-

نوشته اصلی توسط
wonder
عزیزم عزیزم نکن فشار خوردی بیا بگو بازی خوبی بود و برو به فکر ترمیم تیمت باش که با 2تا آبنبات پسوورد و کتیبه نخرن ازت فشار بخوری بیای کف فروم درخواست بک شدن سرور بدی و به همه بپری و در آخر,قضیه نه تنها به من که به تک تک پلیرای این سایت مربوطه شاید فردا روزی ما هم خواستیم همرای تیم حریفو بفرستیم کپ ناتار نمیشه که اون همه زحمت بکشیم پسوورد پیدا کنیم آخرش بیان بک کنن سرورو به هرحال اینم یه پلنه هرچند کثیف هرچند نجس یا هرچی اسمشو بذارید به هرحال پلنه برید تیمتونو تقویت کنید پسوورداتونو قوی کنید و بجا گریه زاری و پریدن به همه تو فروم معایبتونو اصلاح کنید.
در ضمن بچه خوابه بخوام سر بی احترامیو باز کنم مطمئن باش عاقبت خوبی نصیبت نمیشه.
عزیزم
شما که افتخار نمیدید تشریف بیارید سرور سه ایکس و دو ایکس براتون سنگینه
سرورهای 3 ایکس که جنگ واندر دارن حداقل چه خوب چه بد دو تا سه تیم روبروی هم بازی میکنند از نظر سرعت حرکت لشکریان و فشار بازی متفاوت هست با سرورهای نرمالی که همش تو این سایت بصورت خاله بازی افتخارات میرفت تو یک تشت هرکسی هرچی دلش میخواست توافقی برمیداره
چون سرور سه ایکس هست با چکمه دو ساعته یا سه ساعته گاها میشه همرهای حساس رو پروند بنظرت پلیری هست که 21 ساعت بتونه تایم آنلاینی داشته باشه اونم سه ماه ؟
من این قضیه رو متوجه نشدم که دفاعت از این حرکت شوخی بود یا جدی !
ولی به هرحال این حرکت تخلف هست و باید جریمه ای داشته باشه که متخلف رو از اعمال اینگونه حرکات منصرف کنه !
شما هم اگر حرفت جدی هست ! و احساس میکنی واقعان پلیر سایت هستی آخرین سروری رو که بازی کردی توی دو سال اخیر بگو ما هم بدونیم
یک سال هست دارید میگید سرور نرمال ران کن 10 نفر هم اعلام آمادگی نکردند :d
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
partizan
عزیزم
شما که افتخار نمیدید تشریف بیارید سرور سه ایکس و دو ایکس براتون سنگینه
سرورهای 3 ایکس که جنگ واندر دارن حداقل چه خوب چه بد دو تا سه تیم روبروی هم بازی میکنند از نظر سرعت حرکت لشکریان و فشار بازی متفاوت هست با سرورهای نرمالی که همش تو این سایت بصورت خاله بازی افتخارات میرفت تو یک تشت هرکسی هرچی دلش میخواست توافقی برمیداره
چون سرور سه ایکس هست با چکمه دو ساعته یا سه ساعته گاها میشه همرهای حساس رو پروند بنظرت پلیری هست که 21 ساعت بتونه تایم آنلاینی داشته باشه اونم سه ماه ؟
من این قضیه رو متوجه نشدم که دفاعت از این حرکت شوخی بود یا جدی !
ولی به هرحال این حرکت تخلف هست و باید جریمه ای داشته باشه که متخلف رو از اعمال اینگونه حرکات منصرف کنه !
شما هم اگر حرفت جدی هست ! و احساس میکنی واقعان پلیر سایت هستی آخرین سروری رو که بازی کردی توی دو سال اخیر بگو ما هم بدونیم
یک سال هست دارید میگید سرور نرمال ران کن 10 نفر هم اعلام آمادگی نکردند :d
والا شما پلیرای تیمتو میفرستی چپو راست بیان واتساپو اینور اونور بگن میخوایم باهم باشیم بعد که تر میزنیم بهشون میگن نه میخوایم بزنیمتون بعد که سرور و ساید و اسم اک میدیم اعلام وجود نمیکنید ؟ما افتخار نمیدیم سرور 2-3 بیایم شما چرا افتخار نمیدین نرم بیاین ؟هرکی هر سرعتی راست کارشه تیم ما پلیرش کمن اما هیچکی با آبنبات چوبی اکانت نمیفروشه و بخاطر کمبود پلیر و کیفیت بیشتر تایم کمتری داریم و به قول خودت نمیتونیم سه ماه روزی 21 ساعت وقت بذاریم پس نرمالمونو بازی میکنیم که وقتی اخر شب لانچ کردن رومون صبح که بیدار شدیم تو همون نیم ساعت باقی مونده اینسرت یا دف کنیم نه که کتیبه و دفمون بپره و بیایم بگیم تورو خدا سرورو بک کنید گناه داریم!
در مورد افتخارات و خاله بازی هم برو به یکی بگو که مدالاشو مث قطار میچینه تو پروفش نه تیم ما که پروفشونو که باز میکنی انگار کویر لوته !دیگه چیز دیگه نبود بگی ؟افتخارات ؟
دفاعم از این حرکت کاملا جدیه چون تالا مشکلی از این بابت نداشتم رو اکانتام پس مشکل از کسیه که پسووردشو به عالم و آدم میده !والا ما نرمال بازیمو 2سال گذشته نرمالی نبوده که بگم اما اخرین نرمالی که زدیم Q1 بود اگه اشتب نکنم که فرومشم هست جلو تیم خوب اس ای بازی کردیمو مث مرد زدو خورد داشتیمو بردیم و هزارتا مولتی و دفسازشونم زدیم و کسی هم نیومد بگه بک کنید : )
10 نفر هم اعلام آمادگی نکردن چون هرچی تیم تو این سایت بوده درو کردیم و تیمایی هم امثال شما که چپو راست پیغام میفرستن میخوایم بزنیمتون اگه جرات دارید بیاید جلومون سر بزنگاه که میرسه از ترسشون اعلام وجود نمیکنن یا با چادر میان اگه تیم ما بود الفرار اگه نبود 100 کنیم مدال بچسبونیم حرفی نمیمونه به یاد یه دوستی فروم مث یه کتاب مکتوبه همه چی ثبت شده س برید بررسی کنید بعد پست بذارید والسلام
- - - Updated - - -
خوشم میاد یکی از بچه های تیم خودتون هم <مدیر ارشد
انجمنه> که شما هرچی بگید پاک نمیشه ما که جواب میدیم پاک میشه : ))))))))))))))))))))))))
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
WondeR
والا شما پلیرای تیمتو میفرستی چپو راست بیان واتساپو اینور اونور بگن میخوایم باهم باشیم بعد که تر میزنیم بهشون میگن نه میخوایم بزنیمتون بعد که سرور و ساید و اسم اک میدیم اعلام وجود نمیکنید ؟ما افتخار نمیدیم سرور 2-3 بیایم شما چرا افتخار نمیدین نرم بیاین ؟هرکی هر سرعتی راست کارشه تیم ما پلیرش کمن اما هیچکی با آبنبات چوبی اکانت نمیفروشه و بخاطر کمبود پلیر و کیفیت بیشتر تایم کمتری داریم و به قول خودت نمیتونیم سه ماه روزی 21 ساعت وقت بذاریم پس نرمالمونو بازی میکنیم که وقتی اخر شب لانچ کردن رومون صبح که بیدار شدیم تو همون نیم ساعت باقی مونده اینسرت یا دف کنیم نه که کتیبه و دفمون بپره و بیایم بگیم تورو خدا سرورو بک کنید گناه داریم!
