-

نوشته اصلی توسط
AXEMAN
با سلام خدمت شما !
عزیز دل من چرا باید جلو زن از اس ای بزارم بره؟!
چه رابطه ای بین ما و شما هست؟! متاییم؟! دوستیم؟! جریانمون چیه؟!:دی! حالا بیام و جلو زنم بزارم واست!!! عجب! ساید به این بزرگی داری یعنی اینقدر بی ارزشی که کسی جلو زنت نمیشه؟!
اما در مورد این پستت!
من تا الان تو مجموعه اتحاد های اس ای 3 بار ام ام دادم که بدون هماهنگی به هیچ سایدی اتک داده نشه! وگرنه از اتحاد اخراج و فارم !!!
بلک تیم بدون هماهنگی رو بلک رین حمله گذاشت ! منم عکس حمله هایی که بود رو دادم به پیمان بلک رین که راحت دفاع کنه و از اونور هم یه مقدار دفاعی از اس ای واسشون فرستادیم! به پلیرم هم گفتم 24ساعت تایم میدم حذف کنی در غیر اینصورت خودم حذفت میکنم که حذف کردن! این واسه روشن شدن جریان بلک رین!
اما خفت 20 کیلو گرزی از اسی که مطرحش کردی!
دوست عزیز یادتونه اون شب که از اکانت الد من روتون حمله بود به چه وضعی افتاده بودی؟! کم مونده بود بشی مثل ابر بهاری

! پی ام ها هم موجوده ها! البته ما از اوناش نیستیم که بیایم اینجا رو عکس بارون کنیم!
یه مرور میکنم تجدید خاطره بشه براتون! شما گفتی اتک روته! منم دقیقا طبق همون ام ام که داده بودم رفتار کردم رفتم رو اکانت طرف اومدم بهتون گفتم فیک! معذرت خواهی هم کردم اکانت الد من تو جواب به من گفت با شما رفیقه اومده شوخی کنه که خب ما هم اینجا کم سرش دادو بیداد نکردیم!
اون شبی که اکانت 50 50 رو بچه های ما اتک گذاشت بنده بهتون پی ام دادم که جریان چیه؟! حرف خودتون( پی ام ها موجوده) این طرف .....شده با ما هم بحثش شده از اتحاد ها رفته بیرون میخواد حذف کنه منم گفتم خب ما که صنمی باهم نداریم من نمیتونم بخوام 0 کنین یا هر چیز دیگه ای دیگه چیزی نگفتم اما فرداش دوان دوان به سمت فروم اومدی و تشکر ویژه کردی از اکانت 50 50!!! این رفاقته ؟! تو پی ام به من یه چیز میگی اینجا یه چیز دیگه؟! حد اقل خوبه آدم یکم مردونگی تو وجودش باشه

!
در مورد این بازیکن من هم یه نکته رو اضافه کنم بازیکن من زنگ زد بهم که آقای لیدر فلانی از ان ای گفته بیام بشم جلو زنش! منم گفتم اوکی اما چند تا سوال دارم ازت!
رو چه حسابی باید بشی جلو زن؟! رابطمون با ساید ان ای چیه؟! آیا متایی برقرار شده؟! آیا اونا به ما کمکی در هر موردی کردن که شما بخوای کمک کنی؟! آیا ام ام بنده رو نخوندی که گفتم به هبچ ساید دیگه اتک ندید؟! آیا الان که بخوای به ان دبلیو حمله کنید فردا روز از همین ان دبلیو روتون حمله ای بیاد ان ای دفتونو میده؟! آیا تو ساید ان ای جلو زن نیس که تو بخوای جلو زن بشی؟! آیا غیر از اینه که این آقا فشار زیادی اومده بهش وقتی من تو جلسه متا با ان دبلیو هستم میخواد این متا رو خراب کنه؟! در آخر هم به این دوستمون گفتم عزیز دل شما رفیق بنده ! دوست بنده ! عزیز بنده! و.... منتها من که لیدرم سایدم برام از رفاقت و این حرفا مهم تره پس اگر حمله ای انجام دادین متعاقبا از اتحاد ها اخراج و خودم اولین نفری هستم که متاسفانه ....! و به اندازه همرتون هم نیروی دفاعی برای ان دبلیو ارسال میشه+ هیرو!
با توجه به این تفاسیر این دوستمون گفت نمیزنم ! شما راست میگی!
اما بحث شیرین سرور قبلی! عزیزم شما از سرور قبلی حرف نزن! بله بله خریدم! منتها من پسش ندادم آقا سهیل زحمت پس دادنشو کشید! ما هر چیزی که دوسش داشته باشیم به دستش میاریم آقای زرنگ

حالا هر چیزی و هر جایی که میخواد باشه ! نه اینکه بشینیم و نگاش کنیم!

با توجه به تمامی این صحبت ها یه نکته رو میخوام بگم و اونم این که خوشگلکم ! عزیزکم ! یا پست نزار! یا میزاری حقیقت ماجرا رو بگو ! بحث به دروغ گویی باشه مطمئن باش من از شما هم دروغای بهتری بلدم بگم و هم ذهن خلاق تری دارم !

خدا وکیلی خیلی رو میخواد بری یه ساید دیگه گدایی کنی واسه جلو زن اونم سایدی که هیچ صنمی باهاش نداری! و از همه اینا گذشته روی خیلی بیشتری میخواد بیای این مساله رو علنی کنی!
پ.ن: من نه اسکریپت دارم نه گلد free!!!!

عجب رویی داری تو!!!
کیوان اومد پیش ما گفت همر میدم برام بزن همر خودتم 3چیفر داره بزن!!!ممد اگزه من از پلن خبر نداشتی خودم بت گفتم داش ممد همر یارورو دارم میزنم!!
رفتی به طرف گفتی نزن
))
طرف رمز change dad!!
حالا اینجارو ببین که آقای به اصطلاح محترم!اون شب اومدم گفتم ممد فردا میای میگی متا!!!!دف میریزم جلوش!ببین فیک یا reall!ک گفتی فیک!فردای اون شب نوید زد و تبریک بازم داره!دیگه نشست دف کشیدن!!!
مسیله بعدی دادا با خودت چند چندی؟پلیر سایدت اومده میگه پلن برام برو الان میگی جلو زن از ساید دیگه میخوای؟
)ماهم بلدیم عکس بزاریم داداشی!!!!نزاشتی نمیزارم مثه اون بعضیا نیسیم!!!و عادت ندارم بزارم
)
سایدت چقدر مشکل داره که پلنر ندارید؟!!!!زشته واقعا!!!بعد پلن دقیق برا پلیرت میرم پلن رو لو میده و بعد میکشه کنار!!!دمه شما ها گرم با!!!پلیرت بت نگفته بود داره لانچ میکنه من بت گفتم ک باورت نمیشد میگفتی این 24ساعته با من در ارتباطه این نیس
)
ممد اگزه من یه سرور نشستی با من ترفندای پیچوندنتو گفتی!حالا منو میخوای بپیچونی؟
)
ممد تو رحم به رفیق 6 خودتم نمیکنی با هرکس جلوش خوبی!!!!
سرور پیش چیو نگاه کردم؟همر نزدم کتیبه بک دادم؟دفتو نمیدادم؟شبا میخوابیدی حواسم به اکانتت نبود؟
)
بابا تو دیگه کی هسی؟
پلیرتو جمع کن که در حد خودش حرف بزنه و نیاد بگه برام پلن برید!یکیو بزنیم!پیامای بالارم با دقت میخوندی لازم نبود پست بزاری!!!
پ.ن:نمیریم التماس کسی کنیم بیاد تو فروم برامون پست بزاره طرفداریمونو کنه!
پ.ن2:نصف قیمت یه چیزی گفتم ازت بخرم نخواستی!!یه شبم گفتم ممد 150تا گلد داری برای فلان اکانت میخوام کارتم خالیه اکانت خودم انتقال دادم روش نمیشه بدم روش صبح میدم بت!خو خودتو عرب کردی
)
هرکس ندونه بچه ها میدونن بالاترین گلد neرو ما زدیم!الانم 10k گلدش مونده با اون قیمتا که خودت عکس داری اثر و قفس میخریدم!!!ببین چقد خورده!!!!
ویرایش توسط AlIrEzA.IRAN : 02-07-2015 در ساعت 08:01 PM
دلیل: جا موند کمی!!!
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام به همه
بابا بیخیال بحث نکنین علی رضا شما که همر داری اینم زدی حالشو بردی و نانکپ طرف خالی کردی که دستمریزاد.
عاقا اصلا ما تک شما همه!
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Ðŕ. Şђǒϯğύŋ
سلام به همه
بابا بیخیال بحث نکنین علی رضا شما که همر داری اینم زدی حالشو بردی و نانکپ طرف خالی کردی که دستمریزاد.
عاقا اصلا ما تک شما همه!

پیمان هر روز به یکی فحش میده!
روزی با یه نفر خوبه ثبات نداره این لیدر!!!!!!!!!!!
پیمان اینا خوب ما بد!
ما خودمون تک اندازه 3سایدیم با!!!
همر 6روزه میدم میزنم دیوار آماده باشید عزیزانم!!بسم الله!
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
AlIrEzA.IRAN
عجب رویی داری تو!!!
کیوان اومد پیش ما گفت همر میدم برام بزن همر خودتم 3چیفر داره بزن!!!ممد اگزه من از پلن خبر نداشتی خودم بت گفتم داش ممد همر یارورو دارم میزنم!!
رفتی به طرف گفتی نزن

))
طرف رمز change dad!!
حالا اینجارو ببین که آقای به اصطلاح محترم!اون شب اومدم گفتم ممد فردا میای میگی متا!!!!دف میریزم جلوش!ببین فیک یا reall!ک گفتی فیک!فردای اون شب نوید زد و تبریک بازم داره!دیگه نشست دف کشیدن!!!
مسیله بعدی دادا با خودت چند چندی؟پلیر سایدت اومده میگه پلن برام برو الان میگی جلو زن از ساید دیگه میخوای؟

)ماهم بلدیم عکس بزاریم داداشی!!!!نزاشتی نمیزارم مثه اون بعضیا نیسیم!!!و عادت ندارم بزارم

)
سایدت چقدر مشکل داره که پلنر ندارید؟!!!!زشته واقعا!!!بعد پلن دقیق برا پلیرت میرم پلن رو لو میده و بعد میکشه کنار!!!دمه شما ها گرم با!!!پلیرت بت نگفته بود داره لانچ میکنه من بت گفتم ک باورت نمیشد میگفتی این 24ساعته با من در ارتباطه این نیس

)
ممد اگزه من یه سرور نشستی با من ترفندای پیچوندنتو گفتی!حالا منو میخوای بپیچونی؟

)
ممد تو رحم به رفیق 6 خودتم نمیکنی با هرکس جلوش خوبی!!!!
سرور پیش چیو نگاه کردم؟همر نزدم کتیبه بک دادم؟دفتو نمیدادم؟شبا میخوابیدی حواسم به اکانتت نبود؟

)
بابا تو دیگه کی هسی؟
پلیرتو جمع کن که در حد خودش حرف بزنه و نیاد بگه برام پلن برید!یکیو بزنیم!پیامای بالارم با دقت میخوندی لازم نبود پست بزاری!!!
پ.ن:نمیریم التماس کسی کنیم بیاد تو فروم برامون پست بزاره طرفداریمونو کنه!
پ.ن2:نصف قیمت یه چیزی گفتم ازت بخرم نخواستی!!یه شبم گفتم ممد 150تا گلد داری برای فلان اکانت میخوام کارتم خالیه اکانت خودم انتقال دادم روش نمیشه بدم روش صبح میدم بت!خو خودتو عرب کردی

)
هرکس ندونه بچه ها میدونن بالاترین گلد neرو ما زدیم!الانم 10k گلدش مونده با اون قیمتا که خودت عکس داری اثر و قفس میخریدم!!!ببین چقد خورده!!!!
علیرضا داداش جواب نده عزیزم
چند نفر از بچه های جنوب شرق و شمال شرق دیدن گلد هامون رو خیلی دوست دارن بازی کنن رو اکانت ما
)
واسه کسی مجبور نیستی دلیل بیاری که ، اصلا نیرو اضافه داشتیم ، دوست داشتیم باغ وحش مردم رو خراب کنیم . هر کی میتونه بیاد و رو ما پلن بره ، کپ ما که مشخصه دهکده نان کپ هم که مشخصه ، بیان و بزننن و گزارش بزارن کف فروم اگه تونستن
))
ولی خدا ازت نگذره که روز جمعه منو بیدار کردی که واسه دوستت پلن بریم
))
پ.ن : علیرضا بیا لیدرتون رو از کف فروم جمع کن ببر که به کارهاش برسه
)
راستی شماره حساب رو اس ام اس کن که اون 50 تومن رو بریزم :دی گوشی رو فلش کردم اس ام اس هام پریده
)
ویرایش توسط M3nTaL : 02-07-2015 در ساعت 08:29 PM
دلیل: طبق معمول ، غلط املایی :)))
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
دوس نداشتم اینظور شه زیاد عادت به کل کل ندارم!
ولی خود محمدم توجیح شد که پلیر اکانت سایدشون خواسته من پلن برم!
ولی صاحاب اکانت نبوده!اضلا پیچیدس!!موضوع گلد هم اعلام شد با ما نبوده!!!
بازم مرسی از دوستان!!!
بچه های شمال غرب هفته آینده منتظر ما باشید هر هفته یک همر!
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام
نمی دونم چرا نمی تونم یکی داره در مورد اس ای حرف میزنه ساکت بمونم .
بازم نمی دونم چرا بعد از آخرین پستم یا بهتره بگم بعد از متا توی پستای بچه های ان ای چیزی غیر از سوزش نمیبینم .
از چی میسوزین ؟ شما که خودتون 3 تا سایدین ... شما که همر مثه نقل و نقل و ریخته تو سایدتون ... شما که 6 روزه همر میسازی دیگه چرا میسوزی؟ ما که همر ساز نیستیم ولی خدایی 20 ک تبری لاست دادن سوز داره ؟ بشین آهنگریا رو ببر بالا دف بساز ...
از شوخی گذشته درسته متا ضربدری یکم سخته ولی مهم نیته :دی
موفق باشین
درسته ان ای اغلب سرورها بی نیازبوده ولی چون ترا بازی دسته جمعی
ما و اس دبلیو هم یه فکری به حال خودمون میکنیم دیگه
سخت واس شماست ... واس ما چیزی به نام سخت وجود نداره ... وقتی براتون سخت شد میفهمی سختیارو قراره شما بکشین ...
چون ان ای معمولا چیزی برای از دست دادن نداره از همه چی بی نیازه ...
میبینم که از همین الان دارین یه فکری به حال خودتون می کنین ... دنبال شوزای اس دبلیو میگردین ... خخخخخ
پیشنهاد من و دوستانم به شما : شما که سابقه متا بستن با ناتار هارو کم ندارین ... بیاین این سرورم یه متا باهاشون ببندین دیگه ...
بغیر ازون. ان دبلیو از ترس بلعیده شدنش توسط ان ای رفته قبل کتیبه ها با اس ای این متای مسخره ضردبدری رو بسته که زیر حملات در بیاد. البته من که بکس اس ای رو میشناسم شاید الان متای سوری بکنین
اما اخرش تو بغل خودمونین وگرنه ما تو بغل شما ایم.
چه معنی داره 3 ایکس باشه و متای غرب و شرق نباشه.
گرچه ما با اس دبلیو هم همیشه ابمون تو جوب رفته و دوسشون داریم اما خو قوائد سه ایکس به هم میخوره. مگه نه امیر جون
از اول این سرور نمی دونم یا من فارسیم ضعیفه و برای فهمیدن پست های این دوستمون نیاز به مترجم دارم یا این دوستمون فارسی نمی تایپه ... بابا فعل و فاعلا رو درست بزن بتونیم هم کلام شیم ...
آخه قربونت برم دلیل اینکه مسخره می دونی متا رو می تونم بدونم ؟ می خوای بعد واندرا متا ببندیم که ناراحت نشین؟ من باز نمی فهمم ما تو بغل شماییم ؟ یا شما می خواین ما تو بغل شما باشیم یا شایدم شما با اس دبلیو چیک تو چیکین
ماشالله بچه های اس ای و ان دبلیو اکثرا قدیمیای اسپیدن و خوب همدیگه رو میشناسن ... اما متاسفانه از بچه های ان ای کسی رو نمیشناسم ... ( غیر از بچه های اکانت شهریار که توی یه سرورای نرمال دیگه افتخار آشنایی باهاشون رو داشتیم ) .
صحبت آخر اینکه دم ممد گرم که دستشون با شما تو یه کاسه نرفت ... هرکاری هم کرد من که به شخصه حال کردم ...
پ.ن : نبینم ناتار تنها بمونه ... متا یادتون نره
پ.ن: این مهدی مولچه کوجاست ؟
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Ali_PoTTeR
سلام
نمی دونم چرا نمی تونم یکی داره در مورد اس ای حرف میزنه ساکت بمونم .
بازم نمی دونم چرا بعد از آخرین پستم یا بهتره بگم بعد از متا توی پستای بچه های ان ای چیزی غیر از سوزش نمیبینم .
از چی میسوزین ؟ شما که خودتون 3 تا سایدین ... شما که همر مثه نقل و نقل و ریخته تو سایدتون ... شما که 6 روزه همر میسازی دیگه چرا میسوزی؟ ما که همر ساز نیستیم ولی خدایی 20 ک تبری لاست دادن سوز داره ؟ بشین آهنگریا رو ببر بالا دف بساز ...
سخت واس شماست ... واس ما چیزی به نام سخت وجود نداره ... وقتی براتون سخت شد میفهمی سختیارو قراره شما بکشین ...
چون ان ای معمولا چیزی برای از دست دادن نداره از همه چی بی نیازه ...
میبینم که از همین الان دارین یه فکری به حال خودتون می کنین ... دنبال شوزای اس دبلیو میگردین ... خخخخخ
پیشنهاد من و دوستانم به شما : شما که سابقه متا بستن با ناتار هارو کم ندارین ... بیاین این سرورم یه متا باهاشون ببندین دیگه ...
از اول این سرور نمی دونم یا من فارسیم ضعیفه و برای فهمیدن پست های این دوستمون نیاز به مترجم دارم یا این دوستمون فارسی نمی تایپه ... بابا فعل و فاعلا رو درست بزن بتونیم هم کلام شیم ...
آخه قربونت برم دلیل اینکه مسخره می دونی متا رو می تونم بدونم ؟ می خوای بعد واندرا متا ببندیم که ناراحت نشین؟ من باز نمی فهمم ما تو بغل شماییم ؟ یا شما می خواین ما تو بغل شما باشیم یا شایدم شما با اس دبلیو چیک تو چیکین
ماشالله بچه های اس ای و ان دبلیو اکثرا قدیمیای اسپیدن و خوب همدیگه رو میشناسن ... اما متاسفانه از بچه های ان ای کسی رو نمیشناسم ... ( غیر از بچه های اکانت شهریار که توی یه سرورای نرمال دیگه افتخار آشنایی باهاشون رو داشتیم ) .
صحبت آخر اینکه دم ممد گرم که دستشون با شما تو یه کاسه نرفت ... هرکاری هم کرد من که به شخصه حال کردم ...
پ.ن : نبینم ناتار تنها بمونه ... متا یادتون نره
پ.ن: این مهدی مولچه کوجاست ؟
دوست عزیز اروم باش حرص و جوش نجور برات ضرر داره
چرا فک میکنی ان ای داره میسوزه؟
نکنه چون اس ای میسوزه فک میکنه ما هم داریم میسوزیم!!! ( کافر همه را به کیش خود پندارد )
ما میسوزیم یا تو که یه صفحه سخنرانی کردی؟ وقتی حتی تو بحث نبودی؟
به اعصابت مسلط باش!!
پ.ن : ناتار تا شمارو داره غم نداره !!!
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 4 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
سلام به همه
حالا جالب شد و رجز خونیا شروع و سرور داغ. خواهشا بپوکونید
روی صحبتم با بکس ان ای هستش اینجا علنی میگم بحثی توش نباشه. علیرضا ایران داداشی دیگه اسم فیدر زنی نیار. جوری عمل کن با تمام قوا بتونی پلی کنی. یکم با شرایط موجود با انتحاری پلی کرد. و سبک بازی میبریم تو مایه سرور 50 تا 100 ایکس پس فیدر اضافه نکنی که نتونی ازش دفاع کنی.!!!
همه همینجو. کاملا خودمون اماده میکنیم برای جنگیدن با دوتا ساید انگا.!!! ان ای اندازه دوتاساید اس ای و ان دبل پلیر توشه.
و شما دوست عزیز که تو ان ای کسی رو نمیشناسی میبخشی کم سعادتی ما بوده سعی میکنیم ایندفه بشناسی. اما ما خوب شما رو میشناسیم از بسکه خوش نام هستین و مهمتر اینکه فتح و فتوحات مختلفه که داشتین تو اسپید مگه میشه از یادمون برین خدایی ناکرده
-
-
و شما دوست عزیز که تو ان ای کسی رو نمیشناسی میبخشی کم سعادتی ما بوده سعی میکنیم ایندفه بشناسی. اما ما خوب شما رو میشناسیم از بسکه خوش نام هستین و مهمتر اینکه فتح و فتوحات مختلفه که داشتین تو اسپید مگه میشه از یادمون برین خدایی ناکرده
بر منکرش لعنت که اگه کسی فک کنه نداشتم ... هر سرور جدا از اینکه یا 100 کردیم یا تو متا برنده بودیم ... ( حداقل متا با ناتار نبوده :دی ) یه همری هم داشتیم ( حالا بازم نمیگم رکورد همر گول رو میزدیم گه ریا نشه ) . من موندم ان ای غیر از سرور اول اسپید و اینکه یه سرور هم با ناتار متا بسته بود افتخارش چیه؟ نه جان من چیه؟ ... بگو دیگه ... غیر اینه هر سرور میزدین تو سرو کله خودتون ؟... شاهد بیارم واس حرفام ؟ شما که نبودی ببینی ... بودی؟ آره بودی ؟ بودی آیا؟ یا اگه هم بودی بازی حالیت نبود که ... بود ؟ نه بود؟ بود آیا ؟
نکنه چون اس ای میسوزه فک میکنه ما هم داریم میسوزیم!!! ( کافر همه را به کیش خود پندارد )
ما میسوزیم یا تو که یه صفحه سخنرانی کردی؟ وقتی حتی تو بحث نبودی؟
به اعصابت مسلط باش!!
متاسفانه بنده تو فروم فاقد اعصاب و روح و روان و هرچیزی که آرامش توش باشه هستم ... به جاش یا شما باهاش کنار میای ... یا پشت ما راه میای ...
اس ای چیزی برای سوزش نمیبینه فعلا ... اما مثل اینکه این متا خیلی براتون سنگین بوده ... عیب نداره بابا ... ناتار که نمرده ... مدیونین اگه فک کنین ناتار دلش نمی خواد با شما متا ببنده ...
در ضمن بنده کاری به بحث و اینا ندارم ... من وکیل و وصی اس ای هستم ... هرجا هم صحبت از اس ای بشه ( ویرایش توسط MOD AdMirAl)
ویرایش توسط MOD AdMirAl : 02-08-2015 در ساعت 10:29 AM
دلیل: استفاده از واژگان منشوری
-