صفحه 29 از 32 نخستنخست ... 192728293031 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 281 تا 290 , از مجموع 388

موضوع: بحث و گفنگو پیرامون سرور c1.t

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ZartVam نمایش پست ها
    سلام
    حذف کردیم تموم شد رفت .

اینم پاسخ دوستان به ما :

واقعا شرمنده ی محمد, نیما و امیرعلی شدم که به خاطر من اومدن تو این سرور ...

تجربه ای هم که تو این سرور نصیبمون شد این بود که هیچ وقت با افرادی که نمیشناسیم سروری رو بازی نکنیم

همیشه فکر می کردم جو sw طوری هست که همیشه توش درگیری هست ولی الان متوجه شدم مشکل از بازیکن هایی هست که توش بازی میکنن ... این سرور همین بازیکن ها اومدن گند زدن به سایدی که اولین بار بود توش رجیستر میکردن ... شاید اگه نبودن اوضامون بهتر بود ... شایدم اوضاعه sw داغون میشد

دیگه نای ناز کشیدن کسی رو ندارم ....

شاید یه سرور دیگه با رفیقای قدیمی ( بچه های ثابت NE ) اومدیم

حداقلش مطمعنیم که واسمون ناز نمی کنن و کنارشون از بازی لذت میبریم

یه نیمچه دمپایی هم داریم که می کوبیم به ناتار ... به نشانه ی اعتراض به کاری که مولتی هانتر کرده و لباس عثمان شده برای دوستان

( شمارو نمیدونم ولی من میدونم واسه چی دارم حذف میکنم )

بای :x

محسن 2ساله
    ----------------------------------------------------

چقدر ادم میتونه ................... باشه

مشکل از تو بود که عقده ی لیدری داشتی یا میخواستی یاغی ساید باشی : )

زیر سوالی محسن عزیز : )

پ.ن: ادمی که با چند نفر نون و نمک بخوره چند ماه , بعدش سر یه مشکل همه بزارن حذف بیاد بگه گند زدین اندازه یه نقطه هم ارزش نداره.
    پ.ن: اشتباه از ما بود با 2 ساله ها افتادیم .

پ.ن: اشتباه از ما بود بعضی ها رو ادم حساب کردیم : )

پ.ن: همینجا میگم کسای که به خاطر ما اومدین و فکر میکنید باعث حذف شما ها ما بودیم بیاین تو رومون بگین تا جوابتون رو بگیرین , نه اینکه پشت سر ما حرف بزنید .

پ.ن: شعور داشته باشید کمی , به خاطر این دژکوب دوستی ها رو زیر سوال بردید , واقعا" متاسفم براتون.

موفق باشید.
    هادی بست واریور
    ویرایش توسط Hadi : 09-20-2014 در ساعت 05:11 PM
    یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
    تاجو از سرش تو میدون , سرباز پیاده انداخت.لطفا ثبت نام کنید.

Hadi Metal™
    BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hadi نمایش پست ها
    حذف کردیم تموم شد رفت .

اینم پاسخ دوستان به ما :

واقعا شرمنده ی محمد, نیما و امیرعلی شدم که به خاطر من اومدن تو این سرور ...

تجربه ای هم که تو این سرور نصیبمون شد این بود که هیچ وقت با افرادی که نمیشناسیم سروری رو بازی نکنیم

همیشه فکر می کردم جو sw طوری هست که همیشه توش درگیری هست ولی الان متوجه شدم مشکل از بازیکن هایی هست که توش بازی میکنن ... این سرور همین بازیکن ها اومدن گند زدن به سایدی که اولین بار بود توش رجیستر میکردن ... شاید اگه نبودن اوضامون بهتر بود ... شایدم اوضاعه sw داغون میشد

دیگه نای ناز کشیدن کسی رو ندارم ....

شاید یه سرور دیگه با رفیقای قدیمی ( بچه های ثابت ne ) اومدیم

حداقلش مطمعنیم که واسمون ناز نمی کنن و کنارشون از بازی لذت میبریم

یه نیمچه دمپایی هم داریم که می کوبیم به ناتار ... به نشانه ی اعتراض به کاری که مولتی هانتر کرده و لباس عثمان شده برای دوستان

( شمارو نمیدونم ولی من میدونم واسه چی دارم حذف میکنم )

بای :x

محسن 2ساله
    ----------------------------------------------------

چقدر ادم میتونه ................... باشه

مشکل از تو بود که عقده ی لیدری داشتی یا میخواستی یاغی ساید باشی : )

زیر سوالی محسن عزیز : )

پ.ن: ادمی که با چند نفر نون و نمک بخوره چند ماه , بعدش سر یه مشکل همه بزارن حذف بیاد بگه گند زدین اندازه یه نقطه هم ارزش نداره.
    پ.ن: اشتباه از ما بود با 2 ساله ها افتادیم .

پ.ن: اشتباه از ما بود بعضی ها رو ادم حساب کردیم : )

پ.ن: همینجا میگم کسای که به خاطر ما اومدین و فکر میکنید باعث حذف شما ها ما بودیم بیاین تو رومون بگین تا جوابتون رو بگیرین , نه اینکه پشت سر ما حرف بزنید .

پ.ن: شعور داشته باشید کمی , به خاطر این دژکوب دوستی ها رو زیر سوال بردید , واقعا" متاسفم براتون.

موفق باشید.
    هادی بست واریور
    خوشم میاد هرچی که از زمان سرور بیشتر میگذره شخصیت واقعی خودتون آشکار میشه !!! .... انقدر مطلبی که تو پروفایلم نوشتم برات سوزناک بود که به خاطرش شخصیت خودت رو زیر سوال بردی؟ ... یعنی حقیقت اینهمه برات تلخه ؟

نکنه یادت رفته از ترس اکانتی که 3 هفته دیر شروع کرده بود دنبال بهونه ای بودین که حذف کنین و برین !
    من عقده ی لیدری داشتم ؟ خوبه خودتون لیدری رو انداختین تو پاچم ! یادت رفته می خواستین حذف کنین اومدین به من گفتین ما دیگه به این ساید امیدی نداریم خودت بیا جلو بیوفت ؟ ! علتش هم ترسی بود که از اکانت d.k داشتین نه خود اوضاع ساید ان ای ... من هم اسمن قبول کردم ولی کارهارو افرادی جلو میبردن که واقعا می خواست کمک کنن و دلشون به حال ساید میسوخت !!! ... یادت نرفته که همیشه سعی می کردم جلسات رو بپیچونم و هر موقع هم تماسی می گرفتن که چرا نمیای تو جلسه می گفتم هر تصمیمی بگیرین من تابعش هستم ! به نظرت اگه عقده ی لیدری داشتم شمارو می پیچوندم؟
    یادت رفته بعد از اینکه کل اتحاد هارو هماهنگ کردیم و تنها مشکلی که مونده بود رفیق جون جونیه شما بود و شما هم همیشه میگفتی اون با من ! ! !
    آخرش چی شد؟ سر کدوم قضیه بچه ها می خواستن حذف کنن؟ ... نکنه خودتم باورت شده تقصیره مولتی هانتره که بچه ها دارن حذف میکنن؟ نکنه انتظار داری من هم بیام جار بزنم به خاطر مشکلاتی که مولتی هانتر موجبش بوده حذف میکنم؟
    قبلا از اینکه مولتی هانتر کپی رو هم بک بده همتون دم از رفتن میزدین ... تنها کسی که مخالف رفتن بود من بودم ... حتی تک تکه بچه هارم میکشدم کنار می گفتم حرف از رفتن نزنه ولی جوابی که میشنیدم این بود که : میزنم به d.k و حذف میکنم !!! .... چرا ؟ مگه مشکلتون با d.k چی بود؟ غیر از حسودی و ترس بود؟ اگه مشکلتون ترس نبود چرا 2-3 ماه دیگه صبر نمی کردین که تو درگیری ساید ها حالش رو بگیرین؟ چرا فقط به فکر فرار بودین و می خواستین آبرویی که از مدال پیشرفت تو سرورهای دات کام نصیبتون شده ( مخاطب خاص ) به باد نره !!! اصلا از روی چه حسابی می گفتی که ساید ne برنده ی بازی نمیشه؟ غیر از این بود که به خودت شک داشتی !! ( یا اینکه سایدهای دیگرو واسه خودت بت کرده بودی )...

پ.ن : انتظار نداشته باش وقتی میام ببینم بچه ها لباس عثمان رو بهونه کردن و می خوان حذف کنن , من هم کارشون رو تایید کنم !!! ... به خاطر یه بازی دروغ نمی گم ...

پ.ن : اشتباهت این بود که به قدری به خودت شک داشتی که وقتی شنیدی d.k ثبت نام کرده مو به تنت سیخ شد و فکر فرار کردن رو تو ذهنت ساختی !! ( نقل قول حقیقتی که تو روم تالک دیدیم !!! )

پ.ن : شما هم اگه شعور داشتی همون اول که حرف از رفتن میزدی باید میرفتی !!! نه اینکه منتظر باشی واست ناز کش بفرستن ! اگر هم واقعا رفیق بودی به جای حذف کردن اکانت رو میدادی دست رفیقات و میرفتی سرور بعدیت ... البته اون رفیقتون هم که همه ی مشکلات از ایشون ناشی میشه روی شمارم سفید کردن و زنگ می زدن به ساید های دیگه واسه فروش اکانتشون تا مارو وادار به خریدن اکانتش کنن !!!

شما هم فکر نکن رفیق بودن به با هم بودنه ... رفیقایی که من تو این سرورها دارم خودشون میدونن کیا هستن !!! ... با اینکه اسم اکانشون اونقدر معتبر هست که اگر اسماش رو بیاره چند نفر جویای احوالش میشن ولی وقتی بهشون میگم قراره حذف کنیم یا بازی کنیم نمیگن چرا؟!!! پسورد اکانت رو میدن میگن خودت هرکاری صلاح میدونی انجام بده و خبرمون کن قراره دوباره کدوم سرور بریم !!! ...شما که یا دم از فروش یا حذف میزنی و فکر میکنی اگه اکانت رو بدی دست رفیقات آبروی اسم اکانتت ( اگه چیزی باشه ) میره نباید دم از دوستی و رفاقت بزنی !!!

موفق باشی

محسن 2ساله
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
    هیتلر

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

خوشم میاد هرچی که از زمان سرور بیشتر میگذره شخصیت واقعی خودتون آشکار میشه !!! .... انقدر مطلبی که تو پروفایلم نوشتم برات سوزناک بود که به خاطرش شخصیت خودت رو زیر سوال بردی؟ ... یعنی حقیقت اینهمه برات تلخه ؟
    واقعا" برات متاسفم , سوزناکه چون تو رو دوست خودم میدونستم , تو هم ارزش دوستی رو میدونستی پشت سر ما توهین نمیکردی تو پروفایلت.
    متاسفم برات .

نکنه یادت رفته از ترس اکانتی که 3 هفته دیر شروع کرده بود دنبال بهونه ای بودین که حذف کنین و برین !
    تو چی از دوستی میدونی ؟ : )
    دی . کی رو میگی؟ )
    اونا رفیقای هستن که اگه میگفتن اک رو حذف کن میکردم , حذف من سر این بود که اکانت های مثل تو ادعا داشتن پلن داریم و میخوایم یاغی ساید باشیم . بیچاره مهدی حق داشت در مورد تو من قبول نکردم چون میگفتم دوستمون هستی .

من عقده ی لیدری داشتم ؟ خوبه خودتون لیدری رو انداختین تو پاچم !
    عقده داشتی که یه روز نبودم اومدی خودتو کردی لیدر اتحاد خودم : !

یادت رفته می خواستین حذف کنین اومدین به من گفتین ما دیگه به این ساید امیدی نداریم خودت بیا جلو بیوفت ؟ ! علتش هم ترسی بود که از اکانت d.k داشتین نه خود اوضاع ساید ان ای ... من هم اسمن قبول کردم ولی کارهارو افرادی جلو میبردن که واقعا می خواست کمک کنن و دلشون به حال ساید میسوخت !!! ... یادت نرفته که همیشه سعی می کردم جلسات رو بپیچونم و هر موقع هم تماسی می گرفتن که چرا نمیای تو جلسه می گفتم هر تصمیمی بگیرین من تابعش هستم ! به نظرت اگه عقده ی لیدری داشتم شمارو می پیچوندم؟
    یادت رفته بعد از اینکه کل اتحاد هارو هماهنگ کردیم و تنها مشکلی که مونده بود رفیق جون جونیه شما بود و شما هم همیشه میگفتی اون با من ! ! !
    اره یادمه گفتم که به خاطر امسال تو بود حذف من , یاغی ساید

ترس از دی کی :دی چقدر جالبه چیز دیگه ی بلدی بگی؟ :دی من نمیدونم تعریف از یه نفر چرا میشه ترس ؟ ؟ ؟ ؟؟ جالبه :دی

میدونی مهم اینکه تو به دوستی که چند ماه باهم کردیم به همین راحتی توهین کردی , عرضشو داشتی میومدی تو روم و تالک بهم میگفتی جوابتم میگرفتی . پست سر مردم حرف زدن راحته 2 ساله

آخرش چی شد؟ سر کدوم قضیه بچه ها می خواستن حذف کنن؟ ... نکنه خودتم باورت شده تقصیره مولتی هانتره که بچه ها دارن حذف میکنن؟ نکنه انتظار داری من هم بیام جار بزنم به خاطر مشکلاتی که مولتی هانتر موجبش بوده حذف میکنم؟
    آخرش این بود که تو اومدی تو جلسه ی که با مهدی داشتیم گند زدی به همه چیز : )

قبلا از اینکه مولتی هانتر کپی رو هم بک بده همتون دم از رفتن میزدین ... تنها کسی که مخالف رفتن بود من بودم ... حتی تک تکه بچه هارم میکشدم کنار می گفتم حرف از رفتن نزنه ولی جوابی که میشنیدم این بود که : میزنم به d.k و حذف میکنم !!! .... چرا ؟ مگه مشکلتون با d.k چی بود؟ غیر از حسودی و ترس بود؟ اگه مشکلتون ترس نبود چرا 2-3 ماه دیگه صبر نمی کردین که تو درگیری ساید ها حالش رو بگیرین؟ چرا فقط به فکر فرار بودین و می خواستین آبرویی که از مدال پیشرفت تو سرورهای دات کام نصیبتون شده ( مخاطب خاص ) به باد نره !!! اصلا از روی چه حسابی می گفتی که ساید ne برنده ی بازی نمیشه؟ غیر از این بود که به خودت شک داشتی !! ( یا اینکه سایدهای دیگرو واسه خودت بت کرده بودی )...
    ما میخواستیم حذف کنم آخه به تو چه ؟! تو چرا حرص میخوری پشت سر ما پروفایل نویسی میکنی؟
    حذف من دلیل شخصی داشت , حالا فکر میکنی ترسیده بودیم جالبه فکرت برام روش حتما" میگم بررسی انجام بدن.

آرش - علی خونی - عارف که میگی ازشون میترسم , از دوستای خوب من هستن که یه سرور رو به طور کامل کنار هم بازی کردیم اگه میترسیدم کافی بودم میخواستم ازشون که یک اکانت بدن برم جنوب غرب بازی کنم ولی به خاطر بکسی که باهاشون دو سه ماه نون و نک خوردیم موندم. این تویی که نمک میخوری نمکدون میشکنی . توی که ارزش دژکوب رو از دوستی بیشتر میدونی , اینه شخصیت تو.

پ.ن : انتظار نداشته باش وقتی میام ببینم بچه ها لباس عثمان رو بهونه کردن و می خوان حذف کنن , من هم کارشون رو تایید کنم !!! ... به خاطر یه بازی دروغ نمی گم ...
    دروغ نگو ولی توهین هم نکن کمی شعور داشته باش. حداقل احترام 2 ماه دوستی رو حفظ کن .

پ.ن : اشتباهت این بود که به قدری به خودت شک داشتی که وقتی شنیدی d.k ثبت نام کرده مو به تنت سیخ شد و فکر فرار کردن رو تو ذهنت ساختی !! ( نقل قول حقیقتی که تو روم تالک دیدیم !!! )
    بازم حرف تکراری , ببین چقدر خودت ایمان داری که اونا ازت برتر هستن هی از d.k میگی !!!!

پ.ن : شما هم اگه شعور داشتی همون اول که حرف از رفتن میزدی باید میرفتی !!! نه اینکه منتظر باشی واست ناز کش بفرستن ! اگر هم واقعا رفیق بودی به جای حذف کردن اکانت رو میدادی دست رفیقات و میرفتی سرور بعدیت ... البته اون رفیقتون هم که همه ی مشکلات از ایشون ناشی میشه روی شمارم سفید کردن و زنگ می زدن به ساید های دیگه واسه فروش اکانتشون تا مارو وادار به خریدن اکانتش کنن !!!

من به اندازه ی شعور دارم که بفهمم تو شعور نداری و به خاطر یه بازی زود میای پشت سر دوستت حرف میزنی ! اینجاست که میگن دژکوب دوستی ها رو مشخص میکنه.
    رفیق ؟ تو دم از رفاقت نزن که معلوم شد کی رفیقه , کی نیست !
    من اومدم کپم رو در اختیار ساید گذاشتم که نیرو پارک کنه ! تو چی؟ گفتی من ندارم هیچی ! یاغی ساید میخوام بشم پلن دارم )

شما هم فکر نکن رفیق بودن به با هم بودنه ... رفیقایی که من تو این سرورها دارم خودشون میدونن کیا هستن !!! ... با اینکه اسم اکانشون اونقدر معتبر هست که اگر اسماش رو بیاره چند نفر جویای احوالش میشن ولی وقتی بهشون میگم قراره حذف کنیم یا بازی کنیم نمیگن چرا؟!!! پسورد اکانت رو میدن میگن خودت هرکاری صلاح میدونی انجام بده و خبرمون کن قراره دوباره کدوم سرور بریم !!! ...شما که یا دم از فروش یا حذف میزنی و فکر میکنی اگه اکانت رو بدی دست رفیقات آبروی اسم اکانتت ( اگه چیزی باشه ) میره نباید دم از دوستی و رفاقت بزنی !!!

موفق باشی
    محسن 2ساله

بله شما به رفیقات بناز دور و بر ما هم دیگه نگرد که اندازه نقطه واسم ارزش نداره رفیق بودنت.
    نکنه اینم جز پلن هات هست که اگه کسی بخواد حذف کنه باید اکانتش رو بده به یکی ؟ اخ ببخشید یادم نبود اختیار اکانت خودم رو ندارم )

فروش رو از کجا در آوردی ؟ انقدر فکر کن ها بده واست !

اخر سر عرض کنم خدمتت تو که دلت پر هست میومدی پیشم تو تالک حرف میزدی , نه مثل بچه ها پروفایل نویسی کنی ! و به ما توهین کنی , شخصیتت معلومه که چی هستی !
    در مورد شخصیت من هم نظری نده چون در حدی نیستی که به ما بخوری ! ادم حسابت کردیم تو ساید دور برداشتی !
    فکر کردی یه منطقه بندی کردی خیلی بازی بلدی؟
    یا با اون پلن یاغی بودنت؟ !
    من به خاطر شما ها طرف مهدی رو نگرفتم کسی که از جونمم عزیز تره ! تو درک اینا رو نداری ! عب نداره !

پشت سر مردم حرف نزن بیا تو روشون بگو پسرم .

پ.ن:
    وقتی خودت قبول داری که توهین کردی به رفیقت دیگه حرفی نیست ....
    موفق موید باشی

divert

هادی بست وایرور

Hadi Metal™

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

به قول همین بکس d.k اومدیم رفاقت کنیم ولی نمیدونستیم با یه مشت بچه هم بازی شدیم.

Hadi Metal™

5. پسندیدن Bismarck پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام خدمت همه دوستان
    به منظور کنترل و نظارت بیشتر بر محتویات تایپیکها از امروز به صورت آزمایشی در خدمت شما هستم .
    تقاضا دارم ضمن مطالعه قوانین فروم از توهین به دیگران ، کل کل بی مورد ، اسپم و استفاده از فضای تایپیک ها به عنوان چت روم خودداری کنید و لطفا فقط از زبان فارسی استفاده کنید .
    در ضمن در صورت هر گونه اعتراض به اتفاقات داخل بازی از قبیل عملکرد مولتی هانتر و ... جدا از مطرح نمودن آن در فروم خودداری فرموده و مستقیما با مدیران سایت مکاتبه فرمائید .
    با تشکر از همکاری شما

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

اینم اخرین عکس از همر

http://www.upload7.ir/imgs/2014-09/1...3723836843.jpg

تقریبا 30 روز مونده تا کتیبه ها

اینقدر دوست دارم یه لینک ببینم کسی بیشتر داشته باشه
    ***حامد خودمی مرسی که انقدر پیگیری ،
    به عشق خودت میریم فقط :دی****

8. پسندیدن Hadi پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط viliam نمایش پست ها
    اینم اخرین عکس از همر

http://www.upload7.ir/imgs/2014-09/1...3723836843.jpg

تقریبا 30 روز مونده تا کتیبه ها

اینقدر دوست دارم یه لینک ببینم کسی بیشتر داشته باشه
    سلام دوست عزیز
    یه سوال دارم چرا اتک پوینت شما با این همر ها و لینک ها کم هست؟
    تقریبا تروپ شما 3 برابر اکانت لیمو هست اما اتک پوینت اینجوری؟:|
    امیدوارم مثل این لینک نباشه:|
    http://s5.picofile.com/file/81364706...ha_wow_tra.jpg

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

عزیز من از شما که تحصیل کرده این بعیده !!!
    اولا رو ۲تا همر قهرمان نبوده
    دوما رو اون هم که بوده پویینت قهرمان رو امتیاز هجوم نبوده
    همچین هم امتیاز هجوم گرفتن از ناتار مهم نبوده d:

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Bismarck نمایش پست ها
    بیخیال عزیز اینا دلیل نمیشه که اتک پوینتت اندازه کسی باشه که همرش یک سوم تو هست!
    امیدوارم هرجا که هستی موفق باشی...

12. پسندیدن hercull پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Bismarck نمایش پست ها
    محسن ما تو یه ده 11300 شوالیه داشتیم
    کل ۳تا دهت با هم شوالیه هاش چقدر بود ؟ :پی شوخی* :دی
    دیگه ناموسا کار مارو بی ارزش کردیا ))) دمت گرم زدیم ناتارارو ترکوندیم با هم :دی

بچه ها اینم از ما : حذف اکانت در 4:08:55 .

http://dejkoob.ir/ir/report/10653073a99

تو پروفایل راجع به همه نوشتم ،
    امیدورام سرور خوبی داشته باشین
    بدی خوبی دیدین ببخشین، ما همین قدر نوب بودیم، شرمنده اگه خوب نبودیم :دی خیلیا بهتر بودن :xX

باشد که همه رستگار شویم ...

پ.ن. به قول یکی از دوستای قدیمی (و خیلیا که دوست نبودن لزوما) : دژکوب بهانه ی با هم بودن

خداحافظ همگی
    فرنود FERIne

صفحه 29 از 32 نخستنخست ... 192728293031 ... آخرینآخرین