در مورد افتخارات و خاله بازی هم برو به یکی بگو که مدالاشو مث قطار میچینه تو پروفش نه تیم ما که پروفشونو که باز میکنی انگار کویر لوته !دیگه چیز دیگه نبود بگی ؟افتخارات ؟
دفاعم از این حرکت کاملا جدیه چون تالا مشکلی از این بابت نداشتم رو اکانتام پس مشکل از کسیه که پسووردشو به عالم و آدم میده !والا ما نرمال بازیمو 2سال گذشته نرمالی نبوده که بگم اما اخرین نرمالی که زدیم Q1 بود اگه اشتب نکنم که فرومشم هست جلو تیم خوب اس ای بازی کردیمو مث مرد زدو خورد داشتیمو بردیم و هزارتا مولتی و دفسازشونم زدیم و کسی هم نیومد بگه بک کنید : )
10 نفر هم اعلام آمادگی نکردن چون هرچی تیم تو این سایت بوده درو کردیم و تیمایی هم امثال شما که چپو راست پیغام میفرستن میخوایم بزنیمتون اگه جرات دارید بیاید جلومون سر بزنگاه که میرسه از ترسشون اعلام وجود نمیکنن یا با چادر میان اگه تیم ما بود الفرار اگه نبود 100 کنیم مدال بچسبونیم حرفی نمیمونه به یاد یه دوستی فروم مث یه کتاب مکتوبه همه چی ثبت شده س برید بررسی کنید بعد پست بذارید والسلام
- - - Updated - - -
خوشم میاد یکی از بچه های تیم خودتون هم <مدیر ارشد

انجمنه> که شما هرچی بگید پاک نمیشه ما که جواب میدیم پاک میشه : ))))))))))))))))))))))))
فقط خط اخر رو میخوام جواب بدم
به امید هم گفتم اون که کردیش مدیر ارشد الان باید توی جلسات پارک نزدیک خونشون باشه ، با شرایطی که اون داره دژکوب الان واسش خوب نیست چه برسه زیاد بیاد فروم - اما احسان جون تحملش کن که داره به اغوش پاک زندگی برمیگرده عیب نداره بذار گنده برداره ما هم کف میزنیم واسش :دی
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
به امید هم گفتم اون که کردیش مدیر ارشد الان باید توی جلسات پارک نزدیک خونشون باشه ، با شرایطی که اون داره دژکوب الان واسش خوب نیست چه برسه زیاد بیاد فروم - اما احسان جون تحملش کن که داره به اغوش پاک زندگی برمیگرده عیب نداره بذار گنده برداره ما هم کف میزنیم واسش :دی
در مورد حرفاتون کاری ندارم شعور فرهنگ خانوادگیتون نشون میدین
ولی سر کل کل اول سرور شما و ای دی partizan که لیدر من هست ، ایشون 3 بار اخطار گرفتن و یک روز مسدود شدن ولی شما 2 تا اخطار گرفتین
خدا ناظر همچی هست
دوستتون 5 خط فحش نوشته ، پستش رو حذف کردم شما ناراحت شدی ؟ پستش رو برات میفرستم خصوصی
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
من فک کردم احسانتون زیاد دری وری میگه
مث اینکه کلهم اجمعین سرتون پنارت میزنه
بی زحمت همون پشت لپ تاپت بشین بازیتو بکن مجازی
تو و امثالت قدم بزارن تو پارک که دیگه رودخونه ها جاری میشه
لطفا مث نخود خودتونو نندازین وسط 4 تا بزرگتر دارن حرف میزنن اینجا جای امثال شما نیس
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
WondeR
فحش نبود والا اونایی که منو میشناسن میدونن فحش دادنم چجوریه حرف زدنم چجوریه اونا جواب منطقی و ریلکس من به کسی بود که خودشو صاحب تاپیک میدونست و به همه میپرید
نخودی تو هر چی میخوای بگو
از کسی که میگه پلن ما تو سرورای دیگه اینه زحمت بکشیم پسور در بیاریم بکوبیم تو دیوار انتظار بیشتری نمیره
در ضمن شانس اوردی من نخوندم چی گفتی
من حرف زدنتو کاری ندارم کاری میکنم کلا یادت بره!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
WondeR
لینکارو میتونی از کف فروم سرورای نرمال جمع کنی
ماکسیمم دف واندر ما تو نرمال 3میل بوده ؟! : ))))))))))))))))))))))))))))))))))) برگام کاکو بیا اون لینک 10 میل دفو براش بذار که با 20 تا دونه اکانت کشیدیم ببینیم این با کی کار داره..
به هرحال اگه سروری هم کثافت کاری شد نیومدیم گریه کنیم بگیم بک بدید : )) بازم من کثافت کاری ای ندیدم یه سرور واندرو با جاش از تیممون بردن که اونم من نبودم ولی بچه هامون وجودشو داشتن مردونه بازی کردن نه که بیان گریه کنن سرورو بخوان بک کنن.
بقیشم توافقی بود ؟آره تو راست میگی
تیم ما هرکی باید بدونه چی هست و کجا هست میدونه شماهم اگه نمیدونی 2حالت داره یا کلا نرمال تو عمرت پلی ندادی یا با چادر پلی دادی قبل اینکه تیم ما شخم زدنو شروع کنه فرار کردی.
ما هم حرفامونو زدیم توضیحاتمونم دادیم شما هم خوش باشی گل پسر!
وای لول
شخم زدن!
بابا شن کش انقد شخم نزن همرو
داداش گلم بزار سنت برسه بعد از نرمال بازی کردن و خاطراتش بگو
اون موقع که ترا.وی.ن تیم دعوت میکرد ما بریم سرورارو تست کنیم شما زنگ تفریح تف مینداختی از دیوار رد میشد واست سوت و دست میزدن
بازم میگم چیزی که به شما ارتباط نداره بی زحمت در اون دخالت نکنین
با تشکر
شب بخیر وقت خوابت نگذره گلم مسواک یادت نره
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
2نفر معلوم نیست کجا فشاری شدن ، از چیزی خبر ندارن ، نمیدونن چندین سرور با 2 عمل مشابه چجوری 2 برخوردی صورت گرفته که زمین تا اسمون با هم فرق دارن ، بعد اومدن اینجا از کرده و نکرده هاشون میگن در صورتی که هیچ اظلاعی ندارن چی شده. کلا فاز آموزش دارن :دی رزومه صفز :دی
وقتی 2 تا اتفاق مشابه بیفته و طوری برخورد کنن که جفتش به ضرروت باشه و کاملا تبعیض مشهود باشه برای همه ، میفهمین چی میگم ، حالا بیاین خاطره بنویسید
اقا امید حرف هاتونو داشتم میخوندم ، به 2نفر از دوستان قدیمیم گفتم بیان بخونن ! من گفتم شاید من دارم بد میخونم ! ولی اونا هم گفتن طوری صحبت شده که انگار شما کثافت کاری کردین و رفتار و حرف ها طوری بوده که انگار از تیم کثافت کار ( در تمامی سرور ها ) داره حمایت میشه !
شما این همه سرور یه رفتاری داشتین که خلاف بوده ، خودتونم قبول کردین ولی تا به تیم ما رسید وا رسید !!! یک بار هم برای تیم ما مثل اونور برخورد کنین !
هر سرور همین بوده و این خودش شائبه ایجاد میکنه !!!
این تیم کوچیک ترین خطایی نداشته و همیشه سالم بازی کرده ،ولی با این برخورد شما ، دقیقا تیم کثافت کار ها دارن خوش و خرم به بازی ادامه میدن ، تیمی که سالم بازی کرده محکوم به ترک سرور شده !!! هر سرور همین بوده !
خواهش میکنم ایمیل طرف رو مسدود نکنین ! چون فقط دارین سایت خودتونو مسخره میکنین با این کار و هرکی از بیرون میشنوه 4 تا متلک میندازه بهتون و میخنده ! دقیقا چه اتفاقی میفته ایمیل رنک 100 رو بن میکنین ؟ خب طرف این همه پول خرج کرده کثافت کاری کنه میاد 100 تومن خرج میکنه ایمیل بهترشو میخره براش! واقعا نمیفهمم با مسدود کردن ایمیل دارین کی رو مسخره میکنین! دقیقا چه اتفاقی میفته ایمیل مسدود شه ؟؟؟؟!!!!!
این دوستانی که تا هرچی میشه میان میگن سرور های کام فلان بیسار هم فازشون باحاله :دی ، اینجا چیش شبیه کام هست که تا یه چی میشه میاید 4 تا خاطره میگین و با کام مقایسه میکنین و فاز روشن فکری و بلده بازی بودن میگیرین ! نظر بدین ولی قبل بدونین 10 تا سرور چه برخوردی صورت گرفته و این سرور داشتانش چی بوده ! خودتون دارین میگین من به عنوان یکی که بیرون بازی ام ! خودتون اول جملتون دارین میگین از چیزی خبر ندارم ! وسط دعوا داره از لایک و خاطراتش میگه :دی
توی قوانین نوشته شده امکان تغییر قوانین از طرف مدیریت در هر زمان از بازی محفوظه !
وقتی میبینین نزدیک 3 میلیون گندم خور نیرو دفاعی از روی 2 تا کتیبه اند گیم ( مرتاض یونیک ، معماری یونیک ) و یه کتیبه چکمه کوچیک یک خوزده و نزدیک یک میلیون گندمخور نیروی حجومی یک اکانت و نزدیک نیم میلیون کتیبه تهاجمی از اکانت جانشین خورده به کپ ناتار ! وقتی اکانت مد نظر اکانت هولدر بوده که فقط و فقط لیدر ها رمزشو داشتن ، میشه سرور رو بک داد تا کسانی که این کار کثیف رو کردن نا کام بمونن !
خب الانم دارید یه کار میکنین هرکی جلوی تیم پرشین بازی کنه بدونه ته سرور اگه رمز لو بده ، حدود 5-6میلیون پول تو حسابشه ! ادم گشنه و حرومزاده زیاد پیدا میشه! غیر مستقیم دارید تبلیغ میکنین هرکی بازی کنه میتونه انقد پول دربیاره از این راه !
ولی خیلی راحت میتونین جلوش رو بگیرید ولی نمیگیرید !
تیم حریف ممکنه اعتراض کنه درسته ؟ خیلی راحت میتونین دلیلش رو بگین ، خب طبیعی هست که تیمی که خرابکاری کرده اعتراض میکنه !! میخواد اعترض کنه بگه چرا خرابکاری ما رو بک زدین ؟
خودتون میدونین اکانت ayso به خاطر کینه شخصی اون اتفاق براش افتاد !!! این صحبت از تیمی هست که این همه وقت گذاشته این همه هزینه کرده و همش توی چند ثانیه از بین رفته
امکان تغییر قوانین توی این زمان از بازی اصلا مشکلی نداره ، چون برای همه شاف هست موضوع و هرکی انسان یاشه مخالف این کارا هست !!!
ولی شما طوری صحبت میکنین انگار ما خرابکاری کردیم و سرور رو به باد دادیم ! انصاف داشته باشید ، یک بار هم برای تیم ما این کار رو کنین ! چرا این همه سرور برای تیم تیم مقابل انجام دادین و تا ما چیزی از تبعیض گفتیم فقط گفتین بله حق با شماست و فقط یه عذرخواهی شنیدیم!!!
تیم مقابل خودتون میدونین هر سروری که حضور داره باید این اتفاق ها داخل اون سرور بیفته ! ( اگه تونستین یک سرور بگید که هیچ اتفاقی نیفتاده باشه )
پس کی میخواید جلوشونو بگیرید ؟
طرف میاد 5-6 ملیون هزینه میکنه تا زحمت شبانه روزی این همه ادم از بین ببره و شما با این کارتون دارین حمایت میکنین از اون تیم که خودتون میدونین داستانشونو!
خیلی راحت میشه فقط و فقط چند ساعت سرور رو بک بدید و عدالت رو داخل بازی بیارید ، دست اینجور آدما رو از سرور ببرید ، ولی هیچ وقت برای تیم ما انجام نمیدین!
خیلی راحت تیمی که کثیف بازی کرده حمایت شده ! تیمی که زحمتش به باد رفته...........
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
اگه نمیشه سرور رو بک نمیدین و هی میگین قوانین !!!
اوکی مشکلی نیست ! وجودشو داشته باشد اکانت های ip خورده رو همرو بن کنین !
اومدین ایمیل رتبه 200 بازی رو مسدود کردید فقط و فقط سایتتون رو بردین زیر سوال
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
با سلام خدمت همگی دوستان
جای تاسف داره برای من که وقت خودمو توی این سرور برای اولین بار و البته آخرین بار تلف کردم و برای دوستانم که بعلاوه وقت ، کلی هم هزینه میکنن برای بازی و اوقات فراغتشون
برای مدیریت سایت هم پیشنهاد میکنم این تعداد بازیکن هم بخاطر این مشکلات سرور ، جانب داری و یا هر چیز دیگه که خیانت به بازیکنان ساید دیگه بشه بازیکن از دست ندن و همه بازیکنان رو به یک چشم ببینن چون روز اول دیدم که کسایی مثل میلاد۲۰۰t , پیام ، مانی و*... چقدر از سایت و سخت گیریها صحبت کردن
مدیر عزیز سخت گیری فقط به بن کردن مولتی ، پانیش و ... نیست
ادامه این سرور هم فقط به خاطر دوستان گلی هستم که کلی محبت بهم داشتن و مدیونشون هستم
از میلاد ، پیام و مانی هم تشکر ویژه دارم
کوچیک همگی فرامرز
def se
-
-
با سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد اینکه کثیف بازی شده شکی نیست و اینکه تیم مدیریت داره از یه تیم در اکثر سرورها محافظه کاری می کنه باید بگم خوب معلومه باید هم اوکی باشن با هم خرج میکنن و اگه نباشن سرو پلیر نداره خدا رو شکر سایت رقیب هم سرمایه گذاری کرده و الان خیلی از بچه ها اونور هستن و حتی از قدیمی های سرور هم اومدن ببینن قراره این سایت چیکار کنه خدا رو شکد هنور بازی شروع نشده اکانت هایی که با بازار (مولتی هاشون ) منابع می فرستادن همه پانیش ( کل ساید )خوردن و این یعنی مدیریت قوی نه جانب داری
و اما در مورد اس دبیلو اینو بگم همه بدونن اول سرور فقط تونستیم اتحاد ها رو اوکی کنیم و موقع بازرسی اکانت ها سابقه گلد رو ازشون خواستیم که خیلی از اکانت ها که دوستان نزدیک من بودن خاطر نشان کردن که اومدیم واسه ساید و تیم رقیب بازی کنیم و جانشینی هم نمی دیم از اتحاد میزنیم بیرون و خودمون بازی میکنیم و کاری به کار شما نداریم که این حرفشون هم اوکی نبود و هم دف ریختن جلومون هم کتیبه زدن ( خدا رو شکر برنامه ریزشون بهم خورد بخاطر دف ناتار و نتونستن به ارزشون برسن بجز یه کتیبه ) و الانم شروع به فیک دادن کردن به قول خودتون واسه پلن زدن کتیبه ها با لینک سبز خدایی واندر 100 کردن و مدال اوردن اینقد واستون ارزش داره که زحمت یه تیم خواب بیداری هزینه و وقت رو هدر میدین که بگین ما کتیبه اوردیم و بعد اهنگ بفرستین واسه یکی از دوستان بگید بفرستین واسه فلان کس اخه بابا جنم داشته باش خودت بیا اعتراف کن بگو من بودم ببینم سنت به اندازه ای هست که عزیزان کف فروم بخوان باهات بحث کنن حتی شماره طرفی که پلن رو زده فرستادن که کار این شماره بوده بابا ن پیامت دادم خوب بیا بگو من به این علت اینکار رو انجام دادم
و در مورد کاری که صورت گرفته از تیم مدیریت این خواهش رو دارم واسه یکبارم شده شما قوانین رو نقض کن بک بده سرور رو که دوستمون که ادعای پلن زدنش میشه ببینیم دفعه بعد چقد بیدار می مونه واسه زدن اتک اخه 6تا فیک دادین هیچ کدوم تایمش بموقع نیست فاصله اتک ها اینقد دقیق بود که میشد یه دوغ گازدار خورد و دف اینسرت کرد .
با تشکر از همه دوستان
G1:gorzii2
J1:blueboy
K1:mr.daner
L1:man.j
final:No00oBs
k5:mage darim5x
ir:man.j
متضادترین قضیه دنیا اینه که:
حتی کسی که بخواد بفهمه بیشعوره ؛ باید شعور داشته باشه!!
اين ؛ كار رو سخت ميكنه !
-
-
دوستان این حرفا رو ول کنین چون مدیریت کاری نمیکنه تجربه ثابت کرده به بن کردن اکتفا میکنن
فقط خواستم ببینم مزنه جنگ بزرگ چنده ؟
روند اداریش چطوریه برای بک شدن دف؟ کجا باید فرم بگیریم پر کنیم؟ اگه خوب حساب میکنن یه چکمه کوچیک هم برداریم.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن