-
یادم رفت بگم دوستان پسورداتون رو شیر نکنید باهم. ممنون میشم. کار ساده ایه ولی کمک بزرگی به ما میکنه.
پسورد شیر نکنید ، پسورد ساده و قابل حدس و تکراری با سرورهای گذشته نگذارید و به هر کسی هم برای جانشینی اعتماد نفرمایید
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Omid
یادم رفت بگم دوستان پسورداتون رو شیر نکنید باهم. ممنون میشم. کار ساده ایه ولی کمک بزرگی به ما میکنه.
پسورد شیر نکنید ، پسورد ساده و قابل حدس و تکراری با سرورهای گذشته نگذارید و به هر کسی هم برای جانشینی اعتماد نفرمایید
سلام و درود
ساید همجوار ما دشمن یا دوست فرقی برای ما نداره 10 روز زحمت کشیدن تا این جا رسیدن اما متاسفانه طی حرکتی غیر انسانی و حتی غیر حیوانی تمام نیروهاشون رو به ناتار میکوبن ساید شمال غرب خواستار به عقب برگرداندن سرور است برای توازن بازی و ادامه سروری دور از این حرکات . این سرور سروری بود که برای شما میتوانست نقطه ی شروعی دوباره و اومدن کلی بازیکن برای سرورهای یعدی باشد چنانچه هیچ اقدامی در قبال این حرکت غیر انسانی و غیر حیوانی نشود این سرور آخرین سرور همه ی ما خواهد بود میتوانید آی پی اتحاد من و همپیمان هایم رو چک کنید تا از تعداد بالای بازیکن در ساید مطلع شوید /.
ما از پیگیری قانونی هک و فیشینگ کاملا مطلع بوده و میتوانیم در صورت نیاز اقدامات لازم را اعمال کنیم (خطاب به صاحب بات که من دسترسی به ایشان ندارم اما قطعا اینجا رو خواهد خواند ) /.
منتظر جوابی نیستم لذا منتظر حرکتی از سمت شما هستم /.
با تشکر از طرف لیدر منطقه و تمامی بازیکنان /.
کارو /.
ویرایش توسط ChapDAST : 03-29-2020 در ساعت 09:14 PM
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ChapDAST
سلام و درود
ساید همجوار ما دشمن یا دوست فرقی برای ما نداره 10 روز زحمت کشیدن تا این جا رسیدن اما متاسفانه طی حرکتی غیر انسانی و حتی غیر حیوانی تمام نیروهاشون رو به ناتار میکوبن ساید شمال غرب خواستار به عقب برگرداندن سرور است برای توازن بازی و ادامه سروری دور از این حرکات . این سرور سروری بود که برای شما میتوانست نقطه ی شروعی دوباره و اومدن کلی بازیکن برای سرورهای یعدی باشد چنانچه هیچ اقدامی در قبال این حرکت غیر انسانی و غیر حیوانی نشود این سرور آخرین سرور همه ی ما خواهد بود میتوانید آی پی اتحاد من و همپیمان هایم رو چک کنید تا از تعداد بالای بازیکن در ساید مطلع شوید /.
ما از پیگیری قانونی هک و فیشینگ کاملا مطلع بوده و میتوانیم در صورت نیاز اقدامات لازم را اعمال کنیم /.
کارو /.
بله حق با شماست اما یه مشکل بزرگ وجود داره.
اگه ما سرور رو برگردونیم. تیمی که این خرابکاری رو کرده یا شاید ندانسته ازین خرابکاری نفع برده، به محض مواجه با شکست یا برای بهانه جویی نیروهای خودشو به اکانت دیگه میزنه و توقع داره که ما باز اقدام کنیم و نیروها رو برگردونیم و پوینت ها رو حساب کتاب کنیم و کسر کنیم و ساعت ها وقت بذاریم. باز همین اتفاق در اکانت دیگه از همین تیمی که داره دنبال بهانه برای حذف میگرده می افته. خلاصه اینقدر این روند ادامه پیدا میکنه که یا ما خسته بشیم یا صدای بقیه تیم ها دربیاد. و اونجاست که همه متفق القول ما رو سرزنش میکنن که شما نباید از اول دخالت می کردید!
و بدتر اینکه هر اتفاقی بیوفته در روند بازی باز انگشت اتهام به سمت ماست که اگه شما دخالت نمی کردید اینطور نمیشد.
