صفحه 28 از 61 نخستنخست ... 18262728293038 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 670

موضوع: بحث و گفتگوی سرور f3

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Eshbil نمایش پست ها
    داداش باغ وحش قشنگی بود :دی
    وقتی گزارش رو دیدم نیم ساعت داشتم حساب کتاب میکردم آخرش هم نفهمیدم چقدر خرج قفس کردی )
    بیا و خودت بگو
    همش تقصر این علیرضاست که گفت دف بکشیم ، حس همر سازی نیست ))
    خوب به هر حال همین که زدیم و معلوم شد دهکده نان کپت کجا هست خیلی خوبه )
    بگرد دنبال جونور دوباره :دی

راستی علیرضا ، هیچ وقت رو هیچ کی حساب نکن ، بیا یه خورده جریانات D3 رو تعریف کنم ، واست تجربه بشه
    افشین
    افشین خودت در جریانی همر 6روز بود این!!!6روز بعد میخوای همر بعدیو بزنیم؟))
    افشین از تو بعیده دیگه!!!
    یارو خیلی جاها با من پلن زده این دفعه عجیب بود!!!
    نمیدونم فک میکردن ما بیگ همریم چیزی هسیم)))
    ن بابا یارو اسکات از نان کپش با دو جاسوس کشیدم )
    اینا یکم زیاد از حد اینگار دف دارن!ما هم زیاد از حد همر داریم))
    دف ک دیگه هر ده 20kداره افشین ای آهنگریارو 20کن داداش )این هزار بار!!!Capture.jpg

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سجاد قلی خان نمایش پست ها
    ببین علیرضا
    محمد اگزه کار خوبی کرده که جلو کارو گرفته! آخه چرا ان ای از بچه های اس ای کمک بگیره واسه پلن ریختن! دمش گرم
    فقط مشکل الان اتک ها اینه که بچه های هر دو طرف می خوان تو این تایم سرور دعوا کنن در صورتیکه هیچ کدوم از اتک ها رم و کاتا زیاد نداره!
    کاتا 3000تا کافیه برای یه ده0 کردن ک داریم!!!
    رمر هم این هفته براتون میکشم!!!
    خوبه دیگه؟خو دارن میزنن نمیشه وایسم نگاه کنم دیگه!!!ماهم میزنیم!!!
    دوم این که طرف se اومد به من گفت بیا یکیو بزنیم پلنشو ریختم حدود 200تا فیکم آماده بود رو ده هاشون از چندتا اکانت!خوب متاسفانه خودش جا زد!!!
    تا جایی میدونم seاز من کمک خواست!ولی خواستن در اصل من دیوار بشم!!!مهم نیس حالا همر نقل و نباته میاد بیرون!!!

2. تشکر M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

ببین علیرضا
    محمد اگزه کار خوبی کرده که جلو کارو گرفته! آخه چرا ان ای از بچه های اس ای کمک بگیره واسه پلن ریختن! دمش گرم
    فقط مشکل الان اتک ها اینه که بچه های هر دو طرف می خوان تو این تایم سرور دعوا کنن در صورتیکه هیچ کدوم از اتک ها رم و کاتا زیاد نداره!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همه

بابا بیخیال بحث نکنین علی رضا شما که همر داری اینم زدی حالشو بردی و نانکپ طرف خالی کردی که دستمریزاد.
    عاقا اصلا ما تک شما همه!

5. تشکر M3nTaL, ** NAZI ** تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, Pouyan, ** NAZI ** پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ نمایش پست ها
    سلام به همه

بابا بیخیال بحث نکنین علی رضا شما که همر داری اینم زدی حالشو بردی و نانکپ طرف خالی کردی که دستمریزاد.
    عاقا اصلا ما تک شما همه!
    پیمان هر روز به یکی فحش میده!
    روزی با یه نفر خوبه ثبات نداره این لیدر!!!!!!!!!!!
    پیمان اینا خوب ما بد!
    ما خودمون تک اندازه 3سایدیم با!!!
    همر 6روزه میدم میزنم دیوار آماده باشید عزیزانم!!بسم الله!

7. تشکر M3nTaL, AraSH_SoLLo, ** NAZI ** تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, AraSH_SoLLo, ** NAZI ** پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

دوس نداشتم اینظور شه زیاد عادت به کل کل ندارم!
    ولی خود محمدم توجیح شد که پلیر اکانت سایدشون خواسته من پلن برم!
    ولی صاحاب اکانت نبوده!اضلا پیچیدس!!موضوع گلد هم اعلام شد با ما نبوده!!!
    بازم مرسی از دوستان!!!
    بچه های شمال غرب هفته آینده منتظر ما باشید هر هفته یک همر!

9. تشکر M3nTaL, ** NAZI ** تشکر نمود
    پسندیدن AXEMAN, M3nTaL, ** NAZI ** پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام

نمی دونم چرا نمی تونم یکی داره در مورد اس ای حرف میزنه ساکت بمونم .

بازم نمی دونم چرا بعد از آخرین پستم یا بهتره بگم بعد از متا توی پستای بچه های ان ای چیزی غیر از سوزش نمیبینم .

از چی میسوزین ؟ شما که خودتون 3 تا سایدین ... شما که همر مثه نقل و نقل و ریخته تو سایدتون ... شما که 6 روزه همر میسازی دیگه چرا میسوزی؟ ما که همر ساز نیستیم ولی خدایی 20 ک تبری لاست دادن سوز داره ؟ بشین آهنگریا رو ببر بالا دف بساز ...

از شوخی گذشته درسته متا ضربدری یکم سخته ولی مهم نیته :دی
    موفق باشین
    درسته ان ای اغلب سرورها بی نیازبوده ولی چون ترا بازی دسته جمعی
    ما و اس دبلیو هم یه فکری به حال خودمون میکنیم دیگه
    سخت واس شماست ... واس ما چیزی به نام سخت وجود نداره ... وقتی براتون سخت شد میفهمی سختیارو قراره شما بکشین ...

چون ان ای معمولا چیزی برای از دست دادن نداره از همه چی بی نیازه ...

میبینم که از همین الان دارین یه فکری به حال خودتون می کنین ... دنبال شوزای اس دبلیو میگردین ... خخخخخ

پیشنهاد من و دوستانم به شما : شما که سابقه متا بستن با ناتار هارو کم ندارین ... بیاین این سرورم یه متا باهاشون ببندین دیگه ...

بغیر ازون. ان دبلیو از ترس بلعیده شدنش توسط ان ای رفته قبل کتیبه ها با اس ای این متای مسخره ضردبدری رو بسته که زیر حملات در بیاد. البته من که بکس اس ای رو میشناسم شاید الان متای سوری بکنین اما اخرش تو بغل خودمونین وگرنه ما تو بغل شما ایم. چه معنی داره 3 ایکس باشه و متای غرب و شرق نباشه. گرچه ما با اس دبلیو هم همیشه ابمون تو جوب رفته و دوسشون داریم اما خو قوائد سه ایکس به هم میخوره. مگه نه امیر جون
    از اول این سرور نمی دونم یا من فارسیم ضعیفه و برای فهمیدن پست های این دوستمون نیاز به مترجم دارم یا این دوستمون فارسی نمی تایپه ... بابا فعل و فاعلا رو درست بزن بتونیم هم کلام شیم ...

آخه قربونت برم دلیل اینکه مسخره می دونی متا رو می تونم بدونم ؟ می خوای بعد واندرا متا ببندیم که ناراحت نشین؟ من باز نمی فهمم ما تو بغل شماییم ؟ یا شما می خواین ما تو بغل شما باشیم یا شایدم شما با اس دبلیو چیک تو چیکین
    ماشالله بچه های اس ای و ان دبلیو اکثرا قدیمیای اسپیدن و خوب همدیگه رو میشناسن ... اما متاسفانه از بچه های ان ای کسی رو نمیشناسم ... ( غیر از بچه های اکانت شهریار که توی یه سرورای نرمال دیگه افتخار آشنایی باهاشون رو داشتیم ) .

صحبت آخر اینکه دم ممد گرم که دستشون با شما تو یه کاسه نرفت ... هرکاری هم کرد من که به شخصه حال کردم ...

پ.ن : نبینم ناتار تنها بمونه ... متا یادتون نره

پ.ن: این مهدی مولچه کوجاست ؟

11. تشکر Dr.Lecter, Pouyan, AXEMAN, ChaNcho, Alone تشکر نمود
    نپسندیدن ChaNcho, iranian نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali_PoTTeR نمایش پست ها
    سلام

نمی دونم چرا نمی تونم یکی داره در مورد اس ای حرف میزنه ساکت بمونم .

بازم نمی دونم چرا بعد از آخرین پستم یا بهتره بگم بعد از متا توی پستای بچه های ان ای چیزی غیر از سوزش نمیبینم .

از چی میسوزین ؟ شما که خودتون 3 تا سایدین ... شما که همر مثه نقل و نقل و ریخته تو سایدتون ... شما که 6 روزه همر میسازی دیگه چرا میسوزی؟ ما که همر ساز نیستیم ولی خدایی 20 ک تبری لاست دادن سوز داره ؟ بشین آهنگریا رو ببر بالا دف بساز ...

سخت واس شماست ... واس ما چیزی به نام سخت وجود نداره ... وقتی براتون سخت شد میفهمی سختیارو قراره شما بکشین ...

چون ان ای معمولا چیزی برای از دست دادن نداره از همه چی بی نیازه ...

