صفحه 39 از 82 نخستنخست ... 29373839404149 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 381 تا 390 , از مجموع 818

موضوع: سرور c3 بیگ همر

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

هیچی باز ما نبودیم بچه ها لانچ کردن رو ان ای احمق منحصر رو زدن هر چند که با روش لانچ مشکل دارم ولی فدای یه تار موی نیما و بچه های گل جنوب غرب

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sadegh_Samadi نمایش پست ها
    هیچی باز ما نبودیم بچه ها لانچ کردن رو ان ای احمق منحصر رو زدن هر چند که با روش لانچ مشکل دارم ولی فدای یه تار موی نیما و بچه های گل جنوب غرب
    اصولا هر پلنی ممکنه شکست داشته باشه و موفقیت
    درصد موفقیت پلن های جنوب غرب + هست
    لینک گزارشها رو هم میذارید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sadegh_Samadi نمایش پست ها
    سلام
    صادق بازم شرمنده بچه ها شدم ولی این کتیبه احمق 40مین بعد از تایم تغییرش شد گیج که مجبور شدم 20موج وسط حمله ها اضافه کنم که تارگت اصلی معلوم شد وگرنه 100سال دیگه نمی فهمیدن تارگت کجاست :دی
    یه همر نان کپ هم داشت چیف می شد که باز همین مشکل رو داشتیم دیگه کاتا نزدیک نبود موج بزنیم.
    ولی اینجورش رو ندیده بودم احمق حدود یه ساعت بعد از تایمش بره رو گیج!

4. پسندیدن KAMI_SHAKH TEAM پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

یه نکه کوچولو برای اساتید نرمال باز به قول خودشون حرفه ای از دید ما...
    کتیبه گیج منحصر یا کتیبه احمقی که تاثیرش شده گیج منحصر 10تا ویو کافیه براش.کافی اهداف رو رو ساختمانهای داخل دهکده قرار بدید.شایدم این دژکوب دیگه خیلی تغییرات داشته ما نمیدونیم.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

کتیبه احمق منحصر این تایم بازی 1 میل و 600 تلفات.خخخخ احسنت.علی هیروز مهمترین کتیبه این تایم سرور زدن ازتون اونم با تلفات پایین.خخخ.نمیخوای تبریک بگی بهشون گناه دارنا.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kastakurta نمایش پست ها
    کتیبه احمق منحصر این تایم بازی 1 میل و 600 تلفات.خخخخ احسنت.علی هیروز مهمترین کتیبه این تایم سرور زدن ازتون اونم با تلفات پایین.خخخ.نمیخوای تبریک بگی بهشون گناه دارنا.
    سلام دوست عزیز
    بهتر نبود به جای فرافکنی از یک پست استفاده می کردی که شامل تحلیل و تبریک باشه؟!!
    چون الان اینجوری به نظر میاد که شما از سوزش از دست دادن کتیبه خیلی عجله کردید در استفاده از کلمات !!

در هر صورت حتما وقتی یه پلنی اجرا میشه یه منطق و یه فکری پشتش هست بهتر هست که اجازه بدیم که لانچر ها و پلنر ها توضیحات رو ارائه بدن بعد ما شروع کنیم به نقد کردن (نه مسخره کردن!)

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kastakurta نمایش پست ها
    یه نکه کوچولو برای اساتید نرمال باز به قول خودشون حرفه ای از دید ما...
    کتیبه گیج منحصر یا کتیبه احمقی که تاثیرش شده گیج منحصر 10تا ویو کافیه براش.کافی اهداف رو رو ساختمانهای داخل دهکده قرار بدید.شایدم این دژکوب دیگه خیلی تغییرات داشته ما نمیدونیم.
    این احمق رو بی دلیل نزدیم :دی
    یه کارایی بلدم با منحصر کنم که زدم این کارو با احمق کوچیک نمیشه :دی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

Cool

نقل قول نوشته اصلی توسط _ARTEMIS_ نمایش پست ها
    سلام
    صادق بازم شرمنده بچه ها شدم ولی این کتیبه احمق 40مین بعد از تایم تغییرش شد گیج که مجبور شدم 20موج وسط حمله ها اضافه کنم که تارگت اصلی معلوم شد وگرنه 100سال دیگه نمی فهمیدن تارگت کجاست :دی
    یه همر نان کپ هم داشت چیف می شد که باز همین مشکل رو داشتیم دیگه کاتا نزدیک نبود موج بزنیم.

نیما جان دمتم گرم، داداش شما قبلا ثابت شده*ای، ما که کلا از چیزی که به دست اومده راضی هستیم، به جز یکی از همرها مابقی همر جنگی بود پس موردی نداشت که بپره

یه حساب کتاب کوچولو نشون میده تمام این همرهایی که خخخخخخخ دوستان رو در پی داشته تا چند روز دیگه جبران میشه. باشد که دوستان به فکر خودشون باشند

راستی صادق دیدیم یه همر آوردی بالا گفتیم بپره برگردی به کار تخصصی خودت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط KAMI_SHAKH TEAM نمایش پست ها
    نیما جان دمتم گرم، داداش شما قبلا ثابت شده*ای، ما که کلا از چیزی که به دست اومده راضی هستیم، به جز یکی از همرها مابقی همر جنگی بود پس موردی نداشت که بپره

یه حساب کتاب کوچولو نشون میده تمام این همرهایی که خخخخخخخ دوستان رو در پی داشته تا چند روز دیگه جبران میشه. باشد که دوستان به فکر خودشون باشند

راستی صادق دیدیم یه همر آوردی بالا گفتیم بپره برگردی به کار تخصصی خودت
    خیلی میخوامت شاهین جون داداش اصولا میدونی که من از اول سرور دف زدم این همرا رو هم به عشق بچه ها کشیدم هر چقدر دوست داشتید بزنید بعضیا بیشتر بسوزن یادشون نره چجوری با کله میومدن تو دیوار انگار داشتن واندر میزدن !!!!!!!!!خخخخخخخخخخ

11. تشکر KAMI_SHAKH TEAM تشکر نمود
    پسندیدن KAMI_SHAKH TEAM پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط _ARTEMIS_ نمایش پست ها
    سلام
    نیما جون داداش دمت گرم کل همرا فدای یه تار موت حتی اگه کتیبه نمیومد ما که پرورش دمپایی داریم چیزایی هم که زدی چیزی جز دمپایی نبود:دی پس ملالی نیست این ها نیز بگذرد:دی
    باشد که رستگار شویم
    به قول یه دوست قدیمی:

آسمون دلتون نیلوفری

13. پسندیدن KAMI_SHAKH TEAM پسندید
صفحه 39 از 82 نخستنخست ... 29373839404149 ... آخرینآخرین