-
بووووووووووووووم
جاتون خالی تخت خوابیده بودم یهو یه چیزی گفت بوووووووووووووووووووووم
از خواب پریدم تلفن رو برداشتم زنگ بزنم 110 که شایان دستم رو گرفت نزاشت، گفت داداش من یه بنده خدایی با کله رفته تو دیوار، گفتم آخه بس که صداش بلند بود فکر کردم جنگ شده
)
الانم انقدر ناراحت شدم ، انقدر ناراحت شدم که دارم می رم باز بخوابم
) اصن از ناراحتی می خوام بخوابما
)
S2 R1 Sincity
S4 R1 Shayan58
S2 R2 Sincity
S6 R1 Halflife
S4 R2 ShangFei
S6 R2 Kahkeshaniha
S10 ShangFei
S2 R3 (The last classic server) kilerss
-
محبوبیت کاربر - 9 تشکر, 10 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 9 تشکر, 10 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
درود به همه همبازیان گرامی
اتفاق خاصی نیافتاده که دوستان اینقدر شلوغ میکنن.
واقعیتش اینه که من حالم از این فیک های غارتی با یه دونه گرزی یا نیزه یا پیاده یا هر چی به همیخوره و این حرکت رو نشونه ضعف لیدری میدونم و بنیان گذارش هر کی که هست از نوبترین آدمهای دژکوبه.
داستان هم از اینجا شروع شد که یه روز صبح بیدار شدم البته محسن زودتر بیدار شد من رو بیدار کرد گفت 2837 تا اتک دقت کنید به حروف مینویسم دو هزارو هشتصدو سی و هفت تا. کورمال کورمال اردوگاه رو باز کردم دیدم همش فیک و غارت هست از اکانت نبادین دوباره خوابیدم. کلا ما خانوادگی علاقه خاصی به خوابیدن داریم (قابل توجه مهدی لوسیفر عزیز ایشون هم لالایی زیاد میگن ) بیدار که شدم اولین کاری که کردم این بود که لباس پوشیدم رفتم سر کار ! چیه توقع داشتین چیکارکنم بمونم خونه؟ رفتم سرکار بعدش اونجا یه حرکت کوچیک زدم
دیدم ای بابا اوضاع بد اسفناکه اونجا، بعدش با لیدرم امیر رضا هماهنگ کردم بزنم ، یه زنگ هم زدم رضا گفتم داستان اینه گفت وایسا با هم بزنیم گفتم باشه
بعد دیگه از این لوس بازیا در نیاوردیم فیک بدیم یه دونه ای غارت اردوگاه شلوغ شه لاش بزنیم 3تا تارگت انتخاب کردیم کپ و نانکپ نبادین و کپ پکر که میدونستیم دفسازه و نزدیک نبادین که دفاع نده بهش والسلام ، دوستان هی گفتن بیاین پلن بریم دیوار میشیم 12ساعت فاصلس دفاع میریزن و این حرفها گفتم نمیخواد جنگ نا منظم و چریکی مخصوص ماهست که وقت کافی برای بازی نداریم القصه رضا جان لطف کرد لانچید . کپ و نانکپ توی یه ثانیه فکر کنم 30 موج روشون میخورد. این بنده خدا هم که نمیدونست کجا ریله جفتشو لانچ کرد خودشو خلاص کرد رفت خوابید (مهدی نکن اینکارارو نمیدونم چرا حرف خوابیدن و خوابوندن همر میشه یاد این بنده خدا لوسیفر میافتم)
نتیجش شد این
مثلا پلن اومدن فکر کردن من دفاع ندارم گفتند این لنگه دمپایی رو پرت میکنیم 1کی کاتا داره در هرصورت خزانه صفر میشه
پشت بندش هم ایشون اومد بدون رم و کاتا مثلا کتیبه چکمه رو ببره گفت من که دارم صفر میشم بذار حداقل چکمه رو ببرم شب ها راحت بخوابیم ،چکمه دست بد کسیه
بعدش از اونورم نمیدونست که نانکپش هم میخوره یا نه بدون رم و کاتا و هیرو زد به استاکر که توی پلن بود بلکه زهر چشمی بگیره
البته طفل معصوم یه ریزه رم هم داشت که اینسرت کرد بین اتک ها که اونم اینجوری شد
جالبیش میدونی کجاس؟ صفر هم نشد
یعنی اگه هول نمیشد الان 2تا همرشو داشت
سربلنـد،پیـروز ودنباله دار باشید.
پی نوشت: فکر میکنم با توجه به شرایط موجود و این که ساید ما 4واندر داره یعنی واندر بلک وایت و 2واندر بلوبوی و تک واندری که ما از شمال شرق چیف کردیم با تمام احترامی که برای ساید های دیگه قایل هستم به ویژه دوستانم در جنوب شرق ساید شمال غرب بالاترین شانس رو برای برنده شدن داره و همونطور که چند روز پیش برد رو به دوستانم در شمال غرب تبریک گفتم الانم تبریک میگم.
پی نوشت 2: دوستان شمال غربی مسایل بازی رو شخصی نکنید این فقط یه بازیه، برد دست خودمونه و ما (شمال غرب) هستیم که برنده بازی رو معلوم میکنیم پس به جای شاخ و شونه کشیدن برای همسایدی هامون به بازی بهتر و برد فکر کنیم و سرور بعد بریم توی ساید مقابل و همدیگرو بزنیم اینجوری قشنگتره
پی نوشت 3: دیگه حوصله پست های آنچنانی گذاشتن ندارم ، دوستانی که منتظر پست آنچنانی بودن عفو کنن 7روز دیگه 38 سالم میشه (اول خرداد) فکر میکنم دیگه جالب نباشه برای کسانی که دست کم بین ده تا پانزده سال ازم کوچکترن کل کل کنم ، به قول محسنمون مجموع سن ما دونفر 70 رو رد میکنه!
ویرایش توسط ShayaN_ShangFei : 05-14-2016 در ساعت 12:59 AM
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 14 تشکر, 16 پسندیدن, 0 نپسندیدن
l0l:D,
Super-Man,
ali 2113,
FalleN AngeL,
BlackSword,
blueblood,
lucifer,
MohseN ShangFei,
M3nTaL,
mostafa-bi nam,
ArteshBod,
shoshor,
اطلاعاتی وارد نشده,
SABER. تشکر نمود
lordhamid,
l0l:D,
ali 2113,
FalleN AngeL,
BlackSword,
blueblood,
lucifer,
MohseN ShangFei,
M3nTaL,
mostafa-bi nam,
ArteshBod,
shoshor,
sikoutappe,
اطلاعاتی وارد نشده,
SABER.,
BluR پسندید
-
شایان برا من داستان درست نکن!!! همرم خواب بوددد اگرنه که میگفتم به همههه یعنی چی!!! والا!!! ولی تبریک میگم خیلی جالب بود!!! دقیقا منو یاد سرور فینال انداخت که من امدم روی اک اویشن و معلوم بود اتک فیک هست و پلیر این اک گفت نه !!! امدن کتیبمو ببرن!!! من گفتم تشخیص فیکو بلد نیستی عزیزم؟؟؟ گفت استرس دارم نمیتونم فکر کنم!!! اخرم فیک بود ولی نتیجه این شد منحصرو داد به اک فلوید!!! حالا همون پلیر اونور تشخیص اشتباه داد فکر کنم
هیچ کس زیبایی ها را به یاد نخواهد آورد، ما تنها برندگان را به خاطر می آوریم.
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
lucifer
شایان برا من داستان درست نکن!!! همرم خواب بوددد اگرنه که میگفتم به همههه یعنی چی!!! والا!!! ولی تبریک میگم خیلی جالب بود!!! دقیقا منو یاد سرور فینال انداخت که من امدم روی اک اویشن و معلوم بود اتک فیک هست و پلیر این اک گفت نه !!! امدن کتیبمو ببرن!!! من گفتم تشخیص فیکو بلد نیستی عزیزم؟؟؟ گفت استرس دارم نمیتونم فکر کنم!!! اخرم فیک بود ولی نتیجه این شد منحصرو داد به اک فلوید!!! حالا همون پلیر اونور تشخیص اشتباه داد فکر کنم
دقیقا منم با این لینک
ww.jpg
یاد سرور فینال افتادم که دقیقا با دوتا همر کل این دفاع کلین میشه هیچ همر دوم 40% برمیگیرده
بهتر نیست بیشتر خودتون خسته نکنید؟؟؟؟حذف بزنید بره خیلی زشته واندرتون کلین بشه
و پشت بندش همراتون همه یه جا با هم بپرن کلا دارم باتون بازی میکنم حسابی خوش میگزرونم.
یه نصیحت به اس ای همراتون بزنید باور کنید قول میدم میپرن حداقل لذتشو خودتون ببرین نزارید کا ببریم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mohsen3x
دقیقا منم با این لینک
ww.jpg
یاد سرور فینال افتادم که دقیقا با دوتا همر کل این دفاع کلین میشه هیچ همر دوم 40% برمیگیرده
و پشت بندش همراتون همه یه جا با هم بپرن کلا دارم باتون بازی میکنم حسابی خوش میگزرونم.
یه نصیحت به اس ای همراتون بزنید باور کنید قول میدم میپرن حداقل لذتشو خودتون ببرین نزارید کا ببریم
سِلام عامو !
اشنونک ولک ، خوبی ؟ روبراهی؟ حداقل واندر مُو یه میلیون و سی صد دف داره 2تا همر میخواد واسه کلین
مُو دیگه هیچ کاری نِدارُم حرفی ُم نمیزنُم تصویر خودش گویان

ای خ ُو همر هم نمیخوا که عامو لنگه دمپایی، اونم دمپایی لا انگشتی بسشه!
پرچیـــــــــــــن ؟ وانــــــدر گـــــــــــــول؟
ستاره بچینی؟ رمـــــر بسازی، واندرز کلین کنی زیـــر پرچم اس دبلیو نباشی
تازه دیدُم چکمه منحصر هم گرفتی قشنگ رفتی زیر پرچم
بوس بوس شب بخیــــر
خدافظ محســـن خدافظ
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 8 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
آنالیزور
سِلام عامو !
اشنونک ولک ، خوبی ؟ روبراهی؟ حداقل واندر مُو یه میلیون و سی صد دف داره 2تا همر میخواد واسه کلین
مُو دیگه هیچ کاری نِدارُم حرفی ُم نمیزنُم تصویر خودش گویان
ای خ ُو همر هم نمیخوا که عامو لنگه دمپایی، اونم دمپایی لا انگشتی بسشه!
پرچیـــــــــــــن ؟ وانــــــدر گـــــــــــــول؟
ستاره بچینی؟ رمـــــر بسازی، واندرز کلین کنی زیـــر پرچم اس دبلیو نباشی
تازه دیدُم چکمه منحصر هم گرفتی قشنگ رفتی زیر پرچم
بوس بوس شب بخیــــر
خدافظ محســـن خدافظ
اقای انالیزر اولا واندر رضا (یکی واندرا شمال غرب) که لینکشو گذاشتی 3 4 روز چیف شده.
گلم دف واندر لول 14 با 92 مقایسه میکنی؟
تازه اون اسکات فکر میکنم رو لول 4-5 خورده
نگران دف هم نباش مجی دف ساز در خدمت رضاس
)
درضمن شما که بیگ همراتونو با جنگ ان ای کشیدید(یا به قول خودت زیر پرچم ان ای)
واسه ما پرچم پرچم نکن
شما اول سرور زیر پرچم ان ای بودید بعد زیر پرچم اس دبلیو بعدم که زیر پرچم ما
الانم زیر پرچم امیررضا
خدایی دیگه نبینم کلمه پرچم و به کار ببرید واسه خودتون میگم
)
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
sikoutappe
سلام
شما ده تا همر بزن دف میکنیم نگران دف ما نباش
چقدر میخوای واست بفرستم داداش ;-)
دف زیاده در ضمن حذف نمیکنیم حتی اگه صفر شیم
بازی و حالش به زد و خوردش
بازی تو اس ای تموم میشه
حتی اگه سه تا ساید جلومون وایسه
ایدین جان بحث شما با بقیه دوستان فرق میکنه.واقعا از دید من یکی خیلی پسر گلی هستی
فقط جهت اطلاع بگم این دوستانی که داری باشون بازی میکنی حذف از ترس اصن خوراکشونه.
بی انصافی نکن اگه امیر نبود سر حرفش با شما الان بازی تموم شده بود نگو سه ساید
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mohsen3x
اقای انالیزر اولا واندر رضا (یکی واندرا شمال غرب) که لینکشو گذاشتی 3 4 روز چیف شده.
گلم دف واندر لول 14 با 92 مقایسه میکنی؟
تازه اون اسکات فکر میکنم رو لول 4-5 خورده

نگران دف هم نباش مجی دف ساز در خدمت رضاس

)
درضمن شما که بیگ همراتونو با جنگ ان ای کشیدید(یا به قول خودت زیر پرچم ان ای)
واسه ما پرچم پرچم نکن
شما اول سرور زیر پرچم ان ای بودید بعد زیر پرچم اس دبلیو بعدم که زیر پرچم ما
الانم زیر پرچم امیررضا
خدایی دیگه نبینم کلمه پرچم و به کار ببرید واسه خودتون میگم

)
- - - Updated - - -
ایدین جان بحث شما با بقیه دوستان فرق میکنه.واقعا از دید من یکی خیلی پسر گلی هستی
فقط جهت اطلاع بگم این دوستانی که داری باشون بازی میکنی حذف از ترس اصن خوراکشونه.
بی انصافی نکن اگه امیر نبود سر حرفش با شما الان بازی تموم شده بود نگو سه ساید
قربونت محسن جان
شما لطف داری
در لطف امیر رضا عزیز هم شکی نیست بحث من تو سه به یک فقط امیر رضا نبود که اگه بودد امکان نداشت بگم سه به یک...بحث من ساید بود و بقیه پلیرای ساید وگرنه دوستی امیررضا ثابت شدست.
واندر رو اکانت منه
اکانت من هم هیچوقت حذف نمیشه
بقیه بچه ها هم همینطور
میمونیم و میجنگیم یا میبازیم یا میبریم ;-)
سیاست بازی امروز شده سه به یک یا حتی دو به دو یا هرجور دیگه لذت بازی هم همینه که اگه اینا نبود امروز ما اینجا جمع نمیشدیم
مثل بقیه بازیها دژکوب هم در غیر اینصورت جذابیت خودش رو از دست میداد
همیشه گفتم بازم میگم لذت بازی به زد و خوردشه
همیناست که حال میده
حالا چه ما صفر شیم چه شما چه هرکس دیگه
تا حالا صد بار صفر شدیم صد بارم صفر کردیم این یه بارم روش
در مورد دوستان هم باید بگم من مدت زیادی نیست با بچه ها آشنا شدم (البته بجز شایان و محسن) تو این مدت شناخت هم باید بگم همشون گلن و دوست داشتنی
ما ها کنار همیم و با هم میجنگیم
به قول بچه ها سربازای ما ایستاده میمیرند
ما همیشه امیدواریم مثل نوشته توی امضام ;-)
رد: امید چیز خطرناکیه، می تونه آدمو دیوونه کنه. اینجا امید داشتن هیچ فایده ای نداره. بهتره به همین اوضاع عادت کنی.
سالها بعد اندی در نامه ای پس از آزادی برای رد:
رد یادت باشه که امید چیز خوبیه، اصلا بهترین چیزه. به خاطر همین چیزهای خوب هیچوقت از بین نمی رن. دوست تو، اندی.
دیالوگ رستاگاری در شائوشنگ
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mohsen3x
دقیقا منم با این لینک
ww.jpg
سلام
شما ده تا همر بزن دف میکنیم نگران دف ما نباش
چقدر میخوای واست بفرستم داداش ;-)
دف زیاده در ضمن حذف نمیکنیم حتی اگه صفر شیم
بازی و حالش به زد و خوردش
بازی تو اس ای تموم میشه
حتی اگه سه تا ساید جلومون وایسه
رد: امید چیز خطرناکیه، می تونه آدمو دیوونه کنه. اینجا امید داشتن هیچ فایده ای نداره. بهتره به همین اوضاع عادت کنی.
سالها بعد اندی در نامه ای پس از آزادی برای رد:
رد یادت باشه که امید چیز خوبیه، اصلا بهترین چیزه. به خاطر همین چیزهای خوب هیچوقت از بین نمی رن. دوست تو، اندی.
دیالوگ رستاگاری در شائوشنگ
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
اقایون بوم بوم لالا
دیشب خیلی تو ساید بوم بوم کردین ها لذت بردم از حرکت قشنگتون
احتمالا الانم باز رفتین لالا
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن