صفحه 37 از 75 نخستنخست ... 27353637383947 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 361 تا 370 , از مجموع 904

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور k1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

هم سجاد عزیز و هم آقا مصطفی ، یه بار دیگه پست رو بخونن !
    آقا چرا ناراحت میشین . اون آپدیت واسه آنتی اسپم بود و اصل پست اون بالاشه . آقا مصطفی شما درست میگین . همرتون رو هم خیلی خوب استفاده کردین . دمتون هم گرم . همه هم میدونن اون ده همر نداشت دیگه . ماشاالله آمارش رو بچه های سرور های دیگه هم داشتن اینقدر ازش لینک دیدن
    استفاده از مغز و این چیزا هم توهینیه عزیزم خوب نیست به هرکسی دم دستت بود توهین کنی . من تا الان نکردم هیچ وقت هم نمیکنم
    در مورد کم شدن غارتت هم خواستی شمارت رو بده تو تلگرام بهت با لینک و مدرک ثابت کنم چرا کم شده و البته واسه روشن شدن موضوع باس بگم که زمانی تاپ ریست شد و شما توی تاپ بودی ، همر ده 01 رو خوابونده بودی که مسعود رو بزنی و بقول خودتون دیوار بوسیدین .

سجاد داداش از شما انتظار نداشتما ! با همه سر جنگ داری مشکلی نست . با من چرا عزیزم ؟

و در آخر باید خدمتتون عرض کنم که مسعود جان لطف کردن و یه حرکت دیگه هم زدن

اینم نمونه کار

خخخخخ.jpg

بقیه ریپورت ها رو هم ببینین

http://dejkoob.ir/ir/report/17866206...a9,17869d07606

دوستان عزیز قدیما رسم بود یکی رو از یه ساید دیگه میخواستن بزنن ، حداقل 2 بار جاسوسی میزدن . بعدش هم طرف رو با 4 تا ده تو فارم لیست نیمزارن که . 1 بار با کلی نیرو میزنن و میگن خداروشکر . طمع نمیکنن .
    مسعود است دیگر ، نمیزاره با خیال راحت غارت کنین

پ ن : هرچی اینجا میگییم و مینویسیم فقط و فقط واسه بازیه عزیزان . همه ماها بیرون از این دنیای مجازی شخصیت واقعی داریم . خواهش میکنم به همدیگه توهین نکنین . آخر و اول این سرور با همه کل کل هاش تموم میشه و یه ساید 100 میکنه .

شاد باشید و موفق
    ویرایش توسط M3nTaL : 04-28-2016 در ساعت 07:30 PM دلیل: مسعود رو قرمز کردم :)

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
    آقا چرا ناراحت میشین . اون آپدیت واسه آنتی اسپم بود و اصل پست اون بالاشه . آقا مصطفی شما درست میگین . همرتون رو هم خیلی خوب استفاده کردین . دمتون هم گرم . همه هم میدونن اون ده همر نداشت دیگه . ماشاالله آمارش رو بچه های سرور های دیگه هم داشتن اینقدر ازش لینک دیدن
    استفاده از مغز و این چیزا هم توهینیه عزیزم خوب نیست به هرکسی دم دستت بود توهین کنی . من تا الان نکردم هیچ وقت هم نمیکنم
    در مورد کم شدن غارتت هم خواستی شمارت رو بده تو تلگرام بهت با لینک و مدرک ثابت کنم چرا کم شده و البته واسه روشن شدن موضوع باس بگم که زمانی تاپ ریست شد و شما توی تاپ بودی ، همر ده 01 رو خوابونده بودی که مسعود رو بزنی و بقول خودتون دیوار بوسیدین .

سجاد داداش از شما انتظار نداشتما ! با همه سر جنگ داری مشکلی نست . با من چرا عزیزم ؟

اینم نمونه کار

خخخخخ.jpg

دوستان عزیز قدیما رسم بود یکی رو از یه ساید دیگه میخواستن بزنن ، حداقل 2 بار جاسوسی میزدن . بعدش هم طرف رو با 4 تا ده تو فارم لیست نیمزارن که . 1 بار با کلی نیرو میزنن و میگن خداروشکر . طمع نمیکنن .

پ ن : هرچی اینجا میگییم و مینویسیم فقط و فقط واسه بازیه عزیزان . همه ماها بیرون از این دنیای مجازی شخصیت واقعی داریم . خواهش میکنم به همدیگه توهین نکنین . آخر و اول این سرور با همه کل کل هاش تموم میشه و یه ساید 100 میکنه .

شاد باشید و موفق
    افشین جان نخواستم بهت توهین کنم. بازی با کلمات و فریب افکار عمومی کاری نداره. پس وقتی خودت میدونی واقعیت چیه سعی نکن با نوشتن دروغ بقیه رو گمراه کنی.
    به هر حال اگه ناراحت شدی معذرت.
    در ضمن شما که ادعای بازی پاک داری و به ما اتهام داشتن اکانت مولتی تو اتحاد شما رو میزنی،چرا باید از من لینک داشته باشی.
    گرچه میدونم که روی کدوم اکانت لاگین دارین چون مسعود بهم گفته بود و البته گفت که دیگه روش لاگین نخواهد شد. منم به احترام حرف توتال سایدتون اون اکانت رو کاریش ندارم.
    سخنی با مسعود: عزیز دلم قبلا هم تو چند مورد بهت گفتم که سعی کن تو صحبت هات ادب رو حفظ کنی. این لحن نامه نگاریهات با اکانت حنظله زیبنده شما رو نمیدونم ولی زیبنده توتال یه ساید نیست. وگرنه بی احترامی و مسخره کردن که کاری نداره.

- - - Updated - - -

افشین جان شماره منو اگه خواستی از مسعود بگیر
    دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه

مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
    افشین جان نخواستم بهت توهین کنم. بازی با کلمات و فریب افکار عمومی کاری نداره. پس وقتی خودت میدونی واقعیت چیه سعی نکن با نوشتن دروغ بقیه رو گمراه کنی.
    به هر حال اگه ناراحت شدی معذرت.
    در ضمن شما که ادعای بازی پاک داری و به ما اتهام داشتن اکانت مولتی تو اتحاد شما رو میزنی،چرا باید از من لینک داشته باشی.
    گرچه میدونم که روی کدوم اکانت لاگین دارین چون مسعود بهم گفته بود و البته گفت که دیگه روش لاگین نخواهد شد. منم به احترام حرف توتال سایدتون اون اکانت رو کاریش ندارم.
    سخنی با مسعود: عزیز دلم قبلا هم تو چند مورد بهت گفتم که سعی کن تو صحبت هات ادب رو حفظ کنی. این لحن نامه نگاریهات با اکانت حنظله زیبنده شما رو نمیدونم ولی زیبنده توتال یه ساید نیست. وگرنه بی احترامی و مسخره کردن که کاری نداره.
    عزیزم داستان رو کلا اشتباه فهمیدی . ازت لینک دارم منظورم لینک پلنهاته عزیزم خودت تو فروم گذاشتی و با اینکه از اتحاد ما زده بودی بازم خوشمون اومد و تبریک گفتیم
    اونی هم که دیوار کردیم مولتی نیست عزیزم . از ساید خودمونه . بیرون اتحاد بود . فکر کردن فارمه در حالی که تله بود نه فارم
    من فقط روی اکانت های اتحاد خودمون لوگین دارم . شما یک نفر رو بیار که بگه من مولتی میکشم . حتی توی ساید خودم
    آخه من دف ساز رو چه به مولتی
    در کل میگم هرچی اینجا کل کل میکنیم دلیل بر دشمنی ماها نیست . شاید سرور بعدی تو یه ساید بودیم

4. پسندیدن All Stars, SajjaD MaRiLyN پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها

اینم نمونه کار

خخخخخ.jpg

شاد باشید و موفق
    ُسلام افشین جان
    سر جنگ چیه ؟ والا یکم برخورد با لحنم تنده
    همه اونایی که توی تیم اسپیک یا گارنا با من حرف زدن میدونن هیچیو جدی و با عصبانیت نمیگم

و اما بابت این حرکتی که مسعود است دیگر.
    دمش گرم خوب حوصله میکنه اکانتارو چک میکنه .
    دست تنها هم خوب سایدتونو میچرخونین !!!

به نظر من ساید پلیر نداشته باشه اکانتا دست خودت باشه بهتر از اینه پلیر داشته باشه و بخوای باهاشون سرو کله بزنی

در آخر هم ممنون که این بحث خود شاخ پنداریه دوستان و تموم کردی .چون خیلی خسته کننده دیگه شده بود.
    اگر هم توهینی به شما کردم من شرمنده و کوچیکتم.

باتشکر
    ســـجاد
    For Wнαт Yoυ Belιeve
    Sтαɴd
    Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere

6. تشکر M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن SABER., M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام بر عزیزان سرور کی1

اقای ارش خان dfg مهدی رو دووست نداری یادت بیاد منم نمیخوای یادت بیاد؟؟؟

اگر بلوبوی رو یادت بیاد پس مهدی رو هم یادت میاد چون یکی از هولدر های تیم ما بودن

حق داری از ویدمستر گله مند باشی اگر یادت باشه با من دعوات شد که اخر هم اکانت رو فروختین رفتین البته به رقیب فروختین

گفتی از پرستیج جنگ اموز بزرگ زدی؟؟؟؟

از اونجایی که من حافظه خوبی دارم==>>

جنگ اموز بزرگ از اکانت بلوبوی رفت روی پرستیج بعدش هم با هماهنگی من رفتش روی اکانت مکس اسپارتا {{اون موقع شما این وسط نقشتون چی بود؟}}

حالا راستشو بگو کی شدی تری داتی ؟؟؟ از وقتی همرت رو فروختی به رقیب؟؟؟ دوست عزیزتون سینا چیکار میکنه؟؟؟؟

پ.ن:: عارف کیه؟؟؟ خدایی توی کل عمر دژکوبیم عارف نشنیدم

8. تشکر BlackSword, lucifer, mostafa-bi nam تشکر نمود
    پسندیدن BlackSword, lucifer پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط BlueBoy1988 نمایش پست ها
    سلام بر عزیزان سرور کی1

اقای ارش خان dfg مهدی رو دووست نداری یادت بیاد منم نمیخوای یادت بیاد؟؟؟

اگر بلوبوی رو یادت بیاد پس مهدی رو هم یادت میاد چون یکی از هولدر های تیم ما بودن

حق داری از ویدمستر گله مند باشی اگر یادت باشه با من دعوات شد که اخر هم اکانت رو فروختین رفتین البته به رقیب فروختین

گفتی از پرستیج جنگ اموز بزرگ زدی؟؟؟؟

از اونجایی که من حافظه خوبی دارم==>>

جنگ اموز بزرگ از اکانت بلوبوی رفت روی پرستیج بعدش هم با هماهنگی من رفتش روی اکانت مکس اسپارتا {{اون موقع شما این وسط نقشتون چی بود؟}}

حالا راستشو بگو کی شدی تری داتی ؟؟؟ از وقتی همرت رو فروختی به رقیب؟؟؟ دوست عزیزتون سینا چیکار میکنه؟؟؟؟

پ.ن:: عارف کیه؟؟؟ خدایی توی کل عمر دژکوبیم عارف نشنیدم
    الان شما آرمینی یا همون عزیزی که 1سال و نیم هم پیداش شد میگفت دوالشم که همون موقعم کسی یادش نمیومد !؟
    من اکانت فروختم :| !؟ من که زمانی هم که رفتم ، عرفان ده 1 رو چیف کرد چون نزدیکش بود ، پارکینگا رم که دادم آرمین فار فار چون 20 خونه ایش بود :| اکانت هم که دادم کلا به نادر و هادی :| اکانت ما هم زمانی که زدن سزاراشو که اگه تو سرور بودی میفهمیدی ، پسوورد نادر چیکو لو رفت ، در واقع یه اکانت جانشینش شد ، و با جانشینی روش بودن ، پسسوورد یه سری اکانتا تو آرشیو نا مه ش بوده ، که یکیش dfg بود ، که سزارا نادر و dfg رو تو هم کوبیدن ، حالا این وسط فروش چی بود !؟ بعد کی ما رو بیرون انداخت !؟ سینا مشکلش چی بود !؟دوست عزیز یعنی شما تری داتی بودی و ما نبودیم !؟ شما کی شدی اتفتقا !؟ این بحث که هر کی میاد یه جمله میگه من توضیح بدم قشنگ نیس ، لطف کنین شماره هاتون رو ئتو پیغام خصوصی بذارین ، یه گروه درست کنم ، بالاخره هنوز داریم شماره عزیزان رو ، با بعضیا هم هنوز در ارتباط و رفت و آمد هستیم ، لطفا کسی حرفی داره من بعد اونجا بزنه ، نه جلو افرادی که بی خبرند از سرورها

در مورد شما سجاد جان ، من رفاقتم خیلی بالاتر از بازیه واسم ، واسه همینم اتفاقا گله مندم ازت سر خیلی چیزا
    شما اگه نمیدونی میتونی بپرسی از بچه های ساید خودمون ، دیگه الان که سرور 10سال نگذشته ازش که یه سری مثه این دوستان بیان و اعتبار بسازن واسه خودشون ، سهیل دوس خوبم هستش ، این سرور ج.غ بود ، به خاطر من اومد ش.غ ، من در حقش رفاقت رو اونجور که باید نکردم و به خاطر یه سری مسائل ، ازم دلخور شد ، سهیل خیلی قبل تر از اینکه 3 ایکس رو ول کنه ، اینجا رو ول کرد ، همه ش هم سر دلخوریش از من و عارف بود عزیزم ، چندین بار این موضوع رو بهت گفتم ، یه بار دیگه گوشزد میکنم ، تو جریان مسائل درونی یه ساید دیگه اگه نیستیم ، نباید بیایم و بگیم چی شده ، اگه دوس داشتی بپرس خصوصی ، من مفصل میگم چی شد که سهیل انگیزه بازیش رفت !!!
    اما در مورد سطح بازی و چیزایی که گفتی ، وقتی میای وسط فرو داد میزنی الان خوشحالین متا شمال شده ، کاملا معنی خوشحال رو متوجه میشم من عزیزم ، وقتی میای میگی توازن سرور بهم خورده رو ولی اصن نمیفهمم معنیش رو ، یه تحلیل بکن بگو چجوری توازن برقرار میشد !؟ شما که دست به تحلیلت خوبه ، شما اکانتی که 3ماه تو اتحادم بوده میگی نباید لانچ کنه چون تو sw هس ، خب میزدیش ، مگه من گفتم نزن !؟ ولی وقتی انقدر مرام میذارم به سعید میگم ولش کن اکانت به دردمون نمیخوره ، زود میای رو ال استارز فیک میذاری بحثش متفاوت میشه ، اون موقع دیگه نمیشه یه اکانت در اخنیارت باشه ، من که کم اوانس ندادم که ، اگرم بحثت اینه یه اکانت تو sw هس ، خب عارف مگه تو SW نیس !؟ خب بیاین بزنین دیگه ، نه اینکه قبل کتیبه ها بیاین بگین با اکانتاتون کتیبه ها ما رو نزنین ، منطقی ترش اینه با اکانتاتون بیاین اکانتاکون رو بزنین
    حرفی رو که مدت ها قبل به خودت زدم رو الان واسم نزن سجاد جان ، خود من گفتم حتی با بچه های ال استارز هم کل کل نکنین ، جای دیگه ممکنه تو یه ساید باشین ، ولی اینکه الان با من انقدر سر جنگ داری رو نمیفهمم دلیلش رو ، وقتی میایم تو فروم یه چیزی رو مطح میکنیم ، دلیلش اینه بخوایم همه بفهمن ، وگرنه هم شماره منو داری ، هم تلگراممو و راه های ارتباطی زیادی هس که میتونه به صورت خصوصی حرفامون بیان بشه

پ.ن : دوستان با سابقه ، اگه سوالی از گذشته هس ، لطفا پیغام خصوصی شماره بذارن تا یه گروه درس کنم با یه سری از دوستان که میگین ، میگن ما دروغگوییم و اکانت فروشیم اصن )) فقط نشه مثه جریان اون بابا که اومد گفت تو س14 این بودی و این کارو کردی ، که نبودیم کل سرور 14 هم تو بحث سیاست جدیش ، فقط و فقط یه بار با ممدرضا اوانسنس و نیما رونجر خدا بیامرز و فرشید خدا بیامرز و مملی وگنوس و یکی 2 تا از عزیزان دیگه یه فرحزاد رفتیم ، سرورش هم اصن بار فنی نداشت از نظر من و بدترین سروری بود که تو کل زندگیم بازی کردم ، سرو تهش هم معلوم نشد چی شد اصن:|

با تشکر

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
    جهت اطلاع دوستان عرض می کنم که این دوستانی که می بینید نه رو اکانت من بازی میکنن نه برا من مولتی میکشن و نه دف.

دوستانی که اکانت ندارن تو سرور خواهشاً اینجا پست نزارن . شما نیستین اینا تمام دق و دلیشون رو رو من خالی می کنن.

:| اگه واسه شما بازی نمیکنن چرا انقدر دفاع میکنن پس )) دیگه الان برنامه طبق این مموال شد که مهدی لوسیفر تنها کسی نیس که دف از مولتیا واسه ج.ش میکشه ، رضا خان هم اتکا رو لانچ نمیکرده )) !؟ این شد برنامه !؟ تا دیروز که 4 تالینک دادین و کتیبه رو با جاش بردین و ، خفت میکردین و دیوار میکردین ، یکی شده بود سوپر پلنر و دیگری شده بود ، گاد اف دف کوردیناتور و یه عزیزیم که رفت شده بود اسطوره دف ، حالا که یه دیوار شدین انقدر باید همه چیو انکار کنیم !؟ خب لااقل بگین کیا تو سرور هستن جواب اسپم ها و اسپمر ها رو ندیم و ریپورت کنیمشون =)))))

با تشکر

10. پسندیدن Black Rose پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash :D نمایش پست ها
    [SIZE=3]
    در مورد شما سجاد جان ، من رفاقتم خیلی بالاتر از بازیه واسم ، واسه همینم اتفاقا گله مندم ازت سر خیلی چیزا
    شما اگه نمیدونی میتونی بپرسی از بچه های ساید خودمون ، دیگه الان که سرور 10سال نگذشته ازش که یه سری مثه این دوستان بیان و اعتبار بسازن واسه خودشون ، سهیل دوس خوبم هستش ، این سرور ج.غ بود ، به خاطر من اومد ش.غ ، من در حقش رفاقت رو اونجور که باید نکردم و به خاطر یه سری مسائل ، ازم دلخور شد ، سهیل خیلی قبل تر از اینکه 3 ایکس رو ول کنه ، اینجا رو ول کرد ، همه ش هم سر دلخوریش از من و عارف بود عزیزم ، چندین بار این موضوع رو بهت گفتم ، یه بار دیگه گوشزد میکنم ، تو جریان مسائل درونی یه ساید دیگه اگه نیستیم ، نباید بیایم و بگیم چی شده ، اگه دوس داشتی بپرس خصوصی ، من مفصل میگم چی شد که سهیل انگیزه بازیش رفت !!!
    اما در مورد سطح بازی و چیزایی که گفتی ، وقتی میای وسط فرو داد میزنی الان خوشحالین متا شمال شده ، کاملا معنی خوشحال رو متوجه میشم من عزیزم ، وقتی میای میگی توازن سرور بهم خورده رو ولی اصن نمیفهمم معنیش رو ، یه تحلیل بکن بگو چجوری توازن برقرار میشد !؟ شما که دست به تحلیلت خوبه ، شما اکانتی که 3ماه تو اتحادم بوده میگی نباید لانچ کنه چون تو sw هس ، خب میزدیش ، مگه من گفتم نزن !؟ ولی وقتی انقدر مرام میذارم به سعید میگم ولش کن اکانت به دردمون نمیخوره ، زود میای رو ال استارز فیک میذاری بحثش متفاوت میشه ، اون موقع دیگه نمیشه یه اکانت در اخنیارت باشه ، من که کم اوانس ندادم که ، اگرم بحثت اینه یه اکانت تو sw هس ، خب عارف مگه تو SW نیس !؟ خب بیاین بزنین دیگه ، نه اینکه قبل کتیبه ها بیاین بگین با اکانتاتون کتیبه ها ما رو نزنین ، منطقی ترش اینه با اکانتاتون بیاین اکانتاکون رو بزنین
    آرش جان
    باور کن 1% ناراحت نیستم ازت.اگر فکر میکنی ناراحتم پس باید بهت بگم هنوز ناراحتیمو ندیدی
    همه صحبتات درست فقط یه چیزی راجع به اکانت Whitebird بگم.

اصلا قصد هیچ کاریو با اون اکانت نداشتم .
    یکی از دوستان ازم پرسید به سعید اطمینان داری ؟ گفتم آره چطور مگه ؟
    گفت اگر فردا وسط پلن پسوورد عوض کرد دف بک داد یا تارگت لو داد یا هر چیزی میخوای چی کار کنی ؟
    دیدم حرف درست میگه .پسووردو عوض کردم 4تا فیک گذاشتم 2ساعت بعد پسوورد عوض شد !!!
    فقط میخواستم ببینم این کارو میکنه یا نه

سعید به من گفت اکانت در اختیارت هر کار میخوای بکن . خواستم ببینم سر حرفش میمونه !!!
    من چه کاری میتونستم بکنم باهاش ؟جز دف سازی خود سعید هم اینو میخونه
    امیدوارم از دستم دلخور نشه اما باید امتحانش میکردم

پ.ن 1 : با نوب جماعت توی یک ساید بازی نمیکنم پس منو به اون رفیقات نچسبون. گقتم 75% دوستامون مشترکن .نه دیگه همشون
    موفق باشی
    ســـجاد
    For Wнαт Yoυ Belιeve
    Sтαɴd
    Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere

12. تشکر mostafa-bi nam تشکر نمود
    پسندیدن Brain پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SajjaD MaRiLyN نمایش پست ها
    آرش جان
    باور کن 1% ناراحت نیستم ازت.اگر فکر میکنی ناراحتم پس باید بهت بگم هنوز ناراحتیمو ندیدی
    همه صحبتات درست فقط یه چیزی راجع به اکانت Whitebird بگم.

اصلا قصد هیچ کاریو با اون اکانت نداشتم .
    یکی از دوستان ازم پرسید به سعید اطمینان داری ؟ گفتم آره چطور مگه ؟
    گفت اگر فردا وسط پلن پسوورد عوض کرد دف بک داد یا تارگت لو داد یا هر چیزی میخوای چی کار کنی ؟
    دیدم حرف درست میگه .پسووردو عوض کردم 4تا فیک گذاشتم 2ساعت بعد پسوورد عوض شد !!!
    فقط میخواستم ببینم این کارو میکنه یا نه

سعید به من گفت اکانت در اختیارت هر کار میخوای بکن . خواستم ببینم سر حرفش میمونه !!!
    من چه کاری میتونستم بکنم باهاش ؟جز دف سازی خود سعید هم اینو میخونه
    امیدوارم از دستم دلخور نشه اما باید امتحانش میکردم

پ.ن 1 : با نوب جماعت توی یک ساید بازی نمیکنم پس منو به اون رفیقات نچسبون. گقتم 75% دوستامون مشترکن .نه دیگه همشون
    موفق باشی
    ســـجاد

سجاد چطوری ؟ :دی

اول داستان این سرور ما به این صورت بود که من کلا بازی نمیکردم محمد Khargosh رفت رو مخم گفت بیا بازی فک کنم 4 هفته از سرور گذشته بود اول قرار شد برم رو اکانت khargosh ولی اصولا چون رو اکانت کسی بازی نمیکنم این اکانت هفته 4 بازی ساخته شد و خودم تنها شروع کردم به بازی در کنار کار و هزارتا مشغله از همون اول که اکانت رو ساختیم من رو حساب اینکه آرش و ... هم sw هستند اکانت رو sw زدم وقتی دیدم Nw هستن بچه ها اکانت بردم تو اتحاد nw از همون اول هم هیچ توافقی با sw نکردم واسه نزدن و ... به همین خاطر همیشه احتمال اینکه از sw بزنن اکانت رو میدادم و دیدی که اکانت چقدر دف داشت :دی تا قبل کتیبه ها من 2 بار همر ده 1 رو چون وقت نمیکردم گندم بدم زدم تو درو دیوار که رسید به هفته قبل کتیبه ها علی head shot نامه داد که اکانتت تو اس دبلیو هست وبازی خراب میشه و این صحبتا که آره کتیبه از اس دبلیو نزن . منم با با آرش صحبت کردم و گفتم نمیزنم اوکیه اگه هم بزنم میزنم واسه اکانت وایت برد موقع کتیبه ها کتیبه مرتاض کوچیک افتاد 1 خونه ای ده یک من یه لنگه دمپایی توش بود با چنتا از بچه ها که صحبت کردیم قرار شد فقط کلینش کنیم همر ده یک بزنیم بهش ولی ورش نداریم که بره واسه اس دبلیو همینطورم شد من پاک سازی کردم و شما فک کنم توی اتحاد ما یه جاسوس کوچولو هم داشتید :دی چون یه ساعت بعد پاکسازی ورش داشتید :دی اینم به کنار گفتیم بزار ببرن. همین الانشم با توجه به اینکه 2 تا خزانه 20 داره اکانت البته از یه هفته قبل کتیبه ها هنوز یه کتیبه هم از sw ور نداشتیم اینا همش آوانسه ها :دی
    واسه اکانت هم من اکانت رو در اختیارت قرار دادم و یه قول و قراری داشتیم که شما بهش عمل نکردی و فیک لیست گذاشته بودی رو بچه ها البته همونطور که من بهت گفتم من پسورد رو پنج نداده بودم چون تا شب سرکار بودم یکی از دوستان که به ایمیل اکانت دسترسی داشت اینکارو کرده بود

به هر حال مهم نیس کاکو :دی از بازی لذت ببر

سعید

14. تشکر SajjaD MaRiLyN تشکر نمود
    پسندیدن SajjaD MaRiLyN پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

چرا زورت میگیره گلم
    خودتو کنترل کن یکمم عفت کلام داشته باش برادر این حرفا در شان شما نیست )))))

همین یه دونه کفایت میکنه آقای اینسرتر :
    http://dejkoob.ir/ir/report/13718b04...d8,13754522824

آنتی اسپم :
    http://8pic.ir/images/gc2nhnrfba89ayq6zp0l.jpg

ادب مرد به از دولت اوست

ارادتمند
    مهدی BlackSword
    ویرایش توسط BlackSword : 04-29-2016 در ساعت 06:35 AM
    ... آن خطاط سه گونه خط نوشتی:

یکی او خواندی، لا غیر.

یکی را هم او خواندی هم غیر.

یکی نه او خواندی، نه غیر او!

آن خط سوم منم

16. تشکر lucifer, mostafa-bi nam تشکر نمود
    پسندیدن lucifer, l0l:D پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همه
    نقل قول نوشته اصلی توسط BlackSword نمایش پست ها
    چرا زورت میگیره گلم
    خودتو کنترل کن یکمم عفت کلام داشته باش برادر این حرفا در شان شما نیست )))))

همین یه دونه کفایت میکنه آقای اینسرتر :
    http://dejkoob.ir/ir/report/13718b04...d8,13754522824

آنتی اسپم :
    http://8pic.ir/images/gc2nhnrfba89ayq6zp0l.jpg

ادب مرد به از دولت اوست

ارادتمند
    مهدی BlackSword
    عذر میخوام دوستان دخالت میکنم اما من بعنوان یک بیطرف که هیچ اطلاعی از سرور و این لینک اقای اینسرتر گذاشتین چیز خاص یا اشتباهی ندیدم و نفهمیدم کجاش خنده داشت. چون من یا هر پلیر دیگه تمام دهکده هاش زیر فیک و اتک باشه دقیقا همین کار میکردیم. یعنی دف اصلی رو متمرکز تو نانکپ یا پشت کتیبه خلاصه ده های مهم متمرکز میکردم و فیدرها رو همینجو چندتا اینسرت وسط ویو ها میذاشتم همین حد و حدود تعداد نیرو تازه.

اقایون بد میگم یا جانبداری کردم لطفا بگین متوجه بشم من.

- - - Updated - - -

والا اینم ملاک نیست رضا جان. منکه حالا فهمیدم کپ بوده اما حتما نان کپ ها مهمتر بوده. وقتی رو تمامدهکده های شما اتک بیاد اونم از چندین اکانت مختلف شما اولین جاییکه نگه میداری کجاس؟ لازم باشه نان کپ رو کپ میکنی و کراپ هاتم خراب میکنی یا نه؟
    رضا جان داداشم من کاری به اینا ندارم فقط میگم این گزارش چیز خاصی رو برای من یکی نشون نمیده. اخر اخرش اینه اصلا دف نداشته دف کنه و همون داشته و اینسرت کرده بین چند ویو. یا اصلا یه اینسرت سرعت نت مشکلساز میشه و میوفته بعد از اتکها. این خیلی پیش میاد. ااصلا پلیرهای کارکشته همر رو جاخالی میدن و کاتاها دیوار میکنن. اما سرعت نت یا خوبی اجرای پلنر حریف و هماهنگی تیم مربوطه حریف باعث میشه مدافع اشتباه حدث بزنه. و اینم باز مربوط به خوبی اجرای حریفه نه ناشیگری مدافع.

بهرحال دمتون گرم حالش میبریم از گزارشات

18. تشکر .SpaRtaN., WhiteBird تشکر نمود
    پسندیدن Black Rose, .SpaRtaN., WhiteBird پسندید
صفحه 37 از 75 نخستنخست ... 27353637383947 ... آخرینآخرین