-
از وصف تو دختر بی ادب همین جمله بس ک من اگه ال1 ی دهکدم چیف شد تا تهش موندم و حسرت 100 کردنت تو اون سرور با اون همه کثافت کاری ک کردی رو بدلت گذاشتم...
تا الان هم اینقدر اثاری از مردانگی تو وجودت ندیدم ک حتی یبار ریپلای کنم پستت... خوشم میاد ک زمین کجه و بهونه خوبی برای فرار...
فقط یادت باشه ای ار هم خاستی بری با چادر برو ک دنبالتیم...
بجای رجز خونی و گفتن پرت و پلا... وجودشو داشته باش ی سرور جلومون وایسا... ک البته نداری و خواستمون خیلی فراتر از حد خودت و خاندانته...
فقط داری میری اون 4تا زنگوله گردن همراهتم ببر اونجا کپه نشی...
تو مراسم عکستو دیدم... عالی... بهت نمیخوره دبیرستان تموم کرده باشی...
اینقدر کمبود داری ک 2 عکس شده برات سابقه... ببر ای ار...
ما هم از اینجا هرشب لانچ میکنیم تا روحت جلا پیدا کنه...
پ.ن: مدیریت محترم ی فکری بحال کجی زمین و وی پی ان و ای پی و غیره کن تا امید 100 کردن دختربچه های سرور هم بره بالا...
پ.ن: با تشکر از بچه های دانشگاه ک از همین فروم تلمبه زدن رفتن جلو... و الان تو خاک ان ای کنار گوش سوپر پلنر وی پی ان دار بدون ای پی ی دونه زمین کج دارن...
ویرایش توسط sw team : 09-14-2017 در ساعت 05:58 PM
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
مدرسه ها داره باز میشه... بزنیم یا زوده؟!
راستی مگه شمال کسی بازی میکرد ک الان رو حذفه...
) اها همون مهدی ک ی تنه جلو 2تا ساید وایساده بود رو حذفه... یاد استاد افتادم ک تو ام1 بعد فرار لک لکها تمام دهکده هامونو چیف میکرد...
استاد کجایی... دقیقا کجایی؟!
بچه جون تو این سرور همه میشناسنت... انتخاب تارگت و چیدن 6 تا همر 3چیف روی ی تارگت... با زدن 5تا کلینر وسط 100 تا فیک رو بهش نمیگن پلن... اون دهکده همرت بود... با 1ک شمشیر زن چیف شد... یادته ک... هر موقع این حرکتها تونستی بزنی اون وقت بیا ی دفساز میدیم دستت تو اتحاد برنده وایسا مدالشو بگیر ببر خونه نشون بده بزرگترات یکم ذوقت کنن...
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
احسان طولانی بود نخوندم... ولی کلش قبول دارم...
)
امشب مراسم پر شور پرشور...
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام اساتید
چرا هنوز ثبتنام بازی بسته نشده
3ماه تو ترک بودیم هی وسوسه میکنند
ببند اون لامصبا
سرور بعدی کی ران میشه
ts6:sezar
com: mehvarsheitan
g1:sezar2012
i1:sezar2012
l1:King-Ne
m1:stupid
n1:mentalism
خداوند اند مرام،اند رفاقت، اندمردانگی، اند بی خیال شدن است.
در کل خداوند اند همه چیز است.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
kinG NE
سلام اساتید
چرا هنوز ثبتنام بازی بسته نشده
3ماه تو ترک بودیم هی وسوسه میکنند
ببند اون لامصبا
سرور بعدی کی ران میشه
تا 1هفته دیگه باید ران شه انشالله به امید سروری عاری از لک لک ها :دی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
دلم واسه باقي پليرهاي شمالي ميسوزه كه اين سومين سرور واسه خاطر نيو پلنري با روان نويس فيك و رنك يك فروم زحماتشون به باد ميره - شما كه جنمشو نداريد چرا ميايد دور بر ميداريد و باقي شمال رو هم خراب ميكنيد با كاراتون :دي
نه مغزشو داشتين نه جنمشو داشتين و بدتر از همه نه انقدر معرفت داشتين كه رو حرفتون بمونيد واسه سايدتون - اون از كثافت كاريهاي اف وان و ال وان - اون از گند زدن به شمال غرب تو ام وان اينم از زودتر اومدنتون و دور برداشتنتون تو فينال - هرچي فكر ميكنم فقط ميتونم بگم دمتون گرم كه يه تنه خوب ميتركونيد دوتا سايدو :دي
پ ن: احترام تمام قد جنوب به پليرهاي سالم و با اخلاق شمال
حاجی اصلا بحث و صحبت در مورد اون لک لک اشتباهه اون لک لک که بهش میگن میلاد Vikings یا Wolfland یا هر چیز دیگه ای تو 1 کلمه خلاصه میشه <<مدال>> باشه هست نباشه نیست تمام.
دوستانی که 1ایکس 3ایکس یا هر سروری ریجستر میکنید اگه این بنده خدا اومد یا حذف کنید یا یه مدال براش کنار بذارید وگرنه کاری میکنه دسته جمعی برید رو کوچ امم ببخشید حذف :|
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
میگم این سوپر پلنر ک شادمان بود تو مرکز نزدیک من دهکده داره و میخاست دهکده هامو بپرونه دقیقا کجاست الان؟!
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
کسی از کف خاب فروم خبری داره؟!
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
sw team
کسی از کف خاب فروم خبری داره؟!
بند و بساطشو بسته بره سرور بعدی شاید. :|
باس یه جا دیگه دنبالش بگردی اینطرفا نمیاد دیگه
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-