میبینم که از همین الان دارین یه فکری به حال خودتون می کنین ... دنبال شوزای اس دبلیو میگردین ... خخخخخ

پیشنهاد من و دوستانم به شما : شما که سابقه متا بستن با ناتار هارو کم ندارین ... بیاین این سرورم یه متا باهاشون ببندین دیگه ...

از اول این سرور نمی دونم یا من فارسیم ضعیفه و برای فهمیدن پست های این دوستمون نیاز به مترجم دارم یا این دوستمون فارسی نمی تایپه ... بابا فعل و فاعلا رو درست بزن بتونیم هم کلام شیم ...

آخه قربونت برم دلیل اینکه مسخره می دونی متا رو می تونم بدونم ؟ می خوای بعد واندرا متا ببندیم که ناراحت نشین؟ من باز نمی فهمم ما تو بغل شماییم ؟ یا شما می خواین ما تو بغل شما باشیم یا شایدم شما با اس دبلیو چیک تو چیکین
    ماشالله بچه های اس ای و ان دبلیو اکثرا قدیمیای اسپیدن و خوب همدیگه رو میشناسن ... اما متاسفانه از بچه های ان ای کسی رو نمیشناسم ... ( غیر از بچه های اکانت شهریار که توی یه سرورای نرمال دیگه افتخار آشنایی باهاشون رو داشتیم ) .

صحبت آخر اینکه دم ممد گرم که دستشون با شما تو یه کاسه نرفت ... هرکاری هم کرد من که به شخصه حال کردم ...

پ.ن : نبینم ناتار تنها بمونه ... متا یادتون نره

پ.ن: این مهدی مولچه کوجاست ؟
    دوست عزیز اروم باش حرص و جوش نجور برات ضرر داره
    چرا فک میکنی ان ای داره میسوزه؟
    نکنه چون اس ای میسوزه فک میکنه ما هم داریم میسوزیم!!! ( کافر همه را به کیش خود پندارد )
    ما میسوزیم یا تو که یه صفحه سخنرانی کردی؟ وقتی حتی تو بحث نبودی؟
    به اعصابت مسلط باش!!

پ.ن : ناتار تا شمارو داره غم نداره !!!

13. نپسندیدن Gaara نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام کاری ندارم nw ریل هست اتکاش یا فیک ولی این فیکا ک میزارن به پلیرا بگن چطور فیک بزارن نیروهاشون معلوم نباشه))))
    دمتون گرم خیلی باحالین!!!ناموسا چرا یه دفعه کل سایدتون زد رو ما؟)اینقدر من ترس دارم ؟)بسم الله!!!
    برو جلو حاجی فقط بازی کثیف نکنید فیدر زنی کنید!!!)ببینم چه میکنید!!!ماشاالله

15. تشکر ** NAZI **, M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن ** NAZI **, M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.iran نمایش پست ها
    سلام کاری ندارم nw ریل هست اتکاش یا فیک ولی این فیکا ک میزارن به پلیرا بگن چطور فیک بزارن نیروهاشون معلوم نباشه))))
    دمتون گرم خیلی باحالین!!!ناموسا چرا یه دفعه کل سایدتون زد رو ما؟)اینقدر من ترس دارم ؟)بسم الله!!!
    برو جلو حاجی فقط بازی کثیف نکنید فیدر زنی کنید!!!)ببینم چه میکنید!!!ماشاالله
    :d
    (
    خدا لعنتت کنه علیرضا
    باعث شدی همه دهکده های عزیز تر از جانم رو بیان بزنن و صفر کنن !
    حالا چیکار کنیم !!!

من نمیدونم چرا ملت نمیزارن ما با خیال راحت کارمون رو بکنیم . به قول این دوستمون 20 کی تبری که ارزش سوختن نداره :دی
    کم کم دارم به این عادت میکنم که همیشه رو اکانتم 40 به بالا روی هر دهکده اتک باشه )
    ولی از حالا بگم هیچکدومتون اون استاد نمیشید . خداییش عجوبه ایی بود . تا 540 تا اتک رو یه دهکده هم زد !

پ.ن : علیرضا بیا برو رو مخ بچه های nw ببین قیمت پایه اکانت هاشون چنده . کل ساید رو بخریم )

17. تشکر AlIrEzA.IRAN, ** NAZI ** تشکر نمود
    پسندیدن AlIrEzA.IRAN, ** NAZI ** پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

افشین حذف شدی))ولی باشه میگیریم ایشالا )))
    بابا اینا میخوان منو بزنن!!!
    خو نمیتونن کپمونو بزنن مگه فیدر بزنن!!!!بزنید برادران ببینم چه میکنید!فقط مواظب باشید اینسرت نشید))خدا لعنتت نکنه افشین نکپیدم از دیشب برا فیکاشونم اینسرت کردم)))

19. تشکر M3nTaL, ** NAZI ** تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, ** NAZI ** پسندید
صفحه 28 از 61 نخستنخست ... 18262728293038 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع