-
قبلا که مدیران پستی رو از توی فروم حذف می کردن، معلوم میشد که یه پست حذف شده و دلیلش رو هم می نوشتن ولی الان اینجوریه که پست رو با جاش حذف می کنن.
افشین جان مطالبی رو که توی هر دو تا پستت نوشته بودی رو همه خوندن . خیالت راحت. البته منظورم از همه همین سه چهار نفریم .
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
mostafa-bi nam
قبلا که مدیران پستی رو از توی فروم حذف می کردن، معلوم میشد که یه پست حذف شده و دلیلش رو هم می نوشتن ولی الان اینجوریه که پست رو با جاش حذف می کنن.
افشین جان مطالبی رو که توی هر دو تا پستت نوشته بودی رو همه خوندن . خیالت راحت. البته منظورم از همه همین سه چهار نفریم .
اره منم خوندم :دی
حالا شما هم نگید چیزی یهو دیدین اکانتشم حذف کردن تو سرور
پ ن: این پستم حذف میشه - دلیل: اسپم
پ ن۲: نیست بیستو چهاری دارن نظم میدن به فروم و سرورهاشون واسه همین اسپم خعلی بده :دی
پ ن۳: خداییش پستای افشین منتال رو حذف نکنید داره واقعا رنک یک فروم میشهScreenshot_20180611-230840.jpg
ویرایش توسط mohsen.2pac : 06-12-2018 در ساعت 12:39 AM
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
اره منم خوندم :دی
حالا شما هم نگید چیزی یهو دیدین اکانتشم حذف کردن تو سرور
پ ن: این پستم حذف میشه - دلیل: اسپم
پ ن۲: نیست بیستو چهاری دارن نظم میدن به فروم و سرورهاشون واسه همین اسپم خعلی بده :دی
پ ن۳: خداییش پستای افشین منتال رو حذف نکنید داره واقعا رنک یک فروم میشه
Screenshot_20180611-230840.jpg
حالا دلیل حذف پستاش رو فهمیدم.
پس یه رقابت سالمی ایجاد شده برای حفظ رنک یک فروم .
محسن جان شما هم دست بجنبون دو تا عقبی
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
M3nTaL
سلام به همه دوستان و دشمنان
)
آقا شایان اومدن و با پیام روشنم کردن . البته بنده به شخصه در مقابل فهمیدن و روشن شدن مقاوت بالایی میکنم . هنوز قانع نشدم برا پست اول که پاک شده
از اصول تربیتی اینه که اول تنبیه می کنین بعد با شخص خطاکار صحبت میکنین تا برای تنبیهی که شده قانع بشه
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
M3nTaL
آقا ما هم شمال غرب یه دفساز بدبخت بدون گلد
پ ن : من میگیرم امید رو ، همیین سرور اگه موندم . همتون لینکا رو بدین من بزارم
هر وقت اومدیم از روتون رد شدیم شما لینکش رو بزار
ویرایش توسط mostafa-bi nam : 06-12-2018 در ساعت 10:21 PM
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
M3nTaL
سلام
اون رنک 1 دزدا کیه؟ داره بد چشمک میزنه
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
افشین خان اتحاد دو نفره مبارک :d
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
افشین مرد و مردونه بیا بگو تو سرور چه اتفاقی افتاده ک باز ول کردین در رفتین
از یکی 2تا بچه شنیدم که سرور ی عده ناشناس دارن شخم میزنن
پ.ن: مثل سازمانهای تروریستی بیاید مسئولیت این اتفاقات اخیر رو گردن بگیرین ی انالیز هم از سرور بدین ما بیکارها سرگرم بشیم...
پ.ن: خبر اسکات کشیدن از شاخ دژکوب و بای بای دادنش صحت داشت ایشالا سرور بیابون بعدی
-
سلام خدمت رفقا و فقها و فضلا
والا ی وری تو سرور زدیم یه تغییراتی رو حس کردیم ولی هیشکی هیچی نمیگه . بچهایه ساید های دیگه مصل اینکه اس ای رو زدن نه پلن رو توضیح دادن نه اینکه این اقدام در راستای چه موضوعی بوده . معمولا قبل کتیبه ها اتکی لانچ نمیشه تا موضوع متا مشخص نشده ولی گویا مشخص شده ولی من که تو سرورم واقعا بیخبرم.
موضوع بعدی گویا ذوستان که پلن رو روی لوسیفر و بینام زدن مدعی هستند کثیف کاری شده . ولی واقعیت رو بگم منم دوست دارم بدونم داستان از چه قراره کی ب کیه . مورد بعدی اینه که اگر متایی ضورت گرفته کجا با کجاست و کی با کی یاره .
خواهشا اگر هست که اعلام کنن ماهم در جریان باشیم.
یا حق
SILENC IS FOR STATUS
من مخالف اندیشه تو هستم اما حاضرم جان خود را بدهم تا تو آزادنه عقیده ات را بیان کنی !
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن