والا تا جایی که ما یادمونه SW سرور C1 ضعیف ترین ساید بازی بود و کمترین پلیر ها رو داشت بین 4 تا ساید ولی باز با این حال متا 3 به 1 بسته شد و SW مقابل 3تا ساید که تو هر کدومش حداقل 8 یا 9 تا همر بود قرار گرفت.
باز با این حال بیگ همر سرور تو ساید SW اومد بیرون و برای دف کردن این همر 3تا ساید دف جمع کردن و ...
آرش و عارف بعد اون جریان فقط مونده بودن که جنس های قهرمان رو سیلور کنن
ولی باز با این حال شما همر ها SE رو خالی کردین رو D.K ForeveR واسه 0 کردن کپش که با این که از چنتا اکانت لانچ شده بود به لطف لانچرتون که انقدر قشنگ زده بود پاپ کپ رو 500 موند و کاتا هاتون اینسرت شد
والا من ادعایی ندارم یکن فکر کنید میبینید که کل این اتفاقات افتاده![]()
ویرایش توسط Insomnia : 11-27-2014 در ساعت 01:05 PM
درود بر همه دوستان
ببخشید پابرهنه میام توی فرومتون از دژکوب همین فروم گردیش برا من مونده فقط.
راستش من هیچ کدوم از این دو دوست رو نمیشناسم ولی اون سروری که دوست اولیه گفت سرور4راند 1 بود این سروری که امیر آنتونیو بنده خدا انبار زد سرور4 راند2 بود.
البته حامد کینگ توی هر2تا بود البته توی دومی حذف کرد رفت.
صرفا جهت اطلاع رسانی بود این پست.
سربلند، پیـروز ودنباله دار باشید
اوه اوه اوه!!! یاالله!! حاج آقا سلام عرض شداصن شوکه شدم!!
شما کجا اینجا کجا؟؟!!
حال میکنم اعتیاد این لعنتی غیر قابل ترک هستش
ارادت فراوان در جریان است است جناب شایان خان
- - - Updated - - -
به به!! دومین شوکه شدن!! احسان جدا خودتی؟!! باور کنم؟!! شایان اومد، احسان هم اومد!!
جدی جدی داره یه اتفاقایی میفته ها![]()
AreF
اولا متا 3 به 1 رو شماها از کجاتون درمیارید نمیدونم اگه متا 3 به 1 بود عزیز دل طرف نمی امد با همر رومن دف کنه!
ولی نخوام بی انصافی کنم چرا 3-4 تا قهرمان از ساید ما واسشون فرستاده شد...
درباره کپ اکانت d.k هم باید بهت بگم شما از کجا میدونی ما واسه صفر کردن امده بودیم؟
نیت فقط زدن بود که زدیم!
خدارو شکر همون همر اول که همر اکانت ما بود رد شد و 1/3 همر سالم برگشت
اینکه میگی لانچر نوب بوده واقعا نوب بود چون اگه جای موج های 1 کی کاتا 500 تا یا 250 تا زده بود در هر موج شما الان این حرف هارو به ما نمیزدی!
و درضمن با تمام این حرکت ها کسی که از ترسش امده عکس ساخت -960 کی ما نبودیم....
الان هم داره ماس مالیش میکنه)
و خواهش میکنم این سرور حواستون جمع باشه که اگه باز اون کتیبه مورد نظرتون رو نتونستید بیارید 2 تا خزانه اماده داشته باشید جنگ اموز یونیک 2 روز رو زمین نمونه تا همر بک بخوره)))
و بعد از گرفتنش هم فیک بزاریم روش با 21 گرزی و 1 دونه کاتا فیکمون رد شه
والا تو هیچ سروری ندیده بودیم فیک از روی جنگ اموز یونیک رد شه خیلی باحالید دمتون گرم))
ویرایش توسط Totan Khan : 11-27-2014 در ساعت 01:23 PM
میودنم جو از جای دیگه نا مناسب هست ولی وقتی شما میای و مینویسی کسی ور نزنه و اینجور الفاظ به کاری میبری، بقیه هم اجازه میدن بنویسن اینجور کلمات رو و یهو همه چی قاطی میشه. البته بازم تاکید میکنم که میدونم شروعش از خیلی قبل تر بود، ولی روی صحبتم با کلیه بچه ها بود.
ساید ما هم مشکلی نداره با هیچ سایدی و بنده شخصا یه اخلاقی دارم که میگم هر سروری که تموم شد، دیگه تموم شده و فقط خاظره شده و اصلا ملاک عملکرد کنونی نیست. ممکنه فلان سرور یکی خیلی خوب و وقی بوده ولی این سرور نتونسته باشه به خوبی بیاد بالا، لذا نه منکر خوبی های اون سرورش باید شد نه خرده گرفت از ایراد های این سرورش، بالاخره هر سروری یه شرایطی داره و به شکلی رقم میخوره. اینجا تقریبا همه بازیکن هستن و بلدن چجوری بازی کنن و تقریبا همه دوستان یه سابقه ای دارن از قدیم و خیلی کارهای خوبی رو هم انجام دادن، ولی باید دید اینجا چطور هستن و عملکردشون چطور هست. و در پایان شما اگه یادت باشه صرفا جهت اشاره میگم که سرور قبلی هر کس هر چی خواست به ما گقت، هر تهمتی خواستن زدن و هر خرابکاری بود رو انداختن گردن ما، اما ما هیچ حرفی نزدیم. چشم پوشی کردیم. شما هم اگه حرفی زده میشه که میبینی به شما مرتبط نیست، من پیشنهاد میکنم خیلی راحت چشم پوشی کنی و از کنارش بگذری. شما که لیداری یه ساید هستین نباید خودتون رو درگیر این حرفا کنید، البته خودت بهتر میدونی این حرفا رو.
ارادت
عارف
AreF
عارف جان دقیقا حرف منم همینه که بقیه تو مسائلی که بهشون مربوط نمیشه دخالت نکنن!
من اگه حرفی اینجا زدم فقط واسه این بود که بچه های ساید خودمون نه ساید های دیگه مطلع باشند که چه اتفاقی داره می افته...
چون این موضوع بین دو تا ساید ne , se هستش و بعید میدونم به سایر دوستان ربطی داشته باشه
فکر میکنم شماهم با این حرف من موافق باشی عارف جان