-

نوشته اصلی توسط
king
ی سوال داشتم!!؟؟
من میخوام جنگ آموز منحصر با ی کوچیکشو بگیرم!!!
هر دوشون رو هم رفته 100% تاثیرشون رو میذارن یا فقط یکیشون تاثیر داره؟؟
فقط زود جواب بدین ک چند روز دیگه میخوام بگیرمشون!!!
من خودم اینو امتحان نکردم ولی دوستم که این دو کتیبه رو همزمان داشت میگه فقط یدونش رو اون دهکده تاثیر داره.
-
همیشه از خوبی های دوستت واسه خودت یه دیوار بساز که اگه روزی بدی دیدی فقط یه آجر کم کنی، بی انصافیه اگه دیوارو خراب کنی!
-

نوشته اصلی توسط
king
منم موندم چیکار کنم؟؟!!!
دوست من در هر صورت جنگ آموز منحصر به تنهایی کفایت میکنه و میتونید از تمام دهکده هاتون همر یا دفاعی بسازید و کنار اون دو تا هم کتیبه کوچیک میتونید بردارید مثل چکمه و چشمان عقاب یا مرتاض
چه شود ... 
پ.ن
یادم رفت بگم که گرفتن جنگ آموز منحصر سخته چون یدونست و ممکنه از شما هم فاصله داشته باشه و البته حتما افراد دیگه ای هم سریع واسه گرفتنش اقدام میکنن ولی جنگ کوچیک حتما یدونه نزدیک خودتون گیر میارید و گرفتن اون خیلی ساده تره پس اگر تک همر هستید ریسک نکنید و به همون کوچیک اکتفا کنید.
ویرایش توسط amil58 : 05-13-2014 در ساعت 07:54 PM
-
داش بحث اینه من میخوام حداقل رو پایتختم 75% از زمان ساخت کم بشه!!!
همیشه از خوبی های دوستت واسه خودت یه دیوار بساز که اگه روزی بدی دیدی فقط یه آجر کم کنی، بی انصافیه اگه دیوارو خراب کنی!
-

نوشته اصلی توسط
king
اگه میخوای 75% باشه پس ی جنگ اموز بزرگ بگیر ولی در کل جنگ بزرگ ها زیاد جالب نیستن بنظر من اگه منصر بتونی بگیری که خیلی عالی اگر ن ک همون کوچیک خیلی بهتره البته بستگی داره چندتا همر داشته باشی
-

نوشته اصلی توسط
king
نمیتونید 75% سریعتر بسازید حد اکثر 50% میشه که اگر منحصر بگیری رو تمام دهکده هات تاثیر داره و البته واسه گرفتن و نگه داشتنش باید بجنگی
کوچیکشم همون 50% رو میتونه واست سریعتر کنه که باید بزاریش تو پایتختت و فقط تاثیرش تو همون دهکدست
پ.ن:
با احتساب کلاهخود جنگجو و سواره نظام (+15%) موقع ساخت نیرو میشه 65% سریعتر
ویرایش توسط amil58 : 05-13-2014 در ساعت 09:18 PM
-

نوشته اصلی توسط
amil58
نمیتونید 75% سریعتر بسازید حد اکثر 50% میشه که اگر منحصر بگیری رو تمام دهکده هات تاثیر داره و البته واسه گرفتن و نگه داشتنش باید بجنگی
کوچیکشم همون 50% رو میتونه واست سریعتر کنه که باید بزاریش تو پایتختت و فقط تاثیرش تو همون دهکدست
پ.ن:
با احتساب کلاهخود جنگجو و سواره نظام (+15%) موقع ساخت نیرو میشه 65% سریعتر
اره 75% نمیشه منم فکر کردم منظورتون از 75% همون 3 چهارمه
یعنی کتیبه بزرگ
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
من ی چیز دیگه میگم!!!
من میگم واسه دهکده دومم جنگ آموز بزرگ بگیرم!!!
ک به کل اکانت 25% کاهش ساخت میده!!!
واسه پایتخت هم ی کوچیک!!!
-

نوشته اصلی توسط
king
من ی چیز دیگه میگم!!!
اها
تا اونجای ک من یادم میاد اگه اینکارو بکنید 75% نمیشه و داخل دهی ک جنگ کوچیک باشه همون کوچیکه کار میکنه
اگه اشتباه میکنم دوستان اصلاح بفرمایین درست یادم نیست
-

نوشته اصلی توسط
king
من ی چیز دیگه میگم!!!
اگر بازیکن دارای کتیبۀ منحصر به فرد و یا بزرگ در دهکده ای باشد و در دهکدۀ دیگر کتیبۀ کوچکی از همان نوع داشته باشد، در دهکده ای که کتبۀ کوچک می باشد تنها کتیبۀ کوچک کار خواهد کرد و این دهکده قادر به استفاده از قدرت کتیبۀ بزرگ و یا منحصر به فرد نخواهد بود.
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن