-
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
M3nTaL
هم سجاد عزیز و هم آقا مصطفی ، یه بار دیگه پست رو بخونن !
آقا چرا ناراحت میشین . اون آپدیت واسه آنتی اسپم بود و اصل پست اون بالاشه . آقا مصطفی شما درست میگین . همرتون رو هم خیلی خوب استفاده کردین . دمتون هم گرم . همه هم میدونن اون ده همر نداشت دیگه . ماشاالله آمارش رو بچه های سرور های دیگه هم داشتن اینقدر ازش لینک دیدن

استفاده از مغز و این چیزا هم توهینیه عزیزم خوب نیست به هرکسی دم دستت بود توهین کنی . من تا الان نکردم هیچ وقت هم نمیکنم
در مورد کم شدن غارتت هم خواستی شمارت رو بده تو تلگرام بهت با لینک و مدرک ثابت کنم چرا کم شده

و البته واسه روشن شدن موضوع باس بگم که زمانی تاپ ریست شد و شما توی تاپ بودی ، همر ده 01 رو خوابونده بودی که مسعود رو بزنی و بقول خودتون دیوار بوسیدین .
سجاد داداش از شما انتظار نداشتما ! با همه سر جنگ داری مشکلی نست . با من چرا عزیزم ؟
و در آخر باید خدمتتون عرض کنم که مسعود جان لطف کردن و یه حرکت دیگه هم زدن
اینم نمونه کار
خخخخخ.jpg
بقیه ریپورت ها رو هم ببینین
http://dejkoob.ir/ir/report/17866206...a9,17869d07606
دوستان عزیز قدیما رسم بود یکی رو از یه ساید دیگه میخواستن بزنن ، حداقل 2 بار جاسوسی میزدن . بعدش هم طرف رو با 4 تا ده تو فارم لیست نیمزارن که . 1 بار با کلی نیرو میزنن و میگن خداروشکر . طمع نمیکنن .
مسعود است دیگر ، نمیزاره با خیال راحت غارت کنین
پ ن : هرچی اینجا میگییم و مینویسیم فقط و فقط واسه بازیه عزیزان . همه ماها بیرون از این دنیای مجازی شخصیت واقعی داریم . خواهش میکنم به همدیگه توهین نکنین . آخر و اول این سرور با همه کل کل هاش تموم میشه و یه ساید 100 میکنه .
شاد باشید و موفق
افشین جان نخواستم بهت توهین کنم. بازی با کلمات و فریب افکار عمومی کاری نداره. پس وقتی خودت میدونی واقعیت چیه سعی نکن با نوشتن دروغ بقیه رو گمراه کنی.
به هر حال اگه ناراحت شدی معذرت.
در ضمن شما که ادعای بازی پاک داری و به ما اتهام داشتن اکانت مولتی تو اتحاد شما رو میزنی،چرا باید از من لینک داشته باشی.
گرچه میدونم که روی کدوم اکانت لاگین دارین چون مسعود بهم گفته بود و البته گفت که دیگه روش لاگین نخواهد شد. منم به احترام حرف توتال سایدتون اون اکانت رو کاریش ندارم.
سخنی با مسعود: عزیز دلم قبلا هم تو چند مورد بهت گفتم که سعی کن تو صحبت هات ادب رو حفظ کنی. این لحن نامه نگاریهات با اکانت حنظله زیبنده شما رو نمیدونم ولی زیبنده توتال یه ساید نیست. وگرنه بی احترامی و مسخره کردن که کاری نداره.
- - - Updated - - -
افشین جان شماره منو اگه خواستی از مسعود بگیر
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
M3nTaL
هم سجاد عزیز و هم آقا مصطفی ، یه بار دیگه پست رو بخونن !
آقا چرا ناراحت میشین . اون آپدیت واسه آنتی اسپم بود و اصل پست اون بالاشه . آقا مصطفی شما درست میگین . همرتون رو هم خیلی خوب استفاده کردین . دمتون هم گرم . همه هم میدونن اون ده همر نداشت دیگه . ماشاالله آمارش رو بچه های سرور های دیگه هم داشتن اینقدر ازش لینک دیدن

استفاده از مغز و این چیزا هم توهینیه عزیزم خوب نیست به هرکسی دم دستت بود توهین کنی . من تا الان نکردم هیچ وقت هم نمیکنم
در مورد کم شدن غارتت هم خواستی شمارت رو بده تو تلگرام بهت با لینک و مدرک ثابت کنم چرا کم شده

و البته واسه روشن شدن موضوع باس بگم که زمانی تاپ ریست شد و شما توی تاپ بودی ، همر ده 01 رو خوابونده بودی که مسعود رو بزنی و بقول خودتون دیوار بوسیدین .
سجاد داداش از شما انتظار نداشتما ! با همه سر جنگ داری مشکلی نست . با من چرا عزیزم ؟
و در آخر باید خدمتتون عرض کنم که مسعود جان لطف کردن و یه حرکت دیگه هم زدن
اینم نمونه کار
خخخخخ.jpg
بقیه ریپورت ها رو هم ببینین
http://dejkoob.ir/ir/report/17866206...a9,17869d07606
دوستان عزیز قدیما رسم بود یکی رو از یه ساید دیگه میخواستن بزنن ، حداقل 2 بار جاسوسی میزدن . بعدش هم طرف رو با 4 تا ده تو فارم لیست نیمزارن که . 1 بار با کلی نیرو میزنن و میگن خداروشکر . طمع نمیکنن .
مسعود است دیگر ، نمیزاره با خیال راحت غارت کنین
پ ن : هرچی اینجا میگییم و مینویسیم فقط و فقط واسه بازیه عزیزان . همه ماها بیرون از این دنیای مجازی شخصیت واقعی داریم . خواهش میکنم به همدیگه توهین نکنین . آخر و اول این سرور با همه کل کل هاش تموم میشه و یه ساید 100 میکنه .
شاد باشید و موفق
ُسلام افشین جان
سر جنگ چیه ؟ والا یکم برخورد با لحنم تنده 
همه اونایی که توی تیم اسپیک یا گارنا با من حرف زدن میدونن هیچیو جدی و با عصبانیت نمیگم 
و اما بابت این حرکتی که مسعود است دیگر.
دمش گرم خوب حوصله میکنه اکانتارو چک میکنه .
دست تنها هم خوب سایدتونو میچرخونین !!!
به نظر من ساید پلیر نداشته باشه اکانتا دست خودت باشه بهتر از اینه پلیر داشته باشه و بخوای باهاشون سرو کله بزنی 
در آخر هم ممنون که این بحث خود شاخ پنداریه دوستان و تموم کردی .چون خیلی خسته کننده دیگه شده بود.
اگر هم توهینی به شما کردم من شرمنده و کوچیکتم.
باتشکر
ســـجاد
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام بر عزیزان سرور کی1
اقای ارش خان dfg مهدی رو دووست نداری یادت بیاد منم نمیخوای یادت بیاد؟؟؟
اگر بلوبوی رو یادت بیاد پس مهدی رو هم یادت میاد چون یکی از هولدر های تیم ما بودن
حق داری از ویدمستر گله مند باشی اگر یادت باشه با من دعوات شد که اخر هم اکانت رو فروختین رفتین البته به رقیب فروختین
گفتی از پرستیج جنگ اموز بزرگ زدی؟؟؟؟
از اونجایی که من حافظه خوبی دارم==>>
جنگ اموز بزرگ از اکانت بلوبوی رفت روی پرستیج بعدش هم با هماهنگی من رفتش روی اکانت مکس اسپارتا {{اون موقع شما این وسط نقشتون چی بود؟}}
حالا راستشو بگو کی شدی تری داتی ؟؟؟ از وقتی همرت رو فروختی به رقیب؟؟؟ دوست عزیزتون سینا چیکار میکنه؟؟؟؟
پ.ن:: عارف کیه؟؟؟ خدایی توی کل عمر دژکوبیم عارف نشنیدم
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN
آرش جان
باور کن 1% ناراحت نیستم ازت.اگر فکر میکنی ناراحتم پس باید بهت بگم هنوز ناراحتیمو ندیدی

همه صحبتات درست فقط یه چیزی راجع به اکانت Whitebird بگم.
اصلا قصد هیچ کاریو با اون اکانت نداشتم .
یکی از دوستان ازم پرسید به سعید اطمینان داری ؟ گفتم آره چطور مگه ؟
گفت اگر فردا وسط پلن پسوورد عوض کرد دف بک داد یا تارگت لو داد یا هر چیزی میخوای چی کار کنی ؟
دیدم حرف درست میگه .پسووردو عوض کردم 4تا فیک گذاشتم 2ساعت بعد پسوورد عوض شد !!!
فقط میخواستم ببینم این کارو میکنه یا نه
سعید به من گفت اکانت در اختیارت هر کار میخوای بکن . خواستم ببینم سر حرفش میمونه !!!
من چه کاری میتونستم بکنم باهاش ؟جز دف سازی

خود سعید هم اینو میخونه
امیدوارم از دستم دلخور نشه اما باید امتحانش میکردم
پ.ن 1 : با نوب جماعت توی یک ساید بازی نمیکنم

پس منو به اون رفیقات نچسبون. گقتم 75% دوستامون مشترکن .نه دیگه همشون

موفق باشی
ســـجاد
سجاد چطوری ؟ :دی
اول داستان این سرور ما به این صورت بود که من کلا بازی نمیکردم محمد Khargosh رفت رو مخم گفت بیا بازی فک کنم 4 هفته از سرور گذشته بود اول قرار شد برم رو اکانت khargosh ولی اصولا چون رو اکانت کسی بازی نمیکنم این اکانت هفته 4 بازی ساخته شد و خودم تنها شروع کردم به بازی در کنار کار و هزارتا مشغله از همون اول که اکانت رو ساختیم من رو حساب اینکه آرش و ... هم sw هستند اکانت رو sw زدم وقتی دیدم Nw هستن بچه ها اکانت بردم تو اتحاد nw از همون اول هم هیچ توافقی با sw نکردم واسه نزدن و ... به همین خاطر همیشه احتمال اینکه از sw بزنن اکانت رو میدادم و دیدی که اکانت چقدر دف داشت :دی تا قبل کتیبه ها من 2 بار همر ده 1 رو چون وقت نمیکردم گندم بدم زدم تو درو دیوار که رسید به هفته قبل کتیبه ها علی head shot نامه داد که اکانتت تو اس دبلیو هست وبازی خراب میشه و این صحبتا که آره کتیبه از اس دبلیو نزن . منم با با آرش صحبت کردم و گفتم نمیزنم اوکیه اگه هم بزنم میزنم واسه اکانت وایت برد موقع کتیبه ها کتیبه مرتاض کوچیک افتاد 1 خونه ای ده یک من یه لنگه دمپایی توش بود با چنتا از بچه ها که صحبت کردیم قرار شد فقط کلینش کنیم همر ده یک بزنیم بهش ولی ورش نداریم که بره واسه اس دبلیو همینطورم شد من پاک سازی کردم و شما فک کنم توی اتحاد ما یه جاسوس کوچولو هم داشتید :دی چون یه ساعت بعد پاکسازی ورش داشتید :دی اینم به کنار گفتیم بزار ببرن. همین الانشم با توجه به اینکه 2 تا خزانه 20 داره اکانت البته از یه هفته قبل کتیبه ها هنوز یه کتیبه هم از sw ور نداشتیم اینا همش آوانسه ها :دی
واسه اکانت هم من اکانت رو در اختیارت قرار دادم و یه قول و قراری داشتیم که شما بهش عمل نکردی و فیک لیست گذاشته بودی رو بچه ها البته همونطور که من بهت گفتم من پسورد رو پنج نداده بودم چون تا شب سرکار بودم یکی از دوستان که به ایمیل اکانت دسترسی داشت اینکارو کرده بود
به هر حال مهم نیس کاکو :دی از بازی لذت ببر
سعید
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
چرا زورت میگیره گلم
خودتو کنترل کن یکمم عفت کلام داشته باش برادر
این حرفا در شان شما نیست
)))))
همین یه دونه کفایت میکنه آقای اینسرتر
:
http://dejkoob.ir/ir/report/13718b04...d8,13754522824
آنتی اسپم :
http://8pic.ir/images/gc2nhnrfba89ayq6zp0l.jpg
ادب مرد به از دولت اوست
ارادتمند
مهدی BlackSword
ویرایش توسط BlackSword : 04-29-2016 در ساعت 06:35 AM
... آن خطاط سه گونه خط نوشتی:
یکی او خواندی، لا غیر.
یکی را هم او خواندی هم غیر.
یکی نه او خواندی، نه غیر او!
آن خط سوم منم
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام به همه

نوشته اصلی توسط
BlackSword
عذر میخوام دوستان دخالت میکنم اما من بعنوان یک بیطرف که هیچ اطلاعی از سرور و این لینک اقای اینسرتر گذاشتین چیز خاص یا اشتباهی ندیدم و نفهمیدم کجاش خنده داشت. چون من یا هر پلیر دیگه تمام دهکده هاش زیر فیک و اتک باشه دقیقا همین کار میکردیم. یعنی دف اصلی رو متمرکز تو نانکپ یا پشت کتیبه خلاصه ده های مهم متمرکز میکردم و فیدرها رو همینجو چندتا اینسرت وسط ویو ها میذاشتم همین حد و حدود تعداد نیرو تازه.
اقایون بد میگم یا جانبداری کردم لطفا بگین متوجه بشم من.
- - - Updated - - -
والا اینم ملاک نیست رضا جان. منکه حالا فهمیدم کپ بوده اما حتما نان کپ ها مهمتر بوده. وقتی رو تمامدهکده های شما اتک بیاد اونم از چندین اکانت مختلف شما اولین جاییکه نگه میداری کجاس؟ لازم باشه نان کپ رو کپ میکنی و کراپ هاتم خراب میکنی یا نه؟
رضا جان داداشم من کاری به اینا ندارم فقط میگم این گزارش چیز خاصی رو برای من یکی نشون نمیده. اخر اخرش اینه اصلا دف نداشته دف کنه و همون داشته و اینسرت کرده بین چند ویو. یا اصلا یه اینسرت سرعت نت مشکلساز میشه و میوفته بعد از اتکها. این خیلی پیش میاد. ااصلا پلیرهای کارکشته همر رو جاخالی میدن و کاتاها دیوار میکنن. اما سرعت نت یا خوبی اجرای پلنر حریف و هماهنگی تیم مربوطه حریف باعث میشه مدافع اشتباه حدث بزنه. و اینم باز مربوط به خوبی اجرای حریفه نه ناشیگری مدافع.
بهرحال دمتون گرم حالش میبریم از گزارشات
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن