی میفرشون هم کتیبه هم خودشون . عدم اعلام این اشخاص (اگر اتفاق بیفته) بدترین کاری که شما در قبال دیگر کاربرا انجام میدین.
موفق باشین
سلام
بنده به صورت خصوصی با یکی از اکانتهای متخلف مکاتبه کردم و راهنمایشون هم کردم و پذیرفتند ولی متاسفانه موضوع بحثشون رو به اهانت به مدیریت سروردر قالب انتقاد از مسائل جزیی تغییر دادند که باعث به حد نصاب رسیدن تخلفات و بازداشت اکانتشون شد
به ضرس قاطع خدمتتون عرض میکنم که هیچ یک از مدیران از بازداشت اکانتها و بسته شدن تاپیکها استقبال نمیکنند و بنا به قراری که بین خودشون گذاشتند تا جایی که امکان داره با کاربران متخلف مدار کرده اند و در اخطارها و تذکر ها هم حداقل هارو منظور کردند و در مقابل هم از کابران توقع همکاری و رعایت قوانین رو داشته اند که اکثر دوستان هم همکاری کرده اند ولی استثناعاتی هم بوده که با عدم مراعات مارو بر خلاف میل باطنیمون مجبور به منظور امتیازات منفی و بازداشت اکانتهاشون کردند.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام
مدیرهای محترم فروم هر وقت توان پاسخ گویی رو ندارن تاپیک فینال رو میبندن.
به هرحال حقایق رو باید پذیرفت هر چه قدر تلخ!(مثلا کسی که شده اسطورتون یهویی بره کتیبه بخره)
مدرکش هم موجود به مدیریت هم ارایه شده.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
_ARTEMIS_
سلام
مدیرهای محترم فروم هر وقت توان پاسخ گویی رو ندارن تاپیک فینال رو میبندن.
به هرحال حقایق رو باید پذیرفت هر چه قدر تلخ!(مثلا کسی که شده اسطورتون یهویی بره کتیبه بخره)
مدرکش هم موجود به مدیریت هم ارایه شده.
سلام
اتفاقات شبیه به این از دژکوب قدیم تا به حال چندین مورد رخ داده
نمیدونم چرا دوستان فکر میکنند با طرح این مباحث در فروم انتظار دارند از طرف مدیران فروم به این تخلفات رسیدگی میشه
این فرهنگ باید جا بیوفته که مدیران انجمن تنها حوزه ی مدیریتیشون داخل فروم هست و در تصمیم گیریهای مربوط به بازی هیچ نقشی ندارند و مرجع رسیدگی به این تخلفات تیم مدیریت و مولتی هانتری سایته که این فرهنگ سازی هم بدونه حمایت و همکاری کاربران غیر قابل انجامه.
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
MOD Winter
سلام
اتفاقات شبیه به این از دژکوب قدیم تا به حال چندین مورد رخ داده
نمیدونم چرا دوستان فکر میکنند با طرح این مباحث در فروم انتظار دارند از طرف مدیران فروم به این تخلفات رسیدگی میشه
این فرهنگ باید جا بیوفته که مدیران انجمن تنها حوزه ی مدیریتیشون داخل فروم هست و در تصمیم گیریهای مربوط به بازی هیچ نقشی ندارند و مرجع رسیدگی به این تخلفات تیم مدیریت و مولتی هانتری سایته که این فرهنگ سازی هم بدونه حمایت و همکاری کاربران غیر قابل انجامه.
100%بیشتر از اینجا هم بوده.
این مطالب رو برای مدیر فروم نمیزنن بلکه برای ادمین و پلیر ها با هم میزنن که مدیران فروم لطف میکنن وهمش رو پاک میکنن و نقش فیلتر رو دارن!
-

نوشته اصلی توسط
_ARTEMIS_
این مطالب رو برای مدیر فروم نمیزنن بلکه برای ادمین و پلیر ها با هم میزنن که مدیران فروم لطف میکنن وهمش رو پاک میکنن و نقش فیلتر رو دارن!
هرگونه خرید و فروش امتیازت بازی (بر طبق قانون شماره 5 بازی تبادل پول) تخلف بوده و با اکانت های متخلف برخورد صورت میگیره. اما باید این تخلف برای مولتی هانتر محرز باشه در غیر این صورت میشه دخالت در روند بازی. متاسفانه قانونی جهت الزام به عدم همکاری ساید های مختلف در دژکوب وجود نداره و مجازات کاربرانی که در ساید های مختلف با هم همکاری می کنند توسط مولتی هانتر می تونه به دخالت در بازی تعبیر بشه.
اما راهکار در این موارد چه خواهد بود؟ در صورتی که همکاری (مثل رد و بدل شدن کتیبه) انجام بشه و مولتی هانتر دخالت کنه و سند و مدرکی من باب رد و بدل شدن پول نداشته باشه کسی که با این انتقال موافق هست به مولتی هانتر برچسب دخالت در بازی خواهد زد و در صورتی که مولتی هانتر دخالت نکنه باقی کاربران که با این انتقال مخالف هستند برچسب عدم برخورد مولتی هانتر رو خواهند زد. اما واقعا راه حل چیه؟
-

نوشته اصلی توسط
Omid
هرگونه خرید و فروش امتیازت بازی (بر طبق قانون شماره 5 بازی تبادل پول) تخلف بوده و با اکانت های متخلف برخورد صورت میگیره. اما باید این تخلف برای مولتی هانتر محرز باشه در غیر این صورت میشه دخالت در روند بازی. متاسفانه قانونی جهت الزام به عدم همکاری ساید های مختلف در دژکوب وجود نداره و مجازات کاربرانی که در ساید های مختلف با هم همکاری می کنند توسط مولتی هانتر می تونه به دخالت در بازی تعبیر بشه.
اما راهکار در این موارد چه خواهد بود؟ در صورتی که همکاری (مثل رد و بدل شدن کتیبه) انجام بشه و مولتی هانتر دخالت کنه و سند و مدرکی من باب رد و بدل شدن پول نداشته باشه کسی که با این انتقال موافق هست به مولتی هانتر برچسب دخالت در بازی خواهد زد و در صورتی که مولتی هانتر دخالت نکنه باقی کاربران که با این انتقال مخالف هستند برچسب عدم برخورد مولتی هانتر رو خواهند زد. اما واقعا راه حل چیه؟
ببینید مولتی هانتر سرورای شما اگر اگر و تنها اگر و کاملاً تاکیدی، یکبار دژکوبو به عنوان بازی تجربه کرده باشن خیلی راحت میتونن از روی زمان لاگین و اتکی که مدافع( یا کلینر کتیبه) مشاهده کرده و از هم اتحادی ها درخواست نیرو (یا برداشتن کتیبه از ناتار) نکرده ، خزانه دیگری داشته ولی جابجا نکرده و ... راحت تشخیص بده آیا هماهنگ شده این کتیبه رفته یا نه!
وقتی حتی قرار نباشه چنین اتفاقی بیفته (هرچند الان مطمعنم میایین میگید من از کجا میدونم که شما اینکارو نمیکنید باید بگم اگر اینکارو میکردین میگفتین) من هزارتا فکر میتونم بکنم! اینکه اون اکانتی که کتیبه داشته از خود مسئولین سرور بوده و با فروختن کتیبه 100 هزارتومان اینطوری برای خودش پول درآورده یا ...( قضیه تهمت نیستااا بلکه میخوام بگم اگر شما کارتون درست انجام ندین انتظار نداشته باشین اذهان کاربرا مثل این مواردی که گفتم مخدوش نشه)
any way امیدوارم درست و حسابی بدون درنظر گرفتن اینکه اون اکانتا برای سرور سودآور بودن یا نه قانون اجرا کنید و 100 البته اگر تخلف محرز شد نام کاربران خاطی( نام اکانتشون در سرور نه نام شخص) قید کنید ، بالاخره اونایی که میخوان متخلفارو بشناسن از روی نام اکانت میتونن بفهمن کیا بودن.
اینم بگم مولتی هانتر و مدیرای انجمن نبایستی توی سرور اکانت داشته باشن هرچقدر هم شما بگید بودنشون موردی نداره ولی 100% مورد داره بالاخره یه کوچیک هم شده اگر ساید خودشون و دوستایی که پیدا کرده همراهی میکنه میتونه از اختیاراتی که داره برای سایدش استفاده بکنه . مولتی هانتر به واسطه ی دسترسی به پنل و مدیر فروم به واسطه دسترسی هاش توی فروم.
با تشکر
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
_ARTEMIS_
ارجاتون میدم به این پست که دلایل این حذفها گفته شده

نوشته اصلی توسط
MOD AdMirAl
[B]
بحث در مورد این موضوع در تاپیک عمومی که از تمام رده های سنی دارای مخاطب میباشد در پی اولین ناهنجاری باعث ترویج این فرهنگ زننده و در ناهنجاری دوم در تبادلات پستها بین دو طرف میتونه افترا و تهمتهای نا روای احتمالی هم زده بشه که این امر موجب تخریب شخصیتی افراد در تاپیک عمومی و در معرض دید جمع خواهد شد.
بنا بر عرف جامعه و قوانین این فروم این نوع مباحث فاقد صلاحیت بحث عمومی هستند و مدیران انجمن طبق وظایفشون در راستای سالم سازی تاپیکها برای عموم کاربران موظف به حذف این پستها میباشند.
برای ارتباط با ادمین هم میتونید از داخل بازی باهاشون مکاتبه داشته باشید
قبول کنید که گذاشتن مکاتبه های خصوصی کف فروم کاره پسندیده ای نیست و اگر این روال باب بشه عواقب بسیار بدی خواهد داشت
-
یکی از ایرادات فروم الان نداشتن اقتدار مدیریت است
البته شاید خود مدیریت باعث بوجود اومدن این برخورد شده است البته سیاست مدیریت که با کاربران مدارا شود کمی برای من مبهم است اگر پلیس اجتماع بخواد با دزدی های کوچک مدارا کند می شود همان تخم مرغ دزد شترمرغ دزد می شود
یکی از موارد دیگه ای که من خیلی جاها دیدم اینه که یک مدیر میاد تاپیک رو قفل میکنه و میبنده ، مدیر دیگری حالا بالاتر یا پایین تر میاد دوبارهدر مورد تخلفات پست میزاره و توضیح میدهد
این دوتا اشکال داره
1- وقتی مدیر محترم میاد و تاپیک رو مینده یعنی تاپیک رو بسته و کسی نباید پست بزارد ولی خیلی جاها دیدم که مدیر بعدی میاد و پست میزاره و اقتدار مدیر قبلی رو زیر سوال می بره
2- مگر شما ها ( مدیران محترم ) قبل از بستن تاپیک مورد نظر در قسمت مدیریت مشورت نمیکنید ( با مدیر ارشد یا مدیرهای قسمت های دیگر که تاپیک به اونها مربوط می شود ) که بعد ازپست مدیر که تاپیک رو بسته مدیر بعدی میاد باز توضیح میدهد که چرا فلان کار شده است
کمی هماهنگ بودن و کمی ابهت فروم از لحاظ نظم و رشد بهتر خواهد شد
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ُSHovalie Sefid
یکی از ایرادات فروم الان نداشتن اقتدار مدیریت است
البته شاید خود مدیریت باعث بوجود اومدن این برخورد شده است البته سیاست مدیریت که با کاربران مدارا شود کمی برای من مبهم است اگر پلیس اجتماع بخواد با دزدی های کوچک مدارا کند می شود همان تخم مرغ دزد شترمرغ دزد می شود
یکی از موارد دیگه ای که من خیلی جاها دیدم اینه که یک مدیر میاد تاپیک رو قفل میکنه و میبنده ، مدیر دیگری حالا بالاتر یا پایین تر میاد دوبارهدر مورد تخلفات پست میزاره و توضیح میدهد
این دوتا اشکال داره
1- وقتی مدیر محترم میاد و تاپیک رو مینده یعنی تاپیک رو بسته و کسی نباید پست بزارد ولی خیلی جاها دیدم که مدیر بعدی میاد و پست میزاره و اقتدار مدیر قبلی رو زیر سوال می بره
2- مگر شما ها ( مدیران محترم ) قبل از بستن تاپیک مورد نظر در قسمت مدیریت مشورت نمیکنید ( با مدیر ارشد یا مدیرهای قسمت های دیگر که تاپیک به اونها مربوط می شود ) که بعد ازپست مدیر که تاپیک رو بسته مدیر بعدی میاد باز توضیح میدهد که چرا فلان کار شده است
کمی هماهنگ بودن و کمی ابهت فروم از لحاظ نظم و رشد بهتر خواهد شد
به نظره من سیاست فعلی مدیران از جهاتی هم درسته
درسته که گاهی اوقات تهمت هایی متوجه مدیران شده
درسته که برخی این سیاست هارو اشتباه میدونند
درسته که با این سیاست کار برای مدیران سخت تره
ولی به عینه میشه شاهد پیشرفت فرهنگ پست گذاشتن ها هم بود(میتونید 2-3 صفحه آخر تاپیک جی1 رو مشاهده کنید)
با این حال برخی دوستان شکایت دارند که مدیران بازداشت میکنند و تاپیک هارو میبندند،ولی فکر میکنم این انجمن دموکراسی ویژه ای رو دنبال میکنه
شما خودتون فروم دژکوب قدیم حضور داشتید،حتم دارم هنوز یادتون هست که هرگونه صحبت در مورد مدیریت انجمن ممنوع بود،کافی بود نبویسید "مدیر عزیز حالت چطوره" در لحظه اکانتتون بازداشت میشد" ولی اینجا میتونید به راحتی از مدیران انتقاد کنید،ما هم همیشه از انتقادات استقبال کردیم و جوابگو بودیم ولی قبول کنید برخی انتقادات نا منصفانه بوده و حتی به ضرر خود کاربران هست.