اگر چه قبلا نظرسنجی شده و رای براین شده که دخالتی از سمت ما انجام نگیره...
-

نوشته اصلی توسط
ChapDAST
سلام و درود
ما از پیگیری قانونی هک و فیشینگ کاملا مطلع بوده و میتوانیم در صورت نیاز اقدامات لازم را اعمال کنیم (خطاب به صاحب بات که من دسترسی به ایشان ندارم اما قطعا اینجا رو خواهد خواند ) /.
کارو /.
امید جان بنده روی صحبتم با شماست
مثل کاروی عزیز بیان شیوایی ندارم از همینایی که دوستمون گفتند
جهت دونستن واکنش شماهم همینجایه پست بزارید کفایت میکنه کانال تلگرام هم نیازی نیست
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام
واقعا حرکت غیر قابل قبولی هست از طرف هر کس که طورت گرفته به نظر من بهتره که دیگه از روش تشخیص IP رد بشیم و با استفاده از اطلاعات سیستم یه کد یکتا تولید بشه اقا امید شما که بهتر می دونید می شه اینکار رو کرد مثل کاری که نرم افزارهای که نیاز به فعال سازی دارن می کنن انجام بدن لطفا همر اکانت Yahoo رو برگردونید تلاش کردن شب نخوابیدن هزینه کردن حیفه واقعا اگر این سرور هم از رونق بیوفته دیگه این ساید واقعا درش تخته می شه چون بعد مدت ها هست که می بینم بازیکن های خوب وقابلی تو سرور حضور دارن.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
با این سرور کاری ندارم اکانت متخلف بن بشه ولی چرا سرور های قبل همچین مشکلی پیش اومده بود بعد اعتراض مدیر کاملا رد کرد ؟ با اینکه اکانت متخلف پیدا شد حتی بن نشد و بازی کرد و اشکال رو تو لو رفتن پسورد دونست و ماست مالی کرد دقیقا سرورp1 مولتی هانتر گفت :
§1.2 رمز اکانت
در صورتی که پلیر رمز عبور خود را در اختیار سایرین قرار دهد و یا به واسطه آلوده بودن سیستم خود، رمز عبور وی در اختیار دیگران قرار گرفته باشد و یا از طریق جانشینی اقدامات خرابکارانه در اکانت وی صورت پذیرد مسئولیت این اقدامات به عهده خود کاربر بوده و هیچ خسارتی از طرف مدیریت سرورها برای کاربر جبران نخواهد شد.
چطوریه؟ جناب ادمین شما کامل درجریانی چک کن نامه ها رو متوجه میشی حتی منو هم بن کردی به خاطر لحن تندم
من هنوزم میگم دژکوب از جناب محترم ادمین تا مولتی هانتراش کاملا سلیقه ای برخورد میکنن
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
یه ضرب المثل تایوانی هست میگه
ایراد نداره از ناتار کتیبه نگرفتی از رقیبات راحت میتونی بگیری
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
partizan
یه ضرب المثل تایوانی هست میگه
ایراد نداره از ناتار کتیبه نگرفتی از رقیبات راحت میتونی بگیری
سلام
این ضرب المثل آسیایی به درد سرورای سرعت پایین میخوره 
با حجم مولتی و دفی که تو سرور وجود داره رد کردن دف کتیبه ی کوچیک هم حتی یه واندرزن میخواد
هنر زدن پلن و موفق بیرون اومدنه
به نظرم همین که یکی جراتشو داره پلن بزنه تحسین برانگیزه
وگرنه دف کردن تو این سرور اصلا کار سختی نیس
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Sir Alex Fergi
سلام
این ضرب المثل آسیایی به درد سرورای سرعت پایین میخوره

با حجم مولتی و دفی که تو سرور وجود داره رد کردن دف کتیبه ی کوچیک هم حتی یه واندرزن میخواد
هنر زدن پلن و موفق بیرون اومدنه
به نظرم همین که یکی جراتشو داره پلن بزنه تحسین برانگیزه
وگرنه دف کردن تو این سرور اصلا کار سختی نیس
البته یه ضرب المثل آفریقایی هم هست که میگه یک بنده خدایی کلی هزینه کرده براش همرساختن همه رو میفرسته تو دیوار ! دی
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن