-

نوشته اصلی توسط
Alone
پیمان بزنین بترکونید مرتیکه رو :دی کثافت گلد نمیده بهتون منم بازی نمیکنم پیمان بهت تو گارنا اون شب گفتم که اما مرتضی داره جنوب شرق بازی میکنه اکانتشم Titanic هست با آرش سولو و ممد اگزمن بازی میکنه بزنید فارمش کنید :دی
اره میدونم. یکی تو بازی نمیکنی یکی من
. دقیقا همونشب گارنا بهم گفتی که دیگه پلی نمیکنی و خدافظی کردی و منم جوابت دادم لعنتی سالهاست که من و تو و امثالهم هر سروری که تموم میکنیم داریم خدافظی میکنیم و بای دژکوب میدیم و هنو کفن سرور قبلی خشک نشده تو بغل سرور جدید سنگینی میکنیم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Alone
پیمان بزنین بترکونید مرتیکه رو :دی کثافت گلد نمیده بهتون منم بازی نمیکنم پیمان بهت تو گارنا اون شب گفتم که اما مرتضی داره جنوب شرق بازی میکنه اکانتشم Titanic هست با آرش سولو و ممد اگزمن بازی میکنه بزنید فارمش کنید :دی
عجب!
من رو اکانتم کسی به نام مرتضی نیستا!
جو میدی چرا؟
اسمم هم تایتانیک نیست!
..... ....!
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-

نوشته اصلی توسط
Eshbil
میدونم دارن . ولی اینقدری ندارن که بتونن حداقل 20 موج 10 تایی کاتا بزنن !

)
یعنی تایم ساختش بیشتر از تایم سروره

)
البته شاید هم داشته باشن ، معلوم نی

نه باووو تو گفتی هنو تکنولژی ساخت کاتا نی تو سرور من گفتم چرا تحقیق کردن و بعضی توتن باز ها شروع کردن کاتا زدن هم. میدونی کیا الان سرور کاتا شروع کردن؟
اوناییکه همسایه دارن و میترسن که پا بگیره فارمشون کنه. اون توتن بازها غارتشون هم بالا باشه اره الان دارن کاتا میزنن داداشی. واسه کراپ لاک کردن همسایه.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Ali_PoTTeR
دوم دارم اولی رو میگم ... اینو ترو خدا جواب بدین ... کسی از فرشید پاستیل خبری نداره؟ حتما باید یگم 500 تا گلد میدم تا جواب بدین؟

پ ن پ همینجو خشک جواب میدیم. تازه 500تا گلد هم که نقدا واریز فرمودی یا جواب میدن نرررچ خبر نداریم یا اینکه میگن ما فقط عادت داریم سوال سوم ببعد پاسخگو باشن
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
میبینم که دوست بزرگوار آقای بلک وار هم که هستن این سرور
-
-

نوشته اصلی توسط
ali_potter
میبینم که دوست بزرگوار آقای بلک وار هم که هستن این سرور
سلام علی جوووووون.عزیزمی :X
داداش یِ اکانت فارم ساختن دوستان،منم نگاه میکنم که شما جوونا مثل قبل بازی کنین
))) یِ وقت افت نکرده باشین :d
سلطــــان پاپ ایــــران
اخطار مدیر انجمن
مسئول تنظیم خانواده
http://blackwar.persiangig.com/image/
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
آقا بیاین کد گلد رو بندازین کف فروم
مام ببینیم کد 5 کی گلد چه شکلیه
)
-
-
بیشترین ریجستر رو ان ای داشته و ان دبل و اس ای مثل همیشه سنت رو رعایت کرده و کمترین
Untitled.jpg
این مپ یجوری بهتون نمیاد ؟ دی
-
-
سلام داداشی...بابا اصلا امیر الون بازی نیس ..فانه ب قرآن...یادم باشه با بچه ازاین ب بعد دهن ب دهن نشم:dاز این ب بعدم ب سن قانونی رسیدی بیا پست بذار...
-
-

نوشته اصلی توسط
G.U.!.L.T.Y
سلام داداشی...بابا اصلا امیر الون بازی نیس ..فانه ب قرآن...یادم باشه با بچه ازاین ب بعد دهن ب دهن نشم:dاز این ب بعدم ب سن قانونی رسیدی بیا پست بذار...
فارم های قدیم شاخ های جدید :|
فعلا که به خاطر شخص بنده سه ساید دلیت کردن رفتن . زیاد حرف زدی میری تو لیست :|
دوستان خدانگهدار فروم جوش باحال نیست :دی